eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه🔻 خیارشور خرد شده ، ذرت پخته، سیب زمینی پخته نگینی شده، هویج پخته نگینی ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، سینه مرغ پخته شده خرد شده و کمی ژامبون خرد شده همه رو باهم مخلوط کنیدو سس مایونز و نمک وفلفل واویشن مخلوط کنید میتونید سس فرانسوی هم بریزید ، هر کدوم از مواد ودوست نداشتین حذف کنید و اگر چیزای دیگه مثل نخود فرنگی ، قارچ ... دوست داشتین اضافه کنید جانبو شلز ها رو خیلی آروم داخل آب جوش بریزید که ترک نخوره ،کمی نمک و روغن هم اضافه کنید هفت هشت دقیقه ای جوشیده آب سرد ابکشی کنید و بعد از این که کمی سرد شد مواد و داخل جانبو ها بریزید و بعد تزیین کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رشته پلو🔻 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مواد مرغ رشته پلو🔻 مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست. رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. ⚠️نکات🔻 قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست. مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد. رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست. این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸مواد لازم گوشت گوساله 500 گرم مرغ 2 عدد پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری شیر 1/2 ليوان گردو به مقدار لازم زرشک به مقدار لازم تخم مرغ پخته 3 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری جعفری 2 قاشق غذاخوری نان تست یا داخل نان باگت 2 عدد آب 2 ليوان نمک و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: مغز نان را در شير مي‌خيسانيم تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار مي‌دهيم و شير اضافي آن را مي گيريم. بعد آن را به گوشت گوساله بدون چربی اضافه مي‌كنيم و سپس 2 تا 3 قاشق از پياز داغ را همراه نمك، فلفل و زرده‌هاي تخم‌مرغ (سفيده و زرده را جدا مي كنيم) خوب ورز مي‌دهيم. بعد روي يك كيسه نايلون گوشت را پهن مي‌كنيم و گردوي خرد شده، زرشك، تخم‌مرغ پخته شده و درسته،3 ال 4 عدد پياز داغ و در صورت تمايل جعفري را روي آن مي ريزيم. سپس به كمك نايلون آن را لوله مي‌كنيم. بعد سفيدة تخم‌مرغ‌ها را كاملاً روي آن مي‌ماليم تا ترك‌هاي آن گرفته شود و خوب صاف شود.سپس رولت را در ماهيتابه مي گذاريم تا يك طرفش سرخ شود. سپس زيرش را خاموش مي كنيم و مي‌گذاريم كمي خنك شود تا بتوان آن را راحت با دست برگرداند و طرف ديگرش را سرخ كرد. سپس يك قاشق پياز داغ را در ماهيتابه مي ريزيم و همراه رب گوجه فرنگي 2تا 3 فاشق غذا خوری كمي تفت مي دهيم. بعد آب2تا 3 لیوان را اضافه مي كنيم و با حرارت كم و در بسته آن را مي پزيم تا مغز پخت شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 ۱ و ۳/۴ پیمانه شیر گرم رو با ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس ۲ ق‌غ شکر و ۱ ق‌چ نمک و ۱ ق‌غ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی ۴ و ۱/۲ پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو ۱ ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،۱/۲ پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو بردارید و با وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزلرید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت مجددا استراحت بدین بعد با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و ۴۰ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم شده یا ۱ ساعت در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده قرار بدین و سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۹ عدد برای کرپ🔻 تخم مرغ: ۲ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه آب: ۱/۴ پیمانه شیر: ۲ پیمانه شکر: ۱ ق چ نمک: ۱ ق چ آرد سفید : ۲ پیمانه برای سوخاری کردن🔻 پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک: کمی طرز تهیه🔻 ۱.برای مواد گوشتی داخل کرپ پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا یه مقدار طلایی بشه گوشت و فلفل دلمه رو اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی زهم گوشت از بین بره و بپزه گوشت که قهوه ای شد نمک و فلفل و پاپریکا، رب گوجه و گوجه پوره شده بریزید و صبر کنید تا آبش تبخیر بشه و بذارید کنار سرد بشه ۲. تمام مواد کرپ به جز آرد رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و کمی کف کنه ۳. آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و در صورت لازم از الک رد کنید ۴. تابه نچسب رو روی گاز بذارید و با فرچه کمی چرب کنید و یه ملاقه ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه بریزید روی کرپ که خشک شد و کمی که زیرش طلایی شده برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه 👈نیاز نیست زیاد بپزه چون خشک میشه و یه مرحله دیگه هم سرخ کردن داره 🔊کف تابه نیاز نیست هربار چرب بشه ، بار اول کافیه و زیاد هم چرب نکنید ۵. هر کرپی که درست میکنید روی کرپ قبلی بذارید و در آخر روی آن پارچه بکشید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا کامل نرم بشه ۵.داخل کرپ گوشت و پنیر پیتزا بریزید و رول کنید ۶. دو تا تخم مرغ + یک چهارم پیمانه شیر+ کمی نمک رو هم بزنید و کرم ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید 👈پودر سوخاری ادویه دار باشه خیلی خوشمزه تر میشه ۷. این مرحله میتونید کرپ ها رو داخل فریزر بذارید و بعدا سرخ کنید ۸. داخل روغن داغ سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ترکی مواد لازم(برای 5-6 نفر): برای کوفته: بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز) آب گرم2 لیوان آرد نصف لیوان رب گوجه فرنگی1 ق غ تخم مرغ1 عدد فلفل سیاه فلفل قرمز نمک نعناع در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان برای سس: روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک ‌) رب گوجه فرنگی2 ق غ سیر1 حبه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده آب نصف لیوان برای روش: ماست سیردار1 کاسه طرز تهیه: بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 4 بادمجان؛ 500 گرم (2 فنجان / 1 پوند) گوشت چرخ کرده؛ 1/3 لیوان آرد سوخاری؛ 1 تخم مرغ؛ نمک و فلفل؛ 1 قاشق غذاخوری گیاهان خشک؛ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی؛ 240 میلی لیتر (1 فنجان) آب؛ گوجه فرنگی خرد شده. طرز تهیه🔻 فر خود را تا 190C / 350F گرم کنید. بادمجان را که شکل گورخری پوست بگیدید. هر راه بادمجان 2/3 را خرد کنید تا مقداری جیب گوشت تهیه شود. روی بادمجان ها نمک بریزید و مدتی بذارید که تلخیش رو پس بده. روغن نباتی را بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید و بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتباً آنها را چرخانده و به رنگ طلایی برسید. در همین حال گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، آرد سوخاری ، گیاهان خشک و یک تخم مرغ خرد می کنیم. تکه های کوچک از گوشت را برداشته و آنها را درون بادمجان قرار بدید. بادمجان ها را روی یک سینی پخت قرار دهید و هر جای خالی را با گوجه فرنگی های خرد شده پر کنید. رب گوجه فرنگی را با آب ، نمک و فلفل خرد کنید. بادمجان ها را بریزید. پخت به مدت 30-35 دقیقه ، بلافاصله سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥟 قسمت اول☄ بلغور :2پیمانه آب ولرم:2پیمانه سیب زمینی آب پز :4عدد متوسط پیاز رنده شده:1عدد متوسط پودر سوخاری:1/4پیمانه ادویه ها:نمک،پودر پاپریکا،پودر زیره،ادویه کاری،فلفل سفید و سیاه مواد میانی:حدود صدو‌پنجاه تا دویست گرم گوشت چرخ کرده صنوبر(دانه کاج)دو سه ق غ، پیاز ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،پودر زیره و تخم گشنیز،سماق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تو روزای سرد میچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الانه که فصل آلو هست میتونید رب ترش وخوشمزه تو خونتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز هر آلوی که باشه با این روش درست میشه خیلیا هسته رو بیرون نمیارن با هسته میپزن و سپس از صافی رد میکنن اگه با هسته بپزید . موقع رد کردن از صافی هسته ها بیاد زیر دست زیاد خوشایند نیست. آلوها رو تمیز بشورید و هسته هاشو در بیارید وبریزید تو قابلمه وبزازید رو گاز با پشت قاشق کمی له کنید تا آب بندازه(لازم نیست آب بریزید)خودش آب میندازه وقتی آلوها نرم شدن گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد بشه سرد که شد از صافی رد کنید با فشار دست این کار رو انجام بدید تا تفاله زیادی نداشته باشه دوباره منتقل کنید به قابلمه وبزارید رو گاز با شعله بالا مواظب باشید ته نگیره وگرنه رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید واسه ترشی و رب حتما از نمک دونه درشت استفاده کنید . رب که غلیظ شد گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای ماندگاری طولانی فریزیر بزارید. اگر دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه این رب برای انواع خورشت مرغ بجای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه برای مزه دار کردن خوراک مرغ بعنوان چاشنی برای بادمجان کبابی در خورش قیمه همراه رب نصف قاشق از این رب استفاده کنید توجه کنید رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه درضمن به غذا هم لعاب میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان ۵ عدد هویج ۳ عدد فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد سیر ۱۲ عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛