دسر عربی
سلام دوستای گلم
یه دسر خیلی خوشمزه و عالی 😊. برای بچه ها هم گزینه خوبیه . خیلی هم ساده است و راحت آماده میشه .
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ ق غ)
پودر ژلاتین ۱ ق غ (۷ گرم)
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه (یا قنادی ) نصف بسته حدودا ۲ ق غ .
پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم .
از حرارت برداشتم و داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم .
داچون خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نیستش مواد رو ریختم و گذاشتم توی یخچال تا خوب ببنده حدودا ۶ الی ۷ ساعت .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_شکلاتی
#دسر_میوه_ای
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ (میزان شیرینی دست خودتون هست)
موز ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
روی نصف لیوان شیر سرد ژلاتین رو پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش خوب حل بشه .
دو و نیم لیوان شیر رو با موز ها داخل مخلوطکن میوس کردم داخل قابلمه ریختم ، پودر کاکائو و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با کمی چنگال زدم تا نرم بشه و بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب (قالب من جنسش پلاستیکی هست) چون دسر خامه داره و چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب بشه ، مواد رو ریختم و داخل یخچال حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه .
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم به طرف مرکز کشیدم دیدم که خوب از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : میزان خامه بستکی به علاقه خودتون داره می تونین حذف کنین با وجود خامه دسر خوشمزه تر و لطیف تر میشه و در اوردنش هم از قالب راحت تر .
در صورت استفاده از خامه قنادی ، توجه به میزان شکر بشه چون این خامه شیرین هست .
پودر کاکائو قابل حذف هستش در این صورت به دلیل وجود موز در دسر بعد از خارج کردن دسر از قالب زود مصرف بشه چون زود رنگش تغییر رنگ میده .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک شکلاتی
ﻣﻮاد ﻻزم:آرد يک و سه چهارم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه شیرینی پزی)،شکر يک و نيم پيمانه(زیادنیست چون مقدار پودر کاکائو زیاده)، پودر کاکائو سه چهارم پيمانه،بيکينگ پودردو قاشق چايخورى،نمک نوک قاشق چايخورى،روغن مايع نصف پيمانه،تخم مرغ دو عدد،پودر وانيل خالص نصف قاشق چايخورى، شير سه چهارم پیمانه، ماست دو قاشق غذاخورى،آب جوش يک پیمانه سر خالى،پودر نسکافه فورى يک قاشق غذاخورى(نداشتید حذف کنید ولی طعمشو بهتر میکنه)
طرز تهيه:اول فر رو با صدو هشتاد درجه روشن کنيد و قالباتونو آماده کنيد.اگه قالب کاپ کيکه, توشون کاغذ مخصوص(کپسول)بزاريد و اگه قالب بزرگه(بيست تا بیست و سه سانتى)،خوب چرب کنيد و کمى پودر کاکائو توش بپاشيد.
شير و ماست رو مخلوط و چند دقيقه کنار بزاريد.در يک ظرف تمام مواد خشک(آرد,بيکينگ پودر,پودر کاکائو,نمک,شکر,نسکافه) رو مخلوط و الک کنيد.در يک کاسه,تخم مرغ,وانيل,روغن مايع و مخلوط شير و ماست رو با همزن خوب بزنيد تا کاملا يکدست بشه بعد اين مايعو روى مواد خشک بريزيد و با دور کند همزن خوب مخلوط کنيد تا يکدست بشه.بعد به آرومى آب جوش رو اضافه و مخلوط کنيد تا مواد يکدست بشه.در اين مرحله مواد رقيق ميشه ولى نگران نباشيد,اين کيک بافت مرطوبى داره.حالا موادو داخل قالباتون بريزيد,قالب ها تا دو سوم از مواد پر بشه تا جا براى پف کيک باشه و بعد طبقه وسط فر,قالب بزرگ حدود چهل و پنج دقیقه و قالب کاپ کيک بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزن.اصلا در طول اين مدت در فر باز نشه.بعد با خلال دندان چک کنيد.خلال را تا انتها در کيک بزنيد,اگه مواد خيس کيک بهش نچسبيده بود, پخته,در غير اين صورت حدود ده دقيقه بيشتر زمان بديد. بعد هم که از فر خارج کرديد اجازه بديد کمى خنک بشه و بعد از قالب بیرون بیارید🌹
.و روشو یکم خامه شکلاتی بزنید یا سفید فرقی نداره بعد با شکلات چیپسی پوشش بدید و با ماسوره برگ شماره 67u طرح بدید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_با_گوشت
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ
اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن .
برای ۳ تا ۴ نفر
سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا ۴۰۰ گرم
گوشت ۴۰۰ گرم
برنج ۳ تا ۴ پیمانه
ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم )
نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم
سیر در صورت دلخواه یه حبه
پیاز ۱ عدد
برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم .
برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکشکردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم .
در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه .
برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم ۴ تا ۵ ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 .
اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_زمینی
طرز تهیه......
تخم مرغ چهارتا
آردکیک پزی یک لیوان ونیم
ماست معمولی یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودرپاپریکاوفلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک به میزان دلخواه
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
شوید تازه یا خشک یک قاشق غذاخوری
پیازچه چهار ساقه
سیب زمینی متوسطی که کوچک باشه دوتا نگینی خردشده وسرخ شده
کنجد وسیاه دانه جهت تزیین
طرز تهیه....... سیب زمینی را سرخ کنید وحتما روغن اضافه رابگیرید
تخم مرغ رابزنید تا کمی پف کنه وسبک بشه بعد ماست وروغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن بزنید بعد ارد از قبل الک شده را اضافه وادویه جات وبیکینگ پودرومخلوط کنید در اخر سیب زمینی سرخ شده را اضافه وبا لیسک مخلوط کنید قالب دلخواه که نباید طرحدار باشه را کاغذ روغنی انداخته وبا ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته وکنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فری که از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 45دقیقه حتما چک کنید اطراف کیک باید طلایی شده باشه ودراخر کمی گریل کنید تا روی کیک هم طلایی بشه
نکته..... این کیک مثل کیکهای معمولی نیست که زیاد پف کنه وپوک بشه ولی با این وجود بسیار بافتی نرم وطعمی خوشمزه داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_بیتی
مواد لازم برای کوفته:
500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1 عدد پیاز (در غذاساز خرد کنید و یا ریز خرد کنید ، رنده هم میشه کرد)
1 حبه سیر (به دلخواه ، رنده شده)
نصف استکان آرد سوخاری
نصف استکان آب
فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میشه حذف کرد)
1 قاشق مرباخوری نمک
مواد لازم برای برای سس:
برای هر پرس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
آب (نه خیلی آبکی و نه خیلی غلیظ باشد)
نمک
و:
کره
ماست
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن به مدت کم بدون له کردن ورز بدید . از مواد برداشته شکل بدید و داخل ماهیتابه بدون روغن یا کم روغن سرخ کنید.
برای سس ، رب ، آب و نمک را بجوشانید و مقداری از سس با داخل لواش بزنید. کوفته های سرخ شده را داخل لواش بذارید و رول کنید.
لواش های رول شده را داخل ماهیتابه بدون روغن پشت و رو کمی سرخ کنید. از روی اجاق بردارید و مورب ببرید. داخل ظرف سرو بذارید.
از سس جوشیده شده روی بیتی ها بریزید. ماست اضافه کنید و در آخر کره را گرم کنید و روی بیتی بریزید.
با فلفل و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم قيمه نثار براى چهار نفر🔻
گوشت قیمه شده (براي هر نفر ١٥٠ )
برنج ٤ پيمانه
پیاز بزرگ نگيني شده يك عدد
نمک
زردچوبه
زرشک 150 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
روغن مایع و کره به مقدار لازم
خلال پرتقال يا نارنج نصف پيمانه
پودر يا عرق هل و پودر دارچين نصف قاشق چایخوری
زعفران دم كشيده
شکر ١ قاشق
رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذا خورى
طرز تهيه👈من اينطوري درستش ميكنم ،يك پياز بزرك را نگيني كردم تفت دادم وقتي رنگش تغيير كرد گوشت رو به صورت قيمه اي خرد شده (گوسفند)را به اون اضافه كردم تفت دادم بعد بهش خيلي كم جوز هندي زدم تا بوي گوشت گوسفندي رو بگيره،فلفل سياه وكمي زردجوبه و كمي پودر زنجبيل زدم وبعد رب گوجه فرنگي زدم سرخ كردم ودو ليوان آب به آن اضافه كردم ويك چوب دارچين در آن انداختم وگذاشتم تا گوشت بپزه وحالت سس غليظ به خودش بگيره زیاد آب احتیاج نداره اواخر پخت گوشت بهش پياز داغ خلالي يك قاشق گلاب ويك چهارم استكان زعفران دم شده ونمكو كمي پودر هل زدم كه اگه عرق هل داريد ميتونيد ازش استفاده كنيدخلال بادام كه از قبل با گلاب خيس كردم و خيلي كم با روغن مايع تفت دادم وزرشك را هم با روغن مايع تفت دادم كه هم ميتوانيد در صورت تمايل از خلال پسته وبادام زرشك و خلال پرتقال خيلي كم به سس گوشت بزنيد وبقيه را براي تزيين روي برنج استفاده كنيد برنج هم بصورت آبكش دم كردم وزمان سرو غذا گوشت را لاي برنج در ديس ريختم ومقداري از گوشت را روي برنج ريختم ودور آنرا با مختلفات و پلو زعفراني تزيين كردم
⚠️نكته ها:
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.خلال ها رو با گلاب خیس ميكنمو بعد خيلي كم تفت بدید.
به زرشک هم شکر ميزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم
براي خلال پرتقال تقريبا ٣ بار با آب سرد بجوشانید تلخیشوگرفته با شكر تفت داده كه حالت چيپسي شود.براي پلو زعفراني پنجاه گرم كره رو اب كردم و بهش زعفران زدم و برنج دم كشيده رو بهش اضافه كردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ترحلواى شيرازى
🌼🌼🌼🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_مرغ
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید.
قارچ رو در کمی روغن تفت بدید تا آب اون کشیده بشه.
حالا مرغ ریش ریش شده به همراه فلفل دلمه نگینی و ذرت پخته رو به قارچ افزوده و حرارت رو ملایم کنید تا همه مواد با هم تفت بخورن و طعمشون به خورد هم بره.
در پایان کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه و حرارت رو خاموش کنید.
یک لیوان سس بشامل درست کنید و به مایه مرغ و سبزیجات اضافه و هم بزنید.
کف ظرف فر رو خیلی کم چرب و یک لایه سیب زمینی سرخ شده بچینید و مواد مرغ رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و کمی پنیر پیتزا بپاشید و در آخر بقیه سیب زمینی های سرخ شده رو روی مواد بچینید.
در پایان با پنیر پیتزا روی مواد رو بپوشانید و مقداری فلفل دلمه رنگی برای تزیین روی پنیر بریزید(در صورت تمایل)
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشى_بادمجان_كبابى🍆🍆
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
سیرتازه یا پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷روزتون پر از عشق و محبت
🌼پر از موفقيت وسرافرازی
🌷پر از صلح وسازش
🌼پر از دوستی ومهربانی
🌷پر از دلخوشى
🌼و پراز خبرهای خوب
🌷روزتون بینظیر
🌼دلتون گرم به عشق به خدا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌼🍃🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرصع_پلو
مرصع پلو غذایی هستش که به خاطر تزیینات معروفه 😜 . شبیه شیرین پلو هستش با تفاوتی که توی شیرین پلو هویج هم استفاده میشه و همچنین توی شیرین پلو بیشتر مواد و خلال با پلو مخلوط میشه اما توی مرصع پلو روی برنج ریخته میشه .
من از سینه مرغ استفاده کردم . فیله یا سینه مرغ رو خرد و تکه ای کردم . از ران مرع هم می تونین استفاده کنین .
یه پیاز رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد کمی نمک و زردچوبه اصافه کردم و بعد کمی تفت مقداری اب ریختم . نیم ساعت گذاشتم بپزه .
بعد از پخت هم کمی با روغن و زعفران یه مقدار تفت دادم
برای خلال پرتقال یا نارنج ۵ تا ۶ بار جوشوندم و آبش رو خالی کردم تا تلخی اش گرفته بشه، هر دفعه آب سرد می ریختم و میزاشتم بجوشه و بعد توی آبکش ریختم و دوباره باز هم همین منوال . آخر هم گذاشتم که کاملا بجوشه و بپزه وقتی که آبش کشیده شد کمی روغن و شکر ریختم و کمی تفت دادم .
خلال بادام و پسته رو هم هر کدوم رو نیم ساعت با آب (یا گلاب) خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم تا آبش بره و در روغن (یا کره ) یه کوچولو تفت دادم .
زرشک (و کشمش من توی خونه موجود نداشتم اونه این بار نریختم ) رو هم شستم و با روغن یه کوچولو تفت دادم . برای زرشک یه عده شکر می ریزن که من دوست ندارم و نمی ریزم.
برنج هم من کته درست کردم و مقداری رو زعفرانی کردم بعد پخت .
و روی برنج هر طور که دوست دارین بریزین و تزیین کنین 🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی کباب
مواد لازم:
• ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی
• ۱/۲ فنجان خرده نان
• ۲ قاشق غذاخوری سویا
• ۱/۲ پیاز متوسط، ریز خرد شده
• ۴ قاشق غذاخوری گشنیز، ریز خرد شده
• پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
• ۲ قاشق چایخوری تکه های فلفل
• نمک و فلفل
• شیر ۱/۳ پیمانه
• ۱ تخم مرغ
• کره ۱ قاشق غذاخوری
• ۲ سیر میخک، رنده شده،
• سس گوجه فرنگی ۱/۳ فنجان
• ۱/۴ فنجان عسل
طرز تهیه:
۱. در کاسه ای بزرگ گوشت، نان خرد، پیاز، گشنیز، پودر سیر، فلفل و سویا و ادویه را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
۲. فر را در دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت قرار می دهیم.
۳. از مواد گلوله هایی درست می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
۴. برای سس، کره را روی حرارت ملایم آب کرده و سیر را به آن اضافه می کنیم، و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
۵. شیر، تخم مرغ،سس گوجه عسل را به کره اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بجوشد.
۶. سس حاضر را روی شامی های پخته شده بریزید.
شامی های شما آماده ی سرور است
نوش جان!😊😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
عزیزان ترشی مخلوط هر کسی به روشی درست میکنه
گل کلم یک عدد متوسط
هویج نیم کیلو
کرفس با ساقه یک عدد متوسط
سیر دو بوته
فلفل سبز تند ۲۵۰ گرم
خیار یک کیلو خیار چنبر نیم کیلو خیار چنبر اختیاریه
سبزی معطر نیم کیلو شامل جعفری،ریحان،نعنا،ترخون،شوید ،برگهای کرفس
من گشنیژ نمیزنم
منطقه هویج رو نمیپزیم خام میریزیم
آگه میخواید ترشی خوشمزه وبدونه کپک زدگی داشته باشید باید نکات رو رعایت کنید نباید برای درست کردن ترشی ومربا عجله داشته باشید بگید زود جمع وجور کنیم وتموم بشیم
مقدار گل کلم از همشون بیشتر باشه
دوست دارید فلفل دلمه ای رنگی هم بریزید
همه مواد رو خرد میکنید جز فلفل این رو بگم من وقتی مواد رو خرد میکنم من خیار و هرچه رو درسته میریزیم همه مواد رو حدود چند ساعتی تو آب ونمک میزارم بعد از طی این مدت آبکش میکنم یک آب سرد میکشم روش، وکنار میزارم تا آبش کاملا بره ، همه رو تو کاسه بزرگ میریزیم ومخلوط میکنم نمک رو اضافه میکنم ومیریزیم تو دبه یا شیشه هر کدوم رو که خواستید کمی تخم گشنيزوکلپر هم مابینش بریزید سرکه رو روش بریزید وبزارید جای خنک و دور از آفتاب
عزیزان آگه دوست ندارید تو آب ونمک بزارید فقط بشورید به این نکته توجه کنید حتمااا موادتون خشک باشن وگرنه کپک میزنه یا رنگ موادتون سفید میشه
از سرکه سفید انگور استفاده کردم
اگه از سرکه قرمزاستفاده کنید تنده کمی آب جوش بهش اضافه کنید
بارها گفتم از نمک ید دار استفاده نکنید سیر تون سبز رنگ میشه از نمک دریایی دونه درشت استفاده کنید
آب ونمک باعث میشه گل کلم وسیر و موسیر سفید بمونه
ترشی تا چند روز نزارید بهش هوا بخوره درش کیپ باشه بعد از دوسه روز نمکشو بچشید کم نمک بود نمک بزنید ترشی کم نمک رنگ موادش بخصوص سبزی میپره
نور خورشید بهش نزنه ترجیحا جای تاریک باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
.
این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️
بچه ها توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈
در واقع اینجا میرزاقاسمی در الویت با کته خورده میشه😊
تاریخچش رو هم میدونین؟؟؟؟😀
میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی، اختراع شد و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاد.
.
بریم سراغ طرز تهیه
مواد لازم :
بادمجون کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت
گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
(میتونین نزنین)
سیر خورد شده ۴ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه
طرز تهیه :
داخل تابه یه قاشق از روغن حیوانی میریزیم و سیرهارو توش تفت میدیم ، گوجه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم،رب گوجه رو هم اضافه و هم میزنیم،ادویه هارو هم اضافه و هم میزنیم و ۱ دقیقه میمونیم و بعدش بادمجون هارو اضافه و هم میزنیم،۵ دقیقه میمونیم،یدونه تخم مرغ رو بهش اضافه و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آمادس،یدونه تخم مرغِ باقی مونده رو هم برای تزیین سرخ میکنیم و روش میزاریم.
(ما چون بادمجون هارو خیلی زیاد تهیه و کبابی میکنیم و فریز میکنیم ، نشد از کبابی شدنش براتون فیلم بزارم،ما روی پیکنیک همیشه کبابی میکنیم و بعد دستمون رو آب سرد میزنیم و پوستش رو آروم آروم میگیریم(توجه کنین داخل آب نندازین بادمجون رو تا بوی کبابیِ خوبش از بین نره).
طعم سیر و بادمجون کبابی معرکس👌🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛