eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
براے حلوا زعفرانے میزان آرد، شڪر و مخلوط آب و گلاب یڪسانه، مخلوط روغن و ڪره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفے ڪه دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده ڪنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولے از آرد قنادے هم میتونید استفاده ڪنید. مواد لازم آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+ڪره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان شڪر ۲ لیوان (اگه دوست دارید ڪم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازے زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه اول شهد رو آماده میڪنم شڪر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روے حرارت بزارید بعد از اینڪه شروع با جوشیدن ڪرد وشڪر حل شد زیرش رو خاموش ڪنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یڪے دو تا قل بزنه ڪافیه. آر رو داخل تابه الک ڪنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامے آرد گرفته بشه و بوے خوبش بلند بشه(من حدود یڪساعت با شعله خیلے ڪم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج ڪنید و دوباره الک ڪنید. مخلوط روغن و ڪره رو اضافه ڪنید و هم بزنید تا یڪدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو ڪم ڪم اضافه ڪنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طے چند مرحله اضافه ڪنید تا آرد ڪم ڪم خودش رو باز ڪنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینڪه همه شهد رو اضافه ڪردید روے حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تڪون بدید یا صطلاحا گهواره ڪنید. اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد ڪنید نذارید خیلے سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زعفرانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشفیل توجه ڪنید اگر به شهد چند قاشق گلوڪز اضافه ڪنید عالے میشه گلوڪز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروے بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوڪز گذاشتم گلوڪز در دسترس عموم نیست. شهدهاے قنادے گلوڪز میریزن گلوڪز لوازم قنادیا دارن توجه ڪنید شهد باید مثل عسل روان باشه عزیزان آرد تو شیرینے گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وڪم ڪم آرد پاشیدن خمیرے بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادے به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه حتما از زرده تخم مرغ استفاده ڪنید . زرده دو عدد شیر نصف لیوان یک ذره ڪمتر ماست سفت وشیرین دو قاشق روغن جامد یا ڪره دو قاشق بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے پر آرد سفید شیرینے پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید ڪمے ڪمتر ویا ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آرد داره وانیل چند قطره میتونید به جاے وانیل نصف قاشق چایخورے پودر هل بریزید. ماست و بیڪینگ پودر رو مخلوط ڪنید تا ماست پف ڪنه وبالا بیاد زرده رو خوب بزنید.وانےل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستے دودقیقه میزنیم سپس آرد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جاے ڪه امڪان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته ڪار انتقال بدید وبا آرد پاشے و ورز دادن چسبندگے خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفے بدست بیاد .ےڪ ذره ڪاسه رو چرب ڪرده خمیر رو برگردونید داخل ڪاسه روے خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میڪنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الے دو میل باشه) با قالب شیرینے پزے هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ ڪرده وگوشفیلها رو سرخ میڪنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردے حدود دو الے سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه عزیزان شهد در ڪیفیت گوشفیل،بامیه،زولبےا خیلے مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینے شڪرک میزنه اگه به اندازه ڪافے قوام نیاد شیرینے نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت ڪم باشه سعے ڪنید از جوهر لیمو استفاده ڪنید روغن گوشفیل با حرارت ڪم داغ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوے یا بریلو وعڪس خوراڪے وچند شاخه گل طبیعے استفاده ڪردم سطح ڪیک رو صاف ڪنید عڪس خوراڪے رو میتونید همین طور به صورت ڪادرے رو ڪیک بزارید یا با قیچے اضافات رو برش بزنید عزیزان آگه خامه تون شل و آبڪے شد دوباره با هم زن یڪے دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره عڪس خوراڪے لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوسفندی استفاده کردم سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه عزیزان من تو ویدئویی چهار عدد لیمو اضافه کردم ولی نیم ساعت که پخت ازش چشیدم ترشی خورش اندازه بود دوتاشو بیرون آوردم شما دقت کنید چون چغاله ترش مزه هست کمتر لیمو بزنید تا بیش از حد ترش نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مارینارا یه سس ایتالیایی خوش طعم و بسیار پرکاربرده که معمولا برای پاستا و پیتزا و...استفاده میشه. میتونید این سس در در حجم زیاد درست کنید و بعد در قالب یخ بریزید و فریز کنید تا در موقع لزوم در دسترس داشته باشید. ابتدا روی سر گوجه فرنگیها را با کارد شکاف کم عمقی به شکل +ایجاد کنید. گوجه ها را برای 3 دقیقه در آب جوش بیندازید و بلافاصله اونها رو در آب یخ قرار بدید تا در اثر این شوک حرارتی به راحتی پوست اونها جدا بشه. حالا گوجه های پوست کنده رو در میکسر یا غذاساز بریزید تا کمی پوره شوند. ◀برای پاستا لازم نیست که سس شما زیادی له بشه ولی برای پیتزا حتما باید بافت سس یکدست و کاملا له باشه. یک عدد پیاز را ریز نگینی کنید و در 2 تا 3 قاشق روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه. سپس 3 حبه سیر را رنده و اضافه و تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه(میزان سیر به سلیقه شما بستگی داره) ◀میتونید به دلخواه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی برای خوشرنگ تر شدن سس اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ بندازه. سپس گوجه های پوره شده را اضافه وحرارت را ملایم کنید تا سس به آرامی بجوشه و غلیظ بشه. ◀هر چه تایم پخت سس طولانی تر باشه سس خوش طعم تری خواهید داشت. ◀اگه گوجه ها زیاد آبدار نباشن میتونید نصف لیوان آب به سس اضافه کنید و بذارید بجوشه وقتی سس غلیظ شد به اون مقداری نمک+فلفل سیاه یا قرمز+پودر آویشن اضافه کنید. درانتها مقداری ریحان خرد شده و کمی جعفری(به دلخواه)اضافه و کمی بعد حرارت را خاموش کنید. سس ما آمادست😍 . من این سس رو با اسپاگتی و سرو کردم. میت بال همون کوفته قلقلی خودمونه ولی با سایز تپل مپل تر😄 گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده(چون بهتره آرد سوخاری به میت بال اضافه بشه نیازی نیست آب پیاز رو بگیرید)+جعفری ساطوری(به دلخواه)+نمک+فلفل+پودر سیر+کمی زردچوبه+دو قاشق آرد سوخاری(حدودا برای250 گرم گوشت) همه مواد را با هم خوب ورز بدید تا کاملا منسجم و یکدست بشه و بعد گلوله های میت بال رو آماده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه. حالا میت بالها را در سس بریزید و صبر کنید تا در سس کمی بجوشند و خوش طعم تر بشن. اسپاگتی یا پاستای دلخواه رو در آب جوش و کمی نمک و روغن بجوشانید تا کاملا مغزپخت بشن. اسپاگتی رو آبکش کنید و به سس اضافه و مخلوط کنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی پودر پنیر پارمزان(به دلخواه) و چند برگ ریحان تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا ڪاسه شیرازی آرد سفید 1 لیوان من همیشه از آرد سه صفر استفاده میڪنم،از لوازم قنادے یا سوپرمارڪت قابل تهیه ست آرد برنج 1 لیوان روغن 1 لیوان من همیشه نصف لیوان روغن جامد و بقیه رو روغن مایع میریزم شڪر 2 و نیم لیوان اگه مثل من دوست ندارید حلوا زیاد شیرین بشه 1 و نیم لیوان شڪر اضافه ڪنید. آب 1و 1/4 لیوان تخم مرغ درشت 2 عدد گلاب مرغوب 1 لیوان زعفران دمڪرده غلیظ به میزان لازم ابتدا شڪر+آب را مخلوط و روے حرارت ملایم قرار دهید در حدے ڪه شڪر حل شود و بعد بلافاصله شربت را از روے حرارت بردارید. به هیچ عنوان شربت نباید بجوشد وگرنه میزان آن ڪم شده،در نتیجه حلواے لطیفے نخواهید داشت. شربت را به 4 قسمت تقسیم ڪنید. در ظرفے تخم مرغها+زعفران دمڪرده غلیظ را با همزن دستے خوب بزنید تا ڪاملا یڪدست شوند. سپس گلاب و 1 قسمت از شربت را اضافه و خوب مخلوط ڪنید. آرد سفید و آرد برنج را الک ڪرده و در تابه روے حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا بوے خامے آرد گرفته شود. زمان دقیق نمیشه گفت من چون تابه رو روے شعله ڪوچیک گاز و حرارت ڪاملا ملایم قرار میدم حدود 20 تا 30 دقیقه طول میڪشه تا ڪاملا بوے خامے آرد از بین بره. دقت ڪنید در نهایت آرد نباید تغییر رنگ بده و همین طور به هیچ عنوان بوے خامے نداشته باشه. سپس روغن جامد را اضافه و ڪمے مخلوط ڪنید و بعد روغن مایع را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا جایے ڪه آرد به صورت خمیر یڪدستے دربیاد. 2تا 3 دقیقه مخلوط آرد و روغن را روے حرارت ملایم هم بزنید. سپس شیره تخم مرغے را به تدریج اضافه و مدام و سریع با همزن دستی(ترجیحا) هم بزنید. سپس شربت را ڪم ڪم اضافه و مدام هم بزنید. احتمال گلوله شدن در این حلوا زیاده بنابراین باید مدام و سریع هم زده بشه. من گاهے اوقات براے همزدن این حلوا از همزن برقے استفاده میڪنم. سپس روے حرارت ملایم مدام حلوا را به صورت پارویی(رفت و برگشت) هم بزنید تا حلوا جمع شود. در انتها تابه را به چپ و راست تڪان دهید تا حلوا بقچه و در ظرف جمع شود(گهواره ڪردن حلوا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حلوا داغه اونو توے ظرف بریزید. برای این مدل تزئین ابتدا حلوا رو با فاصله از لبه ظرف به صورت گرد پهن ڪنید. با پشت قاشق چرب شده روے حلوا بڪشید تا ڪاملا صاف و یڪدست بشه. برای تزئین مدل جناقے از لیسک استفاده ڪردم ڪه فڪر میڪنم اڪثرتون دارید. مقداری از حلواے ولرم را در قیف با ماسوره بزرگ گلبرگ ریختم...دقت ڪنید براے این مدل سر پهن ماسوره گلبرگ به سمت بالا باشد. برای حجم دهے بیشتر به گلبرگها از قاشق چایخورے استفاده ڪردم(حتما بین ڪار ڪمے قاشق رو چرب ڪنید تا به حلوا نچسبه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا چیتے قارچ براے هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید. برای درست ڪردن خوراک لوبیا چیتے و قارچ ابتدا لوبیا چیتے را شستم و براے اینڪه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض ڪردم. عده اے از دوستان براے لعاب انداختن از سیب زمینے یا آرد استفاده مے ڪنند ولے وقتے لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه ڪردن آرد یا سیب زمینے نیست. من از قبل لوبیا رو پخته و فریز ڪرده بودم. موادلازم : 3 لیوان لوبیا چیتے پخته شده 2عدد پیاز خلال یا خرد شده 1 قاشق چاے خورے از هر ڪدام (نمڪ وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه) 2 قاشق غذاخورے رب گوجه 5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده 1تا 2عدد آب لیمو تازه آب جوش به میزان لازم در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک ڪه شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگے را یه تفت ڪوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ ڪشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو ڪم ڪردم وگذاشتم ڪه خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه ڪردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونے مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده ڪردم) بستنی وانیلے آب شده براے هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش براے هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میڪنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر ڪدوم دو قاشق غذاخورے بستنے وانیلے آب شده اضافه میڪنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونے (ےا هر قالب دیگه اے ڪه داشتید) رو چرب میڪنیم و داخل پیچ هاے قالب رو با رنگ ها پر میڪنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنے آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتے می‌خواهیم از قالب خارج ڪنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله اے رو ڪه دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سرے میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد براے سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اےن قالب هاے پلاستیڪے براے ژله خیلے راحتن و به آسونے از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادے خریدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو پیازه دل مرغ موادلازم : 3تا4 عدد پیاز متوسط 300 گرم دل مرغ 2 قاشق غذاخورے رب گوجه 1 عدد فلفل سبز وبرگ بو ولیمو عمانی نمک وفلفل وزردچوبه و پودر لیمو عمانے به میزان لازم 2 لیوان آب جوش روغن طرز تهیه : اول ڪار من با قیچے آشپزخونه تمام چربے و پرتے دل مرغ رو میگیرم وخوب پاک ڪه شد، میشورم ومیزارم دل مرغ خوب خشک بشه. من همیشه این غذا رو توے زودپز میپزم تا خوب غلیظ شه. پیازها رو نگینے خرد میڪنم وتوے روغن ڪم سرخ میڪنم چون دل خودش چربے داره بعد فلفل سبز خرد شده به همراه ادویه جات رو اضافه ومیزاریم همگے تفت بخورن و بعد دل مرغ رو اضافه وباز ڪمے تفت دادم وآب دل مرغ ڪه ڪشیده شد رب گوجه زدم وگذاشتم رب هم ڪمے تفت بخوره ورنگ رب باز بشه و اینجا آب جوش اضافه ڪردم وگذاشتم تا به مدت تقریبے 1 ساعت در زود پز پخته بشه. اےن غذا باید ڪم آب باشه. زمان پخت بستگے به قابلمه یا زود پز شما داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد برنج ونشاسته رو با آب یا گلاب حتمااا خیس کنید سه،چهار ساعت آنوقت میفهمی طعم فرنی یعنی چی😋 من الانه سه لیوان شیر ➕دو قاشق آرد برنج ➕یک قاشق نشاسته ذرت( سفید رنگ )هست➕یک قاشق پر کاکائو ➕شش قاشق شکر ➕شش قاشق گلاب استفاده کردم آرد برنج ونشاسته رو با چند قاشق اب یا گلاب خیس کردم وکنار گذاشتم تا خوب خیس بخوره. بعدا همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم حتما با همزن دستی بزنید وبزارید رو گاز با شعله کم مدام هم بزنید تا بجوش بیاد. چند دقیقه بعد از جوشیدن گاز رو خاموش کنید وتو ظرف سرو بکشید. اگه نشاسته ذرت نداشتید اشکال نداره همون آرد برنج بریزد (انوقت مبشه ارد برنج سه قاشق)توجه کنید نرید با کلی گلاب یا اب خیس کنید فقط در حدی که مثل ماست شل بشه کافیه آب روش بگیره در ضمن از همون گلاب دستور استفاده کنید گلاب اضافه نزنید شعله حتما خیلی کم باشه عزیزان نمیشه به جای آرد برنج آرد گندم بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🍃 دراین صبح زیبا☀️ امیدوارم🌸🍃 💕نگاه پرمهرخدا همراه لحظه هاتون…🌸🍃 💞سلامتے ونیڪبختی گواراے وجودتون…🌸🍃 🌸بارش برڪت ونعمت جارے در زندگیتون…🌸🍃 ✨ونور وعشق الهی💕 مهمون دلتون باشه…💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه :👇 توی میکسر یامخلوط کن نصف لیوان اب ولرم دوقاشق غذاخوری روغن مایع وسه قاشق غذاخوری شیر خشک قابل حذف نیست ویک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و نصف قاشق چایخوری وانیل و یه دونه تخم مرغ و پنیر که می تونه هم پنیر لیوانی باشه هم کیبی باشه هم مثلثی باشه هم پنیر خامه ای باشه که اندازه سه قاشق غذاخوری پر می شه یا سه تا پنیر مثلثی یا کیبی باشه همه را با مخلوط کن خوب بزنید تا مثل سس یکدست بشه . توی ظرفی یک ونیم لیوان یکبار ارد بکبار الک شده بریزید وبعد از سس پنیری بریزید روش ومخلوط کنید خیلی چسبندگی داره کم کم ارد دم دستتون باشه وبهش اضافه کنید تا خمیری لطیف با حداقل چسبندگی باشه کاملا نیاز نیست چسبندگی خمیر رابگیرید. روی سطح کار خمیر را بقطر نیم سانت باز وبا هر قالبی با هر سایزی که دوست دارید قالب بزنید بهتره سایز کوچک باشه یا بصورت مربع یا لوزی برش بزنید وتوی روغن داغ سرخ کنید طلایی شد بردارید وتا داغه توی شهد سرد بیندازید خوب به شهد آغشته شد توی سبد توری بذارید تا اضافه شهد خارج بشه نکته : اصلا توی ظرف سربسته نذارید تا نرم بشه طعم این گوش فیل بخاطر پنیر بسیار لذید ودلچسبه واز خوردنش سیر نمی شید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد فوق العاده خوشمزه مناسب برای مهمونی ها عزیزان این سالاد زیاد پر سس نیست اگر میخواید رژیمی درست کنید از ماست پرچرب به جای سس مایونز ویا از مخلوط ماست وسس مایونز استفاده کنید. به جای کالباس میتونید از سینه مرغ پخته ونگینی خرد شده استفاده کنید. عزیزان بهتره هویج رو هم رشته ای خرد کنید تا تو سالاد آب نندازه اگر رشته خرد کن ندارید با رنده درشت رنده کنید. سایز خیار شور و کالباس و فلفل دلمه ای به اندازه دونه های ذرت باشه. کلم قرمز تو این سالاد اختیاریه مقدار کمی برای زیبای رنگ سالاد بریزید . کلم نواری باریک برش داده شده یک کاسه پر هویج یک عدد نسبتا بزرگ فلفل دلمه ای نصف یک عدد خیار شور سه الی چهار عدد کالباس یک پیاله پر ذرت پخته ویا کنسروی نصف پیاله سس مایونز سه قاشق نمک,وفلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم طبق فیلم مواد رو خرد کرده.وهمه رو باهم مخلوط کرده و آماده سرو😋نوش جان میتونید از نخود فرنگی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته گوشت چرخڪرده سیبزمینے استامبولی(ڪوچڪ)ےڪ ڪیلو جعفرے یک دسته رب ۲ ق غ آرد سوخارے ۵ ق غ پیاز یک عدد تخم مرغ ۱ عدد روغن نصف فنجان نمک و زیره و پاپریڪا براے سس: ۲ ق غ رب یک ڪاسه پوره گوجه ۲ حبه سیر رنده شده نمک و فلفل پنیر پیتزا ابتدا سیبزمینے هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد ڪتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میڪنیم و سیبزمینے پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و براے سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روے ڪتلت میریزیم و سیبزمینے مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و ڪاغذ روغنے رو مرطوب میڪنیم روش میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛