eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"شربت پرتقال خونگی" خب دوستان برای تهیه هر 5 عدد لیوان بزرگ شربت شما به 1 عدد پرتقال بزرگ و یک عدد لیمو ترش نیاز دارین و البته میتونین مقدار اضافه تر پرتقال و لیمو رو خرد کرده و داخل زیپ کیپ فریز کنین دوستان خوبه این نکته رو بدونین که لیمو وقتی به صورت یخ زده و با پوست استفاده بشه خواصش چند برابر میشه میتونین با فریز کردن میوه ها برای هر وعده شربت حاضر داشته باشین خوبی فریز کردن اینه که میوه ها دیگه تلخ نمیشن و میتونین برای طولانی مدت نگهشون دارین حالا پرتقال و لیمو رو خوب و حسابی بشورین خشک کنین خرد کرده تخم هاشو جدا کنین و داخل زیپ کیپ بریزین و برای چند ساعت داخل فریزر قرار میدین تا خوب یخ ببنده بعد ازاینکه میوه ها یخ زد از یخچال خارج کرده نباید بزارین کامل ذوب شه و اب بندازه چون تلخ میشه کمی حالت یخمکی پیدا کرد باید با میزان دلخواه شکر در غذاساز یا میکسر مواد رو پوره کنین به پوره ی میوه ها 4 تا 5 لیوان آب جوشیده سرد شده رو اضافه کرده و مخلوط کنین بعد از 10 دقیقه شربت رو از صافی و تنظیف رد کرده و نوش جان کنین😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی گردویی با ماندگاری طولانی تو دهن آب میشه 😍 این شیرینی هم با فر وهم بدون فر عااالی میشه آرد سفید شیرینی پزی ۲۴۵ گرم گردوی بو داده و پودر شده ۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ویا کره ۱۷۰ گرم پودر گل محمدی و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری گردو رو کمی بو داده سپس با دستگاه آسیاب پودر کنید پودر گردو و پودر گل محمدی و پودر هل رو به آرد الک شده اضافه میکنیم روغن صاف ویا کره همراه پودر قند الک شده داخل کاسه همزن میریزیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا پوک وخامه ای بشه سپس کم کم آرد رو بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی نزنید که به روغن بیفته . کاغذ روغنی کف سینی بندازید از خمیر به اندازه گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید طبق فیلم سپس رو سینی بچینید وبزارید طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه زیر شیرینی که طلای شد کافیه روش بدون فر قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا قابلمه گرم بشه به مدت ده دقیقه شیرینی رو بچینید کف سینی یا قالب که به اندازه در قابلمه باشه وبزارید رو رینگی که کف قابلمه گذاشتی تا زیر شیرینی طلای بشه شیرینی که آماده شد بزارید کنار تا سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین کنید من برای تزیینش از شکلات تخته ای استفاده کردم که به روش بن ماری روان کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود خوشمزه این فینگر فود واسه تولد ودورهمی عصرانه بسیار مناسبه عزیزان به بجای خمیر میتونید از کپسولهای مافین استفاده کنید دیگه نه خمیر میخواد نه قالب خیلی هم عالی میشه کپسولهای کیک یزدی بسیار نازکه از اونا استفاده نکنید مواد لازم کره یک قاشق سوپ خوری قارچ ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد خامه صبحانه نصف لیوان کمی کمتر پنیر پیتزا نصف لیوان پیازچه تازه خرد شده نصف لیوان فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم خمیر که عمل اومده رو تخته کار کمی آرد میپاشیم وبا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم از لیوان هم میتونید استفاده کنید قالب مافین را چرب کرده وخمیر که قالب زدیم میزاریم داخل قالبها وبا نون انگشتان باز میکنیم با چنگال به ته خمیر میزنیم تا موقع پخت وسط خمیر بالا نیاد میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه برای پخت اولیه تو این فاصله قارچ رو شسته وخرد میکنیم وبا کره تفت میدیم نمک وفلفل سیاه اضافه وباهاش تفت میدیم پیازچه هم اضافه کرده هم میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم ودرشو میزاریم تا با گرمای قارچ پیازچه نرم بشه در کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ رو زده خامه صبحانه اضافه کرده کمی نمک میزنیم با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه پنیر پیتزا اضافه کرده و قارچ وپیازچه تفت داده شده همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم خمیر رو از فر درآورده و با قاشق خمیر را از مواد قارچی پر کرده کمی پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلای بشه روی پنیر که طلای شد درش بیارید لبه های مافین از کناره های قالب جدا کرده وبیرون میاریم وبا سس قرمز نوش جان کنید عزیزان خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید توجه کنید قارچ خنک شده باشه به تخم مرغ اضافه کنید عزیزانی که فر ندارن از روش بدون فر استفاده کنن عالی میشه طبق این روش توجه کنید وقتی بدون فر درست میکنید تو تک قالب باشه چون این قالبها تو بدون فر جا نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان کباب لقمه ای🍆 3عدد بادمجان دلمه ای 250 گرم گوشت چرخ کرده 2تا3قاشق غذاخوری روغن 1عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1مشت جعفری فلفل سیاه فلفل قرمز پرک ترک یا پول بیبر نمک 👈برای پوره سیب زمینی 3 عدد سیب زمینی 1 قاشق مربا خوری کره نصف استکان شیر 1 قاشق چایخوری نمک 👈برای روی غذا پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده فلفل قرمز 👈برای چرب کردن بادمجان ها نصف استکان روغن 1 قاشق چایخوری نمک 👈برای سس 1لیوان آب یک ق غ رب گوجه فرنگی 👈طرز تهیه بادمجان ها را به صورت ضخیم برش بزنید روی آنها را با مخلوطی از روغن و نمک روغن اسپری کنید و یا با فرچه بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 250 درجه از قبل بپزید، وقتی بادمجان ها در فر سرخ شدند از فر خارج کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را آبپز کنید له کنید و با ، شیر ،کره و نمک را مخلوط کنید و آنها را درون قیف بریزید و کنار بزارید گوشت چرخ کرده را با روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت بدید .، سپس پیاز سرخ شده را اضافه کنید و سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. با یک قاشق وسط بادمجانها را کمی فشار داده و گود کنید و مقداری مواد از مواد گوشتی را در قسمت گود بریزید سپس پوره سیب زمینی را با قیف روی مواد گوشتی پایپ کنید و پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و فلفل قرمز را اضافه کنید و بپاشید.برای سس رب و آب را مخلوط کرده سس گوجه فرنگی را کناره بادمجانها اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه بپزید تا پنیر آب شود و سرخ شود.نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک رنگین‌کمان کمان 🌈 مواد لازم برای 5 کاپ کیک: تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه شیر یا ماست یا آبمیوه 1/2 پیمانه آرد 1 پیمانه بکینگ پودر 1 و 1/4 ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک 1 پنس رنگ خوراکی ژله ای یا مایع ‌ ‌ طرز تهیه : فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ و وانیل را در حد مخلوط شدن بزنید و شکر را طی چند مرحله اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به زدن ادامه دهید تا مواد حجیم و کشدار شود. روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را خاموش کرده و مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید. مایه کیک را بین 7 کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید و با رنگهای خوراکی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ آمیزی کنید. از قالب مافین یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید یا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی قرار دهید و از هر رنگ یک قاشق داخل قالب بریزید و روند ریختن مایه را تا پر شدن دو سوم قالب ادامه دهید. قالب ها که پر شدند آنها را در سینی بچینید و سینی را چند مرتبه به سطح بکوبید تا حباب های هوا خارج شوند و مایه یکدست شود. سینی را برای حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید. دقت کنید که پخت بیش از حد انجام نشود و کاپ کیک ها برشته و قهوه ای رنگ نشوند. بعد از پخت و خنک شدن با خامه فرم گرفته، اسپرینکل، میوه، شکلات یا توئیل های تزیینی آنها را تزیین و سرو کنید. من برای تزیین از خامه فرم گرفته و توئیل حبابی استفاده کردم. پ.ن: ترک خوردن سطح کاپ کیک در محل تلاقی رنگها طبیعی است چون مایه طی چند مرحله در قالب ریخته میشود و این امر باعث ترک خوردن میشود. پ.ن: میتوانید چند قطره اسانس مانند موز، پرتقال، زعفران... به مایه اضافه کنید. پ.ن: از رنگ های ژله ای ویلتون استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین مرغ دستور تهیه :👇 برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین، درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت : یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه ۳ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند، _ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_ درون ظرفی ۲عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_ سپس ۲/۳ لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود ۱/۳لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید، _یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_ مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود ۱۵۰گرم_ بیکینگ پودر۱ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا ۱/۲ق چ،پودراویشن ۱/۲ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ ۱عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست، دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید، مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل ۱۵ دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته، وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ۱ قاشق غذا خوری کره آب نارنگی و شکر و نشاسته رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و بپزید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد سفت شودو به غلظت کافی برسد .آخر کره را اضافه کنید و مخلوط کنید و از حرارت بردارید .داخل لیوان به ارتفاع بلند که با آب خیس شده بریزید .در فریزر به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید و یا کمی بیشتر قرار دهید .بعد از فریزر بیرون آورده و داخل پودر نارگیل غلتانده و برش زده و مجدد داخل پودر نارگیل بغلتانید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شکلاتی بدون فر و فقط با ترکیب سه ماده یه کیک بسیار خوشمزه و فوق العاده راحت خب برای تهیه کردن این کیک به دو بسته کوکی یا بیسکویت کرمدار شکلاتی نیاز داریم ما از بیسکوئیت اورئو استفاده کردیم اول کرم وسط بیسکویت ها رو جدا کنید و اونارو پودر کنید** اونارو تو یه کاسه بریزید و یک قاشق بکینگ پودربهش اضافه کنید و باهم مخلوط کنید** ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌺 دوشنبه 12 آبان ماه الهی امروز هرچی خوبیه خدابراتون رقم بزنه🙏 دلتون از محبت لبریز برکت توزندگیتون جاری ودعای خیر بدرقه همراهتون باشه لینکjoin👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو عدد سیب زمینی متوسط نگینی شده یک و سه چهارم پیمانه آرد سفید یک قاشق چای خوری جوش شیرین یک پینچ نمک پینچ به مقدار بین انگشت های شست و اشاره می گویند. آویشن پاپریکا وجود پاپریکا ممکنه رنگ مافین نهایی رو مایل به قرمز کنه. ادویه ها دلخواه هستند و می توانید از ادویه های دیگر همچنین از سبزیجات معطر ریز شده مانند جعفری یا ریحان برای عطرش استفاده کنید. یک پیمانه من از شیر جوی دو سر پرک استفاده کردم‌. یک سوم پیمانه روغن زیتون یا مایع یک قاشق غذاخوری سرکه ی سفید مقداری زردچوبه(برای رنگ بهتر؛به دلخواه) قارچ ورقه شده+فلفل دلمه ای سبز و رنگی نگینی شده(به دلخواه و برای تزئین) سیب زمینی های نگینی شده را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. آرد سفید(الک شده)+جوش شیرین+ادویه ها را ویسک می کنیم سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. روغن را اضافه و مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست و غلیظ به دست آید. سرکه ی سفید+زردچوبه+سیب زمینی های سرخ و خنک شده را اضافه و هم می زنیم. قالب های مافین را چرب می کنیم و درون آنها از مواد مافین می ریزیم. برای یکسان بودن مواد بهتره از اسکوپ استفاده کنید. روی مافین ها قارچ و فلفل دلمه می چینیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. می توانید مافین ها را بدون فر و در فر دست ساز(هایلایت)بپزید. اگر از فر استفاده می کنید آن را از قبل گرم کنید. دما در فر برقی ۱۶۰ درجه و در آون توستر ۱۵۰ درجه باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یعنی اسونتر از این کیک خوش بافت تر و خوشمزه تر نداریم نگردید که نیست بریم درست کنیم 💜10قاشق غذاخوری آرد 💜10قاشق شکر 💜8قاشق روغن 💜8قاشق شیر 💜دو عدد تخم‌مرغ 💜نصف قاشق چایخوری وانیل 💜دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همه مواد و با هم مخلوط میکنیم به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه لطیفی بدست بیاد و دونه های شکر توش احساس نشه مایه کیکمون امادس🤭🤭همینه که میگم سه سوتس تابه رو چرب میکنیم شعله پخش کن رو میذاریم خوب گرم بشه مایه کیک رو داخل تابه میریزیم دمکنی میذاریم به مدت 35دقیقه با شعله ملایم تا کیک پخته بشه ممکنه بیشتر ازین هم طول بکشه بعد از 35دقیقه با خلال چک میکنیم سس شکلات فوری این سس شکلات عاااااالیه عاشقش می‌شید تا یک ماهم داخل یخچال قابل استفادس 💜1و1/3لیوان شیر 💜یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد 💜دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو 💜دو قاشق روغن یا کره 💜نصف لیوان شکر 💜نوک قاشق چایخوری وانیل آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم به شیر اضافه میکنیم و تند تند هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشه یکبار هم صاف میکنیم میریزیم توی تابه روی شعله متوسط خیلی کم نباشه کمی که ولرم شد شکر رو اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا غلیظ بشه تقریبا ده دقیقه طول می‌کشه در آخر بهش روغن جهت براق شدن اضافه میکنیم و وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم وقتی از حرارت افتاده روی کیک میریزیم هم کیک هم سس شکلات نباید خیلی داغ باشن درست کنید و لذت ببرید من روی کیک رو سس شکلات ریختم و با شکلات سفید رنده شده و موز تزیین کردم😘😘😘😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته پنیری در ظرف سفالی مواد لازم: اندازه استکان مورد استفاده: 150 میلی لیتر برای کوفته: 350-300 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یک مشت جعفری ریز خرد شده 1 قاشق مرباخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده برای سس: 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه ای) 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 1 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب فلفل 1 استکان و یا کمی کمتر آب 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن برای روی آن: پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرف گودی بریزید خوب ورز بدید. نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. دستتان را کمی چرب کرده کوفته ها را بصورت باریک و دراز شکل بدید داخل ظرف مناسب فر و یا ظرف سفالی بذارید. برای سس فلفل ها را کمی داخل روغن مایع تفت بدید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب ها را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی رنده شده، آب و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. روی حرارت کم 5-10 دقیقه تا وقتی گوجه فرنگی ها نرم شوند بپزید. سس را روی کوفته ها بریزید و داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت پایین/بالا حدود 20-25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت به ضخامت کوفته ها بستگی دارد. قبل از اضافه کردن پنیر پیتزا، از یکی از کوفته ها پخت یا خام بودن آن را کنترل کنید). روی کوفته ها به مقدار فراوان پنیر رنده شده بپاشید دوباره تا وقتی روی آن سرخ شود داخل فر بذارید. سپس از فر خارج کرده بصورت گرم سرو کنید. برای سیب زمینی کرمدار 5-4 عدد سیب زمینی سایز متوسط را بصورت مکعب بزرگ به 6-5 قسمت ببرید. روی آن یک پاکت خامه، نمک، پودر سبزیجات ، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده اضافه کرده هم بزنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و تا وقتی سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. در آخر 1 قاشق مرباخوری سر پر نشاسته را با 1/4 استکان آب مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی جوشید و قوامش غلیظ شد از روی اجاق بردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقالی بهمراه خامه پرتقالی برای کیک ۳ تخم مرغ همدمای اتاق ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی پوست ۱ پرتقال ریز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر وانیل (اختیاری) ۲ پیمانه آرد ۱ پنس نمک برای خامه پرتقالی : ۱ بسته پودر کرم شانتی یا دریم ویپ نزدیک ۱ پیمانه آب پرتقال طبیعی رنگ نارنجی یا زردچوبه (اختیاری) برای کیک، آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و الک کنین بعد تخم مرغ هارو بهمراه شکر هم بزنین تا پفی شه بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنین بعد آب پرتقال رو مخلوط کنین، پوست پرتقال هم اضافه کنین ، در آخر مواد خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین . مخلوط رو داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛