eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#یه پیمانه هویج رنده شده که من توفریزر داشتم همون اضافه کردم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#دوساعت بعد نصف پیمانه عدس اضافه میکنیم دوقاشق پر رب اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#یک ساعت ونبم بعد اینکه رب وعدس اضافه کردیم رشته سوپی اضافه میکنیم ودوقاشق گشنیز خورد شده و یک قاشق ابلیمو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#وبعد بیست دقیقه امادست شده وجا افتاده نوش جونتون ❤️❤️👩🍳 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
شیر ۱ لیوان گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ نسکافه تلخ ۱ ق غ پنیر خامه ماسکار پونه ۱ بسته خامه صبحانه ۱بسته پودر قند ۱۲۰ گرم طرز تهیه پودر ژلاتین رو به روش بن ماری باز میکنیم بعد داخل ظرفی پنیر خامه و پودر قند و شکر رو میزنیم تا کامل مخلوط بشن بعد شیر گرم که نسکافه رو داخلش حل کرده بودیم و خنک شده رو به همراه ژلاتین خنک شده اضافه میکنیم میتونید داخل قالب یا مثل من داخل جام بریزید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
دسر نسکافه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
موادلازم: پودر كرم كارامل ١بسته شير٢/٥پيمانه گلاب٢ق س شكر١/٤پ پودر كاسترد٢ق غ كره٥٠گرم زعفران دم كرده ١ق س پودر ژلاتين ١ق س ✍طرزتهيه: شكر را روى حرارت ملايم قرار داده تا كاملاً آب شود ورنگش طلاي بشه بعد كره را ريخته و تفت ميدهيم تا بخورد شكر برود پودر كاسترد ،شير،پودر كارامل ،گلاب،زعفران و پودر ژلاتين را روى حرارت قرار داده تا فقط گرم شود در حين هم زدن شكر و كره را اضافه و مرتب هم مى زنيم تا يكدست بشه و كمى غليظ بشه و مايه داخل كارامل را ريخته هم مى زنيم وقتى يكدست شد از روى حرارت برداشته و دلخل قالب مورد نظر ريخته داخل يخچال ميزاريم تا خوشو بگيره. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
دسر حلوای کاراملی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
شلیل مواد لازم تخم مرغ سه عدد کره صد گرم ارد سفید دو لیوان ماست نصف لیوان شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق چایی خوری پکنیک پودر یه قاشق مرباخوری نشاسته ذرت یه قاشق شلیل دو عدد طرز تهیه کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم ...کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کیک شلیل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم برای ۴ نفر ۵۰۰ گرم گل‌کلم پاک شده ۸ عدد تخم‌مرغ ۳۰۰ گرم هویج ۳۰۰ گرم سیب‌زمینی ۳ عدد پیاز متوسط ۳ عدد گوجه‌فرنگی متوسط ۲ /۱ ق چ سرخالی پودر زعفران ۳ عدد فلفل دلمه‌ای نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم طرز تهیه: ۱(dot) ابتدا گل‌کلم‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس آنها را خرد کنید. ۲٫ در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، گل‌کلم‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا گل‌کلم‌ها نیم‌پز شوند؛ سپس آنها را آبکش کنید. ۳٫ پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیازها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. ۴٫ در این فاصله، هویج‌ها را بعد از پوست کندن نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و تخم آنها را خارج کرده و به صورت ریز خرد کنید. حالا سیب‌زمینی‌ها را هم بشویید و بعد از پوست گرفتن، به صورت نگینی خرد کنید. هر کدام از این مواد خرد شده را در ظرف‌های جداگانه آماده نگه دارید. ۵٫ در این مرحله، ابتدا هویج‌های خرد شده را داخل تابه حاوی پیاز داغ بریزید و همراه با پیاز، کمی تفت دهید. سپس سیب‌زمینی‌ها را هم اضافه کرده و بعد از حدود یک ربع فلفل خرد شده را هم بیفزایید و اجازه دهید تا این سبزی هم تفت داده شوند. ۶٫ کاسه بزرگی آماده کنید و ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و توسط چنگال آن‌قدر بزنید تا مایه تغییررنگ پیدا کند. ۷٫ مخلوط پیاز، سیب‌زمینی، هویج و فلفل تفت داده شده را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن را به مواد داخل کاسه (مایه تخم‌مرغی) اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۸٫ پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید و آنها را فیله کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کرده و به مواد فوق اضافه کنید. به این ترتیب، مایه کوکو برای سرخ کردن آماده می‌شود. حالا تابه نچسب مناسبی آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. ۹٫ وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو به مدت ۱۵ تا‌۲۰‌‌دقیقه روی شعله کم اجاق گاز حرارت ببیند تاخودش را کمی بگیرد. ۱۰٫ بعد از گذشت این مدت، یک شعله پخش‌کن زیر تابه بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا زیر کوکو سرخ شود. برای سرخ شدن طرف دیگر کوکو یا آن را مثل کوکوی سبزی برش دهید و هر برش را به صورت جداگانه برگردانید یا اینکه روی دهانه تابه، سینی گرد بگذارید و پس از برگرداندن کوکو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهید؛ به این ترتیب دو طرف کوکو مانند ته‌چین به صورت درسته سرخ می‌شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کوکوی گل کلم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱