eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ترخینه هارو چند ساعتی تو آب خیس کنید بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان ونمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم بذارید تا جا بیفته. @ashpaziykhs
🔷 مواد لازم برای۳ نفر: پیاز ۱ عدد برنج ۲ لیوان سیب زمینی ۱ عدد زعفران (ساییده شده) ۱/۴ قاشق چای خوری گوجه فرنگی ۵ عدد روغن ۱/۲ استکان نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه : ۱- ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد. ۲- در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید . ۳- برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود. سایر نکات دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست. این غذا بیشتر جزو غذاهای تابستانی است. 1) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند. 2) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید. 3)در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید(این مقدار را از آب اولیه کم کنید). 4)بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دمی گوجه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. مواد لازم شیرینی: کیک کاکائویی ......................... 6 یا 7 تکه گلابی .................................... 2 عدد مغز گردو یا فندق ................... به مقدار دلخواه(اختیاری) . مواد لازم روی شیرینی: شکلات تخته ای ..................... 160 گرم. . طرز تهیه: در ظرفی، تکه های را پودر می کنیم. گلابی ها را پوست کنده و رنده می کنیم. گلابی های رنده شده و مفز یا خرد شده را به کیک پودر شده اضافه می کنیم و خوب کرده و ورز می دهیم به طوری که قوام مخلوط حاصل نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شُل. اگر مخلوط شُل شد، کمی پودر کیک به آن اضافه می کنیم و اگر سفت بود، یک نصفِ گلابی رنده شده ی دیگر به آن اضافه می کنیم. از خمیر حاصل، تکه هایی به بزرگی جدا کرده و کف دست، آن را به شکل گلابی درمی آوریم و درون که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی روی کیک های گلابی، های تخته ای را در پیرکسی خرد کرده و به روش ، ذوب می کنیم و شکلات ذوب شده را روی کیک های گلابی درون سینی می ریزیم، طوری که تمام قسمت های کیک گلابی با سس شکلات پوشانده شود. سینی را در قرار می دهیم و وقتی که روکش شکلاتی کیک های گلابی خودش را گرفت، آن را می کنیم. . شیرینانه: می توانیم از کیک های آماده استفاده کنیم و یا خودمان یک کیک ی کاکائویی درست کنیم. . تون سالم، تون شاد و تون پر برکت. .اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیرینی گلابی شکلاتی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام عزیزان روزتون خوش ❤️ با این کیک تابه ای موافقید ؟بافتش رو‌میپسندید؟😉 یه توضیح برای کیک های روی گاز میدم همه ی کیک هارو میتونید روی گاز درست کنید به چند روش یک : توی تابه یا قابلمه بریزید کفش رو چرب کنید و دولایه کاغذ روغنی بزارید و همه جارو چرب کنید سرش رو بزارید و ده دقیقه یک ربع قبل بزاری گرم بشه مواد رو بریزید داخلش و بزارید بپزه(شعله پخش کن هم باید بزارید ) دو: اینجا از هر قالبی حتی مدل دار میتونید استفاده کنید کافیه یه دیگ بزرگتر انتخاب کنید و کفش یه پایه یا حتی قالب کیک یزدی بزارید برای قرار دادن قالب کیک روش به عنوان پایه بعد سرش رو دم کنی گذاشته بزارید یپزه (اینجا هم باید از قبل گرم بشه قابله) روش سوم : با بخار اب هست قالب رو انتخاب کنید همراه با یه دیک بزرگتر تا نیمه قالب آب پرکنید و بعد بزارید آب جوش بیاد تو این فاصله مواد کیک رو درست کنید بریزید تو قالب و بزارید توی آب سرش دم کنی بزارید و اجازه بدید بپزه برای این اول آب رو اندازه می‌زنیم که بیش از حد آب ریخته نشه و موقع جوش خوردن یا گذاشتن قالب توش .آب نفوذ کنه دیگه هر جور خودتون راحتید برای استفاده از تابع دوطرفه حتما واشر رو دربیارید اینم از دستور کیک 👇 تابه دو طرفه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم و روی گاز شعله پخش کن گذاشتم و باشعله متوسط یک ربع قبل گذاشتم گرم شد و تو همین حین مواد کیکمو آماده کردم واشر تابه هم باید دربیاید من کیکم سی و پنج دقیقه ای پخت شما چک کنید بعد اینکه پخت پشت رو کنید تا اون سمتش هم خوشرنگ بشه چهار عدد تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل رو با یک لیوان شکر بزنید تا سفیدو کشداربشه بعد یه لیوان چای پررنگ ،دوسوم پیمانه روغن مایع،به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید دراخر دولیوان ارد رو که با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کردین به مواد افزوده و.خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد و داخل تابه بریخته دوستان عزیز اگر در آخر دیدید مواد کیک کمرنگ هست میتونید دو‌ق پودر کاکائو بزنید دوستان این کیک به تنهایی طعم خاصی یا طعم چای قالب باشه نداره مثل کیک ساده هست منتها همونطور که گفتم من چایم رو با گل محمدی دم دادم و کیکم مزه گلاب میداد شما یا چایتون رو عطر دار کنید یا به موادتون چند ق گلاب یا کمی هل بزنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک چای تابه ای اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای تعداد 70 نفر منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه😉 شیر 24 پیمانه پودر ژلاتین 24 ق غ خوری شکر 6 پیمانه خامه 700 گرم رنگ مجاز خوراکی ب دلخواه ابتدا شیر و شکر و پودر ژلاتین و خامه رو با هم مخلوط میکنیم خوب ک مخلوط شد روی حرارت قرار میدهیم و هر چند دقیقه یک بار دوباره مخلوط میکنیم اگه مدام هم بزنیم ک بهتر ولی اگه نتونستینم مشکلی پیش نمیاد انقد هم میزنیم ک مواد تقریبا یکدست بشه و پودر ژلاتین ب خوبی حل بشه بعد تمام مواد رو از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه حالا اگه خواستین دو رنگ یا سه رنگ بشه ب دلخواه از رنگ خوراکی استفاده کنید (مثلا من برای این ظرفای تلقی یک نفره از دو رنگ استفاده کردم سفید و صورتی ک سفید نیاز ب اضافه کردن رنگ نداره ولی برای صورتی از چند قطره رنگ استفاده کردم هر چقد دوست دارید رنگش بیشتر و پر رنگ تر بشه از رنگ بیشتری استفاده میکنیم )یک لایه بریزید و بزارید داخل یخچال بمونه خودشو ک گرفت لایه بعدی رو اضافه میکنیم تقریبا هر لایه نیم ساعت زمان لازم داره تا خودشو بگیره اگه تست کردین و هنوز سفت نشده بود اجازه بدین دوباره بمونه تا خوب سفت بشه همین طور ادامه میدیم تا لایه آخر برای دیزایین روش هم میتونید از خامه زده شده قنادی یا ترافل. شکلات چیپسی. توت فرنگی .البالو یا گیلاس استفاده کنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پاناکوتا اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: برنج یک پیمانه آلوبخارا200گرم روغن مایع به مقدارلازم سبزی خرد شده 300گرم گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت چرخ کرده مرغ 150گرم باقلا سبز تازه ی بلانچ شده و نگینی شده 300 گرم تخم مرغ دوعدد پیازداغ یک پیمانه زعفران ساییده و حل شده در اب جوش دوقاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدارلازم استاک گوشت پنج پیمانه پیاز خلالی یک عدد بزرگ ✍طرزتهیه: برنج را یکی دوساعت خیس نمایید سپس آب روی برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش روی برنج ریخته و روی حرارت قرارمیدهیم تا آب برنج درحدی کشیده شود که سطح برنج کمی خیس باشد برنج را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود آلو را نیزازیک ساعت قبل درمقداری آب خیس نموده و هنگام مصرف آبکش نمایید تا هیچ آبی نداشته باشد درتابه ای حاوی روغن سبزی را چنددقیقه تفت بدین تا آب ان کشیده شود درظرفی گوشت های دوبار چرخ شده ؛ سبزی، باقلا، نصف پیمانه پیازداغ؛ تخم مرغ نیمی از زردچوبه نیمی از زعفران نمک و فلفل را اضافه کرده بخوبی ورز داده تاحالت چسبندگی پیداکند کوفته هارا درصورت تمایل وزن نمونده سپس مواد را کف دست باز نموده و داخل آن تعدادی آلو و پیازداغ قرار داده و به شکل گلوله درآورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم دراین فاصله یک عددپیازبزرگ را خلالی یانگینی نموده درمقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کرده سپس استاک گوشت یا پنج پیمانه آب جوش به اضافه ی دوعدد قرص عصاره ی گوشت و آب آلوها و زعفران باقی مانده را به پیاز اضافه کرده و منتظرمیمانیم تا بجوش آید کوفته هارا آرام آرام بافاصله به آب درحال جوش افزوده و بعد از پنج دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا بپزد دقت کنید پس از پخت باید حدود دوتا سه پیمانه از آب کوفته ها باقی بماند . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوفته باقلوا اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱