eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شیر 1/5لیوان شکر 1/5لیوان آرد 3 لیوان وانیل کمی پکینگ پودر 1ق م کره 50 گرم طرز تهیه: کره رو با شیر روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا کره به آرامی ذوب شه. تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا رنگ مواد کرم شه.آرد و پکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک بصورت دورانی در یک سمت هم بزنید اکنون شیر و کره که در حال جوش بود رو آرام آرام به مواد اضافه کنید. اگر خواستید کیکتون دو رنگ بشه کمی از مواد رو برداشته و بهش پودر کاکاوو اضافه کنید. کف قالب رو چرب کرده بعد آرد پاشی کنید و بعد آرد اضافی رو تکونده و مواد رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه به مدت 45 الی 1ساعت بگذارید. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پودر شکر  دو پیمانه آرد گندم  سه پیمانه تخم مرغ چهار عدد پودر نارگیل  180 گرم وانیل  نصف قاشق چای خوری روغن مایع  یک پیمانه بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری گلاب نصف پیمانه پودر هل  یک قاشق مربا خوری 🍊نکته: با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۰ تکه کیک ”‌ باقلوا“ خواهیم داشت . طرز تهیه: چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده،بادورکند مخلوط می‌کنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، سه بارالک می کنیم وکم کم به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود. ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مایه کیک را روی آن می‌ریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن می‌پاشیم. فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه می‌گذاریم. بعدازنیم ساعت فر را خاموش کرده، در فر را می‌بندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود. سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را به صورت لوزی برش می‌زنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب(نصف پیمانه) مخلوط کرده، جوش می‌آوریموبعدازبجوش آمدن شعله راکم میکنیم تاغلیظ بشه. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها می‌ریزیم تا کیک باقلوا آماده بشه. باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود. 🍰نوش جون🍰 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1200 گرم پنیر کاتج یا لور پرچرب ویا پنیر کوآرک ویا ماسکارپونه، در دمای اتاق(طرز تهیه و عکس پنیر ها پایینتر) 250 گرم کره، در دمای اتاق 1 پیمانه پودر شکر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 36 بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی وانیل برای سس شکلاتی: 1/4 پیمانه کره خرد شده 1/2 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری پودر شیر خشک 1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو 2-3 قاشق غذاخوری آب جوش ✍طرزتهيه: کره و شکر رو خوب بزنین با همزن، تا پوک شه، کم کم خرده های پنیر رو اضافه کنید، و به هم زدن ادامه بدین، بعد مخلوط رو به دو قسمت تقسیم کنین، به یکی وانیل و به دیگری،پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد روی فویل، 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روشون از مخلوط کاکائویی بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، بعد دوباره روش 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روش مخلوط وانیلی رو بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، سپس وسطش باقیمانده مخلوط کاکائویی رو بمالین، بعد به درازا، بیسکوییت هارو تا کنین تا بشکل هرم بشه و باقیمانده مخلوط وانیلی رو روش بمالین و بزارین یخچال.بعد از سفت شدن میتونین شکلشو مرتب تر کنین. برای سس، همه موادو بجز شیر خشک روی حرارت ملایم قرار بدین و بجوشونین، بعد بردارین از روی حرارت و شیر خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین خوب.بعد ازینکه سس ولرم شد، یعنی خوب سرد شد، روی دسر بریزین. بعد یک شب در یخچال قرار بدین. 🥞نوش جون🥞 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم پیاز ۳عدد لپه یک پیمانه سیب زمینی ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم زعفرون ابکرده به میزان کافی گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته. سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشک کردن و نگهداری انواع آلو برای تمامی فصول سال 🎥🔝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼ســــــــــــلام 🌼صبح زیباتون بخیر و نیکی 🌼صبحتون شاد و پرانرژی 🌿روزتون معطر به نور الهی 🌼سر آغاز روز تون 🌿سرشار ازعشق و شـادی 🌼و خبرهای خوش و عالی 🌼دلتون شــــــاد 🌿و زندگیــــتون آرام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم. کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉 پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن). پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉 واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام) سبزی شامل تره 1لیوان تره و مرزه وترخون تازه ریز خرد شده و۱قاشق ترخون ومرزه خشک از هرکدوم پیاز ۲عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه برای مغز کوفته پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین طرز تهیه: برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه لپه رو کامل میپزیم سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱،۲،۳ لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک و نمک وفلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم ومیبندیم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه. بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم. پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ونمک وفلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم وکمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیادوقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیم جوش که زدزیرشوکم میکنیم بادرنیمه بازتابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه و جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه کرم: شیر ۱لیوان یا پیمانه (۲۶۰_۲۵۰ گرم) نشاسته ذرت ۲ق غ پر (۳۰ گرم) آرد ۱ق غ (۱۵ گرم) شکر ۱/۲ لیوان (۱۰۰گرم) گلاب ۲ق غ وانیل ۱/۴ق چ زرده تخم مرغ ۱عدد شیر،نشاسته ذرت، ارد ،شکر ،گلاب ووانیل را با هم مخلوط ویکدست کنید ،درنهایت زرده تخم مرغ را افزوده و پس از یکدست کردن آن با بقیه مواد روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مایه به غلظت فرنی شود مایه را ازروی حرارت برداشته واجازه دهید تا خنک شود هرازگاهی هم بزنید تا رویه نبندد ویکدست بماند مواد لازم برای تهیه خمیر: آرد ۱و۲/۳لیوان یا پیمانه (معادل ۲۵۰ گرم ،شاید کمی بیشتر هم نیاز باشه بستگی به سایز تخم مرغ وجنس ارد داره پس تا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره ارد اضافه میشه) بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری پودر کاکائو ۱ق غ سر پر تخم مرغ سفیده باقیمانده از دستور کرم +یک تخم مرغ کامل کره ۱۰۰ گرم وانیل ۱/۴ق چ پودر قند یا پودر شکر ۱۰۰ گرم (۲/۳ پیمانه) کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودر قند را باهمزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس تخم مرغهای همدمای محیط را اضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو تا جای ممکن با لیسک ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی شکل گیرد، یک سوم خمیر را جدا کنید ولوله ای فرم دهید ودر فریزر بگذارید تا منسجم شود،مابقی خمیر را درون قالب مربع ۲۵ (کاغذ روغنی هم نگذارین مشکل نداره ) پهن کنید ،کرم سرد شده را روی آن یکدست کنید ودرنهایت خمیر سفت شده در فریزر را روی کرم رنده کنید، در فر ازقبل گرم ۱۶۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید (پختش را سر نیم ساعت چک کنید ممکنه زمان کمتر یا بیشتری برای پخت نیاز باشه) می تونید کمی گریل هم کنید پس از پختن واز دما افتادن روی ان به دلخواه شکلات سفید ذوب شده بزنید دو ساعتی سلفون بکشید وبعد از این زمان برش بزنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آب ولرم : 2 لیوان (جوری که نه سرد باشه نه دست رو بسوزونه) پودر مخمر فوری : 1 قاشق چ(مخمر معمولی رو حتما تا 10 دقیقه اسراحت بدید توی مرحله اول اب و شکر،) شکر : 1 قاشق غ روغن : 2 قاشق غ نمک : 1/2 قاشق چ آرد گندم :به مقدار لازم طرز تهیه اول آب ولرم + مخمر + شکر را مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت. بدید . سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید . حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند و حواستون باشه زیار آرد نریزید وگرنه خمیرتون سفت میشه و پف نمیکنه و در اخر نونتون خشک میشه. وقتی خمیر هنر چسبنده هستش به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و با دستهای آردی حدود 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیف شود. خمیر را به ظرف چرب شده منتقل کنید و روی خمیر را چرب کنید و جازه بدید 1 الی 2 ساعت استراحت کند. بعد استراحت پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و به 8 الی 10 یا 12 قسمت تقسیم کنید (بستگی به خودتون داره که بخواید نان نازک یا زخیم داشته باشید) چانه هارو یکی یکی باز کنید و داخل تابه گرم شده بدون روغن یا با روغن هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید ( تایم پخت بستگی به نازک یا ضخیم بودن نان ها داره) نکات: خمیر را با آرد زیاد سنگین نکنید وگرنه نان ها حالت خمیری میگیره و خشک میشه . تا حد ممکنه با ورز دادن و آردی کردن دستها چسپندگی را بگیرید البته بعد استراحت هم چسبندگیش کم میشه. میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید در اونصورت نان های سفید تری خواهید داشت. نان ها اگر زیادی نازک باشن کمی خشک میشن و زیاد توی تابه حرارت نبینه وگرنه بازم خشک میشه. بعد پخت حتما داغ داغ توی دستمال تمیز بپیجید تا عرق کنن نرم بمونن. حرارت نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد. بدون مخمر هم میتونید درست کنید فقط کافیه مخمر رو حذف کنید و بقیه مراحل رو همونجوری انجام بدید. این نان رو هم‌ میتونید بدون روغن هم با روغن درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه درست کنید اسفناج به خورد بچه هاتون بدید بدون اینکه خودشون متوجه بشن😍 پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید رژیمی با همین روش ببپچید وبزارید اسنک ساز تا برشته بشه ویا تو فر ولی اونکی تو روغن سرخ میشه با این زمین تا آسمون فرق داره،😁 سیب زمینی رو با پوست بپزید بزارید از داغی بیفته وبا رنده ریز رنده کنید یک عدد پیاز بزرگ وچند حبه سیر (سیر اختیاریه) رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید زیاد روغن نریزید چون بعدش سرخ میشه پیاز که تفت داده شد اسفناج شسته وخرد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم شعله کم باشه آب اسفناج که کشیده شد سیب زمینی پخته ورنده شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز ویا قرمز نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم همه رو با هم تفت میدیم وخوب مخلوط کنید و کنار میزاریم نان لواش رو به عرض ۸ الی ده سانت برش میزنیم اگه نون لواش خشکه با اسپری آب پاش آب بپاشید لای سفره بزارید تا نرم بشه . از مایه سیب زمینی یک قاشق پر برداشته رو روی نان میزاریم اینجا دوست داشتید کمی پنیر پیتزا هم بریزید وطبق فیلم ببپچید سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشید بشه وبا سس نوووش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️ مواد لازم: سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده طرز تهیه نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوکوی سوسیس:(میتونید سوسیس روحذف کنید وبجاش مرغ پخته ریش ریش شده بزنید😍😊) 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست کم چرب نصف استکان روغن مایع این مواد را با هم مخلوط میکنیم، نصف کاسه سوسیس خورد شده ، نصف کاسه پنیر پیتزا، کمی جعفری خرد شده، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را هم افزوده و خوب هم میزنیم. ماهیتابه را کمی چرب کرده و با قاشق چوبی از مواد داخل تابه ریخته و هر دو طرفش را خوب سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇 تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۳۰گرم شیر ۱۳۰گرم آب۵۰گرم روغن مایع ۱۰۰گرم نمک نصف قاشق غذا خوری ابلیمو یه قاشق چای خوری آرد ۷۵۰گرم روغن مارگارین برا لا رفتن خمیر ۴۰۰گرم خـمیـر مـایـه ۲۰گرم وانیل یک پنس 👇👇👇👇👇👇👇👇 کرم دانمارکی ۴۰۰گرم اب ۲۰۰گرم شکر ۱۰۰گرم ارد وانیل یک پنس ❌❌❌❌❌❌❌ روغن مارگارین جایگزین نداره مرحله اول👇👇👇👇 50گرم آب ولرم به همراه خمیر مایه و یک پنس شکر و یک قاشق آرد بریزید داخل ظرف و بذارید خمیر مایه عمل بیاد. مرحله خمیر👇👇👇 تخم مرغ و شکر و شیر(آب) و روغن مایع و نمک و آبلیمو( جوهر لیمو یک پنس ) وانیل رو در ظرفی همزده. تا شکر کامل حل شود. آرد رو بریزید روش و خمیر مایه رو اضافه کنید. ✅خمیر مایه کاملا باید برسه. خمیری که بدست میاد باید نرم باشه. خمیر را پهن کنید‌ و ۴ تایی لایی اول رو برید. ما ۳ بار خمیر رو ۴ تایی لایی میریم فاصله بین لایی رفتن باید ۵ دقیقه باشد و نایلون بکشین و مجدد ۴ تایی لایی ... بریم سراغ کرم👇👇👇👇 ابتدا آرد کرم را ۲ بار الک کنید. ۴۰۰ گرم آب و ۱۰۰ گرم شکر رو بگذارید بجوشه. زمانی که جوش آمد ۱۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آرد و وانیل قاطی کنید و بریزید داخل آب و تند تند با همزن دستی بزنید. یک دقیقه فقط همزده شود. بگذارید کنار تا سرد شود. نکات✅ روغن سفته و باید با خمیر با وردنه خیلی مرتب در جهت طول و عرض کامل باز شود. ✅ در جا دیدید خمیر روغن نخورده زمان تا در لایی رفتن باید به داخل تا بشه برش دانمارکی👇👇👇 خمیر رو پهن کنید. عرض حداقل ۶ یا ۷ سانت باشد. کرم رو وسطش قراره داده و پیچ میدیم. خمیر رو برگردانده و پشت کار رو رومال بزنید. ✅رومال\ تخم مرغ و نمک یک پنس و رنگ زرد بعد از رومال شکر بریزید و برش دهید ✅ خمیر بعد از برش نیاز به استراحت حداقل ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دارد. ✅ضخامت خمیر برای برش حداقل یک سانت باشد دمای فر ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد. فر گرم شد شیرینی رو بذارید فر. طلایی شد در بیارید نوش جان🌹 ✅بهترین میشویم با بهترین آموزش✅ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛