eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تا حالا سمبوسه این مدلے را امتحان ڪردین هر چے بگم خوشمزه سسس ڪم گفتم فقط یک ڪلام امتحان ڪنید طرز تهیه.... اولا سعے ڪنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته مے شه ڪوچک مے شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمے شه توے دست بهش فرم بدین واذیت مے ڪنه واینڪه مواد بین سمبوسه از هر چیزے ڪه دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه ڪه باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوے شیر بزنید با اب هم مے شه و طعم شیر خیلے بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توے ڪف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک ڪنید بدون اینڪه پاره بشه طبق فیلم از مواد توے تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک ڪنید وبا حرڪت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست مے شه وبعد توے ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توے یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهے هم بچرخونید تا همه جاے نان خشک بشه البته اگر ڪمے مرطوب بودهم اشڪالے نداره وتوے روغن داغ سرخ ڪنید میزان مصرف روغنش خیلے ڪمتر از سمبوسه با نان است مواد میانے .... من از سیب زمینے ابپز شما رنده ڪنید ڪه واستون راحتر باشه با گوشت چرخے ونخود فرنگے وگشنیز تازه وادویه ڪارے وفلفل ونمک استفاده ڪردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شڪر یک قاشق غذاخورے روغن مایع شش قاشق غذاخورے خمیر مایه یک قاشق سوپ خورے شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده ڪنید نمک یک قاشق مرباخورے همه مواد رو با هم مخلوط ڪنید جز آرد وقتے ڪه با هم خوب مخلوط شدن آرد رو ڪم ڪم اضافه ڪنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید ڪمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگے به ارد داره از آرد قنادے استفاده ڪنید پس از اینڪه خمیر نرم ولطیفے بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بڪشه پس از استراحت خمیر رو باز ڪتید فیلم گویاے نوشته هاے منه مواد داخلش هر چیزے ڪه دوست داشتید میتونید استفاده ڪنید چرخ ڪرده هم داخل این اشترودل خیلے خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقدارے هویج هم بخار پز ڪردم ونگینے خرد ڪردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌اے سبز خوشمزه من نداشتم من پیازے ڪه با سینه هم سرخ ڪردم اضافه ڪردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو ڪه داخل خمیر گذاشتے پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع ڪمے چند قطره زعفران دم ڪرده رومال ڪنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دماے صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلاے شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این ڪلوچه بسیار خوشمزه ولطیف است اصلا توے دستوراز شڪر استفاده نشده بافت وطعم خمیر عالیه وبسیار مناسب ایام ماه مبارک مواد لازم تخم مرغ متوسط دوعدد ماست نصف لیوان عسل سه قاشق سوپ خورے پر پودر هل یک قاشق چایخوری ارد 3تا 3/5لیوان رے اردها فرق داره بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخوری خمیر مایه فورے یک قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه. تخم مرغ وماست به دماے محیط رسیده و پودرهل و عسل را خوب با هم زن دستے مخلوط ڪنید بعد دولیوان ارد وبیڪینگ پودرو خمیرمایه را اضافه ڪتید ومخلوط ڪنید بعد روغن را اضافه ومخلوط ڪنید بعد ارد را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے لطیف ونرم بدست بیاد با چسبندگے خیلے ڪم ارد زیادے خمیر را سفت مے ڪنه بعد خمیر را یڪساعت استراحت بدین سپس پف خمیر را بگیرید وبه بیست قسمت تقسیم ڪنید میتونید بزرگتر هم درست ڪنید وشانزده قسمت ڪنید خمیر را دست خودتان است هر چانه از خمیر را توے دست باز یه خرماے هسته دراورده را لاے خمیر بذاربد وجمع ڪنید با قیچے اطرافش را طبق فیلم برش بزنید وسط خمیر را ڪمے گود وچنگال بزنید توے سینے فر ڪاغذ روغنے بذارید و ڪلوچه ها را توے سینے با رعایت فاصله بچینید یه زرده تخم مرغ را با ڪمے شیر وزعفران مخلوط وسطح خمیر را رومال ڪنبد وسیاه دانه وڪنجد بزنید ودر فرے ڪه از ربع ساعت قبل با وماے 200درجه گرم شده قرار داده بمدت تقریبے بیست تا بیست وپنج دقیه زیر ڪلوچه طلایے بشه ڪافیه وبعد گریل را روشن ڪتید تا سطح ڪلوچه هم طلایے بشه وتماااام درست ڪنید وازرخوردن این ڪلوچه خوشمزه لذت ببرید نڪته............ شما هرفرمے دوست دارید میتوتید درست ڪنید حتے مے شه لاے خرماگردو بذارید یا خرما را پوره ڪنید با ڪمے گلاب وپودردارچین وگردوے ریز شده مخلوط ولاے خمیر بذارید ڪلا دستتون بازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نڪته درباره مرباے هویج آگه مرباتون بیش از حد قوام یابد شڪرک میزند آگه خیلے رقیق باشه ڪپک میزنه وبوے خامے میده عزیزان این روش ڪه من استفاده میڪنم خیلے ڪم شڪرک میزنه تو اندازه گیرے دقت ڪنید آگه میخواید مرباتون مثل بازاریا باشه رنده ڪنید یا چرخ ڪنید من با رنده ریز رنده ڪردم هویج پاک ڪرده ورنده شده یک ڪیلو گرم شڪر یک ڪیلو گرم آب ۶ لیوان دسته دار فرانسه گلاب نصف استڪان زعفران دم ڪرده ڪمے آب لیمو دو قاشق سوپ خورے اگه جوهر لیمو استفاده میڪنید یک چهارم قاشق چایخورے بهتره جوهر لیمو استفاده ڪنید هل وخلال پسته در صورت تمایل هویج رو پاک ڪنید ورنده ڪنید وبریزید تو قابلمه بزارید تفت بخوره(بدونه آب )تا تغییر رنگ بده مواظب باشید ته نگیره بعد از اینڪه تغییر رنگ داد چهار لیوان آب اضافه ڪنید وبزارید بجوشه آید وقتے جوش آومد شعله رو خیلے ڪم ڪنید تو قابلمه دیگه دو لیوان بریزید وبزارید جوش بیاد وقتے جوش آومد شڪر رو یڪدفعه توش بریزید وبزارید بجوشه وقوام بیاد شش الے هفت دقیقه بجوشه ڪافیه زعفران رو بریزید چند جوش ڪه زد خاموش ڪنید وبه هویج پخته شده اضافه ڪنید.گلاب رو اضافه ڪنید بزارید با شعله ڪم بپزه وقوام بیاد(شعله مثل وقتے ڪه باشه برنج دم میڪشه) .مربام وقتے پخت وقوام اومد دوقاشق اب لیموے تازه ویا جوهر لیمو بزنید چند جوش ڪه زد گاز رو خاموش ڪنید.اگه از بوے هل خوشتون میاد اوایل پخت چند دونه هل بزنید وقتے قوام اومد دونه هاے هل دربیارید آگه خلال پسته میزنید اواخر پخت اضافه ڪنید چون رنگ خلال زود عوض میشه یک نڪته درباره مرباے هویج مثل مرباے به نباید زیاد قوام بیاد باید شربت ڪمے رقیق باشه گاز رو خاموش ڪنید بعد از سرد شدن سفت میشه این مربا حدود دو ساعت تا دوساعت ونیم پخت لازم داره وگرنه مربا بوے خامے میده میخواید ڪمتر درست ڪنید ڪل مواد رو نصف ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شڪر یک قاشق غذاخورے روغن مایع شش قاشق غذاخورے خمیر مایه یک قاشق سوپ خورے شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده ڪنید نمک یک قاشق مرباخورے همه مواد رو با هم مخلوط ڪنید جز آرد وقتے ڪه با هم خوب مخلوط شدن آرد رو ڪم ڪم اضافه ڪنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید ڪمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگے به ارد داره از آرد قنادے استفاده ڪنید پس از اینڪه خمیر نرم ولطیفے بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بڪشه پس از استراحت خمیر رو باز ڪتید فیلم گویاے نوشته هاے منه مواد داخلش هر چیزے ڪه دوست داشتید میتونید استفاده ڪنید چرخ ڪرده هم داخل این اشترودل خیلے خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقدارے هویج هم بخار پز ڪردم ونگینے خرد ڪردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌اے سبز خوشمزه من نداشتم من پیازے ڪه با سینه هم سرخ ڪردم اضافه ڪردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو ڪه داخل خمیر گذاشتے پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع ڪمے چند قطره زعفران دم ڪرده رومال ڪنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دماے صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلاے شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز ڪوچک 1 عدد سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده ڪردم) قارچ 400 تا 500 گرم ژامبون نگینے یا مرغ پخته شده 200 گرم سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دلخواه جعفرے ساطورے 2 قاشق غذاخوری نان باگت 2 تا 3 عدد . ابتدا پیاز را نگینے ڪرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود. (در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سےر رنده شده را اضافه و ڪمے تفت داده و بعد قارچها را اضافه ڪنید) سپس قارچهاے ورقه شده را با 1 قاشق غذاخورے آبلیمو تفت دهید تا آب اضافے آنها ڪشیده شود. ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و ڪمے تفت دهید. سپس پودر سیر و اویشن و جعفرے را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش ڪنید. مواد را ڪنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط ڪنید. من از مایونز استفاده ڪردم به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نڪنید چون چسبندگے مواد از بین میره و از طرفے در فر مواد خشک میشه. در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید. نان ساندویچے یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روے نان بڪشید. در سینے فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدے ڪه پنیر پیتزا ذوب شود. من از نان روگِن استفاده ڪردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل نون خامه اے (شیرینی نارنجڪی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نگاه من، بهارانے هنوز پاک تر از چشمه سارانے هنوز روشنایے بخشِ چشم آرزو خنده ے صبح بهارانے هنوز در مشام جان به دشتِ یادها بادِ صبح و بوے بارانے هنوز در طلوعِ روشنِ صبحِ بهار عطرِ پاک جوڪنارانے هنوز . . . 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد سفید : 500گرم ڪره ے گیاهے : 250 گرم ماست : 250 گرم نمڪ : 1 قاشق چای خوری بیڪینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری خرماے بدون هسته :500گرم پودر مغز گردو، بادام، پسته و ڪنجد :از هر ڪدام 2قاشق غذاخوری دارچین : 1 قاشق چای خوری زعفران آب شده : 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له ڪنید. ڪره را ڪمے روے حرارت آب ڪنید. ماست را با بیڪینگ پودر و زعفران و ڪره ے آب شده مخلوط ڪنید. آرد را پس از الک ڪردن ڪم ڪم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه ڪنید و هم بزنید.خمےر را خوب ورز دهید. خمےر را در یک ظرف ڪه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جاےی ڪه نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرماے له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر ڪنید. شیرینی ها را در سینے فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ے وسط فر قرار دهید. در ضمن مے توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را باخرما و دارچین مخلوط ڪنید و در وسط نان خرماییقرار دهید و روے آنها را ڪنجد بپاشید نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگے بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو ڪنید غلظت سس به همین غلظتے باشه ڪه تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزے سرو ڪنید ڪمے رقیقتر باشه اگه با نون سرو میڪنید هنگامے تڪه هاے مرغ به سس اضافه میڪنید چند قاچ سیب زمینے هم اضافه ڪنید تا باهاش بپزه خیلے خوشمزس تڪه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الے شش نفره تڪه مرغ پنج تڪه گوجه فرنگے رسیده یک ڪیلو رب یک قاشق غذاخورے ڪره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میڪنیم ) سےر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم ڪرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینڪه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتے تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش ڪاملا بره وبسته بندے میڪنم از فریزیر ڪه در آوردم یخ زداے ڪه شد همراه آب میزارم رو گاز تا ڪفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تڪه هاے مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وڪمے زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادے بپزه ڪه گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ ڪه پخت از آب خارج ڪرده تڪه اے ڪره رو ذوب ڪرده وتڪه هاے مرغ رو همراه زعفران دم ڪرده باهاش سرخ میڪنیم مرغ سرخ شده رو از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده ڪیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگے رو اضافه ڪرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تڪه هاے مرغ رو به ارومے تو سس میزاریم شعله رو ڪم میڪنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت ڪمے ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچے نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسے اضافه ڪردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگے رو خوب نشسته با رنده ریز رنده ڪنید واز صافے رد ڪنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میڪنن واز صافے رد نمیڪنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسے تره طعم ڪره دوست ندارید از روغن استفاده ڪنید یا نصف نصف استفاده ڪنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد نانوایے یا آرد شیرینے پزے ۱۵۰ گرم (ےڪ لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسڪافه ۲ ق غ (من از نسڪافه گلد استفاده ڪردم) روغن مایع ۶۰ میلے( ۱/۳ لیوان) ڪره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ براے شربت : آب و شڪر رو روے حرارت گذاشتم تا زمانے ڪه شڪر حل بشه و شروع به جوشیدن ڪرد هل رو اضافه ڪردم . نسڪافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل ڪردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه ڪافیه . آرد رو الک ڪردم ، من آرد گندم (نونواےی ) استفاده ڪردم روے حرارت ڪم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه اے آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک ڪردم . ڪره و روغن رو اضافه ڪردم . میزان روغن تقریبے هست و در واقع روعن حلواها چشمے مے ریزم . یه ڪم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامے ڪم ڪم اضافه ڪردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا . بعد هر طور بخواید مے تونین تزیین ڪنین مے تونین داخل دیس بڪشین و تزیین ڪنین . من داخل قالب هاے ریز سیلیڪونے ریختم و فشرده ڪردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج ڪردم . نڪات : جاے نسڪافه مے تونین پودر ڪاڪائو هم بریزین . آرد حتما الک ڪنین تا گوله نشه . میزان ڪره و روغن تقریبے هست تا جایے اضافه میشه ڪه ترڪیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعے ڪنین ترڪیب روغن مایع و ڪره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . ڪره هم باعث خوشمزگے و لطافت و نرمے میشه . می تونین هر طور بخواید تزیین ڪنین چه به این شڪل ڪه من درست ڪردم و چه حتے داخل دیس مے تونین بریزین و تزیین ڪنین . براے من حدودا ۱۵ تا ۱۶ عدد این شڪلے شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونید مواد رو نصف کنید شکر یک لیوان کره پنجاه گرم خامه صبحانه یک دوم لیوان شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری) کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے حدودا ۱۰ تا ۱۲ تا نان تست ۱۰ تا ۱۲ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ ڪرده ۱۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه اے نصف عدد پیازچه خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد آرد سوخارے به میزان لازم نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به میزان لازم سس گوجه ۱ تا ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ یه پیاز رو خرد ڪردم و تفت دادم . گوشت چرخ ڪرده رو بهش اضافه ڪردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم تفت دادم و بهش اضافه ڪردم . ڪمے پیازچه و فلفل دلمه خرد شده همراه با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن ریختم . ڪمے هم سس گوجه و یه ڪم سس مایونز هم ریختم و از حرارت برداشتم . مے تونین رب گوجه اگر دوست دارین بریزین . مواد ڪاملا دل به خواهے . بعد ڪه از حرارت برداشتم و از دما افتاد پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه ڪردم براے راحتے ڪار در گذاشتن در نون تست . دور نون تست ها رو هم گرفتم . از وسط دو نیم ڪردم مے تونین به چهار قسمت حتے تقسیم ڪنین ڪوچیڪتر هم بشه دل به خواهے . ۳ تا ظرف ڪه توے یڪیش تخم مرغ رو ڪمے با چنگال زده بودم . یڪیش تڪے آرد سوخارے و دیگرے آرد سوخارے و یه ڪم پنیر پیتزا ڪنار گذاشتم . هر نوع ادویه اے دوست دارین مے تونین داخل آرد سوخارے بریزین یا اینڪه از پودر سوخارے هم مے تونین استفاده ڪنین . از مواد بین دو تا نون تست قرار دادم و بعد دورش اول داخل تخم مرغ یه ڪم غلتوندم و بعد همون دورش رو داخل آرد سوخارے . دوباره ڪلش رو داخل تخم مرغ و این بار ڪلش رو داخل مخلوط آرد سوخارے و پنیر پیتزا خوب غلتوندم تا خوب ڪاور بشه . می تونین به همین صورت همش رو آماده ڪنین تا چند ساعتے یخچال بزارین و حتے مے تونین فریزر بزارین و هر وقت خواستین بردارین و سرخ ڪنین . ےه ساعتے یخچال گذاشتم تا ڪیفیتش بهتر بشه . بعد نیازے نیست داخل روغن غوطه ور بشه. یه مقدار روعن ریختم تا بتونم سرخش ڪنم . با حرارت ملایم همه اطرافش رو سرخ ڪردم . روغن هم به خودش خیلے ڪم جذب مے ڪنه من توے صافے قرار دادم روعن خیلے ڪم ازش جدا شد و بعد آماده سرو☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و برش زیباے سیب 🍎🍏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛