قرمه سبزی
سبزی قرمه خرد شده ۷۰۰گرم
۳۰۰گرمش جعفری ۳۰۰گرمش تره ۱۰۰گرمش اسفناج شنبلیله هم من خشک میزنم.
لوبیا قرمزخیس خورده ۱لیوان ونیم
گوشت به تعداد خوانواده
۴تا لیمو عمانی قبلا سوراخ وخیس کنین
روغن وپیاز ونمک وفلفل .
یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کردم وباکمی زردچوبه و گوشت به تعداد خانواده (من براهر کدوم ۴تکه میندازم) خوب تفت دادم
وقتی به خوبی گوشت تفت خورد لوبیا خیس خورده رو اضافه کردم وکمی تفت دادم آبجوش ریختم وگذاشم گوشت یه کم نیمپز بشه
تو این فاصله سبزی رو به خوبی تفت دادم آبکش که کشیده شد روغن زدم وسرخ کردم بعد به گوشتها اضافه کردم چندتا لیمو عمانی که قبلا سوراخ کرده بودم وداخل آب خیس کرده بودم رو انداختم نمک وفلفل زدم ودرشو گذاشتم تا خورشت بپزه وکامل به روغن بیوفته ۱۵ دقیقه قبل سرو غذا روش یه کم دارچین پاشیدم
دارچین بینهایت خوشمزه وخوش عطرش میکنه حتما امتحانش کنین🥰
خورشت رو با شعله متوسط بپزین تا ابش کشیده بشه وبه روغن بیوفته.
میتونین اواخر پخت چندتا یخ بندازین تابه خورش شوک وارد بشه وروعن بیشتری پس بده.
بهتره گوشت استخوان دار هم بندازین تو خورشت من نداشتم
سبزی رو به خوبی سرخ کنین تا قرمه سبزی تیره تری داشته باشین .
اصلا وبه هیچ وجه رب نزنین .
با لوبیا چیتی وچشم بلبلی هم میشه قرمه سبزی درست کرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار
مواد لازم:
رب گوجه فرنگے 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبڪرده و غلیظ) 2_1 قاشق چاے خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 ڪیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
ڪره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ے مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ے سبز، فلفل پاپریڪا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ڪره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ے مرغ، محلول زعفران، كرهے آب شده، رب گوجه فرنگے، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبے به دست آید.
2. پیاز را نگینے خرد كرده به همراه كمے ڪره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روے آنها قرار دهید و مقدار ڪمے نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا ڪنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یڪنواخت سرخ شوند و بعد از سسے ڪه آماده ڪرده بودیم رویشان بریزید، ڪمے ڪه تفت خورد آب جوش اضافه ڪنید و در ظرف را گذاشته و روے حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظے داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روے مرغها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگے تزیین ڪنید.
نڪته:
1. همیشه چربیهاے مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهاے نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.
2. یادآورے میڪنم ڪه نمك گوشتهاے سفید ابتداے طبخ اضافه ميشوند.
3. این خوراک را به همراه پلویے ڪه با زرشك و خلال پسته ے سرخ كرده و برنج زعفرانے تزیین ڪرده اید، نوش جان ڪنید.
4. غلظت سس در همه ے سس ها و خورش ها سلیقه اے میباشد اما این خوراک باید سس غلیظے داشته باشد.
5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم ڪردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادے نخواهد گذاشت.
6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان
براے خمیر:
100 گرم ڪره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بڪینگ پودر
نصف ق چ نمڪ
2 پیمانه آرد
براے فیلینگ :
4-5 بادنجان ڪبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلے لیتر خامه صبحانه
1 ق غ ڪره
1 پیمانه پنیر ڪاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب هاے دلخواه ڪه چرب ڪردین بزارین و با چنگال سوراخ ڪرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان هاے ڪبابے رو با ڪره تفت بدین،نمڪ و فلفل سیاه رو اضافه ڪنین و از روے حرارت بردارین و بعد ازینڪه ڪمے از داغے افتاد،خامه و پنیر رو اضافه ڪنین و مخلوط ڪنین روے تارتهاے پخته ریخته و روش پنیر ڪاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسے بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شیری
شیر ۲ لیتر
صعلب ۲ ق غ
شکر ۲ لیوان
ابتدا داخل قابلمه ای، تمام مواد رو ریخته و خوب قاطی میکنیم، سپس روی شعله کم گذاشته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد ، وقتی بجوش اومد، بمدت ۱۰ دقیقه هم مدام هم میزنیم، بعد از ۱۰ دقیقه از روی شعله برمیداریم.
داخل ظرف مورد نظر ریخته و میذاریم تا به دمای اتاق برسه و بعد در ظرف را گذاشته وداخل فریزر می گذاریم .
بعد از ۲ ساعت از فریزر برداشته و بمدت ۲ دقیقه میکس کرده و دوباره در فریزر میگذاریم.
بعد از ۳ ساعت از فریزر درآورده و بمدت ۳ دقیقه میکس کرده و دوباره در فریزر میگذاریم.
(سه بار این مرحله رو تکرار میکنیم)
بار آخر بمدت ۵ ساعت در فریزر میگذاریم و بعد از اون بستنی خوشمزه به قوام لازم رسیده و آماده نوش جان کردن هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسمی_مرغ
#مسمی_مرغ_با_آلو
برای چهار نفر
ران یا سینه مرغ چهار تکه
اگه نصف لیوان
آلو ۸ تا ۱۰
رب گوجه فرنگی یک ق غ
پیاز یک عدد بزرک
زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل به میزانلازم
قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید و دوباره بشورید و سپس سرخ کنید من همیشه این کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه)
ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید
تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید و باهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه
رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه
میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ
عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان مواد داخلے بورک ها رو میتونید هر چے دوستداریدبزارید حتما نباید گوشت باشه
8 تا 10 دانه نان لواش یا نان ترتیلا(من در قطر 18 سانتے متر استفاده ڪردم)
میتوانےد یک بشقاب پلو خورے یا میوه خورے را روے نان بگذارید و دور بشقاب را با چاقو برش بزنید و گرد در آورید
مواد لازم::::
گوشت چرخ ڪرده300 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه 1 عدد
فلفل سبز و قرمز
قارچ 7-6 عدد
نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،پول بیبر(فلفل پرک ترڪی)
فلفل قرمز
مقدارے روغن مایع
پنیر خامه اے براے مالیدن لبه هاے نان و یا ماست چڪیده
طرز تهیه
پیاز را ریز خرد ڪنید و با چند قاشق روغن مایع تفت دهید.سپس گوشت چرخ ڪرده را اضافه ڪرده و ان را نیز به خوبے تفت دهید.
فلفل ها و قارچها و گوجه ها را ریز خرد ڪرده و به مخلوط گوشتے اضافه ڪنید و آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند.در آخر نمک و ادویه ها را اضافه ڪرده و به هم بزنید.نان لواش یا ترتیلارا از وسط برش زده و به دو نیم تقسیم ڪنید .
طبق ڪلیپ روے 1/3از نصفه لواش یا ترتیلا پنیر خامه اے بمالید و سه تا به آن بزنید و آن را به شڪل مثلث درآورید از مواد گوشتے مقدارے در آن بریزید و جایے ڪه مخواهید درب آن را ببندید پنیر خامه اے بمالید و به خوبے ببندید تا باز نشود و به شڪل مثلث باشد .در سینے فر بچینید و روے آنها را با قلمو ڪمے روغن بمالید و در فر از قبل گرم شده تا زمانے ڪه زیر و روے آنها طلایے شود بپزیدوبا ماست سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی
#دسر
1/2 پیمانه کره
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 ق.چ وانیل
1/2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه پودر کاکائو
1/4 ق.چ نمک
.
25 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت میپزیم.
بعد از پخت میگذاریم خنک شود
کیک را برش داده و وسط آن را 6 اسکوپ بستنی ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا سفت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼سلام دوستان
صبح شنبه تون بخیر
از خدا براتون
یک روز زیبا و
سرشاراز عشق به
خانواده و کار
🌼همراه با دنیا دنیا آرامش
سبد سبد خیر و برکت
بغل بغل خوشبختی
و یک عمر سرافرازی خواهانم
🍃🌼روزتون زیبا بفرمایید صبحانه 😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پاستیلی
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای
یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی
شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن )
دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین
و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلاتها تمیز و صاف باشه
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه
در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره
،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشوبگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید
میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه
نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید
نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید
نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كباب_ديزي
جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ
مواد لازم براي ٣ نفر
گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم
پياز متوسط يك عدد اسياب شده و اب گرفته
سيب زميني ريز يك عدد اسياب شده و اب گرفته
برنج خیس خورده نصف پیمانه
ادويه هاي لازم
زنجبيل نصف ق م
زردچوبه يك ق م
فلفل سياه نصف ق م
زنجبيل نصف ق م
نمك ب ميزان لازم
پودر سير يك ق م
روغن ب ميزان لازم
رب ٣ ق غ
گرد غوره ٣ ق غ
عصاره گوشت ( استاك گوشت ) ١ عدد
ابتدا گوشت و پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را مخلوط كرده و به ورز دادن ادامه مي دهيم ب مدت ١٠ دقيقه ( مهم ترين قسمت كار ورز زياد هست) تا حدي ك حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده است حالا گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم و بعد ب شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم
حالا یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم ، عصاره گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد ، هر وقت برنجهای داخل کباب دیزی ب شکل پخته در بیاید یعنی غذا اماده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪوڪو_سنتی_اردبیلی
مواد لازم
سیب زمینے متوسط آب پز شده ۴ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم
سبزے ڪوڪو ۳۰۰ گرم
زرشک ۱ ق غ
گردو ساتورے ۱ ق غ (دلخواه)
تخم مرغ ۵ عدد
نمک ، فلفل ، ادویه
طرز تهیه
گوشت ، سبزے ، زرشک ، گردو و ادویهها رو مخلوط ڪنید و سیب زمینے هاے آب پز رو همون طور گرم روے بقیه مواد رنده ڪنید و خوب با بقیه ے مواد مخلوط ڪنید
تخم مرغها رو داخل یک ظرف جدا بزنید و بعد با بقیه ے مواد مخلوط ڪنید
مواد باید تا حدے روان بشه اگه با این تعداد نشد یک تخممرغ دیگه هم اضافه ڪنید
ماهیتابه رو خوب گرم ڪنید روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن مواد و داخلش بریزید و با پشت قاشق سطحش رو یڪدست ڪنید
در ظرف و بذارید و با شعله متوسط اجازه بدید تا مواد خودش و بگیره وقتے دورش ڪاملا برشته شد مواد و برش بزنید و برگردانید
و اجازه بدید تا طرف دیگه هم برشته بشه (بعد از برگردوندن دیگه در ظرف و نذارید )
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آلبالو_پلو_با_مرغ
آلبالوپلو،یکی ازغذاهای ایرانی و مجلسیه،که بیشتر درمجالس،میهمانیها و جشنهای بزرگ و رسمی سرو میشه.آلبالوپلو غذایی فوق العاده خوشمزه و مخصوص فصل تابستانه که میتونید با مرغ یا کوفته ریزه تهیه کنید؛ اما طبخ آن با مرغ، انتخاب مناسبتریه. تهیه آلبالوپلو در حین سادگی، تکنیک های خودش رو داره که با توجه ودقت به آن شاهد یک آلبالوپلو لذیذ خواهید بود.
مرغ سر ران هر نفر 2 تا 3 عدد
آلبالوی بدون هسته 350گرم
شکر1/2لیوان
برنج خوب 3 پیمانه
پیاز 2 عدد
پیاز داغ نصف فنجان
زردچوبه 1 قاشق س خ
زعفران غلیظ بمیزان لازم
نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز کمی
کره 70 گرم
ساق مرغهاروبانمک وفلفل وزعفران خوب مزه دار کنید.پیازهارو حلقه حلقه برش بدید.ماهتابه رو چرب کنید و حلقه های پیازرو کف تابه بچینیدو مرغ رو بذارید روی پیاز و با نصف لیوان آب وزعفران مخلوط کنید و بذارید بپزه بعداز 40 دقپیاز داغ وچوب دارچین رو بریزید روش تازمانی که خوب بپزه.
هسته آلبالو رو دربیارید شکلش تغییر نکنه.شکر رو روش بپاشید وحدود یکساعت بزارید تاآلبالوها آب بندازه.بعدروی حرارت متوسط(مرتب کف روشو بگیرید)اجازه بدید تاقوام بیاد.
برنج رو زنده آبکش کنید و کف قابلمه #تهدیگ_سیب_زمینی_کنجدی گذاشتم.بعدلایه به لایه برنج وآلبالو بریزید تالایه ی آخربرنج سفید باشه.
بعد از دم کشیدن برنج ،کره رو اب کنید بهمراه روغنمایع داغ کرده و روی برنج بدید.بعدمقداری ازبرنج سفید رو با زعفران غلیظ مخلوط کنید وبکشید روی برنجی که تو دیس کشیدین ،
مرغ هم وقتی 4 قاشق آبش موند از ماهتابه خارج کنید.
وروش زعفران وکمی ازسس آلبالو بدید بچینید روی پلو یا درظرف جدا بذاریدبعد پیازها با نصف استکان آب جوش مخلوط کنید و از صافی رد کنید وبریزید تو پیاله کنار غذاتون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_گردواسفناج
مواد لازم:
اسفناج: ۵۰۰ گرم
مغزگردو: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۳ عدد
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم.
مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم.
پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم.
یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم.
پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم.
اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم.
بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم تا خورشت به خوبی جا بیافته.
نوش جان 😄😍
نکات:
مقدار شکر و ترشی انار به ذائقه شما بستگی دارد.
این خورشت و با گوشت مرغ، بره و گوساله می توان پخت.
موقعی خورشت جا افتاده که روغن کامل از مواد جدا بشه و هر چه بیشتر روی شعله باشه بهتره.
این غذای محلی دامغان هست، که طعم آن با فسنجون فرق می کنه و فوق العاده خوشمزه هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده سه تکه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ابلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
سیر یکی دو حبه
پیاز دو عدد خلالی خردشده
فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
طرز تهیه
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس فوق العاده لذیذ
ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش میزنیم یا به صورت مربع های بزرگ و نازک بعد اندازه دوقاشق غذاخوری اب میریزیم روش که مرغ ها خیس بشن مقدار یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چای خوری نمک میزنبم خوب مخلوط میکنیم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم.
بعد در یک ظرف دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و اندازه حدودا یک لیوان اب گازدار یا دلستر ساده میریزیم بعد کم کم ارد سفید اضافه میکنیم تا مواد به غلظت ماست رقیق برسه.
در ظرفی جدا گانه حدود نیم تا یک کیلو ارد سفید و دو قاشق غذاخوری پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر پاریکا باهم مخلوط میکنیم.
بعد مرغ ها رو اول در ارد و بعد مخلوط تخم مرغ و دوباره درارد میزنیم و بعد به مدت دو تا یه دقیقه مرغ ها رو درارد خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم ودر روغن داغ داغ سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛