#کیک_گلابی
سلام دوستان عزیز این هم کلیپ کیک گلابی😊 .
یه کیک خوشمزه با بو و عطر و طعم عالی و دوست داشتنی . .
تخم مرغ 3 عدد
شکر 210 گرم ( یک لیوان)
روغن مایع 125 میلی (نصف لیوان)
ماست یا شیر 125 میلی (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
گلابی 2 عدد
پودر دارچین 1 ق غ
پودر قند 1 ق غ
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کردم و با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن رو اضافه کردم و هم زدم و بعد ماست رو اضافه کردم و کمی هم زدم ، آرد رو که قبلا الک کرده بودم با بیکینگ پودر مخلوط کردم و به موادم اضافه کردم ، باز هم روی موادم الک کردم و دیگه از همزن استفاده نکردم با یه لیسک هم زدم ، یا با قاشق یا چنگال .
من از قالب کمربندی استفاده کردم به قطر 23 سانت کفش کاغذ روغنی انداختم .
گلابی ها رو ورقه ای خرد کردم روی گلابی دارچین و پودر قند ریختم و با هم مخلوط کردم .
توی قالبم از مایه کیک ریختم . روی مایه رو گلابی ها رو چیدم . میتونین گلابی ها رو هم داخل مواد بزارین به این صورت که نصف مایه بریزین و روش گلابی و بعد بقیه مایه کیک رو بریزین .
فر رو از 15 دقیقه قبل روشن کردم . قالبم رو در فر 170 درجه به مدت 50دقیقه تا یک ساعت قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه و ممکنه توی هر فری تایمش فرق کنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار
سینه مرغ نصف عدد
پاستا فرمی نصف بسته
انار دون شده نصف لیوان
زیتون خرد شده 3 ق غ
شوید یا (جعفری و گشنیز ) 3 تا 4 ق غ
ماست چکیده 3 تا 4 ق غ
پودر سیر و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم .
مرغ رو پختم . من با یه پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مرغ رو پختم و بعد از پخت خرد و تیکه و یا ریش ریش کردم .
پاستا رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و کمی روغن گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
داخل یه ظرفی پاستا و مرغ و زیتون و شوید ( من توی خونه دیدم جعفری و یا گشنیز ندارم جاش شوید ریختم ☺😉) و انار و پودر سیر و نمک و فلفل اضافه کردم و مخلوط کردم .
بعد بهش ماست اضافه کردم و مخلوط کردم و یکی دو ساعتی بخچال گذاشتم و بعد آماده سرو هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاسترد
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف لیوان ، 120 میلی
روغن مایع نصف لیوان ،120 میلی
شکر 1 لیوان ،210 گرم
آرد سفید یک و دو سوم لیوان ، 250 گرم
پودر کاسترد 2 ق غ (هایپر مارکت ها و لوازم قنادی ها دارن )
بیکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1/4 ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی 5 دقیقه خوب زدم تا حسابی کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روعن رو اصافه کردم و کمی هم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
قطر قالب من میان تهی به قطر 24 سانت هست .
بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روش ریختم .
برای تهیه کرم ، یک تا دو قاشق پودر کاسترد و یک قاشق شکر و یک لیوان شیر سرد و پودر زعفران رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه مثل حالت فرنی .
بعد هم کرم رو روی کیک ریختم .و خلال پسته و خلال بادام هم روش ریختم .
پی نوشت : روغن جدا کننده 50 گرم کره یا روغن جامد + 50 گرم روعن مایع + 50 گرم ارد سفید رو با همزن برقی 7 الی 8 دقیقه بزنین . این میشه روغن جدا کننده توی طرف درب بسته تا 3 الی 4 ماه توی یخچال نگه داری کنین و هر وقت خواستین مقداری ازش بردارین و به قالب بزنین تا کیک راحت از قالب بیرون بیاد ، ارده هم گزینه خوبیه برای چرب کردن قالب .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپ_قارچ_ژامبون
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده کردم)
قارچ 400 تا 500 گرم
ژامبون نگینی یا مرغ پخته شده 200 گرم
سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
نان باگت 2 تا 3 عدد
.
ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
(در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت داده و بعد قارچها را اضافه کنید)
سپس قارچهای ورقه شده را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و کمی تفت دهید.
سپس پودر سیر و اویشن و جعفری را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط کنید.
من از مایونز استفاده کردم
به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نکنید چون چسبندگی مواد از بین میره و از طرفی در فر مواد خشک میشه.
در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید.
نان ساندویچی یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روی نان بکشید.
در سینی فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدی که پنیر پیتزا ذوب شود.
من از نان روگِن استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_انار_گردو
برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به 300 گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده
سه قاشق گردوی آسیاب شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق آرد سوخاری
یک قاشق غذا خوری رب انار
کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز
همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره
سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم، روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت یک لیوان آب ، نصف لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم 😊
سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉
این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست اگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم
گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با خمیر چند طبقه!
مواد لازم برای خمیر:
1 استکان شیر
1 استکان آب
1 و نیم قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
1 پاکت کوچیک خمیر مایع خشک
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق غذا خوری شکر
4-3 لیوان آرد
3-2 قاشق غذا خوری کره
جهت مالیدن بین لایههای خمیر
مواد لازم برای سس:
3 عدد گوجه
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
2 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق مربا خوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
کمی فلفل سیاه
کمی آویشن
مواد روی پیتزا:
پنیر پیتزا
قارچ
سوسیس
ژامبون
فلفل سبز (دلمهای)
ذرت
برای خمیر شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین 5 دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین تا به یک خمیر نرم برسین که به دستاتون نچسبه. خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه بزرگتر و روی کاسه رو با دستمال نم یا سلفون بپوشونین. حدود یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد
خمیر رو به 4 قسمت تقسیم میکنیم هر کدوم رو به اندازه سینی فرمون با وردنه قشنگ باز میکنیم (دقت کنین لایه ها خیلی کلفت نباشن وگرنه لایه های وسطی خوب نمی پزن!)
روی هر لایه کره و بعد سس گوجه رو مالیده و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم، لایه بعدی رو روش میگذاریم و
در آخر تمام لایهها رو یکجا با وردنه صاف و کمی باز کرده و توی سینی فر میگذاریم (اضافاتش رو با چاقو مناسب با سینیمون میبریم)
خمیر و توی سینی به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در آخر مواد پیتزامون رو اضافه و در روی دمای 190-200 میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای
مواد لازم:
نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
یک چهارم استکان آب (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود)
مواد لازم برای داخل پیتزا:
زیتون
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
سالام (یا کالباس)
نصف قوطی کنسرو ذرت
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل سبز
مواد لازم برای روی پیتزا:
1عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر
طرز تهیه:
شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_مرغ_پنیری
مواد لازم :
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
6 عدد ساق مرغ بدون پوست ⠀
1 عدد عصاره مرغ حل شده در 1 فنجان آب جوش
2 شاخه کوچک رزماری
4 حبه سیر
3 عدد سیب زمینی آبپز
225گرم پنیر موزارلا(پیتزا)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1و1/2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر خردل ⠀
4 عدد تخم مرغ برای آغشته کردن پودر سوخاری درشت(مارک پانکو) به میزان لازم
طرز تهیه:
طبق ویدئو اول ران مرغ ها رونمک وفلفل سیاه وقرمز زده و در روغن زیتون با حرارت کم سرخ کنید وبعد
عصاره مرغ را در آب حل کرده وبه همراه چند شاخه رزماری وچند حبه سیر با پوست اضافه ومیزاریم تا ران ها پخته وآب آن کشیده شود.
بعد پخت بزارید ران ها خنک شوند،استخوان ران ها رو جدا کرده و گوشت ران ها رو ریش کرده وبا همزن برقی کمی بزنید تا حالت چسبندگی پیدا کند، سیب زمینی آبپز رنده شده و پنیر موزارلا رنده شده، نمک و فلفل اضافه وخوب مخلوط کنید .
از مواد مقداری برداشته واستخوان ران به همراه پنیر پیتزا رو روی مواد گذاشته وباز مقداری مواد گذاشته وبا دست شکل دهید
در آخرران های آماده شده را ابتدا در آرد وبعد تخم مرغ و پودرسوخاری پانکو زده کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_تيراميسو
۱۷۵گرم خامه،۱۲۵gپنیر لبنه رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت قرار بدين يكم كه مواد شل شد و شروع به گرم شدن كرد ۵۰gشكر و1ق چ نسكافه رو اضافه كنين اجازه بدين مواد خوب گرم بشه ولي نجوشه
حالا از روي حرارت بردارين۲gژلاتين رو تو مقدار كمي آب سرد به روش بن ماري حل كنيد و به مواد اضافه كنين
تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين داخل يخچال خوب خنك شه
روش رو با پودر كاكائو تزيين كنين
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_ایتالیایی
1تخم مرغ 1🥃 شیر نصف 🥃روغن نصف پیمانه پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا و نصف🥃 آرد و1ق غ سر پر پکینگ پودر کمی نمک باهم مخلوط میکنیم و جعفری ساطوری پیازچه خرد شده ذرت آب پزشده سوسیس خرد شده فلفل دلمه ای رنگی قرمز سبز زرد نگینی خرد شده به موادمون اضافه و خوب باهم مخلوط میکنیم داخل ظرف چرب شده که بهتره کاغذ روغنی بزاریم ریختم و روش پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای رنگی ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰دقیقه گذاشتم در آخرهم پنج دقیقه گریل روشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊♥️ تقدیم کن به مادرت
🕊♥️ روز زن بر تمامی بانوان
🕊♥️ ایران زمین مبارکباد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌸عیدتون مبارک
امروزتون پُراز شادی ولبخند و برکت
🌸در روز میلاد زهرای بتول
محفلتون گرم از عطر محبت
🌸خنده هاتون تموم نشدنی
دلخوشی هاتون زیاد
🌸دلاتون بی غصه
روزتون پُر از عشق
من کال کباب و با نمیار«نمکیار»و سنگ درست میکنم،خیلی خیلی خوشمزه تر از اونی میشه که با مولینکس یا آسیاب بخوام درست کنم.
میدونم خیلیهاتون دسترسی به سنگ و نمیار ندارید،برای همین اگر دوست دارید این خوشمزهی بهشتی رو امتحان کنید میتونید از آسیاب یا غذا ساز و یا مولینکس استفاده کنید،فقط دقت کنید دونه های انار باید کاملا له بشه.
طرز تهیه ش کاملا واضحه در کلیپ ،مثل همیشه مواد لازم و چند تا نکته ی مهم و واستون تایپ میکنم.
مواد لازم🔻
بادمجون:10عدد متوسط
گردو آسیاب شده:1 لیوان
انار ترش دون شده:2/5لیوان
سیر خشک:یک بوته؛حدود 8 حبه
نمک_فلفل سیاه:به مقدار لازم
نعناء خالیواش و چوچاق:حدود 4 قاشق غذاخوری(اگر احساس کردید کمه بیشتر بریرید)
آب انار:به مقدار لازم
دوست داشتید یکم گلپر هم اضافه کنید،خوشمزه میشه.
⚠️نکات مهم:
انار ترش و به فصلش فریز کنید تا همیشه داشته باشید،انار من فریر شده بود.
اگر انار خیلی ترش باشه و آب بندازه نیازی به آب انار نیست.یا میشه یک کمی ازشاستفاده کرد.
اگر مثل من دسترسی به سبزیجات تازه معطر شمالی نداشتید از خشکش استفاده کنید اما دستور اصیلش با سبزیجات تازهست و جایگزین هم نداره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛