eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کاپ کیک موز و گردو برای ۹ عدد کاپ کیک تخم مرغ ۲ عدد شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان) روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م وانیل نوک قاشق موز ۱ عدد گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی ) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست) از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پولکی خوشمزه که می تونید در طعمهای مختلف درست کنید مواد لازم یک‌لیوان شکر پودر زعفران یا پودر هل یا پودر لیمو عمانی نصف ق چ ابتدا یک تابه بزرگ و نچسب میخوایم شکر رو داخلش خوب پخش میکنیم روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزلریم اصلا نباید هم بزنید بزارید شکر کاملا از دور آب بشه و وقتی فقط شکر وسط موند می تونید هم بزنید هم‌بزنبد تا کاملا شکر حل بشه وقتی کامل حل شد می تونید پودر هل یا زعفران یا لیمو یا مغزیجات رو اضافه کنید مخلوط کنید حالا یک شعله کوچک رو با شعله کم روشن کنید روس شعله پخش کن بزارید و تابه پولکی رو روش قرار بدین اینکار برای اینه که وقتی با قاشق از پولکی روی سینی یا فایل میرزیم مابه پولکی سرد و سفت نشه حالا یک سینی استیل یا یک‌تکه فویل پخش میکنیم نیاز به چرب کردن هم نبست بعد از مایه پولکی با قاشق روش میرزیم و کمی با پشت قاشق پخش میکنیم اگر هم دوست دارین مثل من طرحهای مختلف داشته باشید وقتی با قاشق پخش کردین انواع مغزیجات روش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین. پودر ژله نصف بسته پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند ) گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره) آب سرد یک سوم لیوان . من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین . من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود . پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم . قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش . یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم . برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین . این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد تخم مرغ سه قاشق غذا خوري اسفناج ريز ريز شده دو قاشق غذا خوري پيازچه ريز ريز شده دو قاشق غذا خوري شويد ريز ريز شده ادويه نمك و فلفل سياه ٥٠ گرم پنير موزرلا و چدار و ٢٥ گرم پنير پارميسان(البته من خودم وقتي درست كردم همرو پنير موزرلا ريختم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو با مرغ مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید ‌من دم کرده نداشتم مقداری ریشه زعفران اضافه کردم آخر سر لوبیای پخته شده ورب رو اضافه کنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته برنج رو مثل چلو آبکش کرده واماااا کمی زنده تر ته دیگ مورد نظر رو بزارید کمی برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتی مابین هم کمی پودر دارچین وپودر گل محمدی رو بپاشید. این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه بزارید رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بکشه شما با چی دوست دارید؟ من با ماست در لوبیا پلو باید بوی دارچین غالب باشه بر ادویه های دیگه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه تخم مرغ های رنگی 2قاشق سرکه میریزیم و 25دقیقه میگذاریم داخل آب جوش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــــلام✋ 🌸🍃صبح یکشنبه تون بخیـر☕️😊🌸 امروزتون پر از موفقیت 🌸 🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕 زندگیتون سرشـار از نیکی🌸 الهی🙏 🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞 💖و قلبتـون مثـل آسمان آبی، پهناور و مهربان💖 شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏 سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز 3 عدد متوسط شیر 2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه بنا به ذائقه میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید خامه صبحانه 1 بسته وانیل 1/4 قاشق چایخوری آب 1/4پیمانه ژلاتین 3 قاشق غذاخوری ژله با طعم دلخواه 1 بسته آب برای حل کردن ژله 1 لیوان . ژله و آب رو مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا ژله حل بشه. کف قالب 30×20 رو کمی خیس کنید کیسه فریز بندازید و روی کیسه فریز رو کمی چرب کنید. ژله حل شده را در قالب بریزید و در یخچال قرار بدید تا کاملا ژله ببنده سپس ژله را از قالب دربیارید و با کاتر گرد یا ته ماسوره یا هر وسیله ای که در دسترس دارید به صورت گرد کاتر بزنید. کف قالب ژله را با کمی روعن چرب کنید. حالا ژله های کاتر خورده رو در قسمتهای مختلف قالب بچسبونید نگران نباشید🙆☺خیلی راحت ژله به کف و دیواره قالب میچسبه حتما وقتی ژله رو چسبوندید با انگشت روی اون رو فشار بدید و مطمئن بشید حباب هوا زیر ژله باقی نمونه وگرنه وقتی دسر رو در قالب میریزید دسر زیر ژله ها میره و کارتون تمیز در نمیاد حالا قالب رو در یخچال قرار بدید. . موزهای تکه شده+1 پیمانه از شیر+خامه صبحانه رو در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشن در ظرفی 1 پیمانه شیر باقی مونده +شکر رو مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید در حدی که شکر حل بشه دقت کنید شیر نجوشه پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط و هم بزنید تا اسفنجی بشه و بعد به شیر ولرم اضافه و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل بشه دقت کنید به هیچ عنوان شیر نجوشه وگرنه میبره میتونید قبل از اینکه ژلاتین رو به شیر اضافه کنید اون رو ابتدا روی بخار کتری بذارید تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه و بعد به شیر اضافه کنید اینجوری کارتون راحت تره حالا شیر و موز و شیر و ژلاتین را با هم مخلوط و هم بزنید قالب رو از یخچال دربیارید و ابتدا یک لایه نازک از دسر در قالب بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه و بعد از یخچال در بیارید و لایه بعدی رو بریزید حتما مواد رو مرحله به مرحله بریزید تا یه وقت ژله های از کف و دیواره جا به جا نشن هر لایه رو که میریزید در یخچال بذارید و مدام چک کنید با انگشت...وقتی نیم بند شد از یخچال در بیارید و لایه بعدی رو اضافه کنید قالب رو 8 ساعت یا یک شب در یخچال بذارید بعد دور ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و به راحتی در ظرف سرو برگردونید دسر رو نزدیک زمان سرو برگردونید چون به خاطر موز تغییر رنگ میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉پاستیل هندوانه ای مواد لازم :👇 برای لایه سبز : یک بسته ژله ی سبز+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق غذاخوری گلوکز. برای لایه سفید : یک بسته ژله ی الوورا+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق غذاخوری گلوکز برای لایه ی قرمز : دو بسته ژله ی هندوانه _ دو قاشق غذاخوری شکر+ دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ دو سوم پیمانه و دو قاشق غذاخوری اب سرد + دو قاشق غذاخوری گلوکز . دستور تهیه : اول ژله ی سبز، شکر، پودر ژلاتین را مخلوط کنید سپس اب رو بهش اضافه اضافه کنید و روی حرارت بنماری بذارید و هم بزنید تا یکدست بشه و همه ی ذراتش اب بشه(حدود ۲۰ دقیقه) سپس گلوکز رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید ،بعد پنج دقیقه صبر کنید از داغی بیافته، سپس چند ثانیه با هم زن بزنید در حدی که کمی مات بشه مطابق فیلم سپس در قالب چرب شده بریزد و بذارید یخچال ... _حالا لایه ی سفید رو به همین شکل آماده و روی لایه سبز بریزید و بذارید یخچال، برای لایه قرمز هم به همین صورت عمل کنید و روی لایه سفید بریزید و پاستیل رو دو ساعت بذارید یخچال _سپس مطابق فیلم از قالب خارج و برش بزنید ،من با ماژیک خوراکی روش طرح شبیه تخمه هندوانه زدم با شکلات اب شده هم میشه _بعد مطابق فیلم قلمو رو به آرد آغشته کنید و روی پاستیل ها بزنید تا بهم نچسبن. سایز ظرف ۱۲×۱۷ (دوتا ظرف به این سایز). دقت کنید با همزن فقط چند ثانیه بزنید در حدی که کمی مات شد کافیه اگه زیاد بزنید چسبناک میشه و به قالب می‌چسبه. من چون میخواستم تو عکس خوب بیافته به قسمت سبز و قرمز یه قطره رنگ ژله ای اضافه کردم برای پاستیل حتماً باید از پودر ژلاتین دانه ریز ک حالت پودری داره استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: هویج: ۹۰۰ گرم برنج: ۱.۲ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مرغ: ۱ کیلوگرم کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه رب انار: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری ادویه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری دارچین: ۱ قاشق چایخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد می کنیم. هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم. برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم. هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم. برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته🥣👩🏻‍🍳 چهارصد گرم گوشت چرخ کرده، یک پیمانه لپه پخته شده نصف پیمانه برنج نیم پز سبزی کوفته دو پیمانه( دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون ‌وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد، نمک و فلفل سیاه ،پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم. طبق فیلم از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم. برای تهیه سس کوفته:داخل قابلمه یک عدد پیاز و سرخ کرده و پوره گوجه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم. . چند لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا به نقطه جوش برسه. کوفته ها رو داخل سس قرار داده و اجازه میدیم بپزد و سس کوفته غلیظ شود. و با پیاز داغ فراوان سرو میکنیم. و اما 📌نکات مهم: 1_مواد کوفته رو خوب ورز بدید. 2_کوفته‌ها رو بعد از آماده شدن چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. و یا داخل فریزر قرار بدین. 3_ برای اینکه سس کوفته خوشمزه‌تر بشه علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی ساطوری شده هم استفاده کنید. 4_ وقتی کوفته هارو داخل سس میندازید، سس در حال جوش باشه و در قابلمه رو نذارید چرا که باعث وا رفتن کوفته میشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا 4 قاشق پودر قند، 2 قاشق ودر کاکائو و 1 لیوان آب رو باهم ترکیب کنید و روی حرارت بزارید* حدودا 10 دقیقه ای روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا بش خشک بشه و سس شکلاتی ما آماده بشه* خب کیک که آماده باید سس شکلاتی رو روش بریزیم و روکش کنیم* کیک رو میتونید با انواع بیسکوئیت شکلات، و خامه تزئین کنید* این کیک فووق العاده لطیف و خوشمزست و خیلی هم راحت و سریع آماده میشه* حتما برای تولد و مراسم هاتون درست کنید * نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه کیک تولد شکلاتی راحت و فوری فقط با 3 مواد مورد نیاز و بدون نیاز به فر* اول باید ته یه قابلمه رو چرب کنید و بعد یه کاغذ روغنی رو کفش بزارید* خب ما به 300 گرم بیسکویت نیاز داریم که باید اونارو پودر کنید* بیسکویت ها میتونه از هر نوعی باشه* کاکائویی،ساده و کرمدار خب حالا 1 قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید* 320 گرم شیر رو کم کم بهش اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا یه دست بشه* ترکیب آماده شده رو تو قابلمه بریزید و درش رو بزارید* حالا باید یه فر دستاز درست کنید: یه شعله پخش کن رو 10 دقیقه ای روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه با حرارت کم بپزه و آماده بشه* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 من خودم غششش😅😅😂😂 درخواست برا کیک بدون فر زیاد بود ، دیگه یه چیز خفن آوردم براتون کیف کنید 😍😍 🌸 ✅مواد لازم: _تخم مرغ سه عدد _وانیل نوکِ قاشق مرباخوری _شکر یک لیوان _روغن نصف لیوان _ماست دو سوم لیوان _آرد سفید یکُ نیم لیوان _نصف لیوان پودر کاکائو _بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری 🌸 ✅طرز تهیه: کف ظرف رو باکمی روغن چرب کرده و روش پودر کاکائو بپاشید. یک قابلمه رو که قالب توش جا بشه، رو حرارت با دَرِ بسته بذارید تا گرم شه. یک حلقه هم وسط قابلمه بذارید تا وقتی قالب رو گذاشتین داخلش، با کفِ قابلمه فاصله داشته باشه. تخم مرغارو با وانیل و ‌شکر ۷ دقیقه بزنین تا وقتی که کِرِم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو به مواد اضافه کنین اما زیاد هم نزنین چون باعث میشه پف کیک بخوابه، یک دقیقه بزنید کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد، پودر کاکائو رو که از قبل ۳بار الک کردید با بیکینگ پودر، طی سه مرحله به مواد اضافه و دورانی هم بزنید. مواد رو بریزید تو قالب، دو بار بکوبید رو سطحی بعد بذارید تو قابلمه ، دم کنی هم بذارید و بمدت حدودا ۸۰ دقیقه، با شعله کم بپزه. زمانی ک کیکتون خنک شد، دورش رو با چاق آزاد کنید و از قالب در بیارینش. برای گاناش شکلاتی: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ابتدا خامه رو حرارت غیر مستقیم بذارید تا داغ شه، بعد شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه و اجازه بدید با حرارت خامه، شکلاتا آب بشن. بعد بریزید رو کیکتون😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیازو جعفری😋 حالا بگین دلتون میخواد یه عالم سیب زمینی سرخ کرده بخورید😋 اونم رژیییمی بدوون عذاب وجدااان🥰 اگه با طعم خوب پیازو جعفری باشه چیییی😋 این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده ست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره😊 من از ورق نسور کوکینگ لاینر استفاده کردم که هیچی بهش نمیچسبه البته جنسش با مدلهای دیگه متفاوته چون بارها قابل شستشوو استفاده ست ،دوسه سال براتون کار میکنه ادرس پیجی که این ورق هارو ازش خریدم اینه 🔴این سیب زمینی سوخاری خوشمزه ی رژیمی چندتا نکته هم داره : 🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید 🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه 🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه 🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان 🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود😋 🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه 🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیازو جعفری😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛