ترشی پیاز فوق العاده خوشگل و خوشرنگم هست و میتونین کنار انواع غذا و توی سالاد هم ازش استفاره کنین
"ترشی پیاز"
پیاز بنفش 3 عدد
سیر پوست کنده 2 تا 4 حبه
نمک کریستالی اگر نبود همون نمک ساده 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری اگر نبود به راحتی به جاش 1 قاشق چایخوری آب لیموترش تازه بریزین
سرکه سفید به میزانی که دو سوم حجم شیشه پر شه
آب جوشیده یک سوم باقیمانده حجم شیشه و یا حتی کمتر از آب پر شه
میتونین کلا از سرکه استفاده کنین و آب رو حذف کنین ولی میزان سرکه حتما باید بیشتر از آب باشه
پیاز هارو پوست بکنین ، پیاز ها و سیر حتما باید کاملا خشک باشند حتی یک قطره آب هم روشون نباشه
شیشه و در ترشی رو از قبل با آب داغ استریل کنین و بزارین کاملا خشک و عاری از رطوبت باشه
پیاز رو به دلخواه برش بدین و با سیر داخل شیشه قرار داده در آخر نمک و جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش ریخته
آب و سرکه اضافه کنین درب شیشه رو ببندین تکونش بدین که مواد باهم حل شن بعد میتونین کمی آب ترشی رو بچشین و اگر دوست داشتین بهش دونه فلفل یاه و یا نمک بیشتر اضافه کنین
در آخر که مزه هارو چک کردین درب شیشه رو محکم بسته
و شیشه را به صورت سر و ته داخل یخچال و یا در جای خشک و خنک قرار بدین
بعد از چند روز که ترشی خوب رنگ پس داد حاضره
برای این ترشی میتونین از سبزیجات معطر دلخواه استفاده کنین ولی به خاطر شرایط کرونا که سبزی خریدن و شستن مکافاته و نمیشه به راحتی چیزی رو خشک کرد و مصرف کرد بهتره ساده تهیه بفرمایید که مطمئن تر باشه
نکته: پیاز بنفش بعد از چندروز رنگ پس میده و ترشیتون خوش رنگ میشه اما اگر خواستین رنگ بیشتری داشته باشه موقع تهیه ترشی مقداری از اب ساده کم کنین و به جاش چند قاشق غذاخوری آب لبو بدون شکر بهش اضافه کنین و بقیه مراحل مثل قبل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون قاشقی
بریم سراغ طرز تهیه :
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
آب ولرم نصف لیوان
نمک نصف ق چ
کره آب شده ۱/۴ پ
روغن ۱/۴ پ
شیرولرم نصف لیوان
آرد ۳ پ
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه و ۱ ق شکرو با هم مخلوط میکنیم و آب ولرم بهش اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد روشو میپوشونیم تا عمل بیاد.
فر روشن کنید تا گرم بشه.
باقی شکر+نمک+سفیده تخم مرغ+شیر+کره آب شده و روغن مخلوط میکنیم. بعد خمیر مایه عمل اومده بهش اضافه میکنیم و هممیزنیم. آرد رو در ۳ مرحله از روی الک اضافه کرده با قاشق چوبی هم میزنیم. روشو میپوشونیم و جای گ می میذاریم یه مدت ۱ ساعت تا حجمش دوبرابر بشه.
کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم با قاشق از خمیر برمیداریم کف دستمونو کمی آرد میزنیم و گرد خمیر گرد میکنیم(اگر آرد هم نزنید نمیچسبه چون روغن داره). به مدت ۲۰_۱۵ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه میذاریم بپزه.
من وقتی داشتم چونه هارو تو سینی پیچیدم سولارو روشن کردم.
افرادی که ا فر برقی توستر یا سولار استفاده میکنند ۲۰ درجه کمتر تنظیم میکنیم. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین لوبیاپلو
مواد لازم
برنج : ۶ پیمانه
لوبیاچشم بلبلی : ۱.۵ پیمانه
سبزی پلویی یا شوید خشک : ۱ پیمانه
زعفران دمکرده: ۳ ق
گوشت گوسفند : ۱ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
ترشی آلوجنگلی یا رب انارترش : ۱ ق
پیاز بزرگ: ۱ عدد
بادمجان بزرگ: ۳ عدد
سیب زمینی کوچک: ۳ عدد
گردغوره، سماق، ادویه کاری و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و نگینی ریزکرده، توی روغن مایع تفت می دهیم تا سبک شود، ادویه های گوشت را ریخته و تفت داده گوشت را اضافه می کنیم پس از تفت کامل گوشت، سه لیوان آب اضافه کرده، حدود یکساعت با شعله ملایم جوشانده ، بعد از باقی ماندن نصف استکان آب، نمک، رب گوجه و ترشی آلو را اضافه کرده خوب هم می زنیم پس از ده دقیقه جوشیدن و خشک شدن آب شعله را خاموش می کنیم.
لوبیاچشم بلبلی را با دو لیوان آب پخته، پس از سرد شدن با ادویه های داخل مواد برنج مخلوط می کنیم.
بادمجان ها را پوست کنده، وسط آن را برش داده و نمک می زنیم، داخل روغن سرخ می کنیم بعد با گردغوره، سماق، ادویه کاری و فلفل تمام سطح و داخل بادمجان ها را آغشته می کنیم.
پس از آبکش برنج بصورت دانه شمارتر، ابتدا کف قابلمه کمی روغن ریخته، نان لواش قرار داد، نصف برنج و نصف لوبیا را ریخته کمی سبزی اضافه می کنیم، تمام گوشت ها را قرار داده بقیه برنج، سبزی و لوبیا ها را بصورت لایه لایه می ریزیم. در انتها بادمجان ها و سیب زمینی ها را با پوست قرار می دهیم.
بعد از حدود دو تا سه ساعت دم کشیدن، غذای شما آماده هست.
⚠️نکات:
گوشت این غذا نیاز به پخت کامل ندارد و همان یک ساعت برای مزه دارشدن و گرفتن بوی زهم کافیه داخل برنج گوشت به خوبی می پزه.
لوبیا ها را هنگام آغشته کردن به ادویه ها با قاشق هم نزنید، بافت خود را از دست می دهند.
برای گرفتن تلخی بادمجان ها بعد از نمک زدن دو ساعت کنار بگذارید.
اگر این غذا برای تعداد نفرات بیشتر پخته بشه، جا افتاده تر و طعم بهتری دارد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_خامه_ای
آب 200 میلی لیتر(1پیمانه سرخالی)
آرد 125 گرم (حدود یک پیمانه)
کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط)50 گرم
تخم مرغ(دمای محیط) 4 عدد متوسط
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شکر یا شربت بار 1قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
کره+آب+شربت بار یا شکر+نمک را قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزند.
بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یکباره اضافه و با قاشق چوبی سریع و مدام هم بزنید تا خمیر شود.
حدود 5 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید تا خمیر کمی پخته شده و صدای جیز از خمیر به گوش برسد.
مرحله داغ زدن در کیفیت نهایی نون خامه ای خیلی مهم است.
وقتی خمیر به صورت گلوله در ظرف جمع شد آنرا از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک شود.
فر را از نیم ساعت قبل با دمای220 درجه روشن کنید.
خمیر خنک و کمی ولرم باشد.
خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود.
4عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید.
خمیر خنک را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را در سه مرحله و به تدریج به خمیر افزوده و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
هر قسمت از تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بروند و بعد قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
در پایان بیکینگ پودر و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
ماسوره ستاره بزرگ را در قیف قرار دهید و خمیر را در قیف بریزید.
کف سینی را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
از سینی سیاه داخل فر استفاده نکنید.
خمیر را با فاصله روی سینی ماسوره بزنید.
هر چقدر فشار دست بیشتر باشد شکوفه ها بزرگتر میشوند.
انگشتتان را خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر ماسوره زده را صاف کنید تا در فر نسوزد.
سینی را در فر داغ قرار دهید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا نان کاملا طلایی و مغز پخت شود.
اگر فر کاملا داغ نباشد خمیر پف نکرده و تو خالی نمیشود.
پخت خمیر در فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشد.
فر را خاموش و در فر را نیمه باز بگذارید تا نانها در فر کمی خنک شوند و بعد سینی را از فر دربیارید.
کف نانها را سوراخ کرده و صبر کنید تا خنک شوند و با خامه فرم گرفته پر کنید.
اگر فر داغ نباشد و مرحله داغ زدن صحیح انجام نشود نانها پف نمیکنند.
اگر پخت کامل نشده باشد یا بلافاصله بعد از خاموش کردن فر نانها را خارج کنید پف نانها میخوابد.
با این دستور 20 تا 24 عدد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب این هم کلیپ بنیه موز
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید .
این خوشمزه جان رو میتونید هم داغ داغ سرو کنید وهم سرد من داغشو همون جا پای اجاق ترجیح میدم🤤آغشته به عسل😋
۴عدد مواز برای این مقدار مواد کفایت میکنه .
اندازه مواد وتوضیحات تو کلیپ هست ولی بعدا به کپشن هم اضافه میشه
موادلازم:
موز متوسط ۴عدد
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱ق غ
عصاره وانیل چند قطره
شیر نصف لیوان
آرد ۱لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۱ق غ
تخم مرغ وشکر را خوب هم بزنید عصاره وانیل را اضافه کنید .
شیر را اضافه وخوب بزنید سپس آرد وبیکینگ پودر را بریزید مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادامه در پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ادامه پست قبلی
موزها رو به سه قسمت تقسیم کرده وبه وسیله یک سیخ چوبی اونها رو با مایه کاور کنید وداخل روغن شناور داغ سرخ کنید.بعد داخل صافی یا روی دسمال بزارید روغن اضافه گرفته شه وتا داغه روش عسل بریزید ونوش جان کنید.
نکته؛غلظت مایه تو کلیپ مشخصه باید مثل فرنی باشه روون باشه موز رو پوشش نمیده ودرنتیجه داخل روغن وامیره.مقدار آردی که تو دستور گفته شده ممکنه بیشتر لازم بشه تا غلظت مناسب بدست بیاد چون نوع آردها متفاوته.
اگر عصاره وانیل نداشتید پودری بزنید اشکالی نداره.
اگه شیرینتر دوست دارید مقدار شکر رو بیشتر بریزید.
اگر رژیمی دوست داشتید کلا شکر رو حذف کنید وبا عسل میل کنید.
موز رو حتما تکه تکه کنید.
موقع سرخ کردن باید داخل روغن شناور باشن پس دست ودلباز روغن داخل قابلمه بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خونگی
دستور تهیه :
اول پودر ژله و دو قاشق پودر ژلاتین و دو قاشق گلوکز رو با نصف لیوان اب مخلوط کنید روی بخار کتری هم بزنید تا شفاف بشه بعد همه کف روش رو بردارید تا پاستیلتون شفاف بشه و یکدست. گلوکز رو حذف نکنید چون باعث شفاف و کشدار شدن پاستیل میشه. بعد داخل قالب بریزید داخل یخچال ده دقیقه ای بسته میشه و وقتی از قالب در میارید کمی دستتون رو با روغن چرب کنید تا پاستیل ها به هم یا به طرف نچسبه. اگر خواستید داخل ارد یا شکر بزنیدشون پاستیل اردی یا شکری میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
صبح را آغاز می کنیم ☀️
با نام دوست 💕
جنبش عالم همه
با یاد اوست
آن خدایی که
عشق را در ما نهاد
مهر و محبت 💕
هرچه زیبایی در اوست🌸💕
الهی به امید تو🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ
۳عدد سینه مرغ بدون استخوان(برای نرمی ولطافت بهتر میتونید به مقدار مساوی ازترکیب سینه وران مرغ استفاده کنید)
سیر ۴ الی ۵ حبه
پیاز متوسط ۲عدد رنده شده
پنیر پیتزا ۱لیوان
سس خردل ۲ق غ
ادویه؛نمک فلفل قرمز فلفل سیاه پودر کاری به میزان لازم
خمیر وسط ۲عدد نان باگت
شیرچند ق غ
پودر سوخاری (پانکو فلفلی باشه خوشمزه تره)
سینه مرغ را با سیر چرخ کنید.
پنیرپیتزا،سس خردل وپیاز رنده شده که آبشو گرفتید اضافه کنیدوداخل غذاساز میکس کنید.
(بجای سس خردل میتونید سس گوجه تند بریزید.)
ادویه ها رو اضافه کنید.(ادویه ها رو بنا بر ذائقه خود بریزید برای همین مقدارشو ذکر نکردم)
خمیر داخل دو عدد نان باگت را بیرون آورده وروش شیر بریزید وچند دقیقه بزاریدتانرم شه،سپس شیر اضافه شو با دست بگیرید وبه مواد اضافه کنید.(بافت لطیفی به ناگت میده)
خوب مخلوط کنید مواد رو.
داخل سینی بزرگ یک لایه پودرسوخاری بریزید.
گوشت را روش پخش کنید،یک کیسه فریزرروش بکشیدوباوردنه باز کنید.(قطر۱سانت)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادامه آموزش در پست بعد⤵️⤵️⤵️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش ناگت مرغ
روش کامل پودرسوخاری بریزید.وسینی روبزارید داخل فریزر۱ساعت بمونه.سپس کاتر دلخواه بزنید. ناگت کاترزده رو دوباره داخل پودرسوخاری بزنیدقسمت کاترزده هم آغشته شود.یک چوب بستنی از انتها بزاریدداخل هرکدوم.ودوباره بزارید فریزریک ساعت بمونه،بعدبلافاصله تو روغن داغ شناور سرخشون کنید(حرارت کم)
نکته :👇
پس از آماده کردن ناگت قبل از مرحله سرخ کردن میتوانید آن را در فریزر نگه داری کنید تا همیشه ناگت آماده داشته باشید.
توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید بایدروغن رو از صافی ردکنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعدبه ناگتها نچسبه.
ناگت رو اگر کاتر نمیزنید،با دست شکل بدید اول داخل تخم مرغ بعد پودرسوخاری بزنید.
*این مقدار مواد ۲۲ عدد ناگت به من داد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو_با_گوشت_قلقلی
مواد عدس پلو:
برنج: ۵ پیمانه
عدس: ۱.۵ پیمانه
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
مواد گوشت قلقلی:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.
عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم.
پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم.
نکات:
گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد.
مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود.
در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید.
اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید.
کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن تفت دهید.
عدس را تا حدی بپزید که بین دو انگشت له نشود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_پلو
غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون خامهای
آب 200 میلی لیتر(1پیمانه سرخالی)
آرد 125 گرم (حدود یک پیمانه)
کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط)50 گرم
تخم مرغ(دمای محیط) 4 عدد متوسط
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شکر یا شربت بار 1قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
کره+آب+شربت بار یا شکر+نمک را قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزند.
بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یکباره اضافه و با قاشق چوبی سریع و مدام هم بزنید تا خمیر شود.
حدود 5 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید تا خمیر کمی پخته شده و صدای جیز از خمیر به گوش برسد.
مرحله داغ زدن در کیفیت نهایی نون خامه ای خیلی مهم است.
وقتی خمیر به صورت گلوله در ظرف جمع شد آنرا از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک شود.
فر را از نیم ساعت قبل با دمای220 درجه روشن کنید.
خمیر خنک و کمی ولرم باشد.
خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود.
4عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید.
خمیر خنک را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را در سه مرحله و به تدریج به خمیر افزوده و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
هر قسمت از تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بروند و بعد قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
در پایان بیکینگ پودر و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
ماسوره ستاره بزرگ را در قیف قرار دهید و خمیر را در قیف بریزید.
کف سینی را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
از سینی سیاه داخل فر استفاده نکنید.
خمیر را با فاصله روی سینی ماسوره بزنید.
هر چقدر فشار دست بیشتر باشد شکوفه ها بزرگتر میشوند.
انگشتتان را خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر ماسوره زده را صاف کنید تا در فر نسوزد.
سینی را در فر داغ قرار دهید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا نان کاملا طلایی و مغز پخت شود.
اگر فر کاملا داغ نباشد خمیر پف نکرده و تو خالی نمیشود.
پخت خمیر در فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشد.
فر را خاموش و در فر را نیمه باز بگذارید تا نانها در فر کمی خنک شوند و بعد سینی را از فر دربیارید.
کف نانها را سوراخ کرده و صبر کنید تا خنک شوند و با خامه فرم گرفته پر کنید.
اگر فر داغ نباشد و مرحله داغ زدن صحیح انجام نشود نانها پف نمیکنند.
اگر پخت کامل نشده باشد یا بلافاصله بعد از خاموش کردن فر نانها را خارج کنید پف نانها میخوابد.
با این دستور 20 تا 24 عدد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیک یخچالی خوشمزه😋
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا چیلی ستارهای
مواد لازم:
خمیر پیتزا
گوشت چرخ کرده و سرخ شده با پیاز و فلفل تند یک پیمانه
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
خیارشور اسلایس شده یک عدد
تخم مرغ همزده (برای کشیدن با برس روی خمیر)
پودر پونه کوهی یا جعفری و یا دانه کنجد یک قایق چایخوری (جهت تزئین)
دما و زمان پخت: ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) ۲۵-۲۰ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بادمجون_شکم_پر👌
بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو
سرکه ی قرمز
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع)
سیر ریز شده دویست گرم
اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدید.
بعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه. (زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن) 😊
پ. ن. بعضیها بادمجون رو با سرکه میپزن. من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه.
حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز. تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.
حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) 🤤😋👌 درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم.
بعد از دو تا سه هفته آمادس.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛