eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍 موادلازم _شیر دو لیوان _آرد ۱.۵ فنجان _ران مرغ ۱۲ عدد _پاپریکا ۲ ق چ _فلفل سیاه ۱ ق چ _نمک ۱ ق چ _پودر سیر ۱ ق _ریحان خشک ۱ ق _پودر کاری ۱ ق _آرد سوخاری ۳۰۰ گرم _روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان . در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید ) پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کریسپی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله یا سینه مرغ نواری شده حدود 500 گرم آرد سفید سه صفر(شیرینی پزی) 130 تا 150 گرم...حدود یک پیمانه ولی ممکن است بسته به جنس آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود تخم مرغ 3 عدد ماءالشعیر بدون طعم(کلاسیک) 1/4 پیمانه شیر ولرم 1/4 پیمانه زعفران دمکرده 1/2 قاشق چایخوری(به منظور خوشرنگ شدن بنیه در زمان سرخ شدن و از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ) خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری استاندارد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری نمک؛فلفل،مودر سیر یا سیر به میزان لازم سس خردل حدود 1 تا قاشق مرباخوری(به دلخواه) مقداری آرد اضافی برای کاور نهایی فیله های مرغ ابتدا مرغها را با مقداری نمک+فلفل+پودر سیر یا سیر+سس خردل(به دلخواه)مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ 🥣🥣🥣 برای هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید. برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی و قارچ ابتدا لوبیا چیتی را شستم و برای اینکه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض کردم. عده ای از دوستان برای لعاب انداختن از سیب زمینی یا آرد استفاده می کنند ولی وقتی لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه کردن آرد یا سیب زمینی نیست. من از قبل لوبیا رو پخته و فریز کرده بودم.. موادلازم : 3 لیوان لوبیا چیتی پخته شده 2عدد پیاز خلال یا خرد شده 1 قاشق چای خوری از هر کدام (نمک وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه) 2 قاشق غذاخوری رب گوجه 5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده 1تا 2عدد آب لیمو تازه آب جوش به میزان لازم طرزتهیه : در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک که شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگی را یه تفت کوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ کشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو کم کردم وگذاشتم که خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه کردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_چیتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: هویج متوسط 3 عدد تخم مرغ 5 عدد روغن مایع 100 میلی لیتر گردوی خرد کرده 240 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 3 قاشق سوپ‌خوری زعفران غلیظ دو سه قاشق غ پودر پسته یا خلال پسته به میزان لازم مواد لازم شربت: شکر 400 گرم (2 پیمانه) آب 500 میلی لیتر(2 پیمانه) آب‌لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری زعفران حل کره  1 قاشق سوپ‌خوری روش تهیه: * ابتدا پوست هویج‌ها را بگیرید و پس از شستن آن‌ها را رنده ریز کنید. * در کاسه دیگری تخم مرغ‌ها را کمی با چنگال بزنید و هویج وزعفران را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. * اکنون قدری روغن در تابه ای که بهتر است مستطیل باشد، بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.(اینکارمیتونید با انداختن کاغذ روغنی داخل دیس فر) انجام دهید * آنگاه مایه را درون تابه بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید. * سپس خاگینه را از فر خارج کنید و مخلوط گردو، پودر قند و دارچین را روی آن بریزید. * حالا خاگینه را رول کنید و در قالب مستطیل شکل (لوف) بگذارید. * شربت را روی آن بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود. * حالا خاگینه را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با پسته تزئین کنید. روش تهیه شربت * شکر و آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید. روی حرارت ملایم قراردهید تا شکر حل شود.پس از حل شدن شکر حرارت را کم کنیدبعداز یکی دوجوش آب‌لیمو را به آن بیفزاییدبعد از 3 تا4دقیقه زعفران را اضافه کنید و پس از یکی دوجوش آن را از روی حرارت بردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_رولی_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پان اسپانیا این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر شیر ۴ لیوان (یک لیتر) آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان) شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین) نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ) گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ تخم مرغ ۲ عدد کره ۵۰ گرم وانیل نصف ق چ خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ) پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ بیسکوییت پتی بور ۲ بسته موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) . مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه . توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم . می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین . مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم . بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم . بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم . خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه. کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم . می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین . بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود . نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه . کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پان_اسپانیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : من با یک سوم مواد درست کردم پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ کامل ۳عدد پودر نشاسته یک دوم پیمانه گلاب دو ق غ آرد۱ پیمانه شیر یک پیمانه وانیل یا هل نصف ق چ پودر قند برای تزیین دستور تهیه : ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم. نکته : ۱-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود. ۲-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود. ۳- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته ۴- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید ۵-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب ۶- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ... ۷- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه
#ژله_سبزه ۲بسته ژله آلوئه ورا، را با لیوان آبجوش مخلوط کردم برای شفاف سازی۳الی ۳۰ ثانیه در ماکروفر قرار داده و هر بار هم زرده تا شفاف شه.۲ لیوان آب سرد ریختم گذاشتم یخچال ببنده. میتوان به جای ماکروفر۴دقیقه روی بخار کتری در حال جوش قرار داد. ساعت بعد خامه صبحونه رقیق شده با شیر رو با دو قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط و با سرنگ بیست سی سی به صورت عمود وارد ژله و تزریق کردم. فاصله باید نزدیک به هم باشه تا سبزه پر به نظر بیاد! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا🌸 در این صبح زیبا و دلپذیر آرامش را همچون دانه‌های برف آرام و بیصدا به سرزمین قلب کسانی که برایم عزیزند بباران🌸 همه شما عزیزید دوستان صبحتون بخیر وسرشار از آرامش وشادی🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شیر 2 پیمانه شکر 3/4 پیمانه نسکافه 2 تا 3 قاشق غذاخوری میتونید از پودر کافی میکس استفادهکنید در اینصورت بنا به ذائقه خودتون میزان شکر رو کمتر کنید پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سرخالی ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 200 گرم خامه صبحانه 200 گرم ابتدا از یکساعت قبل پنیرخامه ای و خامه صبحانه را از یخچال خازج کنید تا به دمای محیط برسند سمس با همزن بزنید تا یکدست شوند. شیر و شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس پودر ژلاتین را اضافه و ری حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین حل شود. ژلاتین که حل شد،مخلوط شیر را کم کم به مواد پنیری افزوده و سریع و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود. یکبار از صافی رد کنید. مواد دسر را در قالب ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید مواد را یکباره در قالب بزرگ بریزید در اینصورت قالب را کمی چرب کنید. اگر از قالب تکنفره سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست. حتما دقت کنید پنیر خامه ای و خامه به دمای محیط برسند وگرنه باعث لخته شدن ژلاتین در دسر میشود. شیر در حدی روی حرارت بماند که شکر و نسکافه و ژلاتین حل شوند. حرارت حتما ملایم باشد به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد وگرنه به دلیل وجود ژلاتین در آن میبرد. با این میزان 12 عدد تقریبا خواهید داشت که البته بسته به سایز قالب داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ترشی کلم قرمز" کلم قرمز 1 عدد نمک دریا 1 قاشق غذا خوری پر نصف عدد لیمو ترش تازه آبشو بگیرین سرکه انگور قرمز 1 پیمانه آب جوشیده 1 پیمانه کلم رو خرد کنین و بشورین بزارین تو آبکش حسابی آبش خشک شه یا میتونین رو حوله پهن کنین که زود تر خشک شه بعد از ایینکه خوب خشک شد بریزین تو سینی نمک و سرکه و آب لیمو ترش رو اضافه کنین و با دست خوب زیر رو کنین 5 تا 6 دقیقه با دست خوب همش بزنین که همه ی کلم ها به مواد آغشته شه و لعاب بندازه بزارین 10 دقیقه به حال خودش باقی بمونه تا خوب لعاب پس بده بعد کلم هارو بریزین تو شیشه ترشی درب فلزی آب ته ترشی رو هم اضافه کنین روش آب جوشیده رو هم اضافه کنین و درب شیشه رو محکم ببندین و شیشه رو به صورت وارونه تو یخچال قرار بدین یعنی شیشه رو سر و ته کنین که هوا نکشه تو ظرف بعد از 24 تا 48 ساعت حاضره نکته ای که راجب ظرف هست اینه که ظرف ترشی تون رو قبل از استفاده خوب بشورین و با آب جوش استریل کنین و با حوله تمیز خشک خشکش کنین بعد ترشی رو توش بریزین که ترشیتون کپک نزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_قرمز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی توت فرنگی مواد لازم برای کرم: 1 کیلو شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) مواد لازم برای سس توت فرنگی: نیم کیلو توت فرنگی 1 استکان شکر 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت) 1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک) 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی طرز تهیه: برای کرم تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط در حالیکه با لیسک هم می زنید(می تونید با همزن دستی هم بزنید) بپزید. بعد از پخت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. و گاهی هم بزنید تا ولرم شود. برای سس توت فرنگی ، توت فرنگی ها را 4_3 تکه کنید نشاسته ، شکر و آب را به توت فرنگی ها اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید (توت فرنگی ها را له نکنید) تا وقتی که قوام بگیرد بپزید. 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی را پودر کنید. داخل لیوان به ترتیب ابتدا کرم سپس بیسکوییت و سس توت فرنگی بریزید و تا وقتی که لیوان پر شود همان کار را تکرار کنید. به دلخواه خودتان تزیین کنید و بعد از سرد شدن سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاتلی_توت_فرنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: پاستا:یک بسته پیاز رنده شده:یک عدد بزرگ فلفل دلمه ای:یک عدد گوشت چرخکرده:دویست تا دویست وپنجاه گرم تخم مرغ:پنج عدد پنیر پیتزا:دو پیمانه نمک وفلفل ورب وروغن وزرد چوبه :به مقدار لازم پیاز سرخ شده ،فلفل دلمه ای،گوجه فرنگی وزرشک برای روی کوکو گوشت وپیاز وفلفل دلمه ای را با کمی روغن تفت بدید ونمک وفلفل ورب بزنید دوباره تفت داده وازروی حرارت بردارید پاستا را هم در اب جوش ریخته نمک زده وبعد ابکش کنید (بااب سرد خوب شسته شود)وبذارید کاملا ابش کشیده بشه حالا در ظرفی تخم مرغها را شکسته نمک وفلفل وکمی زردچوبه بزنید وخوب مخلوط کنید در قالب کمربندی کمی روغن ریخته واطرافش هم حسابی چرب کنید نصف مواد پاستا را داخل قالب ریخته وروی ان مواد گوشتی را بریزید ودوباره مواد پاستا وروی ان پنیر ودر اخر مواد تزیینی را به هرشکلی که خواستید روی پنیر ریخته ودر فر بادمای صدوهشتاد به مدت سی تا چهل دقیقه بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با بافت اسفنجی🤪🤪🤪 مواد لازم : تخم مرغ ۴عدد شکر ی لیوان آرد دو لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری ماست ی لیوان بکینگ پودر سه قاشق چ خوری آب لیمو ی قاشق غذا خوری روغن ی استکان رسپی : ابتدا دو ظرف بردارین تخم مرغ ها سفیده و زردشو جدا کنین اول از همه سفیده ها رو با همزن اونقدر بزنین که کف کنه بعد در ظرف دیگ که حاوی زرده تخم مرغ شکر و روغن اضافه کنین و اونقدر با همزن بزنین که کرم رنگ بشه بعد ی لیوان ماست که داشتیم رو با سه ق چ خوری بکینگ پودر مخلوط و به مواد اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه می‌کنیم و سفیده تخم مرغ هم به این مواد اضافه می‌کنیم وبا قاشق مخلوط می‌کنیم زیاد هم نزنین چون پفش میخوابه بعد دو لیوان آرد رو الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم در آخر ی بار همزن میزنیم و تموم قالب رو روغن جدا کننده میزنیم و مواد بریزین قبلش فر تو ۱۸۰درجه در عرض ۴۵دقیقه تنظیم مواد بذارین فر و منتظر بشین بپزه و در آخر تزیین و نوش جان 😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد کاهو ذرت شوید ماست کم چرب سس سفید نمک سیز و گردو برای تزئین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛