eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خاگینه مغزدار تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوک قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم . روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم . برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد ماست سفت ۱۰۰ گرم (۴ ق غ) آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱۰ گرم (۲ ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر دو لیوان ، آب یک لیوان ، گلاب ۴ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل ۱ ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین و بزارین خنک بشه توی محیط . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . ماست رو اضافه کردم و بیکینگ پودر رو هم ریختم. آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . داخل قالب ها رو چرب کردم کمی و بعد از مواد داخلش ریختم . یه کم جا بزارین برای اینکه پف می کنه . اگر دوست دارید می تونین مغزی هم بریزین من یه کم گردو خرد شده ریختم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از فر خارج کردم و خاگینه که گرم هست شربت خنک رو داخل قالب ریختم .یه ربع موند و بعد از قالب خارج کردم . نکات و سوال های شما : خاگینه بدون فر هم میشه داخل تابه روی گاز می تونین درست کنید این قالب ها ، قالب های ریز و کوچیک سیلیکونی هستند که در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست . قابلیت حرارت دیدن داره و جنس مرغوب تهیه کنید . فرقی نداره قالب بزرگ باشه یا کوچیک این دیگه به خودتون مربوطه اگر بزرگ هست تایم پخت تا چهل دقیقه در فر هست . جنس قالب بهتره سیلیکونی باشه . من قبلا توی قالب مافین فلزی درست کردم یه کم دراوردنش سخت تره . شربت نیازی نداره که قوام خیلی بیاد یه کم جوشیده بشه کافیه . بدون شربت این نوع خاگینه رو هم یه عده درست می کنند شیره انگور و یا پودر قند میشه ریخت مجلسی به این صورت بهتره . با این مقدار مواد به این اندازه قالب های کوچولو ، حدودا ۴۰ تا شد . من چون حدودا ۱۰۰ تا می خواستم باز دوباره درست کردم این سری اول پخت من هست . مقدار مواد رو می تونید نصف ، دو برابر و.. کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ تا ظرف برای پودینگ خرما : شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ خرما ۱۵ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (قابل حذف) وانیل ۱/۴ ق چ هسته خرماها رو جدا کردم . بستگی به نوع خرما و رطبتون داره اگر پوسته چسبیده نیازی به جداسازی پوست نداره . شیر و خرما رو داخل میکسر انداختم و میکس کردم ( داخل این پودینگ من شکر استفاده نکردم خرما به نظرم شیرینی داره و نیاز به شکر نیست اما از اونجا که در این جور چیزها شیرینی ذایقه ای هست به ذایقه تون تنطیم کنید و می تونید شکر هم بریزید). داخل ظرفی ریختم و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر کار هم وانیل رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار کمی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و داخلش ریختم . خامه اضافه است نریختین هم مشکلی نداره باشه خوشمزه تر و نرم تر می کنه . در ظرف دلخواهم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . اگر دوست داشتید دو رنگ درست کنید مثل من می تونید یک نوع پودینگ دیگه درست کنید و روش بریزید تازه می تونید همون پودینگ خرما درست کنید و توش کاکائو بریزید دو رنگ بشه و یا مثل من پودینگ کاکائویی درست کنید . برای پودینگ کاکائویی : شیر یک و نیم لیوان نشاسته ذرت یک و نیم ق غ شکر ۲ ق غ( بسته به ذائقه می تونید کم و زیاد کنید) پودر کاکائو ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ(قابل حذف) شیر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دام و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد بهش خامه رو که کمی با چنگال زدم نرم بشه اضافه کردم و ریختن خامه بازم دل به خواهی هست . روی لایه قبلی دسرم ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه . برای تزیین هم از توت فرنگی و گردو استفاده کردم . داخل پودینگ خرما هم می تونید گردو خرد شده و حتی پودر گردو هم بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم چرخكرده. ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط سير رنده شده. دوحبه آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ، بذاريد يكساعت داخل فريزر ،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍛 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍸 😋 ▫️۳ تا پرتغال ▫️۱/۴فنجان آب پرتغال ▫️۱ عدد لیموترش سبز ▫️۱۲ قطعه یخ ▫️نعناع تازه 🔸پرتغال و لیموترش را پوست بگیرید ،آنها را برش برش دهید . ۱/۲پرتغال،نعناع،۱/۲لیمو،۶ قطعه یخ با بقیه مواد مخلوط کنید . ودر آخر آب پرتغال و مخلوط آب بریزید و نوش جاااان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧇 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات نارگیلی با این میزان مواد حدود نیم کیلو شکلات نارگیلی خواهیم داشت که فوق العاده به صرفه ست و خودتون میتونید توی خونه به راحتی درست کنید و توی فریزر یا یخچال نگهداری کنید این همون شکلات بونتی هست که توی سوپر مارکتا هست. موادِ لازم :👇 پودر نارگیل = ۲ لیوان پُر وانیل = ۱ ق چ نمک = ۱ ق چ شیر عسل = ۴/۳ قوطی شکلات شیری = ۲ بسته معادل ۲۰۰ گرم . نکات :👇 شکلات شیری با کیفیت = دو بسته معادل ۲۰۰ گرم منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی هست. شیر عسل رو میتونید از سوپر مارکت یا لوازم قنادی تهیه کنید. پودر نارگیل تازه و درشت باشه. از شکلات تخته ای استفاده نکنید حتما از شکلات با کیفیت استفاده بشه. . دستور تهیه :👇 ابتدا پودر نارگیل، وانیل و نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد شیرعسل را اضافه کرده و اونقدر هم میزنیم تا مواد کاملا به خورد هم برن سپس از مواد نارگیلی به اندازه یک گردو بر میداریم و با کف دست بهش فُرم میدیم و روی ورقه ی روغنی یا کیسه ی فریزر یا سلفون میچینیم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار میدیم این مدت زمان برای این هست که مواد نارگیلی کاملا منجمد بشن و بتونیم به راحتی درون مواد شکلاتی ذوب شده قرار بدیم سپس شکلات شیری سعی کنید از شکلات با کیفیت استفاده بشه که مزه ی شکلات نارگیلی خوشمزه بشه من از شکلات شیری شونیز استفاده کردم تا مزه ی اصلی همون شکلات نارگیلی یا بونتی رو بده سپس شکلات رو درون یک کاسه ریخته و کاسه را روی حرارت کتری یا ظرف قرار داده تا شکلات به آرامی ذوب بشه اگر که میخواید شکلات رقیقتر بشه مینونید ۲۵ تا ۵۰ گرم کره بهش اضافه کنید بعد مواد نارگیلی رو بلافاصله از فریزر خارج کنید و توی مواد شکلاتی ذوب شده بغلطونید و روی ورقه ی روغنی بچینید تا پوشش شکلاتی منجمد بشه میتونید همون موقع شکلات نارگیلی رو مصرف کنید یا چند ساعت درون یخچال قرار داده تا مزه ی مواد وسط شکلات به خورد هم برن من با یه مقدار شکلات ذوب شده روی شکلات ها رو تزئین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💠طرز تهیه پیتزا روی گاز و بدون نیاز به فر 👇🏻 📍مواد لازم و طرز تهیه: 🧅پیاز 🥫رب گوجه ۲ ق غ 🥘تفت بدین و بعد سس پیتزا رو بهش اضافه کنید و درب قابلمه رو ببندین و ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بذارین. ‌ 🍕ترکیبات سس پیتزا: 🍅گوجه فرنگی ۴ عدد 🧄سیر ۳ حبه 🥄روغن زیتون یک چهارم پیمانه 🧂نمک ۲ ق چ 🥄فلفل سیاه ۱ ق چ 🥄زیره ۱ ق چ ‌ (به دلخواه شماست، میتونید سس رو درست نکنید و مواد پیتزای معمولی رو مثل مایه ماکارونی و قارچ و... روی پیتزا بریزین) ‌ 💠برای خمیر: 🥡آرد یک و نیم پیمانه 🥛پودر شیر یا شیر خشک ۳ ق غ (طعم و بافت خمیر بهتر میشه اما اگر نداشتین مشکلی نیست) 🥄شکر نصف ق غ 🥄مایه خمیر ۱ ق چ 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🧂نمک نصف ق چ 🌱برگ پونه کوهی خشک ۱ ق چ 🥣روغن یک چهارم پیمانه 🍶آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه ‌ 🎀این خمیر نیازی به استراحت نداره. ‌ 💠کف تابه رو چرب کنید. از خمیری که آماده کردین داخلش بریزین،یکم که کف خمیر خودشو گرفت روش سس کچاپ بزنید. از سس پیتزا که آماده کردین روش بریزین. پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بریزین. 💠مواد روش هم به دلخواه شماست.در کلیپ از فلفل دلمه و زیتون استفاده شده، شما میتونید از مایه ماکارونی،قارچ یا ... هم استفاده کنید. ‌ 🍕دربشو بذارین و برای ۱۰ دقیقه اجازه بدین روی حرارت کم بپزه. ‌ 🌸نکته: خمیر مایه هایی که توی بازار هست معمولا از نوع خشکش هست که میتونید مستقیما توی آردتون استفاده کنید.البته باید از تازه بودنش مطمئن باشید.وگرنه بهتره خمیر مایه رو توی مقداری از آب ولرمی که توی دستور هست و مقداری از شکر عمل بیارین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1 ساعت بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید. بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد. نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کیک شکلاتی یا وانیلی(اگه وقت ندارین و خیلی عجله دارین برای درست کردن این دسر،از کیک های بیرونی ساده هم میتونین استفاده کنین) پودر ژله انار یک بسته پنیر ماسکارپونه یک عدد(۱۰۰گرمی) این پنیر اصلا شور نیست و مخصوص دسر هست) جاش از پنیر ویلی و اسپونی هم میشه استفاده کرد. خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ انار و برگ نعناع برای تزیین طرز تهیه : اول از همه کیکمون رو با چنگال و یا با دست خورد و ریز ریز میکنیم و بعد میزاریم کنار و میریم سراغ ژله ، پودر ژله رو با آب جوش قاطی و قشنگ هم میزنیم تا ذراتش همه حل بشه،بعد داخل لیوان دسرمون رو،هرتعداد که دوس دارین،تا یک سومش رو پر میکنیم میزاریم یخچال تا ببنده ، توی این فاصله پنیر ماسکارپونه رو با خامه میزنیم(با همزن برقی) یا یکدست بشه و سفت،بعد داخل قیف پلاستیکی یا پلاستیک فریزری که سرشو سوراخ کردیم ریخته و روی ژله هارو یک لایه خامه میریزیم و بعد روشو با کیک پودر شده پر میکنیم و برای تزیین روشو با دونه های انار و پونه و نعناع تزیین میکنین و نیم ساعت یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋 آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو‌ یا بستنی وانیلی تهیه کنید نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد مواد لازم ۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید) ۱ تا ۱/۵ لیوان شکر ۱ ق م ثعلب برای عطر بستنی🍋 رنده پوست دو عدد لیمو ترش آب دو عدد لیمو ترش ۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید) طرز تهیه ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید ) بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت. تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند. سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و ‌با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود) در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود. اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی سنتی علاوه بر دستور نکات هم اینجاست . می بینم که چه قدر بستنی درست کردن توی خونه طرفدار داره😊 . شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که مو با بیرونی ها نمی زنه👌 . برای ۳ نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان) ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست) گلاب ۲ ق غ زعفران ۱ ق غ خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه . لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه . ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم . نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الی ۴ ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین ۸ تا ۱۰ ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو با مرغ زعفرانی . مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١ حبه زرشك>> ١٥٠ گرم شكر >> ١ قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ . روش پخت👨🏻‍🍳 تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،نوش جانتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛