کوفته تبریزی
از سبزی نعنا خشک و مرزه خشک و ریحان تازه استفاده کردم اما ی سری از عزیزان تره گشنیز جعفری و شوید هم میزارن اما از نظر من با این سبزیا بهتره و عطرش عالی میشه
حتما مواد خوب میکس شوند یا با دست یا غذاساز یا گوشت کوب برقی اما باید هیچ دونه لپه و برنج معلوم نباشه
اگر آلو استفاده میکنید حتما خیس کنید و بزارید آب اضافه اش خارج بشه در غیر این صورت اگر خیس نخوره توی سس ک میزاریم آلو پف میکنه و باعث ترک میشه
برای اطمینان بیشتر از وا نرفتن کوفته میتونید از ۳ قاشق آردنخودچی استفاده کنید
برنج حتما آبکش باشد.و وقتی کوفته رو توی سس میزاریم مرتب از سس روی کوفته میریزیم تا خودشو بگیره و ترک نخوره اصلا تا انتهای پخت کوفته ها رو جا ب جا نکنید فقط از سس روی آنها بریزید. حتما سس جوشیده باشه و تا نصفه کوفته بیاد.
مواد لازم:
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی ۴۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۲ فنجان
لپه پخته شده ۱ فنجان و نیم
پیاز ۲ تا متوسط رنده شده و آب آن را میگیریم
مرزه ۱ فنجان سرخالی
نعنا نصف فنجان
ریحان نصف فنجان
نمک ۲ قاشق مرباخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
کاری نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
گوجه ۲ عدد نگینی شده
رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری
پباز ی دونه متوسط نگینی شده برای سس
اول از همه گوشت و سبزی و ادویه رو مخلوط کرده بعد برنج و لپه و پیاز رو اضافه کرده و در غذاساز میزاریم تا کاملا له و چسبنده بشه. ب مدت نیم ساعت در یخچال میزاریم ک استراحت کنه اینطور خیالتون راحت ک متلاشی نمیشه. میریم سراغ سس. اول پیاز رو تفت میدیمتا نرم و طلایی بشه بعد گوجه رو اضافه کرده و تفت میدیم اما نیاز نیست کاملا سرخ بشه. رب گوجه رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم حدودا ۶یا ۷ دقیقه تا زمانی ک روغن نارنجی پس بده(باعث میشه سس خوش رنگ بشه و رب گوجه رنگ باز کنه) آب جوش میزاریم و اجازه میدیم تا جوش بیاد در این زمان میریم کوفته ها رو آماده میکنیم. حدودا اندازه ی پرتغال از مواد کوفته برداشته توش رو گوش میکنیم اما ترک نیوفته.
تخم مرغ رو میزاریم جم میکنیم کمی و باز از مواد کوفته روش میزاریم اول خوب فشرده میکنیم(اصلا نگران نباشید خوب فشار بدید) بعد گرد میکنیم ک کوفتمون منسجم بشه. واسه کوفته بعدی هم میتونید زرشت تفت داده شده پیاز داغ گردو و آلو بزنید. دونه دونه کوفته رو در سس میزاریم و روشون رو از سس میریزیم تا خودش رو بگیره تا زمانی ک ی سس غلیظ بدست بیاریم. خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ_با_ماست
مواد لازم:
سینه مرغ آب پز: ۲ عدد
ذرت کنسروی: ۱ کاسه
خیار شور خرد شده: ۱ کاسه
شوید ساطوری شده: ۱ قاشق غذاخوری
ماکارونی شکلی پخته شده: ۱ کاسه
کاهو پیچ: ۱/۲ یک عدد
ماست (ترجیحا همزده): ۱ کاسه
سس مایونز به دلخواه: ۲-۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سینه مرغ رو آب پز و ریش ریش کنید، مواد دیگر را خرد کنید، ماکارونی آب پز و همه مواد را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و برای حداقل نیم ساعت در یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید.
نوش جان 😄😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دنر مرغ
ابتدا ماست را با آبلیموترش و جعفری ریزکرده و چهارادویه ( فلفل سیاه ، پودرسیر ، جوزهندی ، پودرزنجبیل ) و پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
سینه های مرغ را از وسط برش داده با سس بالا ترکیب و برای چهار ساعت داخل یخچال مزه دار می کنیم.
با پیاز و فیله های مزه دار شده و خلال چوبی و گوجه ، دنرکباب خود را درست می کنیم و کف ظرف فر سیب زمینی نیمه آماده می ریزیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه ۴۰ دقیقه می پزیم.
بعد از پخت همراه گوجه و پیاز و کاهو و سس های مختلف مثل خردل و مایونز و کچاپ نوش جان می کنیم 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط
گل کلم ، کلم قرمز ، کلم سفید ، سیر ، هویج (می توانید با سبزیجات دیگری که دوست دارید تهیه کنید
برای اب:
سه قاشق غذاخوری نمک
۸لیوان سرکه
۱لیوان آب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به ماه محرم🏴
سلام به حسین🖤
سلام به گنبدطلاش🕌
سلام به همه عزاداراش😔
سلام من به کربلابه🕌
قبرشیش گوشه ارباب🖤
سلام به عزیزانم
اول هفته تون حسین پسند🖤
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_پفکی
#ران_سوخاری
پنجعدد ساق ران
دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ
پنیر پینزا یک چهارم پیمانه
نمک وفلفل وپودر خردل
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید و و آرد سوخاری به میزان لازم
مقداری پنیر برای مابین مواد
ساق ران رو تفت بدید فلفل وکمی زردچوبه بزنید وباهاش تفت بدید آب ویک پیاز چهار قاچ ویکی دوحبه سیر بزنید.شعله کم تا بپزه
دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید
ران پخته ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله همزن وبا غذا ساز چند ثانیه بزنید.
سیب زمینی رو رنده کنید
سیب زمینی ویک چهارم پیمانه پنیر وادویه ها به مرغ له شده اضافه کنید یا با دست مخلوط کنید وبا یک الی دو ثانیه با دستگاه توجه کنید زیادی نزنید که خمیر بشه
مقداری از مواد برداشته کف دست باز میکنیم استخوان ران وسطش گذاشته مقداری پنیر دوباره مقداری مواد با دست به شکل ران مرغ شکل میدیم
در آرد سفید میغلتیانیم
سپس در تخم مرغی که با چنگال خوب زدیم
آخر سر در آرد سوخاری تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه.
سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید.
فکرنکنم با سینه خوشمزه بشه
چون قبلا مواد پخته شدن همینکه اطرافش با حرارت ملایم سرخ بشه وپنیر داخلش آب بشه کافیه.درست کنید واسه دلبنداتون تا از خوردنش لذت ببرین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
٢ عدد ساقه طلايي رو حسابي خورد كنيد
١٥٠ گرم كره آب شده رو بهش اضافه كنيد
بعد توي يه قالب يا ظرف پيركس بريزيد و بكوبيد تا كاملا صاف و يه دست بشه بعد بره داخل فريزر به مدت ٢٠ دقيقه.
حالا سس شكلاتمون🔻
٢ قاشق شير
شكلات تخته اي
١ قاشق چايي خوري شكر
١ عدد نسكافه
روی حرارت غير مستقيم(كتري) بزاريد تا آب بشه.
مايع اصلي چيز كيكمون🔻
١ عدد موز رو له كنيد
١ قالب پنير ماسكارپونه
١ عدد خامه صورتي
سس شكلات
داخل ١/٣ ليوان آب داغ پودر ژلاتين رو حل كنيد و بهشون اضافه كنيد.
بعد مايع رو بزاريد داخل فريزر يكم خودشو بگيره.
حالا نوبت بخش هيجان انگيزشه🔻
مايع رو بريزيد روي ساقه طلايي ها و بره توي فريزر به مدت ٢ ساعت و بعدش آمادس كه نوش جان كنيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
برنج: 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
زعفرون هر چقدر کَرَمته
نکات پخت🔻
لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید.
ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل ۳۰×۲۰ با دیواره ی حداقل ۶سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره.
♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است.
♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره
♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن.
مواد لازم🔻
آرد قنادی: ۲ پ یا ۲۵۰ گ
تخم مرغ:۳ عدد
شیر گرم: ۲۰۰ گرم یا ۱ پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه)
شکر: ۱۷۰ گرم یا سه چهارم پ
روغن: ۱۲۰ گرم یا سه چهارم پ
شیر عسلی: نصف قوطی یا ۷ ق غ
بکینگ پودر: ۲ ق چ (۱۰ گ)
وانیل: نصف ق چ
پودر نارگیل: ۱ پ
دستور تهیه🔻
آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید.
اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم.
کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه.
روشهای پخت🔻
💫در سولاردام: پیش گرمایش ۱۶۵ درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن ۱۶۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت.
💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای ۱۷۰ درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بپزید.
💫فر_گازی : با دمای ۱۸۰ درجه پخت بشه.
♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید.
پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه.
حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید.
بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن.
در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با لوبیا سبز خوراک های زیادی میشه درست کرد این مدلشو تو شهر من بیشتر میپزن خیلیم خوشمزه میشه کنار ماست و سیر و نان تازه
والا ما اگه هر روزم باشه میخوریم.
این مقدار که تو کلیپ هست رو برا دو نفر سرو کردم.
میتونین لوبیاهارو درشت خرد کنین اما ریز بهتره.
⬅️بهتره لوبیاها خوب سرخ بشن
⬅️اگه خوشمزه تر میخوایین روغنش رو بیشتر کنین کلا رژیمی نباشه خوشمزه تره.
⬅️بعد از ریختن گوجه فرنگی درشو بزارین تا کامل بپزه وآب گوجه کشیده بشه
⬅️معمولا گوجه فرنگی رو باچاقو خرد میکنن اما من اینجا پوره کردم به نظرم نجیبتر شد.
لوبیاهارو خرد میکنیم ومیپزیم وآبکش میکنیم آبش که کامل رفت داخل روغن سرخ میکنیم
یه پیاز بزرگ رو خردکرده وتفت میدیم با لوبیاسرخ شده وپیاز داغ رو مخلوط کرده وچندتا گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز میریزیم نمک وزردچوبه میزنیم ومیزاریم غذا بپزه وآب گوجه ها کشیده بشه
به روغن که اوفتاد چندتا تخم مرغ داخلش میشکینم وهم میزنیم وبه خوبی تفت میدیم .
غذای ما آمادس کنار ماست چکیده وسیر و نون تازه نوش جان کنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بستنی که میذارم اینقد درست کردنش راحته که هر کسی که فقط یه همزن داشته باشه میتونه خیلی سریع دست بکار بشه.مواد زیادیم نمیخواد . مثه بستنیای دیگم نیس که لازم باشه ده بار هی از فریزر درش بیاری و هم بزنی.
مواد لازم🔻
خامه ۳۳% ۵۰۰ میلی لیتر
شیر تغلیظ شده (شیر عسلی) ۲۰۰ میلی لیتر (طرز تهیه شو پایین مینویسم)
شکلات خرد شده برای رویه
طرز تهیه🔻
خامه سرد رو بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد شیر عسلی رو بهش اضافه کنید. وقتی خوب خامه ای و یکدست شدن در یک ظرف کم عمق بریزید روی اونو شکلات خرد شده بریزید و در فریزر به مدت ۳ تا ۵ ساعت قرار بدید.
طرز تهیه شیر عسلی🔻
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
شیر و شکر رو روی حرارت متوسط بذارید تا بجوشه ولی همشون نزنید( ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ) وقتی کرم رنگ شد و حجمش نصف شد بردارید و بگذارید سرد بشه در ظرف در دار چند ساعت در یخچال قرار بدید تا آماده مصرف بشه .
تا شش ماه در یخچال قابل نگهداریه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فالوده
برای ۳ نفر
رشته فالوده (برین لوازم قنادی ها بگین رشته برای فالوده بهتون میدن) نصف بسته
شکر یک لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب ۲ تا ۳ق غ
آب لیمو و شربت آلبالو دل به خواهی
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو ریختم داخل ظرفی و روی حرارت قرار دادم ، وقتی جوشید بهش گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم کمی بجوشه و کمی غلیظ بشه حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه حالا شربت رو که از کمی حرارت افتاد توی فریزر گذاشتم .
بهتر ظرفتون فلزی باشه حدودا ۷ الی ۸ ساعتی بمونه
رشته های آماده رو داخل آب جوش خرد کردم و ریختم و گذاشتم ۲۵ دقیقه بجوشه ، زودتر بر ندارین چون سفته و اگه خیلی دوست دارین نرم بشه بزارین بیشتر بمونه ولی مواظب باشین وانره . خودتون بردارین بخورین و هر جوری دوست دارین . بعد رشته ها رو آبکش کردم و روش آب سرد ریختم .
شربت یخ زده رو بیرون آورده و ازش برداشتم و داخل طرفی با رشته های فالوده مخلوط کردم .
اگردیدین یخی و تگری نیست باز هم بزارین فریزر.
آخر هم با آب لیمو و شربت البالو می تونین بخورین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرو متفاوت بادمجان لقمه ایی و پوره سیب زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ریزه بادمجان با گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیر_ترشی
نکاتی برای تهیه سیرترشی
یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده از سرکه بالزامیک اگر نداشتید سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگش سیاه می شود . رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .همچنین سیرترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود . شما میتوانید با افزودن ۱ تیکه نبات این روند را سرعت بخشید .
همچنین ملاحظه میکنید که سیرترشی به مرور بعد هفت سال بسیار نرم می شود . استفاده از سس سویا سرعت این فرایند را بسیار تسریع می بخشد . با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید .
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیر ترشی
در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد.
اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت
مواد لازم:
* ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد )
* ۱ لیوان آب گرم
* ۱ عدد تخم مرغ
* ۲ ق غ شکر
* ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع
* ۱۰۰ گرم کره آب شده
* ۱ ق م نمک
* ۶/۵ لیوان آرد
مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور
* ۳ استکان آب
برای روی سیمیت : * کنجد
طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند.
خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد.
سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛