#ناگت_مرغ
750 گرم سینه مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن
1/5 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
نیم قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چای خوری پودر کاری
نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری زیره
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
مواد برای سوخاری :
پودر سوخاری (پانکو)
نصف قاشق چای خوری نمک
اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر
2 عددسفیده تخم مرغ
طرزتهیه :
سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای 3 نفر
بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرغ
حدودا برای 8 تا 10 نفر
سینه مرغ 1 عدد
نان تست 1 بسته
خیارشور 5 تا 6 عدد
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان
جعفری خرد شده حدودا نصف لیوان
پیازچه خرد شده 5 ق غ
ماست خامه ای یا چکیده نصف لیوان
سس مایونز به میزان لازم
پنیر خامه ای (اگه باز تمایل داشته باشین به میزان لازم )
ریختن ذرت ،نخود فرنگی ، هویج ،فلفل دلمه ، قارچ ، ژامبون اینها کاملا سلیقه ای هست می تونین استفاده کنین .
مرغ رو کمی تفت دادم و بعد با یه پیاز و چوب دارچین و کمی نمک و زردچوبه و آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت هم میشه ریش ریش کرد و هم رنده ریز . ریز شدنی خوبیش اینه کلا توی مواد حل میشه 😊.
خیار شورها رو نگینی خرد کردم .
جعفری و پیازچه رو هم خرد کردم .
ماست چکیده و سس مایونز رو مخلوط کردم می تونین پنیر خامه هم استفاده کنین من نریختم توی مواد . بعد همه مواد رو با هم مخلوط کردم .
نون تست ها رو دورش رو با چاقو برش دادم . توی یه ظرف کنار هم چیدم چند تا ردی کاغذ هم شکل قلب برش داده بودم روش گذاشتم و برش دادم . حالا بخواین ساده مستطیلی یا مربع می تونین درست کنین دیگه هر طور بخواین 😉.
بعد کف ظرف مورد نظر چیدم . و روش از موادم ریختم و صاف کردم و پهن کردم و دوباره روش نون تست چیدم این کار رو تا سه الی چهار لایه تکرار کردم .
برای مواد سس رویه و دیواره اش هم کمی ماست چکیده و سس مایونز و یه کم پنیر خامه لبنه استفاده کردم این بار خوب با هم مخلوط کردم و ردیه و دیواره هاش رو باهاش پوشوندم .
از اون دور نون تست ها به دیواره ها چیدم .
روش برای تزیین کمی شوید استفاده کردم . اون رنگی صورتی هم سس مایونز هست که رنگ خوراکی بهش زدم و داخل قیف یکبار مصرف ریختم و طرح دادم .
برای مواد سس حواستون باشه ماست آبدار نباشه .مواد سس آبدار باشه کیکتون خمیر میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم 12 در 30 هستش .
در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده_گوشت
با این دستور 4 تا 6 عدد پیده خواهید داشت
آرد 3 پیمانه(حدود 400 گرم)
خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد
نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
شکر 1 قاشق چایخوری استاندارد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری استاندارد
1 عدد زرده تخم مرغ+کمی کره+کمی زعفران+کنجد برای رومال
آب ولرم نصف لیوان برای عمل آوری+کمی بیشتر برای خمیر شدن آرد .
گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم
پیاز نگینی شده 1 عدد درشت
گوجه فرنگی ریز نگینی شده 2 عدد درشت
جعفری ساطوری 1 تا 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 حبه یا مقداری پودر سیر
فلفل دلمه ریز نگینی شده 1 عدد
.
خمیرمایه فوری+شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید.
آرد+نمک را با همزن دستی مخلوط و سه بار الک کنید.
خمیرمایه عمل آمده+روغن مایع را به آرد اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید و کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرارداده و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید
پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود،سپس فلفل دلمه ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت داید تا نرم شود و بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید.
کمی زردچوبه+فلفل+نمک+سیر له شده یا پودر سیر اضافه کنید.
سپس گوجه فرنگی ریز نگینی شده را هم اضافه کنید و کمی که آب گوجه فرنگی کشیده شده رب گوجه را اضافه و تفت دهید.
مواد گوشتی را کنار بکذارید تا خنک شود.
.
بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید.
روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید .
سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید.
بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده،کاغذ روغنی رو کمی چرب و بعد خمیر پیده را روی آن قرار دهید.
روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید.
میتوانید به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی میده بپاشید.
دور تا دور خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران(به دلخواه)+کمی کره رومال کرده و کنجد بپاشید.
پیده را در فر با حرارت 200 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.
در فر برقی دما 20 درجه کمتر
پیده را در تابه روی گاز میتونید بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی
قبل از دست به کار شدن کشمش رو حدود یکساعتی تو آب ولرم خیس کنید سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کاملا جمع بشه
اگه شیرینی نرم دوست دارید روغن رو همین جوری بصورت جامد بریزید واگر شیرینی ترد رو دوست دارید روغن رو گرم کنید.
عزیزان توجه کنید از روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید .با روغن صاف قنادی عالی میشه وموندگاری طولانی داره اگه به روغن صاف دسترسی ندارید روغن جامد پخت وپز استفاده کنید نیمه مایع ونیمه جامد نمیشه بسیاری از عزیزان از کره استفاده میکنن من شخصا بوی کره تو شیرینی ندوست.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 180 گرم من روغن رو گرم کردم فقط گرم نه داغ
پودر قند 250 گرم حتما پودر قند باشه
تخم مرغ سه عدد کوچک
ماست 50 گرم ترجیحا شیرین
کشمش پلویی100 گرم من پلویی قرمز رنگ نداشتم
پودر قند وروغن رو حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو بریزید هر تخم مرغ یک دقیقه زده بشه
سپس ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه بزنید
سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید موقع ریختن آرد بهتره پره مخصوص خمیر رو بزارید نداشتید مشکلی نیست خمیر که آماده شد کشمش بریزید ومخلوط کنید
فر دارید از فر استفاده کنید ندارید بدون فر درست کنید
فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید
رو سینی کاغذ روغنی بندازید با قیف ساده ویا قاشق خمیر رو بچینید رو سینی وبزارید تو فر حدود 20 الی 25 دقیقه زود زود چک کنید زیر شیرینی طلای بشه کافیه روی شیرینی لازم نیست طلای بشه. فر رو خاموش کنید سینی رو خارج کرده شیرینی ها که سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف دربسته به مدت دو هفته داخل یخچال وبه مدت دو ماه داخل فریزیر ماندگاری داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_قلبی
ایده شکلات چوبی قلبی برای روز پدر 💜
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد 5 عدد نان🔻
آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان ونیم
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
مایه خمیر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع دو قاشق
آب ولرم نصف لیوان یه ذره بیشتر البته بستگی به آب خوری آردها داره شاید نصف لیوان کافی باشه.
مواد میانی نان🔻
سیب زمینی پخته دو عدد متوسط
گشنیز خرد شده تازه دو قاشق
سیر دو حبه
نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا به میزان لازم
کره برای رومال نان
طرز تهیه🔻
آرد رو الک کنید شکر ونمک وپودر خمیر مایه اضافه کرده وباهاش مخلوط کنید.
وسط آرد رو گود کرده آب وروغن رو اضافه کرده مخلوط کرده وبا دست ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد.روی خمیر رو پوشانده یکساعت تا یکساعت ونیم استراحت دهید.تا پف کنه وحجمش دو برابر بشه.
سیب زمینی رو با پوست بپزید.
پوست بگیرید و رنده کنید.
سیر رنده شده وگشنیژ خرد شده و ادویه ها رو اضافه کرده وخوب مخلوط کنید.
پس از آماده شدن خمیر چونه های به اندازه نارنگی بگیرید من 70 گرمی وزن کردم
با دست کمی باز کنید واز مواد میانی بریزید و سپس لبه های خمیر رو جمع کنید مثل بقچه جمع کنید با دست ویا با وردنه به آرومی چانه رو باز کنید.
ماهی تابه رو با حرارت متوسط بدون روغن داغ کنید ودو طرف نان رو بپزید تا طلایی بشه مدام طرف نان رو زیر و رو کنید تا یکدست بپزه تا داغ دو طرفشو کره بمالید ونوش جان کنید😋
اگه گشنیز تازه نداشتید جعفری ویا گشنیز خشک ویا کمی سبزی معطر بزنید.
خمیر مایه لازم نیست جدا عمل بیاد با آرد مخلوط کنید.
این مقدار شکر برای زود عمل اومدن خمیر مایه داخل خمیره تاثیری در طعم نان نداره.
خمیر باید نرم ولطیف باشه آرد زیادی به خوردش ندید تا نان سفت نشه.
اگه میخواید بیشتر درست کنید تمام مواد رو دو برابر دستور کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_نسکافه_ای
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی 150 گرم (یک لیوان)
شکر 220 گرم ( یک لیوان)
آب یک لیوان
نسکافه 2 ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم)
روغن مایع 60 میلی( 1/3 لیوان)
کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 2 تا 3 ق غ
پودر هل نصف ق چ
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه .
آرد رو الک کردم ، من آرد گندم (نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا 45 دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم . میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا .
بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین .
من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم 20 دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
نکات : جای نسکافه می تونین پودر کاکائو هم بریزین .
آرد حتما الک کنین تا گوله نشه .
میزان کره و روغن تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که ترکیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعی کنین ترکیب روغن مایع و کره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . کره هم باعث خوشمزگی و لطافت و نرمی میشه .
می تونین هر طور بخواید تزیین کنین چه به این شکل که من درست کردم و چه حتی داخل دیس می تونین بریزین و تزیین کنین .
برای من حدودا 15 تا 16 عدد این شکلی شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش
#آش_گندم
این مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید.
گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج 300گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید
عدس وگندم خیس کردن نمیخواد
عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁
نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه
شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین .
بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره.
تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست.
بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید.
بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن.
برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم.
برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید.
بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شنی 😋
ارد سفید یک و یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان
ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ب پ 1 ق غ
هل کمی
پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان
شیرعسل نصف قوطی
🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛