#پیراشکی_گوشت
#خمیر_جادویی
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم .
حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم .
روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم .
از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم .
بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم.
اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین .
ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه .
با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی
مواد لازم
آب ولرم : 2 لیوان (جوری که نه سرد باشه نه دست رو بسوزونه)
پودر مخمر فوری : 1 قاشق چ(مخمر معمولی رو حتما تا 10 دقیقه اسراحت بدید توی مرحله اول اب و شکر،)
شکر : 1 قاشق غ
روغن : 2 قاشق غ
نمک : 1/2 قاشق چ
آرد گندم :به مقدار لازم
طرز تهیه
اول آب ولرم + مخمر + شکر را مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت.
بدید .
سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید .
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند و حواستون باشه زیار آرد نریزید وگرنه خمیرتون سفت میشه و پف نمیکنه و در اخر نونتون خشک میشه. وقتی خمیر هنر چسبنده هستش به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و با دستهای آردی حدود 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیف شود.
خمیر را به ظرف چرب شده منتقل کنید و روی خمیر را چرب کنید و جازه بدید 1 الی 2 ساعت استراحت کند.
بعد استراحت پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و به 8 الی 10 یا 12 قسمت تقسیم کنید (بستگی به خودتون داره که بخواید نان نازک یا زخیم داشته باشید)
چانه هارو یکی یکی باز کنید و داخل تابه گرم شده بدون روغن یا با روغن هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید ( تایم پخت بستگی به نازک یا ضخیم بودن نان ها داره)
نکات:
خمیر را با آرد زیاد سنگین نکنید وگرنه نان ها حالت خمیری میگیره و خشک میشه . تا حد ممکنه با ورز دادن و آردی کردن دستها چسپندگی را بگیرید البته بعد استراحت هم چسبندگیش کم میشه.
میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید در اونصورت نان های سفید تری خواهید داشت.
نان ها اگر زیادی نازک باشن کمی خشک میشن و زیاد توی تابه حرارت نبینه وگرنه بازم خشک میشه.
بعد پخت حتما داغ داغ توی دستمال تمیز بپیجید تا عرق کنن نرم بمونن.
حرارت نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد.
بدون مخمر هم میتونید درست کنید فقط کافیه مخمر رو حذف کنید و بقیه مراحل رو همونجوری انجام بدید.
این نان رو هم میتونید بدون روغن هم با روغن درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه درست کنید اسفناج به خورد بچه هاتون بدید بدون اینکه خودشون متوجه بشن😍
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
رژیمی با همین روش ببپچید وبزارید اسنک ساز تا برشته بشه ویا تو فر ولی اونکی تو روغن سرخ میشه با این زمین تا آسمون فرق داره،😁 سیب زمینی رو با پوست بپزید
بزارید از داغی بیفته وبا رنده ریز رنده کنید
یک عدد پیاز بزرگ وچند حبه سیر (سیر اختیاریه) رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید زیاد روغن نریزید چون بعدش سرخ میشه پیاز که تفت داده شد اسفناج شسته وخرد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم شعله کم باشه آب اسفناج که کشیده شد سیب زمینی پخته ورنده شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز ویا قرمز نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم همه رو با هم تفت میدیم وخوب مخلوط کنید و کنار میزاریم
نان لواش رو به عرض ۸ الی ده سانت برش میزنیم اگه نون لواش خشکه با اسپری آب پاش آب بپاشید لای سفره بزارید تا نرم بشه .
از مایه سیب زمینی یک قاشق پر برداشته رو روی نان میزاریم اینجا دوست داشتید کمی پنیر پیتزا هم بریزید وطبق فیلم ببپچید سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشید بشه وبا سس نوووش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده سه تکه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ابلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
سیر یکی دو حبه
پیاز دو عدد خلالی خردشده
فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
طرز تهیه
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوکوی سوسیس:(میتونید سوسیس روحذف کنید وبجاش مرغ پخته ریش ریش شده بزنید😍😊) 2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست کم چرب
نصف استکان روغن مایع
این مواد را با هم مخلوط میکنیم، نصف کاسه سوسیس خورد شده ، نصف کاسه پنیر پیتزا، کمی جعفری خرد شده، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را هم افزوده و خوب هم میزنیم. ماهیتابه را کمی چرب کرده و با قاشق چوبی از مواد داخل تابه ریخته و هر دو طرفش را خوب سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دانمارکی👇👇👇👇👇
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۳۰گرم
شیر ۱۳۰گرم
آب۵۰گرم
روغن مایع ۱۰۰گرم
نمک نصف قاشق غذا خوری
ابلیمو یه قاشق چای خوری
آرد ۷۵۰گرم
روغن مارگارین برا لا رفتن خمیر ۴۰۰گرم
خـمیـر مـایـه ۲۰گرم
وانیل یک پنس
👇👇👇👇👇👇👇👇
کرم دانمارکی
۴۰۰گرم اب
۲۰۰گرم شکر
۱۰۰گرم ارد
وانیل یک پنس
❌❌❌❌❌❌❌
روغن مارگارین جایگزین نداره
مرحله اول👇👇👇👇
50گرم آب ولرم به همراه خمیر مایه و یک پنس شکر و یک قاشق آرد بریزید داخل ظرف و بذارید خمیر مایه عمل بیاد.
مرحله خمیر👇👇👇
تخم مرغ و شکر و شیر(آب) و روغن مایع و نمک و آبلیمو( جوهر لیمو یک پنس ) وانیل رو در ظرفی همزده. تا شکر کامل حل شود. آرد رو بریزید روش و خمیر مایه رو اضافه کنید.
✅خمیر مایه کاملا باید برسه.
خمیری که بدست میاد باید نرم باشه.
خمیر را پهن کنید و ۴ تایی لایی اول رو برید.
ما ۳ بار خمیر رو ۴ تایی لایی میریم
فاصله بین لایی رفتن باید ۵ دقیقه باشد و نایلون بکشین
و مجدد ۴ تایی لایی ...
بریم سراغ کرم👇👇👇👇
ابتدا آرد کرم را ۲ بار الک کنید.
۴۰۰ گرم آب و ۱۰۰ گرم شکر رو بگذارید بجوشه. زمانی که جوش آمد ۱۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آرد و وانیل قاطی کنید و بریزید داخل آب و تند تند با همزن دستی بزنید. یک دقیقه فقط همزده شود.
بگذارید کنار تا سرد شود.
نکات✅ روغن سفته و باید با خمیر با وردنه خیلی مرتب در جهت طول و عرض کامل باز شود.
✅ در جا دیدید خمیر روغن نخورده زمان تا در لایی رفتن باید به داخل تا بشه
برش دانمارکی👇👇👇
خمیر رو پهن کنید. عرض حداقل ۶ یا ۷ سانت باشد. کرم رو وسطش قراره داده و پیچ میدیم.
خمیر رو برگردانده و پشت کار رو رومال بزنید.
✅رومال\ تخم مرغ و نمک یک پنس و رنگ زرد
بعد از رومال شکر بریزید و برش دهید
✅ خمیر بعد از برش نیاز به استراحت حداقل ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دارد.
✅ضخامت خمیر برای برش حداقل یک سانت باشد
دمای فر ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد. فر گرم شد شیرینی رو بذارید فر.
طلایی شد در بیارید
نوش جان🌹
✅بهترین میشویم با بهترین آموزش✅
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی
برای ۴ عدد
آرد سفید حدودا ۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم (۱۲۰ میلی) نصف لیوان
کره یا روغن مایع ۲۰ گرم ( اگه روغن خواستین بریزین ۲ ق غ)
شکر ۲۵گرم (۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی :
پودر دارچین ۱ ق غ / پودر کاکائو ۱ ق غ/ شکر مقداری (میزانش دست خودتونه کم و زیاد)/ کره مقداری
من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با یه قاشق شکر مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و درب طرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
توی یه ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، من از روغن استفاده کردم ، روغن و شکر و نمک و بقیه شیر و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو با هم مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و تدریجی اضافه کردم . خمیرم روورز دادم . آرد رو تا جایی اصافه می کنم که خمیر به دست نچسبه ، اصافه کردن آرد زیادی باعث خشک و سفت شدن نون میشه . ده دقیقه خوب ورز دادم و صد بار هم خمیر رو کوبیدم .
میر رو داخل طرف تمیزی گداشتم روش رو پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم .
خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم . هر کدوم از این چونه ها رو با وردنه به قطر ۲ تا ۳میل باز کردم . روی خمیر رو با قلمو کره ذوب شده مالیدم و روش مقداری شکر و روی اون کمی پودر کاکائو و کمی پودر دارچین پاشیدم و خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط طولی به دو نیم تقسیم کردم . بعد این دو تکه رو به دور هم پیچیدم . بعد رولش کردم و پیچیدم
نون ها رو داخل سینی فر چرب شده چیدم و روش پارچه تمیز کشیدم تا ۲۰ دقیقه دیگه هم استراحت داشته باشه . فررو هم روشن کردم .
بعد از استراحت روی نون ها با قلمو رومال زدم .( رومال هم شامل مخلوطی از یه زرده تخم مرغ و زعفران و و ۱ ق م شیر .)
سینی فر رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . همیشه گفتم و چه کنم باز هم میگم طرف حاوی آب درون فر فراموش نشه تا نون هاتون خشک نشن .
#نان_رول_دارچینی
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه
میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره
اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید
این مقدار برای پنج نفره
برنج چهار لیوان
میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان
شوید خشک یک قاشق پر
شنبلیله خشک نصف قاشق
رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید
پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط
سیر پنج حبه
کره ۳۰ گرم
روغن یک چهار پیمانه
نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو
کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم
برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید
پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی_میوه
برای این ژله من ابتدا مقدار خیلی کمی ژله الورا که با یک ونیم لیوان اب جوش درست کرده بودم ریختم کف قالب بعد میوه هارو گذاشتم توش باز هم.میگم خیلی کم.الورا ریختم در حد چند قاشق .اگه بیشتر باشه میوه هارو که میریزین معلق میشه وکنترلش سخته وگذاشتم توی یخچال تا یه کم ببنده ومیوه ها فیکس بشه تکون نخوره وقتی فیکس شد مابقی الورا رو ریختم ..بعد که الورا هم بست ژله الورا درست کردم با یک لیوان اب جوش حل کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر وریختم.روی لایه قبلی که الورا بود وقتی کمی بست ژله بنفش رنگ.رو.با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم ومجدد ریختم روی لایه قبلی وباز در اخر لایه الورا وشیر به همین ترتیب تا قالبم پرشد
لایه ها باید نیمبند باشن که لایه بعدی رو میریزین بعدا از هم جدا نشن .شیررو زمانی که ژله سرده سرده بهش اضافه کنین که بریده وبرفکی نشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا_نارگیلی
#کیک_شربتی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان)
شکر ۸۰ گرم ( یک سوم لیوان)
شیر ۱۶۰ میلی ( دو سوم لیوان)
پودر نارگیل ۷۰ گرم (دو سوم لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
وانیل یا هل نصف ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
برای شربت
شکر دو سوم لیوان
آب دو سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب یک چهارم لیوان
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب پنج دقیقه زدم . وانیل یا هل رو اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم . پودر نارگیل هم اضافه کردم می تونین کمتر و بیشتر هم پودر نارگیل بریزید و حتی قابل حذف هم هست و همچنین می تونین از انواع پودرها مثل پودر پسته و بادام و ... هم استفاده کنید .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و ترکیب کردم .
داخل قالب به انداره ۱۵ در ۲۵ سانت کفش کاغذ روغنی انداختم و یا می تونید با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنید . در مورد اندازه قالب این بستگی داره که دوست داشته باشید ارتفاع کیک بیشتر بشه یا کمتر . مایه کیک رو ریختم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط ، به مدت ۴۰ و ۴۵ دقیقه قرار دادم .البته دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید .
بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم . کاغذ روعنی رو کندم و دوباره کیک رو داخل قالب قرار دادم وبرش ( هر شکل مربع و یا لوزی) دادم .
روی کیک که خنک شده و از دما افتاده ، شربت خنک ریختم . هر چه قدر بیشتر بمونه داخل یخچال خوشمزه تره .
برای شربت : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا زمانی که شکر حل بشه و بجوشه و بعد زعفران اضافه کردم جدودا ده دقیقه روی گاز بمونه و آخر هم گلاب اضافه کردم . می تونین هل هم داخل شربت بریزید .
پ.ن : بدون فر به راحتی این کیک رو داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم رو به کم باشه . تابه از یک ربع قبل مثل فر گرم بشه و بعد مایه کیک بریزید درش رو بزارید و تایم بدید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته حتما خودتون چک کنید . اگر تابه دو طرفه هم باشه به راحتی می تونید برگردونید تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماکارونی بدون گوشت"
ماکارونی ترجیحا شکل دار یک بسته 500 گرمی
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
فلفل سبز شیرین ترکیه 2 عدد بزرگ اکثر میوه فروشی ها دارن شبیه فلفل سبزای خودمونه ولی سایزش بزرگه حتما نوع شیرینشو بگیرین که تند نباشه اگر در دسترس نبود به جاش از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنین نصف یک عدد فلفل دلمه ای کافیه
پاپریکای قرمز یک سوم عدد اونم اگر پیدا نکردین قابل حذف هستش
سیر 2 تا 3 حبه
کره 1 قاشق غذاخوری میتونین از کره گیاهی هم استفاده کنین
روغن مایع 2 قاشق
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ادویه ها هر کدام 1 قاشق چایخوری
آویشن ، نعنا ،
فلفل سیاه به میزان دلخواه
نمک
میتونین در صورت دلخواه کمی قارچ و یا هویج رنده هم در هنگام پخت به مواد سس اضافه کنین و با سستون تفت بدین
خب حالا پوست گوجه ها رو بکنین گوجه هارو خرد کنین با بقیه مواد همه را باهم میکس کنین که حسابی پوره و یکدست شه حالا روغن و کره را داخل تابه نچسب بریزین و سس را بهش اضافه کنین باید صبر کنین تا آب سس کشیده بشه و مرتب همش بزنین
تو این فاصله ماکارونی رو با آب جوش و کمی نمک و کمی روغن بپزین تا نرم شه
وقتی سس غلیظ شد و به روغن افتاد رب و ادویه هارو اضافه کنین
وقتی سس جا افتاد ماکارونیتون که حالا خوب پخته شده رو بهش اضافه کنین و خوب مواد رو باهم تفت بدین برای 10 تا 15 دقیقه در تابه رو بزارین تا خوب مواد باهم جا بیفته
حالا ماکارونی آمادست میتونین با کمی پنیر و یا جعفری تزئین و نوش جان کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بادمجون_شکم_پر👌
بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو
سرکه ی قرمز
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع)
سیر ریز شده دویست گرم
اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدید.
بعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه. (زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن) 😊
پ. ن. بعضیها بادمجون رو با سرکه میپزن. من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه.
حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز. تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.
حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) 🤤😋👌 درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم.
بعد از دو تا سه هفته آمادس.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛