eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ خیلی راحت ولی جالب😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به دوشنبه ۲۰ مرداد ماه خوش آمدید 🍃🌷 امروزتون پر از عطر دعا🌷 خدایا امروز سبد زندگی دوستانم را پر کن🌷 از سلامتی، مهربانی و عشـق 🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دستور مرغ خوشمزه و خوشرنگ براتون آوردم درست کنید و لذتش رو ببرید فوق العاده اس 😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒🍒 موادلازم:🐔🐔🍒🍒 مرغ تکه تکه شده : به میزان لازم روغن مایع :چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری آلبالو: ۲۵۰گرم هسته گرفته شکر ؛ به میزان دلخواه نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم پیاز : یک عدد ️طرزتهیه:🍗🍗 ابتدا مرغ رو به قطعات دلخواه برش زده و شسته و آبکش کنید سپس یک عدد پیاز رو نگینی ریز کرده و در روغن با نمک و زعفران دم کرده در روغن تفت میدیم و یک لیوان آب بهش اضافه کرده تا مرغ🍗🍗 مون پخته بشه و سپس در ظرف دیگه آلبالو رو که هسته رو دونه دونه با نی در بیارید این روش البالوتون🍒 له نمیشه و حالا با اضافه کردن دو قاشق غذاخوری شکر (البته بستگی به دائقه و میزان ترشی آلبالوتون داره که چه قدر شکر بریزید من دو قاشق غذاخوری ریختم و بعد روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد بعد از یک ربع یک قاشق نشاسته ذرت رو به آلبالو 🍒اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله نشه و یا میتونید از آب آلبالو رو در یک پیاله بریزید و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کرده و وقتی خوب حل شد به آلبالوتون 🍒که روی حرارت هستش اضافه کنید و حالا وقتی سس درست شد حال جوش اضافه کنین و بذارین مجددا پنج دقیقه دیگر بجوشد سپس آلبالو را بهمراه سس روی مرغها بریزین و اجازه بدین تا با سس هم یک ربعی بجوشه فقط مواظب باشید که مرغ و یا سس تون نسوزه چون سس غلیظ هستش و تا مرغ آماده میشه چندبار مرغ هارو زیرو رو کنید و بعد از پخت کامل هم میتونید چند قاشق از سس باقیمانده تون رو روی مرغها بریزید . نوووش جان نکته : (ترشی و شیرینی این سس آلبالویی 🍒 بستگی به ذائقه و سلیقه شما داره و اگر شیرین دوست دارید میتونید شکر 1 قاشق بیشتر شکر بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیس بهمراه پودینگ و گاناش برای بعد از افطار، یه دسر خوشمزه😊 برای کیک: 3 تخم مرغ 1 پیمانه شکر نیم پیمانه روغن مایع 1 پیمانه آب گرم وانیل 10 گرم بکینگ پودر 2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2ونیم پیمانه آرد - تخم مرغ ها و شکر رو حداقل 5 دقیقه بزنین، بقیه موادو بجز آرد، وانیل و بکینگ پودر اضافه کنین و بزنین، مواد خشکم الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب تارت کیک که چرب کردین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا وقتیکه خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. حدود 40 دقیقه شاید. - برای خیس کردن کیک: 2 پیمانه شیر 80 گرم شکلات شیری-تلخ 1 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی مثل نوتلا یا سارله - شیر رو به نقطه جوش برسونین و از روی حرارت بردارید و شکلات و کرم شکلاتی رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کاملا حل شن. نکته: بجای شکلات میتونین 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهمراه 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین. - برای پودینگ: 2 قاشق غذاخوری کره 2ونیم پیمانه شیر نیم پیمانه شکر 1/4 پیمانه آرد وانیل - کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه مواد بجز وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین روی حرارت، تا غلیظ شه.بعد با همزن بتا کاملا یکدست شه.پودینگ نباید سرد شه و روش پوسته ببنده، پس آخرای پخت کیک درستش کنین. - برای گاناش: 100 میلی لیتر خامه 100 گرم شکلات شیری-تلخ - برای گاناش، خامه رو گرم کنین و از روی حرارت بردارید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنین - روی کیک ولرم،سس ولرم روش بریزین. (از چنجا سوراخ کنین). بعد برگردونین و پودینگ ولرم مایل به گرم رو روش بریزین و بزارین یخچال تا روش پوسته ببنده.بعد روش گاناش ولرم بریزین و تزیین کنید و 1-2 ساعت بزارین یخچال. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(به روش سرخ کردن) مواد داخل: 500 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب 6 عدد پیاز 2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید رب گوجه بریزید) 125 گرم کره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چایخوری نمک 1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده برای خمیر: 3 لیوان بلغور ریز برای کوفته 1ونیم لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری رب فلفل 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک آب ولرم طرز تهیه: برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود. سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید ) بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید. سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن. به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید. بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید. نوش جان پ ن:1حتما از بلغور ترکی استفاده کنین 2بعداز. اینکه کوفته ها را درست کردین مدت یکساعت داخل فریزر بزارین وبعد سرخ کنین اینطوری کوفته ها داخل روغن وا نمیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه) پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 3/4پیمانه من از روغن کنجد استفاده کردم ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری کنجد مقداری طرز تهیه🔻 آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید. خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است. خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود. سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید. خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید. کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید. کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود. زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود. با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت. کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 من اول از همه سه تا موز را حلقه حلقه کردم وتوی زیپ کیپ ریختم وسه ساعت گذاشتم داخل فریزر تا یخ بزنه بعد موز یخ زده را توی غذا ساز ریختم یکم صبر کردم یه کوچولو نرم شه و یخیه یخی نباشه.بعد دوقاشق پودر کاکائو ریختم البته رنگ کاکائو من تیره ست شما اگه رنگ کاکائو تون روشنه هیچ اشکالی نداره هر چقد دوست دارید بریزید سلیقه ایه .حالا حدود شش قاشق مربا خوری عسل (میزان عسل دست خودتونه حدودا ۴تا ۶ ق.چ کافیه) با کمی نمک خوب میکس کنید(یادم رفت تو فیلم نمک رو نشون بدم 😣)مواد و بایو حسابی بزنید تا مخلوطتون نرم و لطیف بشه . آخرشم گفتم دیگه اگه دوست دارید چیپس شکلاتیو فندوق بریزید وکمی مخلوط کنید وحداقل چهار ساعت توی فریزر بذارید و بعد از فیریزر در بیارید و تو ظرفتون اسکوپ بزنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ۴ پیمانه برنج ۴ عدد هویج درشت خلال شده ۲ عدد پیاز متوسط ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۸ ق غ زرشک ۱ ق غ رب یک ق غ کره زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین شکر یک قاشق غذاخوری ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار. بریم سراغ تهچینمون🔻 دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید . حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد. هویج پلو تهچین آماده است نوش جان این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 2 قاشق غذا خوری خامه 50-60 گرم مارگارین (در دمای اتاق) 1عددتخم مرغ نصف لیوان شکر 1 قاشق چایخوری وانیل(وانیل ایرانی نصف) بیکینگ پودریک قاشق چای خوری 3 +1/2 لیوان آرد (باید کم کم اضافه شود ) موادمیانی: شکلات آب شده یا هرنوع کرمی که دوست دارید. برای تزیین: رنگ زرد وقرمز غذایا زعفران آب کرده ویاآب چغندر 1 لیوان شکر طرز تهیه: با همزن شکر و تخم مرغ را برای 2 دقیقه مخلوط کنید. سپس، خامه و مارگارین اضافه و دوباره مخلوط و در نهایت آرد، بکینگ پودرالک شده و وانیل راریخته و ورز داده تاخمیر لطیفی بدست بیاد. وخمیررا 30 دقیقه استراحت داده وبعد ازخمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ برداشته و طبق فیلم باچاقوبرش زده و در سینی فر قرار داده و برای 10 دقیقه در فربا درجه حرارت 200 درجه گذاشته تاپخته شود.کوکی ها که کمی از دما افتاد وسط آنها رابا قاشق چایخوری خالی کرده وشکلات ویاکرم دلخواه راگذاشته وروی هم گذاشته ودررنگ غذا که باآب رقیق کرده ایم(نصف زرد ونصف کوکی قرمز) زده وبعد درشکر غلطانده (میتونید از زعفران ویا آب چغندراستفاده کنید)نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🔴روش صحیح گرفتن پوست هلو رو تو ویدئو گذاشتم. 🔴 از این روش برای شلیل شبرنگ هم میتونید استفاده کنید عالی میشه. 🔴 بهتره برای اب هلو یا رانی هلو از هلوی هایی استفاده کنیم که رسیده هستن ،همینطور رنگ هلو باید زعفرانی باشه 🔴 میزان جوهر لیمو هم دست خودتونه و به ترشیه هلو بستگی داره میتونید جوهر لیمو رو حذف کنید ( دوستانی که میگن جوهر لیمو ضرر داره باید بدونن که در انواع ژله ها پاستیل‌ها، ابمیوه‌ها ، نوشابه‌ها ، شربت‌ها ، مرباهای شرکتی و... به وفور از جوهر لیمو یا اسید سیتریک استفاده میکنن و مصرفش مجازه ولی شما میتونید حذفش کنید بجاش آبلیمو بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه جذاب مواد به کار رفته: تخم مرغ فلفل دلمه ای نان تست پنیر پیتزای ورقه ای روغن و نمک و ادویه سبزیجات و میوه جهت تزئین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان وانیل۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ گلاب ۱ ق غ به دلخواه کشمش و گردو به میزان دلخواه طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید من از قالب میان تهی به قطر ۲۷ سانت استفاده کردم ۱/۳ از مایه کیک رو داخل قالب بریزید کشمش و گردو رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه مایه کشمشی رو هم داخل قلب بریزید قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه با خلال دندون چو کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه روغن نیمه جامد ۵۰ گرم(میتونید بجای روغن نیمه جامد از کره همدمای محیط استفاده کنید) روغن مایع ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با چنگال با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه داخل شیشه در دار بریزید و تو کابینت یا یخچال نگه دارید. ماندگاری طولانی داره و برای چرب کردن قالب میتونید ازش استفاده کنید اگه از کره استفاده کردید بهتره روغن جدا کننده رو تو یخچال بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛