#نان_ستاره_شکلاتی
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید
شیر ولرم 3/4 پیمانه
خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود
شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه
کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند.
سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود.
آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید.
با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید.
قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید.
قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید.
قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید.
وسط دایره لیوان قرار داده.
سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود.
و با کارد یا قیجی برش زده.
دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید.
با سفیده تخم مرغ رومال کنید.
در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید.
وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته.
در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا داخل ماهیتابه .
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری نمک
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی پیتزا:
فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) ، فلفل سبز ، کنسرو ذرت ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، پنیر پیتزا ، سس کچاپ
طرز تهیه:
برای آماده کردن خمیر ، ماست ، کره ، روغن مایع ، تخم مرغ و نمک را داخل ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید. بکینگ پودر و 2 لیوان آرد الک شده را کم کم و با کنترل بریزید ورز بدید. آرد را حتما کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر نیاز به استراحت ندارد. با این خمیر دو عدد پیتزا آماده میشود خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید یکی از خمیرها را داخل ماهیتابه چرب شده پهن کنید روی خمیر سس کچاپ بمالید و بقیه مواد را روی خمیر بچینید و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید(بهتره زیرش شعله پخش کن بذارین). کنترل کنید حدود 15 دقیقه میپزد. میتوانید یکی از خمیرها را داخل پلاستیک در فریزر نگه دارید و هر وقت که لازم داشتید بیرون آورید و بعد از اینکه یخ خمیر باز شد پیتزا را آماده کنید. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_شکلاتی
برای ۷ تا ۸ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۰۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) ۱۴۰ گرم (حدودا یه لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم .
پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است .
اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین .
برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم .
حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (۱۲۰ گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
و روی پنکیک ریختم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشتی
#فینگر_فود
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ مو😋
مواد لازم🔻
برگ مو
برنج یک پیمانه پلوپزی
لپه نیمپز دو سوم پیمانه پلوپزی(میتونید به اندازه برنج اضافه کنید)
گوشت ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سبزی شامل جعفری،گشنیز،ترخون، مرزه،نعناع،پیازچه
زردچوبه، ادویه،نمک،فلفل سیاه و قرمز و مقداری پودر سیر
آلوچه به میزان لازم
رب گوجه یک ق خ
رب انار یک ق خ
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
برگارو با مقداری نمک و سرکه بشورید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش قرار بدید تا رنگشون کمی تغییر کنه.
پیاز رو در مقداری روغن تفت بدید زردچوبه رو بهش اضافه کنید و بعد هم گوشت رو اضافه کنید و بعد از تفت دادن،ادویه جات و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد هم لپه نیمپز شده رو با گوشت مقداری تفت بدید و بعد هم برنج رو به همراه یک لیوان آب اضافه کنید تا مقداری بپزه و در آخر سبزیجات ساطوری خرد شده رو بهش اضافه کنید و بعد از مقداری تفت خوردن مواد دلمه ما آماده است.
بعد از مواد لای برگها بزارید و همه رو بپیچید و کف قابلمه رو مقداری روغن بریزید و چند تا برگ یا مثل من پیاز قرار بدید و دلمه هارو روشون بچینید بین دلمه ها آلوچه قرار بدید و اگه دوست داشتید میتونید از غوره یا فلفل هم استفاده کنید.
مقدای روغن رو گرم کنید، رب گوجه و رب انار رو بهش اضافه کنید تفت بدید و بعد مقداری آب اضافه کنید مواد رو ترکیب کنید و روی دلمه ها بریزید.
روی دلمه ها حتما یک بشقاب قرار بدید تا دلمه ها در حین پخت باز نشوند.
اگه دوست دارید دلمه های درخشانی داشته باشید نیم ساعت آخر پخت مقداری روغن روی دلمه ها بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاکوره
طرز تهیه...... ..
من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم
یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید اگر اب سرد باشه گلوله می شه واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه اینم به همین صورته توی فیلم نشون دادم بک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جولیان_مرغ_قارچ
ابتدا نصف یا یک سینه مرغ رو خرد کنین و با روغن کم و نمک سرخش کنین. و داخل یک ظرف گود بریزین حالا تو همون تابه یک پیاز درشت رو که خلالی خرد کردین رو با روغن کم سرخ کنین و نیم کیلو قارچ خرد شده رو بهش اضافه کنین تا قارچ هم کاملا با پیاز سرخ بشه .
وقتی پیاز و قارچ سرخ شد به مرغتون اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.
یک ظرف کوچیک بردارین تا داخلش سس بشامل درست کنین.
#سس_بشامل
برای تهیه سس بشامل ابتدا ۲۵ گرم کره رو داخل تابه بریزین و یک ق غ سر پر آرد بهش اضافه کنین و خوب تفت بدین و یک لیوان سر خالی شیر رو کم کم به آرد اضافه کنین و خوب هم بزنین تا آرد گلوله نشه و مرتب هم بزنین و نوک ق چ خوری فلفل و نوک ق غ خوری نمک به سس اضافه کنین و اجازه بدین سستون غلیظ بشه و روش حباب بزنه سس شما آماده هست زیرش خاموش کنین و به مخلوط مرغ و قارچتون اضافه کنین.
مواد خوب مخلوط کنین تا با هم خوب میکس بشن حالا روی موادتون پنیر پیتزا فراوان بریزین و داخل فر بزارین و گریل روشن کنین تا فقط پنیرتون آب بشه
با درجه ۱۷۵ و به مدت ده دقیقه تقریبا طول میکشه تا پنیر آب بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت کهکشانی1
🥤🥤🥤🥤
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت کهکشانی2
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# آموزش_کیک_گوسفند
مرحله به مرحله
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#صبحانه_ی_عید هم
حال و هوایی دارد
دورِ یک سفره ی ساده
چه صفایی دارد
همه هستند ،
چنان مست زمینای شراب
جام هایی که فقط،
کامِ خدایی دارد
جمعتان نووش،
بوسه هاتان پُرجوش
وصل هاتان ، بَرِ آغوش،
چه جایی دارد!
.. به مهمانان خدایی ❤🙏
صبح بخیر عزیزان 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک عید قربان (کیک اسفنجی ساده 6 تخممرغی)
مواد لازم:
تخممرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
آب جوش 1/4 پیمانه
کرم تارتار 1/4 ق چایخوری
وانیل 1/4 ق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 ق چایخوری
طرز تهیه:
1. برای تهیه کیک عید قربان به روال همیشگی پخت انواع کیک باید قبل از هرکاری، فر را روشن کرده و دمای آن را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
2. دو قالب گرد 22 سانتی انتخاب کرده و کف آنها کاغذ روغنی بیندازید.
3. حالا زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
4. زرده تخممرغ، آبجوش و نیمی از شکر را با همزن خوب بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود.
5. سفیده تخممرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد.
6. مواد خشک را با یکدیگر الک کنید.
7. در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید.
مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوب اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.
8. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هریک را در یکی از قالبهایی که آماده کردهاید بریزید.
9. قالبها را به مدت 30 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید.
10. وقتی کیکها پخته شدند، اجازه دهید کمی خنک شوند و بعد به سراغ ادامه کار بروید.
نکاتی درباره تهیه کیک اسفنجی🔻
▪ الک کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.
▪ به ازای هر تخممرغ 60 گرمی برای کیکهای حجیم 30 گرم آرد و 25 گرم شکر میریزیم.
▪ بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.
▪ در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود میتوانید آب لیموی تازه را جایگزین آن کنید.
▪ در صورت تمایل میتوانید با اضافه کردن 1 تا 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو به آرد، کیک اسفنجی شکلاتی داشته باشید البته در نظر داشته باشید که به ازای هر قاشق پودر کاکائو از مقدار آرد سفید خود کم کنید.
حالا به سراغ تزیین کیک عید قربان میرویم:
مواد لازم:
خامه فرمگرفته 250 گرم
مارشمالو بزرگ 15 عدد
ژله بریلو برای تزیین
آموزش تزیین:
1. هر دو کیک را بعد از خنکشدن از قالبها خارج کرده و یکی از آنها را روی سطح کار قرار دهید.
2. مقداری از خامه فرمگرفته را با لیسک روی آن بمالید و کامل سطح کیک را با خامه بپوشانید.
3. کیک دوم را روی کیک اول قرار داده و تمام سطح هر دو کیک را خامهکشی کنید.
4. وقتی خامهکشی تمام شد، 15 عدد مارشمالو سفید را ابتدا از عرض نصف کرده و مطابق تصویر دور کیک قرار دهید.
5. دو عدد از مارشمالوها را داخل شکر صورتی زده و کمی با دست فشار دهید.
6. این دو عدد مارشمالوی صورتی را در نقطهای قرار دهید که شبیه به گوش گوسفند بشود.
7. وسط کیک را با قیف و مقدار خیلی کمی ژله بریلو قهوهای یا مشکی دهان و چشم بکشید.
8. با ژله بریلو صورتی نیز، یک بینی کوچک برای گوسفندتان بگذارید و تمام.
این مدل تزیین کیک عید قربان بسیار ساده و در عین حال بامزه است. میتوانید از این مدل برای تزیین کیک تولد نیز ایده بگیرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کامل دیزاین کیک بره ناقلا🎂🐑
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه شربت ژلهای🔻
برای درست کردن این شربت از هر نوع پودر ژله با طعم و رنگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید و هر تعداد که بخواید .
من از ۳ تا طعم با طعم های لیمو سبز ، زرد زعفرانی ، قرمز انار استفاده کردم . هر کدوم هم نصف بسته هستش .
نصف بسته از این پودر ژله هارو داخل ظرفی ریختم و به هر کدوم نصف لیوان اب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خوب ذراتش حل بشه . داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه . تایم نیم بند شدن رو همیشه نمیشه گفت چون به خنک کنندگی یخچال و میزان ژله ، گرمی و خنکی ژله و حجم ژله و.... بستگی داره . الان دو تا از ژله های من در مدت نیم ساعت نیم بند شد در حالی یک ژله ام که داغ تر بود چهل و پنج دقیقه طول کشید . باید خودتون چک کنید که حالت کشسانی پیدا کرد نیم بند شده .
از قبل هم تخم ریحان یا تخم شربتی رو با کمی اب خیسونده بودم که لعاب بندازه .اینجا من تخم ریحان استفاده کردم که درشت تره. تخم شربتی ریزتره.
داخل هر کدوم از ژله های نیم بند تخم ریحان(یا تخم شربتی) ریختم و مخلوط کردم ( در این صورت دیگه تخم ریحان یا شربتی همه جا هست و ته نشین نمیشه .) .مقداری گلاب ( یا هر نوع عرق دلخواه) و یک قاشق شکر ( میزان شکر ریختن و یا نریختنش دست خودتونه) و یک تا یکو نیم لیوان اب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم . دو ، سه ساعتی یخچال قرار دادم . ممکنه یک کم سفت بشه که طبیعی و هم بزنید روان تر میشه و داخل جام ها ریختم . این نوشیدنی الان حالت روان داره و سفت نیست اما اگرقرار باشه که چندین ساعت و روز بمونه سفت تر میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نسکافه😋
اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه و به همین لطافت وزیبایی باشه حتما با ترازو کار کنید و استراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم و زیاد و جایگزین نکنید این مدل نونهای پوک و خوشمزه باید طبق دستور عمل بشه.
مواد لازم🔻
آردقنادی....300گرم یا دولیوان
شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید
نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک
تخم مرغ ....یک عدد متوسط
شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان
نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر
کره ..هم دمای محیط 30گرم
خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کنید.تخم مرغ و مخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه و مخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه. بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا به خورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز دهید.خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی را بگیرید.خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد و روی سطح کار برگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده و درفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک
دوستان اصل اسنک به داشتن همین دستگاه اسنک ساز است چند تا صفحه مختلف داره من از گریل استفاده کردم
طرزتهیه
نان باگت سایز کوچک باشه خوبه اگر نبود سایز متوسط که دوتا استک به شکل بستنی بما میده از وسط نصف کنید وبعد هر نصف را برش بزنید تا جدا بشه طبق فیلم بعد یه چوب بستنی وسط قرار بدین میتونید از جاهائیکه ظروف یکبار مصرف دارن بخرید قیمتش هم زیاد نیست یه بسته که فکر کنم 50تا هم بشه 3500 خوب بعد یه برش از پنیر ورقه ای روی چوب بذارید من از پنیر گودا استفاده کردم هر طعمی دوست دارید اشکالی نداره بعد یه برش که بهتره دولا باشه کالباس من از مرغ وقارچ استفاده کردم بعد دوتا برش گوجه که بهتره نسبتا سفت باشه وباز م پنیر ودر اخر لایه دوم نان وبذارید توی دستگاه تا پرس وطلایی بشه اگر از کناره ها پنیر زد بیرون سرد که شد با چاقو مرتب کنید وتوی تولد بچه ها درست کنید وکلی خوشحالشون کنید ونوووووش جان😊
نکته............ اگر دستگاه ندارید ودوست دارید درست کنید همه مراحل را توی تابه بدون روغن انجام بدین فقط باید یه جسم سنگین روش بذارید تا پرس بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد میانی🔻
یک سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و با سیر رنده شده و روغن زیتون و فلفل پول بی بر،فلفل سیاه نیمکوب و نمک و کمی فلفل دلمه حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید.بعد یک پیمانه قارچ تفت داده شده و کمی جعفری خرد شده را اضافه کنید و در آخر حتماً کمی آویشن به موادتون بزنید.
♦️برای هر اشترودل متوسط ۳۰۰ گرم خمیر لازمه.کمی آرد به سطح کار بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میل به صورت بیضی باز کنید.
روی خمیر روغن زیتون بمالید و کمی فلفل سیاه تازه بریزید.بعد خمیر پارمیزان بپاشید.
♦️نکته اش همینه.پنیر پارمیزان بی نظیر میکنه طعمش را.پنیر پیتزا هم میشه بریزید ولی خوب مزه اش خیلی تکراری میشه.
حالا از مواد مرغ و قارچ به صورت یکسان روی خمیر بریزید و دوباره پنیر پارمیزان روی مواد بریزید و مطابق ویدیو با چاقو یا پیتزابر اطراف خمیر را برش بزنید.این برش ها میتونه کمتر و اریبی هم باشه.من با فاصله های نزدیک زدم و چون فرصت نداشتم خیلی سریع و تند انجام دادم.
♦️حالا برای رومال یه زرده تخم مرغ+۱ ق خامه صبحانه+کمی زعفران را مخلوط و رومال کنید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
♦️نکته مهم: اگر خمیر تازه بود بهتره قبل از رومال ۱۵ دقیقه استراحت مجدد بدید تا حجم خمیر ثابت بشه ولی اگر مثل من خمیر را از قبل داشتید دیگه استراحت دوم نمیخواد.
♦️برای پخت: در #فر از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشه و بعد قالب روی طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید و برای طلایی شدن سطحش چند دقیقه گریل بالا را بزنید.
♦️در #سولاردام پیش گرمایش ۱۸۰ درجه و بعد از گرم شدن قالب روی سه پابه کوتاه و با کانوکشن ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.برای طلایی شدن سطحش گریل بالا را حدود ۳ دقیقه بزنید.
♦️در #توستر از ده دقیقه قبل با دمای ۱۶۵ درجه گرم و بعد قالب طبقه وسط و با المنت زیر حدود ۱۸ دقیقه بپزید و در نهایت هم المنت بالا را برای خوشرنگ شدن چند دقیقه روشن کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیبزمینی:(داخل فر ۲۱۰ درجه)
روغن زیتون
ادویه:
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
سس گوشت:
پیاز: ۱ عدد
۵ دقیقه بعد:
گوشت چرخکرده: ۸۰ گرم
۴ دقیقه بعد:
ادویه گوشت:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
۲ دقیقه بعد:
پیازچه و جعفری خورد شده
یک دقیقه بعد:
نصف فنجون آب
سس
پنیر:
آرد: ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون(یا کره): ۲ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه
شیر: ۱ فنجان (در سه مرحله اضافه شود)
پنیر گودا: ۴ ورق
فلفل سیاه: سر قاشق چایخوری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛