eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"کرم شکلات" شیر سرد 1 لیتر شکر 1 پیمانه میزان شکر دست خودتونه میتونین کم و زیادش کنین آرد سفید 1 پیمانه وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر از وانیل ایرانی استفاده میکنین بچشین اگر رگ تلخی داشت خیلی کم استفاده کنین شکلات با درصد دلخواه 200 گرم خامه صبحانه یا خامه صورتی 1 پاکت قابلمه تفلون یا نچسب شیر سرد ، شکر و آرد رو با همزن دستی بزنین تا خوب حل شه و آرد ها گلوله باقی نمونن حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بزارین و مرتب بهمش بزنین تا کم کم مواد غلیظ شه و به غلظت فرنی برسه حالا وانیل و شکلات رو اضافه کنین و مرتب بهمش بزنین وقتی یکدست شد از رو حرارت برش دارین صبر کنین تا ولرم شه حالا خامه رو اضافه کنین و با همزن خوب بزنین تا خامه ها با مواد یکدست شن کرم را توی پیمانه های دلخواه بریزین و بزاین 2 تا 3 ساعت تو یخچال خنک شه حالا به دلخواه تزئین و سپس سرو کنین نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت مواد لازم خمیر بورک: آب ولرم 3 لیوان آرد حدود 5 لیوان (ممکن است کمی بیش تر یا کم تر استفاده شود.) نمک 1 قاشق مرباخوری پُر خمیرمایه1 قاشق غذاخوری مواد لازم مواد گوشتی : گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم پیاز 3 عدد متوسط گوجه فرنگی 1 عدد کوچک فلفل قرمز کاپیا 1 عدد فلفل سبز تازه2 تا 3 عدد رب انار 2 قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک به مقدار دلخواه(اختیاری) زیره نصف قاشق چای خوری مواد لازم برای باز کردن خمیر بورک: روغن مایع 1 فنجان . طرز تهیه: یک لیوان از آب ولرم و خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه بقیه ی آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم و با دقت اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد طوری که وقتی دستمان را می شوییم و کاملا خشک می کنیم، خمیر به دستمان نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزیم می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. برای تهیه ی مایه ی گوشتی روی بورک، در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده، پیاز های خیلی ریز خرد شده، گوجه فرنگی پوست کنده شده و ریز خرد شده، فلفل قرمز و فلفل سبز شیرین و تازه ی ریز خرد شده را ریخته سپس نمک، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز خشک( پول بیبَر)، رب انار و زیره را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم. روغن مایع را کف یک سینی پهن لبه دار می ریزیم و از خمیر عمل آمده، تکه هایی جدا کرده و چونه می زنیم و درون روغن در سینی قرار می دهیم. بعد از این که همه ی خمیر را چونه زدیم. چونه های خمیر را درون روغن زیر و رو می کنیم تا تمام سطح آن کاملا به روغن آغشته شود سپس هر چونه ی خمیر را به وسیله ی دست آغشته به روغن، روی سطح صاف، به شکل دایره های نازک، باز می کنیم و خمیر باز شده را از دو طرف به سمت وسط چین داده و جمع می کنیم و به شکل حلزونی، دور خودش می پیچیم و انتهای خمیر را به بدنه ی خمیر می چسبانیم و با نوک انگشتان، وسط خمیر را کمی فشار می دهیم و برای مایه ی مایه ی گوشتی، جا باز می کنیم. خمیرهای به شکل آشیانه را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله کنار هم می چینیم و این مراحل را برای تمام چونه های خمیر، انجام می دهیم. به اندازه ی یک قاشق غذاخوری پّر از مایه ی گوشتی، وسط هر خمیر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت 50 تا 60 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه به جای کره صبحانه برای شیرینی ها از مارگارین(کره گیاهی)استفاده میکنم حتما حتما برای تهیه هر مدل شیرینی باید اندازه ها دقیق باشه و مواد رو با ترازو وزن کنید برای همین تمام دستور شیرینیهایی که تا الان گذاشتم مواد رو به گرم واستون نوشتم و البته به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان ترازو در دسترس نداشته باشن مقدار تقریبی مواد رو به پیمانه هم ذکر کردم...ولی باز تاکید میکنم بهترین نتیجه در شیرینی پزی فقط و فقط با وزن دقیق مواد اولیه به دست میاد😊🌹 دقت کنید کره یا مارگارین حتما 7 دقیقه باید با دور تند همزن همزده بشه این مرحله علاوه بر اینکه تاثیر زیادی در پوک و سبک شدن شیرینی داره باعث از بین رفتن بوی کره در شیرینی میشه همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند کره یا مارگارین باید در دمای محیط در حدی نرم بشن که به راحتی با همزن زده شوند و فرم بگیرند حتما باید از پودر قند استفاده کنید پودر قند رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید شیرینیها رو در گردوی ریز نگینی شده یا کنجد بو داده میتونید بغلتانید اگه از گردو مثل من استفاده میکنید باید ریز خرد بشه وگرنه یکدست به شیرینی نمیچسبه کف سینی نیازی به چرب شدن یا کاعذ روغنی نداره با این میزان حدود 80 عدد شیرینی خواهید داشت شیرینی اسکار ماندگاری خوبی داره و حداقل تا دو هفته در ظرف بسته و در جای خشک و خنک قابل نگهداری است میتونید روی شیرینی رو گود نکنید و به صورت توپی بپزید و در انتها روی شیرینیها کمی نخلوط پودر قند و هل الک کنید یا مثل من روی شیرینی رو کمی گود کنید و بعد از پخت و خنک شدن با مارمالاد یا ژه بریلو تزئین کنید ژله بریلو رو در طعمهای مختلف از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید دمای فر گازی 180 درجه و تایم پخت بین 20 تا 30 دقیقه است باید زیر شیرینی کمی طلایی بشه برای فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید این شیرینی رو در تابه روی گاز به راحتی میتونید بپزید میتونید دستور رو نصف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ميگوهارو با زعفران و نمك و فلفل سياه تازه و پودر سير و كمي پاپريكا مزه دار كردم و گذاشتم دو ساعت تو يخچال موند. بعد يه پياز رو خلالي خرد كردم و با يك حبه سير تفت دادم و فلفل دلمه اي هاي رنگي هم خلالي خرد كردم و كمي تفت دادم و ميگوهارو اضافه كردم (شعله حتما زياد باشه كه ميگو ها آب نندازه) ميگوها نيازي نيست خيلي تفت بخورن چون سفت ميشن و زماني كه ميگوها گرد بشن كافيه و شعله رو خاموش كنيد . سبزي پلو رو هم جدا بار گذاشتم. ميتونيد ميگوها رو موقع دم گذاشتن برنج لابلاش بريزيد يا مثل من كنار برنج سرو كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر 2لیوان نشاسته ذرت 5 ق غ سرصاف شکر 6ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه 5_4ق بزنید،من 5 ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب 3_2ق غ بستنی وانیلی 150_100گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین 2ق غ اب سرد 1/4لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین 1/4لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1/4 پیمانه آب ولرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید. شکر 1 قاشق مرباخوری شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه کره نرم 90 گرم(یا مارگارین) شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر تخم مرغ دمای محیط 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر دمای محیط 3/4 پیمانه آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید. خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید. دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند. خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید. خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید. 1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید) شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید. 1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین 60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید. شروع به رول کردن خمیر کنید. خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید. کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید. آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه 📝 اول از همه شربت خاگینه رو درست کردم و3 لیوان شکر رو با 3لیوان آب مخلوط کردم و رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وقوام بیاد. بعد 6_7دقیقه چند قطره ابلیمو وزعفران دم کرده وکمی پودر یا اسانس هل اضافه کردم واز رو حرارت برداشتم گذاشتم خوب خنک بشه. بعد یه بسته یوفکا (ترجیحا یوفکای باقلوا) رو به شکل مثلث برش زدم و دور نی پیچیدم وتو روغن غوطه ور وبا حرارت ملایم سرخ کردم و (حرارت کم باشه تا مغز سیگارتها هم خوب پخته بشه) بعد سرخ شدن خاگینه هارو تو شربت انداختم (شربت خنک و خاگینه گرم باشه) و یه شب باید تو شیره نگهداشتم تا خوب جذب بشه وبعد تو ظرف سرو با پودر پسته وپودر گل محمدی تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببینید براتون یک خوشمزه ی جینگول و خوشمزه آوردم 😍 میتونید این خوشمزه را ساده یا قالبی یا هر شکلی که دوست داشتید درستش کنید😉 از طعمش هم نگم براتون که خیلی خوشمزست😍 . . بادمجان چهار عدد کوچک سیب زمینی متوسط دو عدد سینه مرغ دویست گرم خیارشور خرد شده یک دوم لیوان فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم لیوان جعفری خرد شده مقداری گردوی خرد شده مقداری سس مایونز و نمک و فلفل به مقدار لازم . . ابتدا دو عدد از بادمجانها را با پوست حلقه حلقه برش بزنید و درون آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و سپس آبکشی کنید و با دستمال خشک کنید و درون تابه با کمی روغن سرخ کنید.توجه کنید که زیاد نگذارید که بادمجان در روغن سرخ شود و بافتش برشته شود چون انعطاف برای قالبی شدن ندارد. ( برای این غذا سعی کنید از بادمجان کوچک و بدون دانه استفاده کنید.) دو عدد بادمجان دیگر را نگینی خرد کنید و درون تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید . سینه مرغ را نگینی خرد کنید و درون تابه ای با یک عدد پیاز تف داده شده و نمک و ادویه و یک چهارم لیوان بگذارید بپزد. وقتی پخت و آبش کشیده شده کنار بگذارید تا سرد شود . سیب زمینی ها را آبپز کرده و نگینی خرد کنید. درون ظرفی سیب زمینی آبپز و سینه مرغ پخته شده و بادمجان نگینی سرخ شده و فلفل دلمه ای و خیار شور و جعفری و گردوی خرد شده را بریزید و از آخر سس مایونز و نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.مقدار سس باید در حدی باشد که مواد شل و آبکی نشود. سپس درون قالب را سلفون بکشید، از بادمجانهای ورقه ای داخل قالب چیدمان کنید و سپس با مواد مخلوط شده داخل قالب را پر کنید و با پشت قاشق مواد را فشرده کنید و قالب ها را درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد همدیگر برود. من از قالب تک نفره استفاده کردم، شما می توانید داخل قالب بزرگتر درست کنید. بعد از یک ساعت قالبها را درون ظرف سرو برگردانده و با سلیقه خود تزئین کنید. ‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان محلی خوشمزه😋 این نون محلی روغن جوش یا همون نون ماهیتابه ای چنتا اسم داره،که ترکیباتشون تقریبا یکیه شاید تو هر شهری ادویه دلخواه خودشونو استفاده میکنن داخلش ولی باقی مواد شکل همه تقریبا؛اونطور که راجعش مطالعه کردم فهمیدم که این نون مقوی در اصل با روغن کرمانشاهی درست میشه و معمولا برای افرادی که مسیر دوری میرن،این نونو میپزن چون هم سیر کنندست هم اینکه ماندگاری بالایی داره،اونطور که خوندم کرمانی های عزیز داخل این نان از پودر زیره سیاه و پودر گشنیز هم استفاده میکنن که مطمئنا طعمشو عالی میکنه؛اما من چنتا دستور مختلف رو خوندمو تصمیم گرفتم این نون بامزه رو امتحان کنم؛از نتیجش راضی بودم ولی چون کم شیرینه من دلم میخواد با شیر خرما و یا خامه و عسل سرو کنمش خب نون خوشمزه ایه یعنی بازم درستش میکنم حتما، ولی من چه کنم که کم شیرین دلبر جانانم نمیشع...پس با خامه یا شهد خرما یا انگور میشه سروش کرد،یا میتونید شکر پاش کنیدش.... بریم سراغ رسپی نان اگردگ دریانی تخم مرغ 1 عدد شیر یک لیوان دسته دار روغن مایع نصف لیوان دسته دار شکر نصف لیوان دسته دار زرچوبه یک ق چ پودر خمیر مایه فوری 1 ق غ خوری نمک دو پنس آرد سنگک به مقدار لازم من یک قاشق چ خوری پودر زنجبیلم زدم که تو رسپی ها نبوده... اول تخم مرغ و شیرو روغن و پودر خمیر مایه و زرچوبه و نمک و شکر وزنجبیل و خوب مخلوط کردم بعد ارد سنگک الک شده رو اضافه کردم کم کم؛ارد به اندازه ای ریختم که خمیرم به دستم نچسبه و حسابی خمیرمون زیر دست لطیف و نرم بشه کمی ورزش دادم و روی ظرف رو سلفون کشیدم و روش پارچه پهن کردم تا یک ساعت استراحت کنه؛بعد گلوله هایی قد خرما برداشتم تو دست بیضی کردم و تخت کردم چسبوندم به پشت ابکش فلزی؛کمی فشار دادم بعد لوله کردم بعد تو روغن سرخیدم،برای مدل گردش هم گلوله هایی قد گردو برداشتم با وردنه خوب نازک کردم پهن کردم داخل ماهیتابه ی روغن هی روغن ریختم روش و خوب پشت و رو کردم؛بعضیا وقتی اگردکاشون اماده میشه روش پودر قند یا شکر میپاشن اگر دوست داشتین اینکارو انجام بدین عزیزان؛کلا نوع این نون کم شیرینه ولی بوی خوشی داره؛میتونید برای سرکار اقای همسریتون و یا تغذیه ی بچه هاتون تو مدرسه از این نون خوشمزه درست کنید... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوردن بلو کوردون بلو : نوعی غذای اروپایی فرانسوی است، که درلغت به معنای روبان آبی است ولی دراشپزی به گوشت پیچیده شده با ژامبون و پنیر و سرخ کرده گویند دستور تهیه :👇 برای تهیه این غذا کافیه سینه های مرغ حالا هرچندتایی که مدنظرتونه را اول مزه دار کنید بعد از مزه دار شدن، سینه های مرغ را با بیفتک کوب خوب پهن کنید زیاد ازحد هم نازک نه که تیکه تیکه بشه یه لایه حدود یکی دوسانت خوبه و بین اون یک لایه پنیرورقه ای حالا گودا،موزارلا و...حتی پنیر پیتزای معمولی هم میشه وژامبون بچینید ورول کنید اصلش با ژامبون هست دوست نداشتین به جاش سبزیجات بگذارین مثل فلفل دلمه ای،قارچ و..‌ بعد با سلفون خوب خوب محکم کنید ،با این روش حتی می تونین سوسیس وکالباس خونگی راهم کاور کنید اگر کاور مخصوص اون را نداشتین رولها را چند ساعتی دریخچال استراحت بدین تا منسجمترشوند و سپس انها را ابتدا درارد سفید بعد تخم مرغ زده شده ی مخلوط با زعفران ودرنهایت اردسوخاری بغلطانید و درون روغن داغ شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شود بعد ازپخت برش بزنید، می تونین بصورت ساندویچ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم کیلو پنیر رنده شده موزرلا+ ۳ ق پنیر پارمسان+ یک عدد زرده تخم مرغ+۱/۲ پیمانه آرد را خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده را به شکل گلوله هایی اندازه گردو در آوردن به آرد سوخاری آغشته کنید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید سپس در روغن داغ سرخ کنید نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل شکلاتی برای تزیین کیک و دسر 🔝🎥 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛