#فرنی_بستنی
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد،
شیر 2لیوان
نشاسته ذرت 5 ق غ سرصاف
شکر 6ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه 5_4ق بزنید،من 5 ق غ ریختم)
وانیل کمی
گلاب 3_2ق غ
بستنی وانیلی 150_100گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک
پودرژلاتین 2ق غ
اب سرد 1/4لیوان
درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین 1/4لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود،
درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد،
(حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد)
فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد
پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را،
درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید،
می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم
یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک،
ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید،
درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی
مواد لازم:
یوفکای باقلوایی نصف بسته 500 گرمی
کره 150 گرم
پودر هل 2 قاشق غ
پودرقند 4 قاشق غ
گلاب 3 قاشق غ
مغز گردوی خرد شده 2 پیمانه
زعفران رقیق شده یکی دو قاشق
پودر پسته مقداری برای تزئین
مواد لازم برای شربت:
شکر یک و نیم پیمانه
آب یک پیمانه
شیر عسلی نصف پیمانه
گلاب 2 قاشق غ
طرز تهیه:
اول شربت رو درست میکنیم،برای درست کردن شربت آب،شکر و شیر عسلی را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم و هم میزنیم تا شکر حل شود بعد اجازه میدیم شربت به جوش بیاد و تا حدودی غلیظ بشه و به قوام بیاد کف حاصل از جوشیدن رو میگیریم وقتی شربت به قوام اومد دو قاشق گلاب اضافه میکنیم و وقتی یکی دو قل دیگه زد گازو خاموش میکنیم.
حالا مواد داخل باقلوا رو آماده میکنیم،برای مواد داخلش دو پیمانه گردو را با آسیاب چرخ میکنیم نباید زیاد ریز بشه یا درشت بمونه،بعد از اینکه گردو رو چرخ کردیم،دو پیمانه گردوی خرد شده را با پودر قند و پودر هل مخلوط میکنیم بعد بهش سه قاشق گلاب اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا مواد کمی بهم بچسبن و خمیری شوند.
خمیر یوفکای باقلوایی را از بستش خارج کنید من از خمیر یوفکای ایرانی مارک هومینا استفاده کردم ولی اگه خمیر یوفکای ترک پیدا کردین از اونم میتونید استفاده کنید.
ورقه های یوفکا خیلی نازکن پس باید خیلی با احتیاط لایه ها رو بردارین،سه لایه از یوفکاها رو یکی یکی پهن کرده و مابینشون رو با قلمو کره مال میکنیم تا لایه ها بهم بچسبن بعد از مخلوط گردو روش میریزیم و روی همه ی قسمتها پهنش میکنیم و شروع به رول کردن یوفکاها میکنیم بعد از رول کردن با کارد تیز به اندازه های سه سانت رول رو برش میزنیم و بهمین ترتیب سه الی چهار تا رول درست میکنیم و در ظرف پیرکس چرب شده کنار هم قرار میدیم و در آخر روی همشونو با قلمو کره میمالیم و برای خوشرنگ شدن کمی زعفران رقیق شده روی باقلواها میمالیم و باقلواها رو در فری که از قبل با 180 درجه گرم شده بمدت 25 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم و در آخر دو الی سه دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی باقلواها طلایی شود،باید مواظب باشیم باقلواها نسوزن،بعد از اینکه باقلواها رو از فر خارج کردیم همونطور داغ شربت خنک شده را کم کم روش میریزیم و روی باقلواها پودر پسته میریزیم و نیم ساعت بهش اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلواها برود.
موقع درست کردن باقلوا یه دستمال تمیز روی یوفکاهایی که استفاده نمیکنید بذارید تا خشک نشن،یوفکاهای اضافی رو بسته بندی کرده و تو فریزر نگهداری کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپ_کورن_مرغ
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻
که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍
این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋
پ.ن:خدایی پنیر رو هر کاری میکنی جذاب میشه.😅
اصلا کش که میاد هوش از سر من میره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپ_کورن_مرغ
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻
که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍
این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋
پ.ن:خدایی پنیر رو هر کاری میکنی جذاب میشه.😅
اصلا کش که میاد هوش از سر من میره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️مادر ❤️
یعنی نشانه خدا❤️
❤️مادر❤️
عصاره ای از...
تمام صفات ثبوتیه🌹
ذات حق تعالی
تقدیم به همه مادران❤️
صاحبان فردوس🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_کارامل_بادام_زمینی
برای تهیه ی این اسلایس ها اول باید شکر رو به صورت کارامل دربیارین، که این کار نیاز به کمی دقت داره.
ابتدا ی لیوان شکر رو داخل ماهیتابه ریخته به طوری که خیلی روی هم انباشته نشن، بعد روی حرارت خیلی کم قرار میدیم تا شکر حل شود، اصلا نباید شکر رو در حین آب شدن هم بزنید، فقط میتونین کمی ماهیتابه رو تکون بدین. تا دما به همه جای ماهیتابه برسه. ممکنه قسمت هایی از شکر گلوله بشه که به مرور روی حرارت باز میشه، حالا یک پاکت خامه ی صبحانه رو روی حرارت غیر مستقم گرم میکنیم و همش میزنیم تا روان تر بشه. بعد با احتیاط خامه ی گرم شده رو به شکر کارامل شده اضافه میکنیم، بعد از اضافه کردن خامه داخل ماهیتابه بخار ایجاد میشه، مواظب دستتون باشین 😉😉.
حالا ی لیوان مغز بادام زمینی خام رو به کارامل و خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شن.
داخل ظرف مورد نظرتون نایلون بکشین و یک ردیف بيسکوئيت پتی بور بچینین، سپس یک لایه کارامل، و بعد دوباره بيسکوئيت و باز ی لایه کارامل، و لایه ی آخر که بيسکوئيت هست و شکلات آب شده. بعد ظرف رو یکی دو ساعت تو یخچال میذاریم تا شکلات سفت شه، سپس با چاقو اسلایس ها رو برش میدیم و با چای نوش جان میکنیم.
اگه کارامل تون در حین کار سفت شه دوباره کمی روی حرارت گرمش کنین تا رون تر شه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو_مجلسی
ابتدا برنج را با آب و مقداری نمک خیس و چند ساعت کنار بذارید.سپس در قابلمه آب را به جوش آورده و برنج خیسانده را در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج آماده شد آبکش کنید.
کف قابلمه روغن ریخته و تهدیگ مورد نظرتون رو بذارید
برنج آبکش رو در قابلمه بریزید و دمکنی بذارید و صبر کنید تا دم بکشه.
در این فاصله در تابه یکی دو قاشق روغن بریزید و کشمش که از قبل اونو شستید رو بریزسد و یکی دو دقیقه تفت بدید با حرارت متوسط ،مواظب باشید اگه حرارت زیاد باشه کشمش باد میکنه و شکل ظاهریشو از دست میده.
بعد کشمش رو از تابه خالی و دوباره به دلخواه کمی روغن و کره در تابه بریزید و زرشک شسته شده رو در مخلوط کره و روغن بریزید و حتما حرارت ملایم باشه وگرنه زرشک میسوزه،به دلخواه کمی شکر بریزید...زیاد نباید شیرین بشه چون طعم شیرین کشمش مکمل ترشی زرشکه...
در آخر چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ بریزید و کمی تفت داده و حرارت رو خاموش کنید.
در تابه یک عدد پیاز رنده شده رو با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه و سپس مقداری زردچوبه،فلفل سیاه،کمی فلفل قرمز،کمی پودر سیر و کمی پودر تخم گشنیز بریزید و مقداری تفت دهید در حدی که عطر ادویه بلند بشه و بعد بلافاصله میگو های پاک شده رو در تابه بریزید.
کمی هم بزنید تا میگو با ادویه و پیاز طعم دار بشه.
سپس کمی زعفران دمکرده اضافه و دوباره تفت بدید.
حرارت گاز باید متوسط باشه.
همیشه به یاد داشته باشید که تایم تفت دادن میگو بین 3 تا 5 دقیقه ست اگه بیشتر تفت بدید میگو سفت و لاستیکی میشه...ولی بین 3 تا 5 دقیقه کاملا نرم و لذیذ و خوش بافته
نمک را در آخر به میگو اضافه کنید وگرنه میگو رو سفت میکنه.
از قبل مقداری پیاز داغ کرانچی تهیه و به دلخواه در پایان با مقداری گردوی نگینی تفت و کنار بذارید.
تا الان برنج دمکشیده ،مقداری از اونو با زعفران دمکرده مخلوط و کنار بذارید برای تزئین...
برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و و به سلیقه خودتون تزئین و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارگیلی
#دسر_میوه_ای
شیر سه و نیم لیوان
شکر 120 گرم (نصف لیوان ) ( براساس ذایقه خود می تونین کم و زیاد کنین )
پودر ژلاتین 35 گرم ( 3.5 ق غ)
پودر نارگیل 80 گرم (حدودا یه لیوان قبل آسیاب کردن بعد آسیاب تقریبا نصف لیوان)
خامه صبحانه (یا قنادی) نصف پاکت حدودا 100 گرم
نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
توی یه ظرف دیگه 3 لیوان شیر و شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
پودر نارگیل رو خوب آسیاب کردم . وقتی که آسیاب کردم داخل لیوان ریختم و اندازه اش نصف لیوان شد .داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
خامه رو هم یه کم با چنگال زدم و داخل مواد ریختم اگر خامه قنادی استفاده می کنین به میزان شکر توجه کنید چون خامه قنادی شیرین تر هست .
برای اینکه می خواستم دو رنگ کنم دل به خواهی مقداری از مواد برداشتم و یه کم پودر کاکائو رو با آب گرم مخلوط کردم و داخلش ریختم و بعد داخل قالبم از مواد کاکائویی شده ریختم و گذاشتم یخچال .
وقتی از نیم بند یه کم سفت تر شد مابقی مواد رو روش ریختم و گذاشتم یخچال تا خوب ببنده .
قالب من اینجا پلاستیکی هست ، بعد از بسته شدن دسر دورش رو با چاقو آزاد کردم . چون خامه داره دسر نیازی هم نداره از قبل قالب چرب بشه به دلیل وجود خامه ولی اگر خواستین می تونین یه کم چرب کنین قبلش قالب رو .
بعد که دیدم از جاش آزاد شده ، روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
شبتون شیرین عزیزای دلم
امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم...
پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین
خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍
خب بریم سراغ دستور
شیرینی اَرده
ارده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است
به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین
حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه
پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم
وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم
تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس خمیر را خارج کرده
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم
گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه
روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین
میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه
نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست
نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تاتلی_ شیری _با_ سس_ انار
مواد محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 ق غ آرد
3 ق غ نشاسته
1 ق مربا خوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس :
3 لیوان آب انار
1 استکان شکر ( 70 گرم)
1 استکان نشاسته (40 گرم)
طرز تهیه:
شیر،شکر،آردونشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود بزارید روی حرارت با همزن دستی مدام هم میزنید تابپزید وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و اول کمی با همزن دستی بزنید تا کره با حرارت محلبی آب بشه بعدبا همزن برقی حدود 4_3 دقیقه خوب همزده. تمام فنجان ها را خوب خیس کنید تا محلبی بهش نچسبه و راحت بیرون بیاد.
محلبی را داخل فنجان ها به طور برابر بریزید و حدودا 1.5 بند انگشت از سر فنجان خالی بماند
فنجان ها را کنار بذارید تا کاملا خنک شود. برای سس انار دانه های اناررو داخل مخلوط کن بریزید، سپس از صافی رد کنید
آب انار(3لیوان) را داخل قابلمه بریزید . هر میوه ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید اما آب میوه آماده استفاده نکنید.
شکر و نشاسته روباهم مخلوط کنید و هم بزنید سپس روی حرارت در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.
سس اناررو روی محلبی سرد شده بریزید و حدود 5_4 ساعت داخل یخچال بذارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_کلم
این سالاد واقعا عااالیه حتما حتما امتحان کنید
کشمش تو این سالاد اختیاریه واسه یکبار هم شده با کشمش امتحان کنید😍
مواد لازم
کلم سفید سه پیاله خرد شده
کلم قرمز یک پیاله خرد شده
هویج رنده شده یک پیاله رنده شده
گردو یک مشت
دونه انار یک دوم پیاله
کشمش یک چهارم پیاله
سس مایونز سه قاشق پر
آب لیمو چند قاشق مقداری نمک
کلم ها رو ریز خرد کنید
هویج رو با رنده متوسط رنده کنید
گردو نگینی خرد کنید
همه مواد رو با هم قاطی کنید حدود یکساعتی بزارید یخچال تا سس به خورد مواد بره به سلیقه خود تزیین کنید ونوش جان بفرمایید
من برای تزینش از هویج استفاده کردم
هویج رو پوست کنده وبا تراش سبزیجات تراش کنید.سپس هویج تراش شده رو دایره وار جمع کنید. توجه کنید وقتی که تراش میکنید هویج رو کمی با فشار تراش بدید که نازک تراش نشه
تراش سبزیجات لوزام فنادیا دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت عدس
من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید.
سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری
عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید
سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید
سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید
تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن
سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس
عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیبزمینی_شکم_پر
مواد لازم🔻
سیب زمینی آب پز ۶ عدد
نمک،فلفل سیاه
پیاز
سیر له شده
فلفل چیلی، فلفل دلمه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
سینه مرغ پخته شده ۳ تکه
نمک،پاپریکا،زیره
خامه آشپزی نصف پیمانه یا بجاش: نصف پیمانه شیر + نصف پاکت خامه (حدود ۱۰۰ میلی لیتر ) + ۱ ق غ پر پنیر خامه ای
پنیر موزارلا یا پیتزا
آرد
تخم مرغ ۲-۳ عدد + کمی نمک و فلفل سیاه
پودر سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛