eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
راستش اصلا تو فکر ساندویج نبودم سینه مرغ رو از‌ فریزیر در آوردم که پاستا با مرغ رو درست کنم. سینه رو نواری برش باریک زدم ، پیاز ونمک وفلفل وکمی زردچوبه و آب لیمو زدم ویکی دوساعت گذاشتم یک تکه کره رو آب کرده کمی زعفران رو سائیدم وبهش اضافه کردم شما دم کرده داشتید بزنید.مرغ مزه دار شده رو بهش اضافه کردم درشو گذاشتم با شعله کم تا پیاز اب بندازه وسینه ها بپزن اواسط پخت کمی ذرت پخته بهش اضافه کردم فلفل دلمه داشتید بزنید خیلی خوشمزه میشه من نداشتم 😉دوباره درشو بزارید تا آبش کاملا جمع بشه و کم کم سرخ بشه. کمی سس گوجه فرنگی بزنید وباهاش تفت بدید .پنیر پیتزا روش بریزید ودرشو بزارید تا پنیر آب بشه پنیر زیاد نریزید البته اختیاریه دوست ندارید نزنید فقط مواظب باشید تهش نسوزه.چون مرغ سرخ شده و آبی بافی نمونده در فاصله ای که مرغ داره میپزه کمی جعفری رو ریز خرد کنید.فلفل وپاپریکا وکمی نمک بزنید. سس مایونز وسس خردل بزنید ومخلوط کنید..برای ساندویج بهتره از اون نان باگت های لقمه ای استفاده کنید اگر داشتید 😊اگر هم نداشتید. مشکلی نیست اینا رو نصف کنید😁 از سسی که درست کردیم بمالید رو نان باگت ها با این سس خیلی خوشمزه میشه ،کاهو وخیار شور بزارید مرغ وچند قاچ گوجه فرنگی روش با سس قرمز میشه عشق بچه ها 😉 عزیزانی که دوست ندارن پیاز رو به مرغ بزنن وباهاش سرخ کنن به جای پیاز میتونن از پودر پیاز استفاده کنن.به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
70 گرم کره یا مارگارین(کره گیاهی) نرم به دمای محیط رسیده تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری آب ولرم یا شیر 1 پیمانه خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدود 4 تا 4/5 پیمانه میزان آرد در همه نانها تقریبی است و باید در حین ورز دادن کم کم آرد اضافه و ورز داد تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی کاملا لطیف بوده و خشک نشود. کره نرم+تخم مرغها+3 قاشق شکر+وانیل+نمک را با هم مخلوط کنید. 1 لیوان آب یا شیر ولرم+خمیر مایه فوری+1 قاشق شکر را مخلط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به سایر مواد افزوده و آرد الک شده را به تریج اضافه و هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود. روی سطح کار کمی آردپاشیده و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید. اگر حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم به ان ارد اضافه و ورز دهید. سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید و آرد اضافی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت شده و کیفیت پیراشکی بد میشود. خمیر باید کاملا لطیف باشد .آنرا در کاسه چرب قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید. خمیر کاتر زده شده را روی کاغذ آردپاشی شده قرار داده و روی آنها را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند. سپس به آرامی طوری که پف خمیر نخوابد آنرا در روغن داغ و تقریبا زباد با حرارت متوسط سرخ کنید. پیراشکیها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. وقتی کاملا خنک شدند از وسط برش زده و کرم خنک را بین آن قرار دهید. با این دستور 14 تا 16 عدد پیراشکی با این سایز خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقادیر در ویدئو مشخصه کرم پیراشکیهای بیرون شفاف هست چون از آب به جای شیر استفاده میکنن شما هم اگه دوست داشتید میتونید آب رو جایگزین شیر کنید. کرم باید غلیظ باشه و رد قاشق از روی اون محو نشه وقتی کرم آماده شد کیسه فریز روی کرم بندازید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه و بعد بین پیراشکی خنک قرار بدید. از دستور کرمفیل که قبلا گذاشتم میتونید برای کرم پیراشکی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ارد ....2پیمانه+یکسوم پیمانه آب گرم.......یک پیمانه نمک.....یک قاشق چایخوری پودرمخمر.......یک قاشق مرباخوری سرخالی شکر...... یک قاشق مرباخوری سرخالی پودر سبوس...... یک قاشق چایخوری سرخالی( من چون آرد نان فانتزی استفاده کردم ایندفعه یه کم پودر سبوس هم ریختم ،از آرد نان بربری هم میتونیداستفاده کنید که دیگه نیاز به پودر سبوس ندارید) مواد رومال: یک قاشق چایخوری آرد+یکچهارم پیمانه آب همه ی مراحل و توضیحات رو روی ویدئو هست نکته هاشو هم خیلی دقت کنید: حرارت فر 195 تا 200 درجه برای توستر هم دما 220 تا 250 درجه هستش المنت بالا و پایین همزمان بعد از 10 تا 15 دقیقه چک کنید زیرش که یه کوچولو تغییر رنگ داده بود دیگه حرارت پایین رو خاموش کنید و حرارت بالا یا گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روش برشته بشه دقت کنیپ نون زیاد تو فر بمونه و حرارت کم باشه خشک میشه مثل باقی نونا کمی که از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه برای زیر نون، خود نونوایی ها هم از پودر سبوس استفاده میکنن ولی اگه نداشتین همون ارد زیرش بپاشید که به سینی نچسبه، یه کمی که نون خنک بشه راحت از سینی جدا میشه ظرف اب داخل فرهم اصلا نیاز نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮🍖🥐😋❤️ 😍مواد خمیر پیراشکی: آرد: به مقدار لازم تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: 50 گرم مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1/2 قاشق چایخوری 😍مواد داخل پیراشکی: گوشت چرخکرده: 400 گرم پیاز: 2 عدد سیر: 4 حبه جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودرسیر، پودرپیاز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پس از طلایی شدن پیاز نگینی خرد شده داخل کمی روغن، سیر را اضافه و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه ها را ریخته و هم می زنیم، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ گوشت و گرفتن آب گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه سرخ می کنیم یک لیوان آب ریخته و حدود نیم ساعت گوشت را می پزیم به طوری که آب مواد خشک شده و به روغن بیافته و با شعله خاموش، جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم. مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، برای دقایقی با روی پوشیده کنار گذاشته تا عمل بیاد. به مایه خمیر عمل اومده، شکر، نمک، روغن مایع و تخم مرغ ها را اضافه و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، روی خمیر و پوشانده و برای نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم. پف خمیر و گرفته و با وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم و قالب می زنیم. یک قاشق از مواد گوشتی سرد شده را داخل خمیر قالب زده ریخته و خمیر شکل می دهیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم پیراشکی ها را سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قبل استراحت دادن خمیر کف ظرف و اطراف خمیر با روغن کمی چرب کنید. بعد از گرفتن پف خمیر هنگام باز کردن خمیر و همچنین روی خمیر قالب زده را با پارچه بپوشانید. بعد از ریختن مواد داخل خمیر و شکل دادن پیراشکی، روی پیراشکی های سرخ نشده را بپوشانید. به مواد داخل پیراشکی گوشت با توجه به ذائقه می توانید قارچ و فلفل دلمه ای ... اضافه کنید. اگر بعد ریختن مواد گوشتی لبه های خمیر به هم نچسبید لبه های خمیر کمی آب یا سفیده تخم مرغ بزنید. برای شکل دادن به پیراشکی ها می توانید از قالب آماده پیراشکی استفاده کنید یا لبه های خمیر با چنگال شکل دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود 25 تا 30 تا شکلات دارین مواد لازم 150 گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل (سریع و راحت) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این پنجشنبه ی زیبا کلی براتون آرزوهای قشنگ دارم 🌸🙏 💕الهی حال دلتون همیشه خوش باشه🌸 💕الهی که به هرچیزی که تو زندگیتون میخواین برسید🌸 💕الهی همون جایی باشین که دلتون میخواد🌸 💕الهی همیشه خدا باهاتون باشه🌸 💕الهی که همیشه لبتون خندون و دلتون شاد و تنتون سالم باشه🌸 💕الهی خدا یه عشق پاک بهتون بده🌸 💕الهی روزگارتون قشنگ باشه🌸 الهی آمین🌸🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸براےشاد بودن کافیست 🍀کمتر فکر کنید بیشتراحساس کنید 🌸کمتر اخم کنید بیشتر لبخند بزنید 🍀کمتر قضاوت کنید بیشتر بپذیرید 🌸کمتر گلایه کنید بیشتر سپاسگزار باشید امروزتون پر از شادی های بی پایان😍💗
باقالی پلو با ماهیچه دستور تهیه :👇 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید باقالی پلو : برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید . آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه. حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این مقدارخمیر25-26 عددنان گرد کوچک به مامیدهد. مواد برای خمیر : میزان لیوان200ml هست. 1.5 لیوان آب 1 لیوان ماست به دمای محیط رسیده نصف فنجان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری 1قاشق غذاخوری شکر 5.5 لیوان آرد طرزتهیه : توی فیلم نشون داده شده که اول آرد بعد مایعات ریخته میشه، ولی چون بافت آردها باهم متفاوت هست بهتره که اول مایعات بعد آرد ومایه خمیر فوری را کم کم به مواد اضافه کنید شایدبرای شما آرد کمتری یابیشتری ببرد. بعدروی خمیررا پوشانده و1ساعت استراحت می‌دهیم درمحیط آشپزخانه وبعد چونه های کوچک گرفته ودرتابه گرم شده گذاشته تانانها پخته شوند. 🤓 خمیررا که درتابه گذاشتید باشعله کم مرتب برگردونید تادوطرف ووسط نان پخته شود. پ. ن. اول مایه خمیر رادرنصف فنجان آب ولرم وشکر بریزید وبزارید 10تا15 دقیقه بادرب بسته بمونه ووقتی که مایه خمیر عمل کردبعد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ بوقلمون مواد لازم : 👇 سینه بوقلمون350 گرم خرد شده تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان لیموترش دو حلقه ماست 2 ق غ ارده یک قاشق غ روغن مایع 2 ق غ سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم قارچ 100 گرم جعفری نان باگت گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه سس ، سس کچاپ 3 ق غذ مایونز 2 ق غ سس خردل 2 ق غ باربیکیو نصف ق غ نعنا خشک یک ق مرباخوری نمک فلفل سیاه دستور تهیه :👇 ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه) حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛