فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗جمعه احوال عجيبي دارد
🕊هر كس از عشق نصيبي دارد
💗در دلم حس غريبي جاري است
🕊و جهان منتظر بيداري است
💗جمعه، با نام تو آغاز شود
🕊يابن ياسين همه جا ساز شود
💗جمعه يعني غزل ناب حضور
🕊جمعه ميعاد گه سبز حضور
💗جمعه هر ثانيه اش يكسال است
🕊جمعه از دلهره مالامال است...
💗ابر چشمان همه باراني است
🕊عشق در مرحله پاياني است
💗كاش اين مرحله هم سر مي شد
🕊چشم ناقابل ما تر مي شد...
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
🍃🌸
بقچه مرغ
مواد لازم🔻
300 گرم گوشت مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
قارچ
گوجه فرنگی
نصف استکان روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پول بیبر
1 ق م فلفل سیاه
3 عدد نان همبرگر
سس بشامل🔻
1 ق غ کره
4 ق غ آرد
4 لیوان شیر
1 ق م نمک
پنیر پیتزا
فلفل قرمز
طرز تهیه🔻
پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم.
طرز تهیه سس بشامل🔻
کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه مرغ با سس بشامل😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کروکت سیب زمینی
برای ۹ تا ۱۰ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم .
به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم .
سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت .
کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری .
یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم .
بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋
* مرغ متوسط ۱ عدد
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه
داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید.
بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید.
حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید.
شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب جنگلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلوترکیبی
مواد لازم🔻
۴ پیمانه برنج
۴ عدد هویج درشت خلال شده
۲ عدد پیاز متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۸ ق غ زرشک
۱ ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار.
بریم سراغ تهچینمون🔻
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو ترکیبی همراه تهچین😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی بدون فر و همزن😋
دقیقا مزه ی دونات میده اما با مغز شکلاتی😉
مواد لازم🔻
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شکر
کره ۵۰ گرم
کمی وانیل
_ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده کردم)
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
۳ ق غذاخوری خامه صبحانه
طرز تهیه🔻
ابتدا شکر و شیر ولرم رو تو ظرفی بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ، شکر، کره و وانیل رو خوب با هم ترکیب کنید.
خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب بشن.
آرد رو با الک، کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییی چسبندگی داشت یکم آرد بزنید،
خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه، لطافت باید داشته باشه.
👇ادامه👇
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی ۲
حدود ۲۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید.
بعد ظرف رو چرب کنید.
خمیر رو بذارید داخلش و سلفون بکشید.
یه حوله یا پارچه بندازید روش، در جای گرم حدودا ۶۰ دقیقه بمونه تا خمیر استراحت کنه.
خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری آب کنید، شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات آب بشن، بعد بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
بعد از ۱ساعت، خمیر رو که عمل اومده، یکم ورز بدید بعد به چونه های دلخواه تقسیم کنید، یکم کف دستتون باز کنید، کمی شکلات بزنید و مطابق کلیپ گرد کنید.(خوب بپیچید که موقع سرخ کردن باز نشن چون اگه باز بشه شکلات بیرون میریزه و روغنو بقیه ی پیراشکی ها ظاهر قشنگی پیدا نمیکنن. اگه باز شدن و شکلات داشت تو روغن میریخت سریع از روغن خارج کنید و روی سینی فر چرب شده(سینی تیره نباشه) داخل فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید تا مغز پخت بشن. فر های برقی ۱۶۰ درجه)
یه پارچه بندازید روش ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
بعد داخل روغن داخل، با شعله ملایم سرخ کنید. با پودر قند تزیین کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اسکون
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه.
این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره، استراحت نداره، ورز نداره.
بافتی بین نون و شیرینی داره.
این نون متعلق به کشورهای انگلستان، ایرلند، اسکاتلند هست. نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و.... درست کرد.
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی 280 گرم (حدودا 2 لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
پودر قند (یا پودر شکر، شکر آسیاب شده) 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1/2 ق چ
خامه صبحانه 100 گرم
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم. کره (نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم.
یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم.
وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم. خمیر رو با دست جمع کردم. ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد. یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره.
هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم.
خمیر استراحت نمی خواد، با وردنه به قطر 2 سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر 5 تا 7 سانت قالب زدم.
از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ، 1 ق م شیر برای رومال استفاده کردم.
داخل سینی چیدم و در فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد.
پ.ن : حدودا 9 تا 10 عدد نان می شود.
در بعضی دستورات جای خامه، شیر استفاده شده. من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست.
بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#شکلات_آجیلی 😍
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#اسپاگتی_باسس_مرغ
1 پیمانه اسپاگتی / 250 گرم مرغ خرد شده / 2 گوجه فرنگی خرد شده / 1 پیاز / 2 حبه سیر / 1 قاشق چایخوری کره/ فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای،کمی روغن
طرز تهیه:
اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید ، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم ، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم.با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ترشی دلمه👆👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هندی
برای ۱۲ عدد
مدت زمان کل: ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه
۲ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ پیمانه آب ولرم
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱ تخم مرغ
۱/۴ پیمانه ماست
حدود ۲ونیم پیمانه آرد
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری بهبود دهنده (اختیاری)
-
برای روی نان(اختیاری):
کره آب شده
جعفری یا سیر
-
فر رو در دمای ۹۵ درجه بزارین، بعد که به دمای ۹۵ درجه رسید، فر رو خاموش کنین .
در کاسه ای، خمیر مایه ،شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و بعد از ۵-۱۰ دقیقه ، روغن، ماست و تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه. بهتره ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدین چون در کیفیت نان موثره. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که روغن مالیدین بزارین و روش حوله بزارین و بزارین فر بمدت حدود ۳۰-۶۰ دقیقه تا دوبرابر بشه.
حالا خمیر رو به ۱۲ قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به قطر حدود ۱۲ سانتیمتر باز کنین نازک (خیلی نازک نه) و روی تابه که گرمه و کمی روغن زیتون مالیدین ، هر طرفشو حدود ۱ دقیقه بپزین. بعد از پخت حتما داخل حوله بزارین تا خشک نشن.
میتونین روشون کره بمالین و سیر له شده بمالین و تنهایی یا با غذا میل کنین.
نکته: آب نباید اونقدر گرم باشه که دستتونو بسوزونه، اونوقت خمیر مایه رو میکشه. حدود ۴۰-۴۴ درجه خوبه.
نکته: به نظرم نصف دستور رو درس کنین یا نصفشو بپزین و بقیشو داخل سلفون زارین یخچال و بعد که نیاز شد، بقیشو بپزین.
هر نان حدود ۲۱۹ کیلوکالریه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف پفی ❤️❤️❤️
مواد لازم👇
برای درست کردن این خوشمزه جان، شما فقط نیاز دارید به یک بسته ژله با طعم دلخواه و یک قاشق غذا خوری شکر (میتونید بیشتر یا اصلا حذفش کنید)و یک سوم لیوان آب جوش.⏺️ابتدا پودر ژله و آب گرم و شکر رو توی یه ظرف ریخته و روی حرارت کتری قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله و شکر کاملا حل بشه.
بعد با همزن شروع میکنیم به هم زدن، اینکار رو تا زمانی ادامه میدیم که ژله پف کنه و تغییر رنگ بده و دیگه آبکی نباشه. (اگر زیاد هم ،هم بزنید و خیلی سفت بشه، داخل ظرف نمیتونید پهنش کنید و مارشمالو خیلی سفت میشه.پس نباید پره ی همزن به ژله بچسبه) ⏺️ظرف سرامیک یا پیرکس رو (اندازش فرقی نمیکنه) انتخاب میکنیم و کف ظرف پودر نارگیل( یا پودر نشاسته ذرت یا آرد برنج )میریزیم ، سپس ژله رو داخل ظرف ریخته و خوب صافش میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. ⏺️(اگر میخواید یک رنگ باشه ، روی ژله پودر نارگیل یا پودر نشاسته ذرت ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. ولی اگر میخواید دو رنگ یا چند رنگ باشه ، مابین ژله ها 👈نباید چیزی بریزید چون لایه ها بهم نمیچسبن.
⏺️برای چند رنگ درست کردن:
لایه اول رو که درست کردیم، داخل یخچال قرار داده و دست به کار میشیم برای درست کردن لایه ی بعدی، بعد از درست شدن لایه بعدی ، ژله رو روی لایه قبلی میریزیم و روی لایه آخر پودر نارگیل میریزیم و به مدت یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.بعد ازین مدت با قالبهای فلزی قالب میزنیم.
✅میتونید قالب هاتون رو کمی چرب کنید تا به راحتی بتونید قالب بزنید.
✅ریختن پودر نارگیل یا نشاسته ذرت به خاطر نچسبیدن ژله به کف ظرف و چسبناک نشدن روی مارشمالو هستش.
✅میتونید مواد رو داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی یا ظرفی ریخته و مارشمالوهای گردی داشته باشید و بعد از بستن،داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتونید.
✅میتونید قالب نزنید و با چاقو مارشمالو ها رو برش های مربع یا لوزی بدید.
✅مقدار ریختن شکر، به طعم ژله و ذائقه بستگی داره و دلخواهه.
✅دلیل دو رنگ نشدن مارشمالو و اینکه لایه اولش شیشه ای میشه خوب هم نخوردن ژلست.
*دلیل چسبناک شدن زیاد مارشمالو زیاد از حد هم زدن ژلست.
✅نیازی به ژلاتین نیست و به همین روش کاملا نرم و پفکی میشه.
✅بدون همزن هم میشه درست کرد، هم زدنش خیلی زمان میبره اما نتیجه میده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مکرون نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته و کمی متفاوت تر از کیک های دیگه درست میشه.
مواد لازم :👇
آرد :۱۲۰گرم تقریبا ۳/۴لیوان دسته دار فرانسه
شکر :۶۰گرم تقریبا ۱/۴لیوان
بکینگ پودر :یک قاشق چ
وانیل :۱/۴قاشق چ
زرده تخم مرغ :۳عدد
کره یا روغن جامد :۱۰۰گرم
شیر :۱/۴لیوان
مواد رویه :
سفیده تخم مرغ :۳عدد
شکر :۶۰گرم
پودر نارگیل چرب :۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه
.
دستور تهیه :👇
برای درست کردن کیک ،ابتدا کره به دمای محیط رسیده وشکررا کمی باهمزن زده تا مخلوط شود بعد وانیل و زرده ها را اضافه کرده وحدودا ۵دقیقه میزنیم تا سفید وکشدار بشه ۱/۴لیوان شیررو هم اضافه کرده کمی مخلوط کرده وآرد رو با بکینگ پودر مخلوط ودوسه بار الک کرده ودر دومرحله به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم ،درون قالب مربع ۲۰سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را ریخته وروشو صاف کرده میگذاریم کنار
برای درست کردن رویه نارگیلی ،سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمییزی با همزن زده تا کف کنه شکررادردومرحله اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف نریزه ،در مرحله آخر پودرنارگیل را اضافه کرده وبه آرامی دریک جهت مخلوط کرده با قاشق یا لیسک ،وروی مواد کیک میریزیم وروش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرارمیدیم بعداز بیست دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگه مواد نارگیلی وکیک به خلال نچسبید کیک ما آماده هس ،در آخر کمی گریل رو میزنیم تا روی کیک طلایی وبرشته بشه ؛زیاد نه ولی ،چون روی کیک خشک میشه
امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
دونات شکری🍩
🛍 مواد لازم:
250 گرم آرد؛
100 میلی لیتر شیر گرم؛
20 گرم کره ، به دمای اتاق رسیده باشد.
20 گرم شکر؛
10 گرم خمیر مایه تازه؛(یا 1قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک)
1 عدد تخم مرغ؛
½ قاشق چایخوری نمک.
1 قاشق مرباخوری شکر (برای خمیرمایه)
.
🥣 طرز تهیه:
ابتدا 1 قاشق مرباخوری شکر را در مقداری شیر گرم حل کرده و مخمر تازه را اضافه کنید. برای فعال کردن 10 دقیقه کنار بگذارید.
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر گرم و یک تخم مرغ را درون آن بریزید ، ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و بعد ، کره نرم را اضافه کنید ، و خوب با دست ورز دهید.
خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
سپس خمیر را به 8 قطعه تقسیم کرده و مجددا 30 دقیقه استراحت دهید.
سپس هر کدام از چانه ها را به شکل طناب رول کرده و مانند حلزون بپیچانید. و روی یک تکه از کاغذ روغنی قرار دهید. به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.
روغن را داغ کنید و سپخانگی حرارت خیلی کم قرار دهید دونات ها را به آرامی در آن قرار دهید .
هر دونات را به مدت 5-6 دقیقه در هر طرف (مجموعا 10 الی 12 دقیقه )سرخ کنید.
سپس دونات ها را در شکر بغلتانید و گرم سرو کنید.
.
دونات شکری شما آماده ست 😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز امشب آموزش کار با پودر نسکافه در خامه رو براتون آماده کردم شاید برای خیلی ها تون کار ساده ای باشه اما هستند دوستانی که کار با نسکافه رو نمیدونند همانطور که در ویدئو مشاهده کردین اول برابر مقدار نسکافه درون هر پیمانه ای آب جوش اضافه میکنیم و هردو را خوب هم میزنیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم گاز بعد از این که جوش اومد ۲ دقیقه بجوشه نه کمتر نه بیشتر
بعد که از روی گاز برداشتین بذارید خوب سرد بشه بعد داخل یه ظرف درب دار بهترین ظرفی که من انتخاب کردم بطری آب معدنی کوچک بود که با قیف منتقل کنید داخل بطری و دربش رو ببندید و داخل یخچال کنار مواد غذایی دیگه نگه داری کنید و میتونید ازش داخل هر چی که میخواین نسکافه ای کنید مثل خامه یا ژله یا هرچی که خودتون میدونید داخلش مثل اینا جواب میده استفاده کنید
دقت داشته باشید به مرور با سرد شدن بعد از یک روز سفت تر و غلیظ تر میشه
فقط داخل خامه زیاد نریزید که خامه رو شل کنه یه مقدار کم مثل ویدئو بریزید طعم خودش رو داره
دقت کنید که این نسکافه بیشتر خاصیت طعم دهندگی داره رنگش چون طبیعی هست کمه
امیدوارم که این آموزش مورد استفادتون قرار گرفته باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرور_نخود_فرنگی🌱
شما چطور کنسرو میکنید ؟؟؟؟؟
نخود رو میریزین داخل قابلمه اب میریزین در حدی که روشو بگیره
بعد دلخواهه یکم نمک هم میزنین خیلی کم سرکه هم میتونید اضافه کنید برا طعمش
وقتی دیدین پخته رنگش روشن شده زیرشو خاموش میکنین😚
قبلا از پخت باید شیشه هاتون شسته و کاملا خشک خشک باشه میتونین بزارین داخل ماشین ظرفشویی تا کاملا ضدعفونی بشه😌
بعد نخود ها رو سریع تا قبل از اینکه سردنشه و داغ داغ باشه میریزین داخل شیشه تا جایی که لب به لب شیشه پرشه بعد یکم اب هم میریزین تا لب به لب شیشه بیاد حالا سریع درشو محکم ببندین و بر عکس بزارین تا هواش خارج شه و کنسرو شه و دیگه
کارمون تمومه😋
البته بعضیا دوباره همون شیشه ها رو میزارن داخل اب جوش یه قل بخوره خاموش میکنن🤔
دیگه میتونین بیرون از یخچال هم نگهداری کنین😍😎 این روش با بلانچ متفاوته😉
بلانچ یعنی نخود فرنگی رو میریزین تو اب جوش ی قل بخوره اصلا نپزه بعد تا ی قل خورد خاموش میکنین و میریزین تو یه ابکش و کلی یخ میریزین رو نخود ها تا به نخودها شوک وارد شه و دیگ براثر فریز کردن خاصیتشو از دست نده ومیکروب ها در جا متوقف شن و بعد تو کیسه زیپ میریزین هواشو میگیرین میزارین فریزر😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛