مواد لازم🔻
سیب زمینی😁
طرز تهیه🔻
۱_سیب زمینی ها را به اندازه های یکسان خرد کنید.
۲_درون ظرفی حاوی آب سرد و یخ بریزید و اجازه بدید یک ساعت درون آب سرد بماند،گاهی آب آن را عوض کنید تا نشاسته اضافه سیب زمینی ها خارج شود.
۳_به مقدار لازم آب درون قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید،درون آب مقداری نمک و زردچوبه(برای خوش رنگ تر شدن سیب زمینی ها)بریزید.
۴_سیب زمینی ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آبجوش بریزید تا کمی نرم شود.
*حواستان باشد اگر بیشتر از پنج دقیقه بماند سیب زمینی ها پخته و خرد میشوند.*
۵_سیب زمینی ها را دوباره درون ظرف حاوی یخ بریزید و پونزده تا بیست دقیقه صبر کنید سپس بر روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آب آنها کشیده شود.
۶_سیب زمینی ها را درون روغن داغ سرخ کنید سپس بر روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن کشیده شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
120 گرم نان تست
200 میلی لیتر شیر
800 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد تخم مرغ
100 گرم پنیر پارمسان
نمک
فلفل سیاه
جوز هندی
100 گرم ژامبون
150 گرم پنیر ورقه ای
1 رول خمیر یوفکا
1 عدد زرده
طرز تهیه🔻
برش های نان را به شیر آغشته کرده و در یک ظرف خورد کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، تخم مرغ ، پنیر رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
گوشت را روی کاغذ روغنی پهن کنید و به آن یک شکل مستطیل بدهید. ژامبون ، پنیر ورقه ای را اضافه کنید و آن را رول کرده. رول را در خمیر یوفکا بپیچید و روش زرده تخم مرغ بزنید.رول را با سیب زمینی ، سیر ، نمک ، فلفل و روغن داخل ظرف فر قرار دهید.
در فر با دمای 180 درجه به مدت 40-35 دقیقه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_موز_و_شکلات
این نون تخم مرغ نداره ، برای کسایی که حساسیت به تخم مرغ و شیر هم دارن گزینه خوبیه 😊.
جای موز هم میوه دیگه می تونین استفاده کنن مثلا سیب و ... .
ریختن چیپس شکلات دل به خواهی هست ، میشه حتی داخلش کشمش ، گردو و انواع مغزیجات ریخته بشه .
من شکر نریختم 🙂، فقط شکر رو در ابتدا برای به عمل اوردن خمیر مایه استفاده کردم می تونین شکر بیشتر بریزین داخل خمیر.
موز ۱۵۰ گرم (حدودا یک عدد بزرگ )
آرد سفید حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان)
کره ۲۰ گرم
آب یا شیر ولرم ۱۰۰ میلی (حدودا نصف لیوان )
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
چیپش شکلاتی به میزان لازم
داخل آب ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریهتم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . خمیر مایه فوری هست و اگر صد در صد از کیفیتش مطمین هستید می تونین مستقیم داخلش بریزین و عمل نیارید این که من همیشه میگم عمل بیارید این هست که نهایتا ما توی خونه هفته ای یک الی دو بار بخوایم استفاده کنیم و از اینکه سالم باشه و کیفیتش از بین نرفته باشه بهتره همیشه به عمل بیاریم .
موز رو با چاقو ریز خرد کردم . یه کم آب ایمو ترش روش ریختم تا سیاه نشه . کره و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم چون موز داره یه کم چسبنده هست ارد تا جایی ریخته بشه که چسبندگی کمتر بشه ، حواستون هم باشه ارد زیادی نونتون رو سفت می کنه تا جایی که بشه باهاش کار کرد ارد اضافه بشه چیپس شکلات رو هم اضافه کردم .
بعد داخل ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم تا یک ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیر روبا ورز دادن گرفتم . داخل قالب لوف کفش کاغذ روغنی انداختم و پهن کردم . می تونین هر طور خم بخواید درست کنین و شکل بدین و بدون قالب هم حتی درست کنید .
باز روش رو پوشوندم و حدودا ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
رومال هم دل به خواهی هست می تونین نزنین ،من کمی زعفران و زرده تخم مرغ رو جزیی رومال زدم . سایز قالبم ۱۰ در ۳۰ هست .
فر از یک ربع قبل روشن کردم داخل فر ۱۹۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط بمونه .
چون موز خودش مرطوبه نیازی هم به طرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت هم نیست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋
بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید .
پیاز خرد شده
سیر خرد شده.
نمک و فلفل
نعنا داغ
پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم.
پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.)
بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘
این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ قهوه
آرد الک شده قنادی ۱۸۰ گرم (۱پیمانه یا لیوان سر پر)
پودر کاسترد ۱۵ گرم (۳ق س )
نشاسته ذرت ۱۰ گرم (۲ ق س)
شیر خشک قنادی ۱۰ گرم (۱ق س) قابل حذف
کره یا مارگارین گیاهی ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱/۸ ق چ
پودر قهوه ۱ق س (جایگزین پودر کاکائو یا نسکافه)
شکلات چیپسی ۳ ق س
.
درابتدا آرد،پودر کاسترد،نشاسته ذرت،شیر خشک وپودر کاکائو یا قهوه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
کره نرم شده در دمای محیط +پودر شکر یا پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس زرده تخم مرغ ووانیل را اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر هم بزنید، مواد خشک را افزوده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی جمع شود
اگر خمیر چسبنده یا خیلی شل بود کم کم ارد اضافه کنید تا منسجمتر بشه
در نهایت شکلات چیپسی را بریزید وخمیر را یکساعت دریخچال استراحت دهید
کرم قهوه:
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
نشاسته ذرت ۱ق س سر پر
قهوه یا نسکافه ۲ق س
اب داغ ۱ق س
عسل یا شربت بار یا شکر ۲ق س
قهوه ویا نسکافه را با ابجوش مخلوط ویکدست کنید
وسپس همه مواد را باهم درون ظرفی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا سرد شود(هر ازگاهی هم بزنید)
خمیر را از یخچال خارج کنید بین دو نایلون به ضخامت سه میلی تا نیم سانت پهن کنید زیاد نازک نباشه ودرون قالبهای دلخواه شکل دهید
خمیر را بیش از حد نازک نکنید بخصوص ته تارت را چون اگر خیلی نازک بشه موقع جدا کردن خرد میشه،
حدود ۱۰ دقیقه درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه بپزید
از فر خارج کنید با کرم سرد شده پر کنید وده دقیقه دیگه داخل فر بگذارید
تزیین کنید و وقتی کاملا سرد شد از قالب خارج کنید،
می تونید تارتها را کامل بپزید بعد ازپخت وسرد شدن با کرم میانی پر وتزیین کنید البته کرم باید غلیظ تر بشه، داخل کرم هم میشه کمی شکلات تلخ اضافه کرد
پودر کاسترد باشه بهتره نبود حذف کنید جایگزین ارد بزنید
میزان ارد هم ممکنه کمتر بیشتر نیاز بشه تا جایی بریزید که خمیر منسجم بشه ،ارد کم باشه ممکنه بعد ازپخت شیرینی خرد بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکرپاره
مواد لازم:
150 گرم کره و یا مارگارین
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نصف استکان فندق و یا گردو ریز خرد شده(من نصف استکان داشتم اما اگر 1 استکان دارید بریزید. لذیذتر میشود👍)
نصف استکان ایرمیک (سمولینا ، 30 گرم)
حدود 1 استکان پودر قند (50 گرم)
2 عدد تخم مرغ کامل + 1 عدد زرده تخم مرغ جدا( زرده تخم مرغ برای روی آن)
3 الی 3.5 لیوان آرد(نسبت به نوع آرد میتواند متغیر باشد لطفا با کنترل اضافه کنید)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
نصف قاشق چای خوری نمک
برای شربت:
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. (میتوانید قبل از اینکه از روی اجاق بردارید چند قطره آب لیمو بریزید.)
مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. خمیر باید نرم باشد. فندق آسیاب شده را اضافه کنید. ورز داده و مخلوط کنید. خمیر را بصورت بیضی شکل داده روی سینی بچینید. زرده تخم مرغ بمالید و با چنگال روی قرابیه ها خط بیندازید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه روی آن سرخ شود بپزید. روی تاتلی از فر خارج شده بدون معطلی شربت سرد شده را بریزید. (تاتلی گرم، شربت سرد) برای اینکه هر طرف آن شربت را بطور یکسان جذب کند، میتوانید برگردانید و کمی به این صورت نگه دارید. روی آن را بپوشانید و یکی دو ساعت استراحت بدهید. سپس سرو کنید. روز بعد لذیذتر میشود 😊 به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رنگینک_قالبی
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین .
داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . .
مواد لازم برای ۱۱ عدد قالب این شکلی
آرد سفید یا آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
کره ۱۰۰ گرم (یا روغن جامد)
پودر قند ۲۰ گرم (۲ ق غ)
پودر دارچین ۱ ق م
پودر هل ۱/۲ ق چ
خرما یا رطب ۱۵۰ گرم ( حدودا ۱۲ تا ۱۳ عدد)
گردو ۱۰۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ خرد شده)
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم .
از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم .
داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم .
گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت ۲۰ دقیقه و بعد از قالب خارج کردم .
نکته ۱ : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید .
نکته ۲ : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_بادمجان
مواد؛
600-700 گرم سینه مرغ (مکعب)
2 عدد بادمجان
2 عدد کدو سبز
4 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل دلمه ای
4 عدد گوجه فرنگی
1عدد پیاز متوسط
5 عدد میخک سیر
2عدد سیب زمینی بزرگ
برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری خمیر فلفل
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری زیره
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل دلمه ای
1.5 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق غذاخوری آویشن
آب گرم نزدیک به 2 لیوان چای
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کیک ماست شکلاتی 😋
سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
#کیک_ماست_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_سیب_زمینی_قارچ
اول از همه بگم که میزان مواد به سایز ظرف شما بستگی داره...و من طبق معمول مواد رو چشمی ریختم...
بهتره واسه طعم عالی و حرفه ای تر پوست سیب زمینی رو نگیرید چون وقتی سیب زمینی رو با پوست در فر قرار میدید طعم فوق العاده ای میگیره
پوست سیب زمینی رو با برس خوب بشورید و برشهای تیم سانتی بدید
اگه مثل من سیب زمینی رو در فر نیم پز کنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتی میتونید از روغن زیتون واسه اینکار استفاده کنید.
اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدی که کمی نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباید زیاد سرخ بشن😉
اگه بخواید خیییلی رژیمی بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینی های ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبکش و بقیه مراحل رو انجام بدید.
در گراتن ها معمولا برای طعم دهی از پنیر گرویر استفاده میشه و از اونجایی که ممکنه این پنیر در دسترس همه نباشه من اینجا برای بین لایه اا از پنیر تست ورقه(چدار یا گودا)استفاده کردم.
اگه باز این پنیر در دسترس نبود میتونید از پنیر پیتزا بین لایه ها استفاده کنید.
استفاده از پودر سیر روی سیب زمینیها طعم فوق العاده ای به این غذا میده
حتما بین لایه ها مقداری جعفری و پیازچه ساطوری استفاده کنید
نمیددنید که چقدر محشر میشه
سس بشامل که بین لایه ها و در آخر روی سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه نه زیاد رقیق و نه خیلی غلیظ
در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن کنید.
اگه فر ندارید میتونید این غذای خوشمزه رو در تابه روی گاز هم تهیه کنید.
بهتره زیر تابه شعله پخش کن بذارید.و در طی پخت در تابه رو بذارید...اگه تابه معمولی استفاده میکنید بهتره دم کن بذارید تا در تابه عرق نکنه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات
بعد از چهل دقيقه خمیر رو به ميز كار انتقال بدید وچند دقیقه ورز بدید تا پف خمیر گرفته بشه وحبابهای داخل خمیر از بین بره این حبابها باعث میشه خمیر موقع سرخ شدن بترکه ودونات ترک برداره
قالب مخصوص دونات رو همه لوازم قناديا دارن كه سايزشم بستگي به خودتون داره. سايز متوسط به نظر من مناسبه. توجه داشته باشين گردي وسط قالب خيلي كوچيك نباشه چون بعد كه سرخش كردين خمير پف ميكنه و دايره وسط پر ميشه و دوناتتون زشت ميشه.
اگر هم نداشتين از سر ليوان استفاده كنيد و وسطشم با يه قالب گرد كوچيكتر از دايره ي سر ليوان قالب بزنين.
یا میتونید چونه های کوچک (بیست گرمی) درست کنید وکمی تو دست فشار بدید تا باز بشه همین طور تو روغن سرخ کنید عالی میشه
چونه های ۷۰ تا ۸۰ گرمی از خمیر جدا کنید وبکدست کمی باز کنید وقالب بزنید. بعد از اينكه قالب زدید کاغذ روغنی روغنی رو مربی برش بزنید وکمی آرد پاشی یا چرب کنید ودونات ها رو بزارید روش ودستمال مرطوب بکشید روش برای استراحت دوم (بیست دقیقه) دستمال به هییییچ وجه روی خمیر رو نگیره باید باهاش فاصله داشته باشه وگرنه خمیر به دستمال میچسپه
حال روغن رو میزاریم رو شعله با حرارت کم
اگر از قابلمه رويي استفاده كنيد كه خيلي بهتره و دما عالي انتقال داده ميشه.
توي قابلمه رو مقدار زیادی از روغن سرخ كردني بریزید. روغن بايد به اندازه اي باشه كه دونات توش شناور باشه.
حالا زمانيكه روغن خوب داغ شد اول يه تيكه خمير كوچولو بندازين داخلش و بذارين تا كاملا سرخ بشه و در حديكه سياه بشه. اينكار باعث ميشه داغي بيش از حد روغن رو بگيره.
بعد دونات ها رو يكي يكي سرخ ميكنيم. زياد نبايد سرخ بشه همينقدر كه طلايي بشه كافيه.
اگر روغن زياد نباشه ممكنه كه به ظرف بچسبه و اگر چسبيد كمي با چاقو گوششو جدا ميكنيم و در مياد.
توي ظرف جدا يه دستمال بندازين و بعد از سرخ شدن دونات ها رو روی اون بچینید تا روغن اضافی گرفته شه وبعدا به سلیقه خودتون تزیین کنید
من روشو با شکلات آب کرده تزیین کردم پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم
دوناتهای که داخلشون خمیره با حرارت بالا روغن رو داغ کردن ولا حرارت بالا هم سرخ کردن
اگر دونات سفته آرد زیادی به خورد خمیر دادید
دونات پف نمیکنه خمیر مایه فاسد شده
به هیچ عنوان به جای خمیر مایه از پگینک پودر استفاده نکنید
بجای کره از روغن مایع یا جامد استفاده نکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛