#نان_کرمدار
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چ
شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه)
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
خمیر مایه 1 قاشق غ
آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر)
آرد3 بار الک شود
تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید)
میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید
خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود
کرم:
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم(نصف پیمانه)
آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر)
کره 30 گرم+وانیل کمی
شیر 2 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود
سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید
بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید
مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود
پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید
ظرف 30×40 یا 20×30
روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود
رومال:
با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود
از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_انار
دوباره ایده یلدایی 😊😍.
یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم
آب انار ۱ لیوان
شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین .
نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ)
گلاب ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده .
آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه .
نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه .
آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره .
بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم
بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین .
من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین .
اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده .
حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ویدئوی کاربردی رو از دست ندید
میخوایم به شما طرز تهیه خمیری رو آموزش بدیم که با اون پیتزا،برگر،شیرینی،و نون آماده کنید
آماده کردن این غذاها فقط و فقط با یک نوع خمیره،همراهمون باشید
شما به آرد،شکر،مخمرفوری،نمک،آب،روغن،نیاز دارید
به۲لیوان آب،۳قاشق غذاخوری شکر،۲قاشق غذاخوری مخمر فوری اضافه کنید،هم بزنید،
کنار بذارید تا بریم سراغ ارد
به۵لیوان آرد،۱/۴قاشق مرباخوری نمک،اضافه کنید،اونهارو به ظرف بزرگتری انتقال بدید،مخلوط آب و مخمر رو بهش اضافه کنید،هم بزنید،و باهمدیگه ترکیب کنید،تا اینکه خمیر نرم ویکدستی آماده بشه
به خمیر زمان بدید تا حجم اون دوبرابر بشه
برای آماده کردن مینی برگر،۲۹گرم از خمیر جدا کنید،خمیر روگرد کنید
داخل سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید،با زرده تخم مرغ روی اون ها رو براش کنید،کمی کنجد یا سیاه دونه روی اون ها بریزید،داخل فری که از قبل گرم کردی با درجه ۱۸۰ درجه مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه
نونهای مینی برگر شما آمادس
اونهارو میتونید با مواد مورد علاقتون پر کنید و یه مینی برگر خوشمزه رو تجربه کنید
بریم برای آماده کردن مینی پیتزا:خمیری که آماده کردید رو پهن کنید،با قالب گرد کوچیک اون ها رو قالب بزنید،خمیرها رو داخل سینی بچینید مقداری از سس گوجه روی اون ها بمالید،ازمواد مورد علاقتون استفاده کنید من اینجا از فلفل قرمز و سبز،زیتون،ذرت،پنیر پیتزا استفاده میکنم،اونهارو روی خمیر بچینید،داخل فری که گرم کردید بزارید تا با درجه ۱۸۹ به مدت ۱۵_۲۰ بذارید تا آماده بشن،
اینم از مینی پیتزاهای خوشمزه و خوش رنگ
خب خمیر رو پهن کنید،با قالب گرد قالب بزنید،
تابه رو روی حرارت قرار بدید تا کمی داغ بشه بعد حرارت رو کمترش کنید،خمیرهارو مثل ویدیو داخل تابه بپزید
برای پر کردن نون من از تن ماهی،کاهو ،فلفل قرمز،ذرت و زیتون استفاده میکنم،به اونها سس مایونز و کچاپ،آب نصف لیمو ترش،اضافه کنید،مواد رو با همدیگه میکس کنید،نون هارو با مواد پر کنید
میتونید از سیب زمینی سرخ شده که غذای محبوب و مورد علاقه اکثرمون هست پر کنید
خمیر رو پهن کنید،داخل اون یه تیکه پنیر قرار بدید و رول کنید
انتهای خمیر رو مثل ویدیو چندتا برش باریک بزنید و روی خمیر قرار بدیدمطابق ویدئو
یا میتونید خمیر رو پهن کنید،مطابق ویدئو به اون شکل بدید اونهارو با مقداری شکلات بپیچید
بعد بزارید تو فر گرم تا با درجه۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵_۳۰ دقیقه بپزه
این همه تنوع فقط با یک خمیر!
آماده کنید واز اون لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با یک مدل #خمیر_خونگی میتونی انوع #پیتزا و برگر و #شیرینی و #نان_بپزی😱😊😋😋
💞کلیــک کنیــد💞👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ با سس مخصوص
4 عدد ران مرغ
2 لیوان شیر
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری عسل
لیموترش 1 قاشق غذاخوری
4.5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری زردچوبه فلفل سیاه زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک
برای سیبزمینی
6.7 عدد سیب زمینی
آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
ابتدا ران مرغ را شیاردار کنین و داخل شیر بذارین تا نیم ساعت بمونه و هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید ،به سیبزمینی آویشن و نمک و فلفل و روغن اضافه کنین
مواد سس را مخلوط و خوب هم بزنید ،ران های مرغ رو داخل سس غلتونده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با سیبزمینی ها بریزید و روش کاغذ روغنی خیس بکشین در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین تا طلایی رنگشه😍
نووش جاان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد
🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه
پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده
طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید.
✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیر_مجلسی
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید)
کره۲۵گرم
آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
شیر ۲ونیم لیوان
جوپرک ۸۰گرم
آرد سفید ۱ق غ
خامه صبحانه ۲ق غ
هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده)
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه ولیموترش برای سرو
کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه
آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری اسپایسی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
کره ۳۰گرم
پیاز ۱عدد متوسط
تره فرنگی ۲عدد
قارچ ۵۰۰گرم
آب گوشت یا مرغ ۲پیمانه
شیر ۲پیمانه
ذرت ۱/۴پیمانه
خامه ۲قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا کره را به همراه پیاز نگینی خرد شده تفت میدهیم تا شیشه ای و سبک شود.
۲_از قبل قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای و نازک خرد کنید،سپس درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید.
*تره فرنگی را ابتدا خرد کنید سپس بشویید چون ممکنه لا به لاش خاک باشه*
۳_قارچ ورقه ای شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد باهم مخلوط شوند.
*توجه کنید همه مواد را به فاصله یک دقیقه از یکدیگر درون قابلمه میریزیم*
۴_آب قارچ که کشیده شد آرد را افزوده تفت دهید تا بوی خامی آرد بلند شود.
۵_آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید.
۶_سپس شیر ولرم را اضافه میکنیم.
*اگر شیر سرد باشد شیر بریده و ظاهر سوپتون قشنگ نمیشه*
۷_حرارت را زیاد میکنیم تا سوپ به جوش آید و با قاشق کف روی سوپ را جمع میکنیم،سپس حرارت را کم کرده تا سوپ آرام آرام بپزد و به غلظت دلخواه برسد.
۸_پانزده دقیقه آخر ذرت را بیافزایید.
۹_حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید.
*این سوپ خوشمزه رو با آبلیمو تازه میل کنید*
*آب گوشت من نمک و فلفل داشت،شما سوپ را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ تره فرنگی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
گل کلم ۱ کیلو
هویج نیم کیلو
خیار نیم کیلو
لوبیا سبز نیم کیلو
سیر ۲ تا ۳ بوته
فلفل سبز تند چند عدد
سرکه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش )
گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم . هویج رو شستم و حلقه ای کردم . لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم .
سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه .
سیر رو هم پاک کردم .
یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای .
حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه .
هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم .
توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز .
تا اینکه ظرف پر بشه . مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . اگه سرکه تون خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره و گر نه میشه کلا سرکه ریخت .
درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری
دو عدد هویج نگینی شده
۶ شاخه کرفس
۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده
دوتا خیار درشت
گل کلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع کیلو
قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری)
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر
تمرهند ۱ بسته
سرکه ۲ لیتر
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_بادمجان
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ...
ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه.
سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید.
بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه.
میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید.
آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد.
در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه.
بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید.
در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه.
به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅
.
بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه.
به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه
حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه.
در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته.
در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.
حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه
دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم بادمجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_مرغ_با_پوره_گوجه_فرنگی
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم
تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره
تکه مرغ پنج تکه
گوجه فرنگی رسیده یک کیلو
رب یک قاشق غذاخوری
کره حدود۵۰ گرم
پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم )
سیر دوحبه
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم
آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز
من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم
از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده
تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه .
مرغ که پخت از آب خارج کرده
تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم
مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم
پوره گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره
طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید
یا نصف نصف استفاده کنید
سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انار
یه کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب و می تونه ایده یلدا هم باشه .
شما می تونید این کیک رو با هر آب میوه و پودر ژله همون میوه هم درست کنید 😊.
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
آب انار ۱۶۰ میلی(۲/۳ لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
پودر ژله انار یک بسته
بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
۲ عدد انار رو آبش رو گرفتم و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد . دو سوم این رو داخل کیک و یک سوم رو در کرم انار استفاده کردم .از آب انار طبیعی استفاده بشه در طعم و کیفیت تاثیر داره .
تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ بشه .
روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد آب انار رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر ژله رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب به قطر ۲۳ سانت ( من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشه)کفش کاغذ روغنی انداختم و موادم رو ریختم .
فر از یه ربع قبل روشن کردم .
قالب رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم .
برای کرم انار:
آب انار ۹۰ میلی (۱/۳ لیوان)
شیر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق غ
شکر ۲ تا ۳ ق غ
شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسه و اخر وانیل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . می تونید رنگ خوراکی هم بریزین .
کرم که از دما افتاد روی کیک خنک ریختم و دونه های انار روش ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛