#اشترودل #تغذیه_دانشجویی
🍽اشترودل گوشت
🔸مواد لازم برای۵ نفر
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸قارچ ۵۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
🔸کره ۶۰ گرم
🔸آرد گندم ۴۵۰ گرم
🔸روغن مایع ۱۰۰ گرم
🔸شیر ۱۲۵ میلی لیتر
🔸پیاز ۲ عدد
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شکر ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
🔸مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید.
🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد.
🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید.
🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید .
🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#ترشی فلفل هندی
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به ترشی فلفل هندی اضافه کنید
ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :
فلفل سبز خرد شده500 گرم سیر خرد شده250 گرمپوست لیمو ترش به میزان لازم فلفل خشک هندی 10 عددتخم گشنیز1 فنجانزیره سبز1/2 فنجانمیخک5 عددفلفل سیاه1/4 فنجانروغن زیتون یا روغن کنجد3 فنجانآبلیموی تازه1/2 فنجاننمک3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی فلفل هندی :
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.
درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.
در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.
نکته :
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون
مواد لازم:
بادمجان متوسط 2 عدد
سرکه سیب 2 فنجان
سیر ۲ حبه درشت
نمک و فلفل به میزان دلخواه
جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نکته:
ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند.
طرز تهیه:
بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.
در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.
نکته: برای ظاهر زیباتر ترشی بادمجان می توانید پوست بادمجان ها را نگیرید و آنها را با پوست خرد کنید و در شیشه بریزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 #مطبل
# پیش_غذای ساده اما لذیذ
مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد متوسط
جعفری ریز شده ۲ / ۱ لیوان
پیازچه ریز شده ۲ / ۱ لیوان
کشک ۱ لیوان
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
ارده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده ۲ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. بادمجانها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجانها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
۲. بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#بستنی ِ #خانگی
.
مواد لازم:
لکوم ....................... 120 گرم
ماست شیرین ........... 450 گرم
عسل ...................... 1 قاشق چای خوری
آب ......................... 1 قاشق مرباخوری
چوب بستنی ............ به تعداد لازم
.
.
طرز تهیه:
#ماست #شیرین سفت، #عسل و آب را در #ظرف می ریزیم و خوب #مخلوط می کنیم. #لکوم ها را برش می زنیم و به مخلوط ماست اضافه می کنیم. مایه ی بستنی را درون #قالب های بستنی ریخته و چوب بستنی ها را وسط مایه ی بستنی و درون قالب، فیکس می کنیم. قالب بستنی را درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی آماده شود.
.
1: لکوم یکی از #شیرینی های معروف #ترکیه است که شبیه به #باسلوق می باشد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✅شیرینی نسکافه ای 😋
🌟واقعا عالیه دوستان.عطر خیلیییی دلنشینی داره طعم نسکافه خیلی دلچسبه تو این شیرینی.
✍موادلازم
آرد۲۲۵ گرم
کره۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت۵۰ گرم
پودرقند۶۰ گرم
نسکافه ۲ق غ
وانیل وآب جوش مقداری
🍜طرز تهیه
پودرقند وکره را باهمزن حسابی مخلوط میکنیم تارنگش کاملا روشن بشه.وانیل و نسکافه حل شده درآب جوش(آب بسیار کم درحد۱تا۲ق)اضافه میکنیم ویکم مخلوط میکنیم بعدازاون آردونشاسته الک شده رو اضافه میکنیم وبادورتند همزن مخلوط میکنیم تاخمیریکدست بشه.وقتیکه خمیر آماده شد باقیف وماسوره هرمدلی که دوس دارین شکوفه بزنین.شیرینی هاروداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۶۰درجه برای ۱۰تا۱۲قیقه قراربدین.
👈نکته:شکلات چیپسی هاروقبل ازاینکه بذارین تو فر روی شیرینیاتون بذارین تابهش بچسبه و همچنین شیرینیتون خیلی تو فر نمونه ک حالت بیسکوییتی پیدا کنه.چون شیرینیه کاملا نرم و خوش بافتیه.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
موادلازم 📌🔰
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو سه الی چهار ق غ ( بسته به رنگ پودرتون )
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک پیمانه ( بسته به ذائقه)
روغن مایع دوسوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل کمی
↙️طرز تهیه ♨️↘️
آشپزی خاص
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و کنار بزارید
شکر وانیل و تخم مرغ را با همزن حدود پنج دقیقه با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید سپس شیر را هم بریزید بعد مخلوط ارد و بگین پودر و پودرکاکائوی الک شده را اروم اروم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن چند ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید .
قابلمه رو چرب و ارد پاشی کنید (میتونید کاغذ روغنی هم بندازید کفش )و مواد رو درون قابلمه بریزید و روی درش دم کنی بزارید مثل وقتی که میخواید برنج دم کنید و درش رو محکم ببندید که هوا داخل قابلمه نشه ..حتما از دم کنی استفاده کنید چون بخار اب روی کیک میریزه
بزارید رو شعله خیلی ملایم بعد از چهل و پنج دقیقه با خلال چوبی تست کنید اگه چیزی به خلال نچسبید کیک شما اماده س ...به همین راحتی😋
.. ( من کیکمو از وسط دو نصف کردم وقتی خنک شد یه پاکت خامه صبحانه که با نسکافه و پودر قند طعم دارش کرده بودم مابین کیکم زدم و روی هم گذاشتم برش کیکامو و گذاشتم یخچال
برای تزیین روشم از شکلات تخته ای رنده شده و پودر نارگیل و شکلات چیپسی استفاده کردم روی سطح کیک یکم خامه مالیدم تا به کیک بچسبن و نریزن )
اگر این کیک رو میخواید بافر درست کنید با دمای صد وهفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار بدین
پ.ن منظور از پیمانه لیوان دسته دارای فرانسوی هست
سی دقیقه اول در قابلمه رو اصلا برندارید چون پف کیک میخوابه
ب ما بپیوندید👇
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
نوش جان😋😋
#خاچاپوری_ به سبک من
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۴ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پنیر صبحانه و پنیر پیتزا به میزان لازم.
زرده تخم مرغ برای رومال
کنجد : به میزان لازم.
شیر و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد نصف روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان خمیر پهن کنید به قطر ۳ میلیمتر.و به شکل قایق درستش کنید. پنیر صبحانه رو با پشت قاشق له کنید و با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید.نسبتاشون ۲ به ۱ باشه. (می تونید از پنیر توپی موزارلا)استفاده کنید. . روی خمیر از این ترکیب بریزید یه دونه تخم بلدرچین روی ترکیب پنیر بزارید و خمیر رو از اطراف به برگردونید تا مخلوط پنیر از اطراف نریزه.اطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه و حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
پ ن: من تخم بلدرچین نداشتم و یه زرده تخم مرغ روی پنیر گذاشتم
#دسر دورنگ با مغز موز وبیسکوییت
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱