#خورشت_ناردون_مرغ_شمالی
🔷مواد لازم
🔹ران مرغ 3 تکه-حدوداً 600 گرم
🔹پیاز 1 عدد بزرگ
🔹سیر تازه 2 حبه
🔹آب انار یک و نیم پیمانه
🔹رب انار 2 قاشق غذاخوری
🔹انار دانه شده نصف پیمانه
🔹 نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
🔆طرزتهیه
🔅ابتدا بعد از شستن مرغ ها اونها رو مزه دار یا به اصطلاح مرینیت می کنیم، به این ترتیب که تکه های مرغ رو داخل یک ظرف مناسب در دار قرار می دیم و به اندازه دلخواه از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقتون همراه با یکی دو قاشق روغن زیتون، به همه جای مرغ مالیده و بعد از گذاشتن درب ظرف اون رو به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار می دیم. من اینجا از پودر پاپریکا و کمی پودر تخم گشنیز هم استفاده کردم.
بعد از گذشتن زمان کافی، مرغ ها همراه مقدار کمی روغن سرخ کردم تا کاور بشه و هنگام پختن متلاشی نشه.
مرغ ها رو از تابه خارج کردم و در همون روغن پیازی رو که به صورت خلالی ریز خرد کرده بودم سرخ کردم و اجازه دادم تا به مرحله کاراملایز برسه. بعد سیر رو اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن و بلند شدن عطر بی نظیرش رب انار اضافه کردم. بهتره بگم که مزه انتهایی غذا رو رب انار٬ اگر شیرین، ملس یا رو به ترش باشه تعیین می کنه. رب انار من طعم میانه ای داشت.
بلافاصله هم میزنیم چون به سرعت میسوزه و آب انار رو اضافه می کنیم.
حالا در تابه یا قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا مخلوط جوش بیاد و بعد تکه های مرغ رو اضافه می کنیم
حرارت رو کم میکنیم تا مرغ ها کاملاً بپزه و خوراک به روغن بیفته. حدوداً یک ربع آخر پخت، دانه های انار رو اضافه می کنیم. در این مرحله درب ظرف رو نمی بندیم چون باعث میشه رنگ دونه های انار سفید بشه.
در پایان باید سس غلیظی داشته باشیم. همچنین می تونیم از چاشنی های متفاوتی برای این غذا استفاده کنیم تا به ذائقمون نزدیک تر بشه. برای مثال اگر غذای ترش دوست دارین از آبغوره یا آب نارنج و اگر شیرین تر می پسندین از شکر یا آلو بخارا استفاده کنین.
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برنجی
روغن جامد 250 گرم(1لیوان فرانسوی لبریز)حتما روغن باید صاف شود
چند پست قبل تر کامل توضیح دادم
پودر قند 175 گرم(1/5 لیوان فرانسوی)بهتر است با پارچه حریر الک شود
تخم مرغ درشت 1 عدد(زرده و سفیده را جدا کنید)
آرد برنج مرغوب ایرانی 500 گرم(3 لیوان پر سرصاف+1 لیوان سرخالی)
بهتره آرد برنج رو دوبار با پارچه حریر الک کنید تا شیرینی لطیف شود
هل پودر شده 1 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی)
1/2 لیوان فرانسوی مخلوط آب و گلاب(من از 2 قاشق گلاب غلیظ و بقیه آب استفاده کردم
گلاب رو بیشتر نریزید چون باعث خشک شدن و ترک خوردن نان برنجی میشود
تخم خرفه
زعفران دمکرده غلیظ به دلخواه
.
ابتدا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا حجیم و سفت شده و از کاسه نریزد.
پودر قند+روغن جامد را با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود.
زرده تخم مرغ+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
سفیده فرم گرفته را اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
آرد برنج را اضافه و کاملا مخلوط شود.
مخلوط آب و گلاب را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر لطیف شود
خمیر در این مرحله کمی شل هست
اگر یک تکه از خمیر را بردارید و گوله کنید باید خیلی نرم و لطیف باشه و هیچ ترکی نداشته باشه
میتوانید خمیر را 2 قسمت کنید ،یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت دیگر زعفران دمکرده غلیظ و کم آب اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید تا خمیر زرد و یکدست بشه.
روی خمیر را بپوشانید و در جای خنک خارج از یخچال برای 24 ساعت استراحت بدید(اگه خمیر را در یخچال بذارید احتمال خشک شدن خمیر بیشتر میشه)
در زمان استراحت آرد برنج آب را جذب میکند و کیفیت خمیر بالا میرود
اگر بعد از استراحت خمیر خشک بود قاشق قاشق آب بریزید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف شود و اگر شل بود یک تا دو قاشق آرد برنج اضافه و مخلوط کنید.
هر بار مقداری از خمیر
سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره و بهتره سینی سیاه فر استفاده نشود تا زیر شیرینی تیره نشه.
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا بپزه ولی نباید تغییر رنگ بده.
بسته به قدرت فر ممکنه تایم پخت کمی بیشتر بشه
وقتی آماده ست که شیرینی کف سینی حرکت کند ولی زیاد در فر نماند وگرنه خشک میشود
برای توستر و فر برقی دما رو 20 درجه کمتر کنید.
میتونید این شیرینی رو در تابه دو طرفه بپزید و دولایه کاغذ کف تابه بذارید ،زیر تابه حتما شعله پخش کن بذارید.
بذارید خوب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید وگرنه پودر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید.
گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج ۳۰۰گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید
عدس وگندم خیس کردن نمیخواد
عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁
نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه
شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین .
بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کمپوت گلابی
گلابی نیم کیلو
آب 2 تا 2 و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
آب لیمو 1 ق م
گلابی ها رو شستم و پوستش رو گرفتم . من به 4 قاچ تقسیم کردم . دونه هاش رو جدا کردم .
برای اینکه توی این مدت گلابی هامون سیاه نشن داخل آب و سرکه انداختم . یه کاسه که کمی اب و خیلی کم سرکه توش ریختم . گلابی های پوست کنده رو داخلش انداختم .
داخل قابلمه دو تا دو و نیم لیوان آب ریختم . شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت خیلی کم هم آب لیمو ریختم . وقتی جوشید گلابی ها رو از آب و سرکه خارج کردم و داخلش انداختم و گذاشتم بپزه .
خیلی کم هم زعفران ریختم فقط به خاطر اینکه یه کم تغییر رنگ پیدا کنه خیلی کم طوری که مزه زعفرون حس نشه اصلا .
مدت پخت هم تایم نگرفتم شاید حدودا 20 تا 30 دقیقه .
و بعد از پخت داخل یخچال توی ظرف درب بسته بزارین تا 10 الی 15 روز می مونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت گلابی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا توت فرنگی
مواد لازم::::::
یک کیلو گرم توت فرنگی
نیم کیلو گرم شکر
آب 1/5 عدد لیمو ترش
1 ق م کره و یا مارگارین
طرز تهیه:::::::
ابتدا توت فرنگی ها روبشوریدمن از توت فرنگی های درشت استفاده کردم که زیاد قرمز نبود و حتی داخلشون سفید بود اگر درشت بود از وسط نصف کنید اگر کوچک بود به صورت کامل و درسته استفاده کنید.توت فرنگی ها را داخل قابلمه بریزیدو شکر را اضافه و فقط دوبار هم بزنید که توت فرنگی ها له نشود و در قابلمه را ببندید و حتما 24 ساعت به همین شکل خارج از یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بندازه و عطر توت فرنگی خارج شود.
بعد از 24 ساعت که توت فرنگی ها آب انداختن داخلش آب لیمو ترش بریزیداگر لیموکم آب بود از 2 عدد لیمو استفاده کنید.سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاد سطحش کمی کف تشکیل میشود در این مرحله کره را اضافه کنید (کره برای جلوگیری از تشکیل کف زیاد است و همچنین سر نرفتن و نپریدن مربا به بیرون استفاده میشود)بعد از جوشیدن حرارت را متوسط کنید اگر مثل من خیلی غلیظ میپسندید حدود40-45 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید ولی اگررقیقتر دوست داشتید 35-40 دقیقه کافیه.
نکته:::::::
مربا را بلافاصله که از حرارت برداشتید به شکل داغ داخل شیشه ها بریزید و تا داغ است در شیشه ها را ببنید و سر و ته کنید و تا موقعی که سرد شود شیشه ها را برنگردانید تا درش وکیوم شود اگر خوب وکیوم شود به مدت شش ماه، داخل کابینت میتوانید نگهداری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا توت فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#سوپانگل
👈مواد لازم
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق غذاخوری کره
100گرم شکلات شیری
1 لیوان آب یخ
👈طرز تهی
همه مواد به جز شکلات و آب یخ را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و تا با مراقبت و کنترل بپزید و مداوم هم بزنید تا قوام پیدا کند و غلیظ شود .پس از اینکه قوام گرفت شکلات را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنند تا شکلاتها آب شوند و دسر یکدست شود. بعد از روی اجاق گاز بردارید و 10 دقیقه بزارید بماند (در این بین ، هر از چندگاهی آن را هم بزنید تا روی آن را پوسته نببندد. سپس یک لیوان آب یخ به آن اضافه کنید و خوب با همزن برقی هم بزنید و در جامهای پذیرایی بریزید و تقسیم کنید من آن را با کاکائو تزئین کردم ، می توانید آن را به دلخواه تزئین کنید❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️آرامش آسمان
🌙شب سهم قلبتان باشد
⭐️و نور ستاره ها روشنی
🌙بخش تمام لحظہ هایتان
⭐️خُدایا ستارههاۍ
🌙آسمانت را سقف
⭐️خانہ دوستانم ڪن تا
🌙زندگیشان مانند ستاره بدرخشد
⭐️شبتون زیبـا و مهتابی🌙
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗جمعه احوال عجيبي دارد
🕊هر كس از عشق نصيبي دارد
💗در دلم حس غريبي جاري است
🕊و جهان منتظر بيداري است
💗جمعه، با نام تو آغاز شود
🕊يابن ياسين همه جا ساز شود
💗جمعه يعني غزل ناب حضور
🕊جمعه ميعاد گه سبز حضور
💗جمعه هر ثانيه اش يكسال است
🕊جمعه از دلهره مالامال است...
💗ابر چشمان همه باراني است
🕊عشق در مرحله پاياني است
💗كاش اين مرحله هم سر مي شد
🕊چشم ناقابل ما تر مي شد...
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
🍃🌸
بقچه مرغ
مواد لازم🔻
300 گرم گوشت مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
قارچ
گوجه فرنگی
نصف استکان روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پول بیبر
1 ق م فلفل سیاه
3 عدد نان همبرگر
سس بشامل🔻
1 ق غ کره
4 ق غ آرد
4 لیوان شیر
1 ق م نمک
پنیر پیتزا
فلفل قرمز
طرز تهیه🔻
پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم.
طرز تهیه سس بشامل🔻
کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه مرغ با سس بشامل😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کروکت سیب زمینی
برای ۹ تا ۱۰ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم .
به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم .
سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت .
کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری .
یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم .
بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋
* مرغ متوسط ۱ عدد
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه
داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید.
بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید.
حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید.
شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب جنگلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلوترکیبی
مواد لازم🔻
۴ پیمانه برنج
۴ عدد هویج درشت خلال شده
۲ عدد پیاز متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۸ ق غ زرشک
۱ ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار.
بریم سراغ تهچینمون🔻
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو ترکیبی همراه تهچین😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی بدون فر و همزن😋
دقیقا مزه ی دونات میده اما با مغز شکلاتی😉
مواد لازم🔻
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شکر
کره ۵۰ گرم
کمی وانیل
_ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده کردم)
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
۳ ق غذاخوری خامه صبحانه
طرز تهیه🔻
ابتدا شکر و شیر ولرم رو تو ظرفی بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ، شکر، کره و وانیل رو خوب با هم ترکیب کنید.
خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب بشن.
آرد رو با الک، کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییی چسبندگی داشت یکم آرد بزنید،
خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه، لطافت باید داشته باشه.
👇ادامه👇
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی ۲
حدود ۲۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید.
بعد ظرف رو چرب کنید.
خمیر رو بذارید داخلش و سلفون بکشید.
یه حوله یا پارچه بندازید روش، در جای گرم حدودا ۶۰ دقیقه بمونه تا خمیر استراحت کنه.
خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری آب کنید، شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات آب بشن، بعد بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
بعد از ۱ساعت، خمیر رو که عمل اومده، یکم ورز بدید بعد به چونه های دلخواه تقسیم کنید، یکم کف دستتون باز کنید، کمی شکلات بزنید و مطابق کلیپ گرد کنید.(خوب بپیچید که موقع سرخ کردن باز نشن چون اگه باز بشه شکلات بیرون میریزه و روغنو بقیه ی پیراشکی ها ظاهر قشنگی پیدا نمیکنن. اگه باز شدن و شکلات داشت تو روغن میریخت سریع از روغن خارج کنید و روی سینی فر چرب شده(سینی تیره نباشه) داخل فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید تا مغز پخت بشن. فر های برقی ۱۶۰ درجه)
یه پارچه بندازید روش ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
بعد داخل روغن داخل، با شعله ملایم سرخ کنید. با پودر قند تزیین کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اسکون
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه.
این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره، استراحت نداره، ورز نداره.
بافتی بین نون و شیرینی داره.
این نون متعلق به کشورهای انگلستان، ایرلند، اسکاتلند هست. نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و.... درست کرد.
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی 280 گرم (حدودا 2 لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
پودر قند (یا پودر شکر، شکر آسیاب شده) 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1/2 ق چ
خامه صبحانه 100 گرم
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم. کره (نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم.
یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم.
وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم. خمیر رو با دست جمع کردم. ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد. یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره.
هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم.
خمیر استراحت نمی خواد، با وردنه به قطر 2 سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر 5 تا 7 سانت قالب زدم.
از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ، 1 ق م شیر برای رومال استفاده کردم.
داخل سینی چیدم و در فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد.
پ.ن : حدودا 9 تا 10 عدد نان می شود.
در بعضی دستورات جای خامه، شیر استفاده شده. من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست.
بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#شکلات_آجیلی 😍
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛