eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ڪیک راتهیه ڪنید وبعد اون رابه سه قسمت مساوے تقسیم ڪنید براے اینڪه برش هاے ڪیڪتون صاف ویڪدست باشه موقع برش بوسیله ڪارد اره اے، حتما سعے ڪنید ڪیک راروے ڪیک گردون یا بشقاب همزمان با برش دادن بچرخونید به این روش ڪیک تمیز ویڪدست برش میخوره😊 اگر ڪارد اره اے ندارین مے تونین ڪیک را با نخ برش بزنید ڪافیه دور تا دور ڪیک را یڪدست خلال دندون بزنید ونخ را بالاے خلالها بندازین وبصورت ضربدرے بڪشید تا ڪیک نصف بشه، بعد از برش ڪیک ،ڪےڪ رادرحدڪمے مرطوب ڪنید تا ڪیک بافت نرمترے بگیره،مرطوب ڪردن ڪیک با اب ڪمپوت یا شیر ڪاڪائو ،نسڪافه و......می تونه باشه،سپس گاناش بزنید طرز تهیه گاناش: برای تهیه گاناش 200گرم خامه صبحانه(بهتره ازخامه هاے سفت تر ودرصد چربے بالاتر استفاده ڪنید)را درون ظرفے ریخته روے حرارت ڪم بگذارید تا خامه روان بشه وفقط ڪمے از ڪناره ها جوش بخوره،خامه اصلا نباید بجوشه(می تونین حتے روے بخاراب بگذارید)بعد 200گرم شڪلات خردشده اضافه ڪنید وسریع هم بزنید تا شڪلاتها بازبشه وگاناش یڪدست، هرچقدر ڪه میزان شڪلات بیشتر ریخته بشه گاناش سفتترے خواهیم داشت وبالعڪس هرچقدر میزان خامه بیشتر گاناش رقیقتر، پس بسته به نوع ڪار وبه دلخواه مے تونید غلظت گاناش راتغییر بدیم،وبرای بین ڪیک یا تزیین روے اون یا گاناش ڪشے ڪل ڪیک استفاده ڪرد ڪه البته غلظت هرڪدوم متفاوته،اگر بخوایین گاناش بهتر فرم بگیره وسفتترباشه میزان شڪلات را تا دوبرابر درنظربگیرید،من براے بین ڪیک میزان خامه وشڪلات را مساوے میگیرم،برای تزیین ڪیک وبراے اینڪه گاناش خوب ماسوره بخوره میزان شڪلات دوبرابر خامه،وبرای گاناش ڪشے ڪیڪ،ڪیکی ڪه قراره روش فوندانت بیاد سه برابر، من گاناشے ڪه اماده ڪردم رافرم دادم وبصورت خامه شڪلاتے دراوردم واستفاده ڪردم به این صورت ڪه پس از تهیه گاناش به مدت دو سه ساعت یا تازمانے ڪه سفت بشه گذاشتم یخچال ،بعد ازاون روے ظرف یخ باهمزن انقدر زدم تا رنگش روشنتر بشه وسفت تر وبعد اون را استفاده ڪردم، درنهاےت ڪمے اطراف وروے ڪیک راهم گاناش ڪشیدم وصاف ڪردم وگذاشتم یخچال تا حسابے سفت بشه، وسپس روے ڪل ڪیک ،شڪلات ڪه با ڪمے روغن مایع اب ڪردم ریختم وسریع تزیین ڪردم،چون شڪلات رویه ڪیک سریع بسته میشه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كباب ديگى سماقى مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم 😋 . بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست 😍 گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من ماهے رو داخل فر پختم . اما خواستین مے تونین روے گاز توے تابه سرخ ڪنین . . ماهی قزل آلا رو من به این طریق در فر مے پزم . اول ماهے رو شستم . توے تشت بزرگے آب سرد و نمک رو مخلوط ڪردم و ماهے رو به مدت 2 ساعت داخلش قرار دادم . بعد از این مدت ماهے رو از آب نمک بیرون آوردم . روش رو با دستمال ڪاغذے تمیز ڪردم . براے مزه دار شدنش یک عدد پیاز خرد شده همراه زعفران ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، زردچوبه مخلوط ڪردم و ماهے رو در اون خوابوندم و روش رو سلفون ڪشیدم و گذاشتم یخچال تا یک ساعت . بعد ماهے ر از یخچال بیرون آوردم ، فر رو روشن ڪردم . ڪف سینے فر فویل انداختم روش رو ڪمے چرب ڪردم و روش سیب زمینے حلقه شده گذاشتم روے سیب زمینے رو هم چرب ڪردم و ماهے رو از مواد جدا ڪردم و روے سیب زمینے گذاشتم ، این ڪار فوق العاده است دیگه پوست زیرین ماهے به ڪف سینے نمے چسبه . بعد ماهے رو در فر 180 الے 200 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم . نیم ساعت ڪه از پخت گذاشت یه دونه لیموترش رو حلقه ڪردم و در فررو باز ڪردم و روے ماهے گذاشتم . بعد در فر روبستم . بعد از اون 15 دقیقه دیگه موند تا بپزه . پس مدت پخت 45 دقیقه است ڪه یک ربع آخر لیمو روش گذاشتم . از قبل نزاشتم تا تلخ نشه . بعد ماهے رو از فر بیرون آوردم و توے دیس گذاشتم . خوب اگه هم ڪه نخواین توے فر بپزین همونطورے ڪه گفتم مزه دار ڪنین و فقط روے گاز توے تابه با روغن سرخ ڪنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوفله گوشت و گل کلم" گل کلم 1 عدد گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین مقداری از گوشت رو با سویای خیس کرده جایگزین کنین من نصف گوشت میریزم و نصف سویا پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری نمک فلفل و ادویه های دلخواه سس بشامل : شیر 2 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری روغن مایع و یا کره 4 تا 5 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به میزان دلخواه دوستان برای مایه ی گوشت میتونین از سبزیجات دیگه هم استفاده کنین مثل قارچ ، ذرت ، هویج ، نخود فرنگی و غیره گل کلم رو تکه تکه کنین و خوب بشورین یک قابلمه آب رو به جوش بیارین و توش کمی نمک بریزین وقتی آب به جوش اومد گل کلم هارو تکه تکه کنین بشورین و به قابلمه اضافه کنین و بزارین چند دقیقه بجوشن و نرم شن مراقب باشین له نشن همینکه نرم شن کافیه حالا گل کلم هارو آبکش کنین و بگیرین زیر آب سرد که له نشه و بزارین کنار مایه گوشت رو حاضر کنین پیاز رو خرد کنین و کمی تفتش بدین وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کنین و کمی تفت بدین وقتی رنگش عوض شد ادویه هارو اضافه کنین و مرتب با شعله ملایم تفت بدین تا بپزه و کم کم آبش کشیده بشه و حسابی سرخ شه و حالا رب گوجه رو اضافه کنین با مواد سرخ کنین بعد از سرخ شدن رب مقدار کمی آب به مواد اضافه کنین در تابه رو بزارین و اجازه بدین 20 دقیقه بمونه و خوب بپزه و جا بیفته تو این فاصله سس بشامل رو حاضر میکنیم آرد و روغن رو تو یه تابه کوچیک نچسب باهم تفت میدیم تا خامی آرد گرفته شه و کمی تغییر رنگ بده سپس کم کم شیر رو اضافه کنید و با همزن مفتولی مرتب هم بزنین تا ارد گلوله نشه و به خوبی حل شه وقتی مواد یکدست شد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرتب هم بزنین تا سس غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره وقتی به غلظت فرنی برسه سس حاضره یه ظرف پیرکس و نشکن بردارین کفش رو کمی چرب کنین گل کلم ها و مایه گوشت رو اضافه کنین روش سس بشاملتون رو بریزین و در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کنین حالا ظرف رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 تا 30 دقیقه بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس بشامل : ✔1 کره 100گرم✔1.5 فنجان شیر نمک ✔1.5قاشق غذاخوری ارد .ابتدا ارد را کمی تفت میدیم سپس زیر شعله خاموش کره 100گرم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره ذوب شود بعد کم کم شیراضافه هم میزنیم تا گلوله نش بعد حرارت روشن میکنیم کم کم هم میزنیم تا غلیظ بش.سس اماده میتونین ادویه مثل فلفل اویشن اضافه کنید وکمی نمک(نکته اندازه ارد شیر باید یکی باش) موادگوشتی: ✔ 200 گرم گوشت چرخ کرده ✔ 1 پیاز ✔یک بسته ماکارانی ✔ گوجه فرنگی ریز خرد شده ،✔ نمک و✔ فلفل را اضافه کرده و سپس فلفل سیاه نمکی را اضافه کنید .. پنیر سفید کننده را بین و بالاتر قرار دهید.✔پنیر پیتزا ب میزان لازم خب ابتدا گوشت تفت داده و پیاز خرد شداضافه کنید و تفت دهید گوجه اصافه وتفت بدین و کمی تفت دادین ادویه اضافه کنید و رب گوجه سس گوشت اماده است حالا بعد ابکشی ماکارانی (نصف بسته اینجا نیاز)ابتدا ان را در ظرف بریزیدپهن کنید پنیر پیتزا سس گوشت بعد سس بشامل بعد پنیر پیتزا در فر بزارید و بعد طلایی شدن اماده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ڪامل شیرینے نسڪافه اے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به یڪشنبه 24فروردین خوش‌آمدید🌷 صبح هایمان بے شڪ مے تواند زیباتر باشند، اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانے باشد، جای دورے نمیرود، ےڪ روز همین نزدیڪے ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاےد خیلے زیباتر 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک یخچالے هرمی مواد لازم براے ڪرم 1پاڪت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر ڪرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاڪت حاوے 75 ڪرم است) نڪته:به جاے ڪرم شانتے و خامه میتوانید نیم ڪیلو خامه قنادے فرم گرفته استفاده ڪنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسڪارپونه یاخامه ای 1پاڪت وانیل(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪرے) یک بسته بیسڪوییت پتے بور طرز تهیه براے ڪرم همه مواد به جز بیسڪوییت را با همزن برقے به اندازه 5 دقیقه بزنید. در یک سطح صاف سلفون را باز ڪرده و یک ردیف بیسڪوییت چیده و یک لایه ڪرم روے بیسڪوییتها بزنید و صاف ڪنید و با این روش سه لایه بیسڪوییت بچینید و روے آنها خامه بمالید. موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روے آنها ڪمے خامه بزنید. مانند ویدئو به ڪمک سلفون دو طرف بیسڪوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا ڪیک به شڪل مثلث شود و با سلفون روے آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روے ڪیک بیسڪوییتے را با خامه باقے مانده پوشش دهید و با شڪلات آب شده و توت فرنگے تزیین ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مالاگا مواد لازم يك ليوان شير يك ليوان روغن مايع نصف ليوان شكر سه عدد تخم مرغ دونيم ليوان آرد يك ق م خوري وانيل يك ق غ خوري بكينگ پودر بايد كيك رواول اماده كنيد كافيه شكر وروغن وشير روباهمزن بزنيد تا يكدست بشه بعد تخم مرغ ها رواضافه كنيد وبازهم بزنيد تا كمي روشن بشه حالا مواد خشك رو كم كم اضافه كنيد وبا دور كم همزن بزنيد تا مخلوط بشه مواد كيك روتوقالب بريزين وبا دماي ١٧٥درجه بپزييد مواد لازم كرم روي كيك چهار ق غ خوري پودر نشاسته گل چهارق غ خوري آرد مقداركمي نمك يك ق م خوري وانيل سه عدد زرده تخم مرغ يك سوم ليوان شكر چهارليوان شير تمام مواد گفته شده رو داخل قابلمه بريزيد ومخلوط كنيد بعد روي حرارت بزاريد تا پخته بشه وسفت بشه بعد كه ازروي حرارت برداشتين پودر خامه بهش كمي اصافه كنيد وبا همزن بادرجه تندش بزنيد تا فرم بگيره اگر پودر خامه نريزين شل ميشه كرم،حالا اين كرم رو روي كيك خنك شده بريزيد ويكدست كنيد، سپس موزها رو مثل تصوير روي كرم بزاريد وسس شكلاتي رو روش بريزيد براي درست كردن سس شكلاتي هم كافيه ٢٠٠گرم شكلات تخته اي تلخ رو با ٢٠٠گرم خامه صبحانه ويك چهارم ليوان شير روي حرارت غيرمستقيم باهم مخلوط كنيد ازكمي فندوق يا پسته خرد شده هم مي تونيد داخلش استفاده كنيد حالا اين سس رو كه ريختين روي موزها مي تونيد نيم ساعت تويخچال بزارين بعد سروكنيد اگر سس شكلاتي شما سفت بود كمي شير مي تونيد بهش اضافه كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون تخم مرغ نداره ، براے ڪسایے ڪه حساسیت به تخم مرغ و شیر هم دارن گزینه خوبیه 😊. جای موز هم میوه دیگه مے تونین استفاده ڪنن مثلا سیب و ... . ریختن چیپس شڪلات دل به خواهے هست ، میشه حتے داخلش ڪشمش ، گردو و انواع مغزیجات ریخته بشه . من شڪر نریختم 🙂، فقط شڪر رو در ابتدا براے به عمل اوردن خمیر مایه استفاده ڪردم مے تونین شڪر بیشتر بریزین داخل خمیر. موز 150 گرم (حدودا یک عدد بزرگ ) آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان) ڪره 20 گرم آب یا شیر ولرم 100 میلے (حدودا نصف لیوان ) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) چیپش شڪلاتے به میزان لازم داخل آب ولرم یک قاشق مربا خورے شڪر ریهتم و بعد خمیر مایه رو اضافه ڪردم در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . خمیر مایه فورے هست و اگر صد در صد از ڪیفیتش مطمین هستید مے تونین مستقیم داخلش بریزین و عمل نیارید این ڪه من همیشه میگم عمل بیارید این هست ڪه نهایتا ما توے خونه هفته اے یک الے دو بار بخوایم استفاده ڪنیم و از اینڪه سالم باشه و ڪیفیتش از بین نرفته باشه بهتره همیشه به عمل بیاریم . موز رو با چاقو ریز خرد ڪردم . یه ڪم آب ایمو ترش روش ریختم تا سیاه نشه . ڪره و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه ڪردم . آرد رو ڪم ڪم اضافه ڪردم و خمیر رو ورز دادم چون موز داره یه ڪم چسبنده هست ارد تا جایے ریخته بشه ڪه چسبندگے ڪمتر بشه ، حواستون هم باشه ارد زیادے نونتون رو سفت مے ڪنه تا جایے ڪه بشه باهاش ڪار ڪرد ارد اضافه بشه چیپس شڪلات رو هم اضافه ڪردم . بعد داخل ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم تا یک ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر روبا ورز دادن گرفتم . داخل قالب لوف ڪفش ڪاغذ روغنے انداختم و پهن ڪردم . مے تونین هر طور خم بخواید درست ڪنین و شڪل بدین و بدون قالب هم حتے درست ڪنید . باز روش رو پوشوندم و حدودا 25 دقیقه استراحت دوم قرار دادم . رومال هم دل به خواهے هست مے تونین نزنین ،من ڪمے زعفران و زرده تخم مرغ رو جزیے رومال زدم . سایز قالبم 10 در 30 هست . فر از یک ربع قبل روشن ڪردم داخل فر 190 درجه حدودا 25 دقیقه در طبقه وسط بمونه . چون موز خودش مرطوبه نیازے هم به طرف حاوے اب داخل فر براے ایجاد رطوبت هم نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا دو رنگ مواد لازم: 1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلے 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان) 2 عدد زرده تخم مرغ 1 لیوان شڪر 4 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) 1 پنس نمک (مقدار خیلے ڪم ، نوک قاشق چاے خوری) 1 قاشق غذاخورے سرپر ڪره 1 قوطے خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاڪت وانیل شڪری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چاے خورے وانیل ایرانی) 160 گرم مخلوط شڪلات تلخ و شیرے براے نصف مگنولیا طرز تهیه: شےر را داخل قابلمه اے بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شڪر و نمک را به شیر اضافه ڪنید و با همزن دستے خوب هم بزنید سپس روے اجاق در حالیڪه مدام با همزن دستے هم میزنید بپزید. وقتے جوشید اجاق را خاموش ڪنید در این مرحله چون گرم است ڪمے آبڪے است ولے وقتے در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینڪه از روے اجاق برداشتید ڪره و وانیل را اضافه ڪنید و با همزن دستے هم بزنید تا ڪره آب شود سپس خامه را اضافه ڪنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم ڪنید به یڪے شڪلات اضافه ڪنید و هم بزنید تا شڪلات حل شود(میتوانےد بدون اضافه ڪردن شڪلات و تک رنگ درست ڪنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شڪلاتے درست ڪنید) بیسڪوییت لیدے فینگر را در شیر خیس ڪنید و ڪف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسڪوییت ڪه نصف ڪردید بذارید (میتوانےد از تڪه هاے ڪیک یا بیسڪوییت هم استفاده ڪنید) سپس مگنولیا سفید و شڪلاتے را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسڪوییت لیدے فینگر بذارید. روے مگنولیا را با شڪلات تزیین ڪنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سبزے پلو با ماهے 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪوڪی👆🏻👆🏻 (با طعم شڪلات و گردو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان ڪنجدی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونش واقعا نرم وخوش طعمه فقط پیچیدن خمیر دورقیفها باید خیلے باحوصله باشه ونوارخمیریتون درهمه قسمتها یک اندازه ،تابعدازپخت شڪل نون قیفها یڪدست ویڪنواخت باشند،موقع پیچیدن هم بهتره یه ڪم فاصله بین رولها باشه ،چون نونها داخل فرپف مے ڪنن واگرخیلے روے هم قرارگرفته باشند شڪل نامنظمے پیدا مے ڪنند اول یڪے رول ڪنید بزارین داخل فر. اگرخوب بود بقیه را هم به همون اندازه بزنید اگرم شڪلشون بهم ریخته بود دیگه نسبت به قبلے نازڪتریاضخیمترش ڪنیدولے روش بهتروراحتترش اینه ڪه باوردنه خمیرراناازک پهن ڪنید حدودنیم سانت، نوارے برش بزنید ونوارها رادورقیف رول ڪنید،قیفها راهم ازلوازم قنادے بگیرین،هم سایزبزرگ داره هم ڪوچیڪ،یابافویلهای ضخیم خودتون درست ڪنید،خمیرها راتاانتهاے قیف هم رول نڪنید دوسانت انتهایے خالے باشه، قیفهای اماده شده نبایددرمجاورت هوابمونن،پس حتما تاقبل ازرفتن داخل فر_اگرطول میڪشه_روشون رابانایلون بپوشونین چون اگرخمیرها هوابخورندوخشک شوندداخل فرترک میخورند ِ موادپیتزارااماده ڪنید به دلخواه هرموادے دوست داشتید بریزید،من از مخلوط یک عددپیازنگینے تفت داده شده +گوشت مرغ+فلفل دلمه اے نگینے خردشده +ڪمے ڪوڪتل نگینی+قارچ خردشده،نمڪ،فلفل ،اویشن وزردچوبه استفاده ڪردم ڪه درنهایت داخل موادش هم پنیرپیتزاریختم وپنیرڪه اب شد وموادهنوزداغ بود داخل نانها رابابرس ڪمے رب زدم وازموادپرڪردم،درنهاےت برروے مواد دوباره ڪمے پنیرپیتزاریختم وگوجه گیلاسے گذاشتم وهمه نانهارابصورت ایستاده وفشرده به هم ،داخل ظرفے چیدم وفقط اینباردرحد اب شدن پنیرگریل ڪردم، اےن نونها رامے تونین باهرموادے پرڪنید مثل الویه و...... ووقتی ازفرخارج ڪردین وهنوزڪمے دمادارنداونها راداخل نایلون بچینید تابابخار،نرم بمونن بعد داخل یک نایلون دیگه خوب بپیچونین ونگهدارے ڪنید ڪاملا نرم میمونن، *قیفها را موقع گذاشتن داخل فر هم میشه بصورت ایستاده در فرگذاشت وهم اینڪه برروے سینے اے ڪه ڪاغذروغنے پهن شده چیدوفقط رویه اون رارومال ڪرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛