هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_بورک_سیگاری
مواد لازم:
خمیر یوفکا
آماده : 1 بسته
گوشت چرخ شده. : ۲۰۰ گرم
پیاز : 1 عدد متوسط
جعفری ساطوری شده : 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی : 1/2 پیمانه
فلفل دلمه اي : 1 عدد
سیب زمینی در صورت تمایل : 1 عدد
سیر رنده شده در صورت تمایل : 2 حبه
شیر : 1/3 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
روغن زیتون یا کره : کمی
✍طرز تهیه:
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .نکتـــه :(برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .سیب زمینی اگه خواستین توی مواد داشته باشین باید نگینی خرد کرده بعد سرخ میکنیم و کنار گذاشته و آخرسر که همه مواد گوشتی پخته شد و از روی حرارت برداشته شد سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیمابتدا پياز را نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت داده تا طلایی شودسپس گوشت چرخ كرده اضافه میکنیم و تفت
میدهیم
نکتــــه :اگر با سويا به جای گوشت چرخ کرده درست مي كنيد باید :سويا را با كمي آب در قابلمه جوشانده و قتي جوش آمد داخل آبکش ریخته و به جاي گوشت يه پياز داغ اضافه کرده همراه ادویه که بوی سویا گرفته شود مانند پودر سير و مرزنجوش و آویشن و ... بريزيدسپس فلفل دلمه اي نگینی خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و 2 دقیقه تفت میدهیمبعد قارج خرد شده و سیر رنده شده را ميريزيم و 1 دقیقه تفت دادهآخرسر نمك و فلفل و زردچوبه و رب را اضافه میکنیم و 1 قیقه تفت میدهیم و هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط شود و از روی حرارت بر میداریم تخم مرغ و شیر و کمی روغن زیتون یا کره را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه موادگوشتی کمی سرد شد ، کف ظرف را کمی چرب میکنیم بعد یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر و کره مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد گوشتی را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم و یا به شکل مثلث میپیچیم و یا هر شکلی که دوست دارین .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_نان_خامه_ای
مواد لازم:
شیر 1پیمانه
کره 60گرم
شکر 1قاشق سوپخوری
آرد 1پیمانه
تخم مرغ 3تا4عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
شیر را روی حرارت قرار داده تا ریز جوش بزنه بعد کره به دمای محیط رسیده وشکر را اضافه میکنیم و مخلوط کرده تا شکر و کره داخل شیر حل شود بعد به محض اینکه دو جوش زد یکباره آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا شکل خمیر منسجم شود.
بعد از این مرحله شروع به داغ زدن میکنیم خمیر را روی حرارت ملایم مرتب با کمک قاشق کف قابلمه باز میکنیم و جمع میکنیم مدت تقریبی ده دقیقه تا زمانیکه ته ظرف یه ته دیگ سفیدی از خمیر دیده بشه.
حالا خمیر آماده را داخل ظرف دیگه ای قرار داده تا کمی از گرما بیفته و خنک شود تقریبا بعد از پنج دقیقه که خمیر نه سرد سرد باشه حالت ولرم داشته باشه حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغها هست.
تخم مرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کرده ودر این بین وانیل هم اضافه میکنیم وکاملا مخلوط کرده تا تخم مرغها کاملا به خورد خمیر بره. باید خمیر به راحتی از قیف خارج شود که معمولا 4تخم مرغ لازم هست.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم اگر خمیر شکل خوبی شد به طوریکه به راحتی از قیف خارج شود و شیارها روی آن بماند کافی است.
از خمیر بدست آمده داخل قیف ریخته وبا فاصله داخل سینی فر قرارداده من این بار با کمک قاشق از خمیر برداشتم وداخل سینی قرار دادم .
نکته مهم در پخت این شیرینی:
فر را از 15دقیقه قبل روی دمای 200درجه گرم کرده وبعد سینی را داخل فر قرار داده 10دقیقه اول با همین دما پخته شود وبعد درجه فر را به 180درجه کاهش داده و10تا15دقیقه دیگه زمام پخت با این درجه انجام شود .
بعد از پخت وخنک شدن شیرینی ها از انتها خامه فرم گرفته را داخل شیرینی قرار داده با کمک قیف وبعد اگر چند ساعتی داخل یخچال و داخل ظرف در بسته باشد یه شیرینی عالی خواهید داشت.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کارتهای عروسی که براتون میان شابلون های لیزریشو نندازید دور👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله نوشابه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بورک_گوشت_با_یوفکای_باقلوا
1عدد تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین ، نیم پیمانه شیر و نیم پیمانه روغن اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر 1لیوان آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، دوباره یوفکا بزارید و تا پنج لایه همین کارو ادامه بدین، مواد گوشتی بزارین و رول کنید، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین بعد ببرین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شه روی بورکها.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کنسرو_غوره_شور
مواد لازم برای کنسرو غوره :
غوره : 1 کیلو
آب : 4 لیوان
نمک : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قهوه ای : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کنسرو
#غوره_شور :
ابتدا غوره را شسته و دانه دانه می کنید و در یک قابلمه به اندازه 4 لیوان آب می ریزیم
وقتی که آب جوش آمد به اندازه 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم و 2 تا 3 جوش خورد سریع غوره های دانه شده را اضافه می کنیم و یک جوش خورد (کمتر از یک دقیقه).
سریع همان داغ داغ توی شیشه می ریزیم (موظب باشید که نسوزید) و در شیشه را می بندیم تا 7 تا 8 ساعت بماند و بعد وقتی که سرد شد شیشه را برمی گردانیم و دور آن رابا چسب جلد کتاب چسب می زنیم تا هوا وارد نشود و کپک نزند .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کلوچه_خرمایی
آرد......یک و نیم پیمانه
خمیر مایه.....یک قاشق چای خوری
شیر ولرم.....نصف پیمانه
شکر......1قاشق چای خوری
روغن......یک چهارم پیمانه
خرما...... 120 گرم ( برای من 8 عدد شد)
گردو .....50 گرم ( به نظرم زیاده من نصفش را ریختم) دارچین.....1 قاشق چای خوری
هل..... کمی
زرده تخم مرغ وکنجد یا گردو یا سیاه دونه..... برای روی کلوچه
طرز تهیه :
ابتدا شکر را داخل شیر ولرم حل میکنیم بعد خمیر مایه را اضافه کرده یک هم میزنیم و میگذاریم ده دقیقه بماند، در این فاصله پوست و هسته خرما را میگیریم و با دارچین و گردو خرد شده مخلوط میکنیم. آرد را در ظرفی ریخته وسطش را گود میکنیم و روغن و مخلوط شیر و خمیر مایه را اضافه کرده خوب به هم میزنیم و کمی ورز میدیم و روش سلیفون میکشیم میگذاریم نیم ساعت بماند. خمیر به شش تا هشت قسمت تقسیم کرده، از مخلوط خرما وسطش می زاریم.خب حالا یک مثلث تو ذهنمون تصور می کنیم.بعد ضلعهای مثلث را به سمت وسط خمیر جمع می کنیم.روی کلوچه ها زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .من با شونه مخصوص کیک روشو سوراخ زدم. 20-25 دقیقه در فری که از قبل رو 180 روشن شده قرار میدهیم .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅میلک شیک موز😋
✍مواد لازم : مناسب برای دو نفر
موز : 2 عدد
بستنی : 2 لیوان
شیر : 2 لیوان
یخ : 1 لیوان
سس شکلاتی : یک چهارم لیوان
بیسکوییت و بادام خرد شده برای تزیین
🍜طرز تهیه
موزها را خرد کنید و همراه با شیر و یخ داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شود ( شیر و موز سرد باشند ).
سس شکلاتی را به صورت نامرتب داخل لیوان های سرو بریزید و بچرخانید ، 1 لیوان بستنی را به مخلوط شیر موز اضافه کنید و با قاشق کمی هم بزنید و داخل لیوان های سرو بریزید.
1 لیوان باقی مانده بستنی را داخل لیوان ها بریزید سپس روی میلک شیک را با خرده های بیسکوییت و بادام تزیین و سرو کنید.
مقدار یخ میتواند کمتر یا بیشتر شود، در صورت تمایل میتوانید از پودر نارگیل ؛ پودر پسته ، گردوی خرد شده و … هم برای تزیین استفاده کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴کباب چنجه🔴
چِنجِه (تلفظ صحیح آن کنجه) یکی از محبوبترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است و بعدها در آسیای صغیر و در حال حاضر در سراسر جهان یافت میشود.
گوشت سنتی مورد استفاده برای چنجه گوشت بره است. مواد لازم برای این نوع کباب شامل گوشت بره، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل میشود. گوشت را در این ترکیب به مدت یک شب در یخچال قرار دهید گوشت ترد شود.سپس کباب کنید.چنجه معمولاً با پلو، گوجه کبابی و پیاز خام سرو میشود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نكات مفید ،عالییییییب و جالب آشپزی👌
🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .
🔹برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه، تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده، وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.
🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره، آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.
🔹برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید، آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشو خاموش کنید.
🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.
🔹برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.
🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.
🔹برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش مقدار خیلی کمی رب انار بریزید
🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن و یا ترخون بریزید.
🔹برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .
🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .
🔹برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید، چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .
🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
🔹برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .
🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ادویه_شهرهای_مختلف برای کدبانوهای عزیز...
#طرز_تهيه_همه_نوع_ادويه_عالی_و_مخصوص_خانگي :
👈 #ادويه_خورشتي_ايراني:
فلفل سياه و فلفل قرمز
( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده
( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)
👈 #ادويه_پلويي_ايراني1:
زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)
👈 #ادويه_پلويي2:
پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري)
👈 #ادويه_عربي_و_ترکي:
پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري)
👈 #ادويه_هندي ( گرم مسالا):
پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري)
👈 #ادويه_هندي_يا_گرد_کاري_مدرس:
دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)
👈 #ادويه_مکزيکي:
پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري)
👈 #ادويه_فرانسوي:
جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري).
👍 #ادویه_مخصوص_پلو
مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم
💐طرز تهیه :
۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
🌼سایر نکات :
هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا مي دهد.
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
🌻 #ادویه_ها :
👈 #ادویه_پلو :
گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
👈 #ادویه_ابگوشت :
زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
👈 #ادویه_ترشی_مخلوط_و_لیته :
نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
👈 #ادویه_ترشی_بادنجان :
گلپر ,زردچوبه
👈 #ادویه_ماست_و_خیار :
فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
👈 #ادویه_فلافل
زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
👈 #ادویه_کوکو_سبزی :
پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
👈 #ادویه_هویج_پلو_کلم_پلو_و_لوبیا_پلو :
ادویه پلویی و مقداری دارچین
👈 #ادویه_مرغ_و_ماهی :
بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
👈 #ادویه_کباب_تابه ای :
فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
👈 #ادویه_گوشت :
جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
👈 #ادویه_سوپ :
پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
👈 #ادویه_قیمه_پلو :
دارچین ,زیره سبز
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #خورشت_غوره
طرزتهيه:
٥٠٠گرم گوشت چرخكرده رو همراه دوعددپيازونمك بيست دقيقه ورزدادم وبه مدت يه ساعت تويخچال گذاشتم استراحت كرد بعداندازه يه گردوازمواد برداشتم وقلقلي كردم توروغن سرخ كردم وكنارگذاشتم.داخل قابلمه ايي جداپيازداغ كرده طلايي شدفلفل وزردچوبه ودوق غ رب گوجه زدم وابجوش ريختم وگذاشتم جوش بياد كوفته هارواضافه كردم يه ساعت بپزه نيم ساعت اخر دوعدد سيب زميني ودوعدد بادمجان ويه هويچ نگيني روداخل خورش ريختم ونيم ساعت ديگه خورش بپزه وغوره دون شده هم ريختم وگذاشتم قشنگ جابيفته باپلو نووش جان كنيد
پ.ن١:ميتونين بادمجان وسيب زميني روسرخ كنيدوموقع سرو كنارخورش بذارين
پ.ن٢:ميتونين بصورت لقمه ايي بدون پلو نووش جان كنيد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مواد لازم فلافل
نخود۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
زیره۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا نخود را در آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. حدود ۶ ساعت زمان نیاز است تا نخودها به خوبی نرم شوند. البته اگر زمان دارید نخود را از شب قبل بخیسانید. حالا اگر مخلوط کن دارید می توانید به راحتی تمام مواد را میکس کنید.
توجه داشته باشید که هنگام میکس کردن مواد خیلی له نشوند. ولی اگر مخلوط کن در دسترس ندارید نخود را بعد از خیس خوردن دو بار چرخ کنید. سپس سیر و پیاز را رنده کنید و به نخود اضافه کنید. جعفری را نیز ساطوری خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
در مرحله بعد آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه می کنیم و تخم مرغ را نیز به مواد فلافل اضافه می کنیم. حالا باید مواد را خوب ورز دهیم تا کاملا مخلوط شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد نوبت سرخ کردن فلافل می رسد.
برای سرخ کردن فلافل ها باید در یک ظرف گود مقداری روغن بریزیم. توجه داشته باشید باید ظرف کوچک و گود باشد تا فلافل ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند. باید اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس مایه فلافل را در روغن بیندازید.
مقداری از مایه فلافل را بر میداریم و مانند کوکوسیب زمینی به صورت دایره شکل حالت می دهیم. البته مانند کوکو سیب زمینی نیاز نیست آنرا تخت کنید و باید به شکل گلوله باشد. حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند.
پس از اینکه فلافل ها را سرخ کردیم آنها را در یک ظرف می چینیم. در کنار فلافل می توانید مقداری سیب زمین هم سرخ کنید. بهتر است فلافل را به صورت ساندویچی به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و … سرو نمایید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شیرینی_تر_بدون_فر
موادلازم
تخم مرغ دو عدد ... پودر قند یک چهارم لیوان .... آرد نصف لیوان ... نشاسته ذرت یک ق غ ... بکینگ پودر نصف ق چ ... وانیل نوک ق چ .... آب جوش یک هشتم لیوان ... نمک نوک ق چ کممم
شربت یا اب کمپوت برای مرطوب کردن....روغن مایع یک ق غ.
طرزتهیه
.اول از همه یک قاشق از ارد برداشته وبه جاش یک قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید .( بافتش نرم و لطیف میشه اگر نداشتین همون ارد بریزین) . ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید کنار بزارین.شعله پخش کن را هم روی گاز بزارین و بعداگر توی تابه دوطرفه یا قابلمه درست کردین دو لایه کاغذ بزارین و خوب روی کاغذ را چرب کنید.
.اگر فر بود از قبل گرم کنید و قالب را کاغذ بزارید و چرب کنید.من قالب رو توی قابلمه گذاشتم و زیر قالبم یه حلقه گذاشتم که تماس با قابلمه نداشته باشه.
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
سفیده را ابتدا خوب با دور تند بزنید تا پف کنه و دوبرابر بشه و وقتیکه ظرف رو برمیگردونی نریزه.
.بعد زرده. را با وانیل و پودر قند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .حالا آب جوش را کم کم در حاالیکه هم میزنید اضافه کنید و بعد روغن .زرده ها رو به سفیده اضافه کنید و اروم با لیسک دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید.
و بعد مخلوط ارد را اضافه کنید و خیلی اروم با لیسک مخلوط کنید.قالب من گرد بیست و پنج سانت بود .
اگر قالب بزرگتر بود دو برابر کنید ( اندازه قالب سی در چهل مواد دوبرابر بشه). قالب مستطیلی خیلی راحت تره و راحت برش مستطیل میزنی قشنگتره .اگر تابه دوطرفه بود واشر رو دربیار حتما.
مواد رو توی قالب پهن کرده و و با قاشق صاف کنید حرارت متوسط رو به کم باشه.
حدود یک ربع الی بیست دقیقه کافیه در تابه رو باز کن اگر به دست نچسبید خاموش کنید. .بعد دربیارین روی سه پایه بزارین تا خنک بشه روی کیک رو با دستمال بپوشونید خشک نشه. حدود هفت دقیقه ..
بعد اگر توی تابه دوطرفه مستطیلی بود از وسط نصف کنید و بعد چهار قسمت تا برشها هم اندازه باشه .
روی برشها رو با شیر یا اب کمپوت یا شربت کمی مرطوب کنید خامه فرم گرفته بمالید و صاف کنید و دوباره یه لایه کیک که شربت زدین بزارین و بعد فشار بدین تا به هم بچسبن.
و دوباره خامه و بعد در بخچال.
اگر با قالب سایز بزرگ درست کردین بهتره دولایه بزرگ کیک که به هم چسبید دربیارین و بعد با چاقو اره برشهای کوچیک بزنی وتزیین کنید.
خواستی کاکایویی بشه نصف ق پودر کاکائو الک شده را با اب جوش حل کرده و به زرده تخم مرغ اضافه کردم.
😋نوش جون
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴کوکو سبزی با نون تست🔴
مواد لازم:
🔺سبزی کوکو: 250 گرم
🔺تخم مرغ: 3عدد
🔺پیاز رنده شده: 1عدد
🔺گردو خورد شده: 3ق غ
🔺آرد گندم: 1 الی 2 ق غ
🔺روغن،فلفل،نمک،زردچوبه: به میزان لازم
🔺نان تست
طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده،وسط نان تست را به شکل دلخواه برش میزنیم و در ماهیتابه نچسب چرب شده میزاریم.مایه کوکو را وسطش میریزیم و هردو طرف را سرخ میکنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_ته_چین_کبابی
مواد لازم برای تهیه کباب:
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سیر یک حبه
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر یا خمیر نان باگت مقداری
✍طرزتهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید. سپس در یخچال بگذارید دو ساعت استراحت کندبرنج آبکش شده را با مخلوطی از ماست، روغن مایع، زرده تخم مرغ، زعفران و نمک مخلوط کنیدخوب حالا قالبتون رو خوب چرب کنید از مواد گوشتی تقریبا یک سوم کف قالب بگذارید کمی فشار دهید و فیکس کنید.
مواد ته چین را روش بریزید و باز هم کمی فشار دهیددر آخر روی قالب را فویل بکشیدقالب را داخل فر ۱۸۵ درجه بگذارید.
زمان پخت به سایز قالب بستگی داره. برای قالب های مینی حدود ۴۰ دقیقه.
اگر قالب شما بزرگتر بود یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان می برد. البته بازم چک کنیدوقتی پخت از قالب خارج کرده و با گوجه و سبزیجات تزیین کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱