eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار مواد حدود 70 تا 80 عدد دلمه به شما میده. گوشت چرخکرده 200گرم سبزی دلمه(تره،جعفری،ترخون،مرزه،پیازچه) 300 گرم البته ترکیب سبزی دلمه میتونه گاهی متفاوت باشه مثلا از شوید و مرزه و تره استفاده بشه. برنج 2/3 لیوان لپه 2/3 لیوان پیاز نگینی خُرد شده 1 عدد درشت رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری(به دلخواه) برنج رو از قبل خیس کنید و بپزید (من برنج رو آبکش کردم) لپه رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آب اون رو عوض کنید و با مقداری نمک بپزید. در تابه پیازهای نگینی را با روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند و بعد گوشت چرخکرده به همراه فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بعد رب گوجه و نمک را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید . حالاسبزی دلمه و برنج و لپه را اضافه و مواد را مخلوط کنید. مواد را از روی حرارت بردارید تا و صبر کنید تا کمی خنک بشه. برگهای مو را بشوئید. در قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد و برگها رو چند ثانیه در آب جوش بندازید تا نرم تر شده و بعد آبکش کنید. از مواد مقداری روی هر برگ بگذارید(مواد نباید زیاد باشه چون باعث پاره شدن برگ در زمان پخت میشه)و به صورت بقچه یا سیگارت(لوله ای) بپیچید. کف قابلمه را با چند ردیف برگ مو ضخیم بپوشانید(اگه برگ مو کم داشتید از برگ کاهو استفاده کنید) دلمه ها رو فشره کنار هم بچینید.(آنهایی که برگ ضخیم دارند کف و نازک ترها را رو بچینید) حالا نوبت اضافه کردن چاشنی دلمه هست (مخلوط شکر و آبلیمو یا سرکه) به همراه آب و روغن را مخلوط و روی دلمه ها بریزید. من معمولا از آبلیمو و آب و کمی شکر نه در حدی که شیرین بشه واسه چاشنی استفاده میکنم من گاهی اوقات فقط یکی دو قاشق آبلیمو به مایه دلمه اضافه میکنم و در پایان فقط آب و روغن و نمک به عنوان چاشنی روی دلمه ها میریزم و میذارم بپزه. میتونید آبلیمو یا سرکه و آبغوره در چاشنی رو حذف و بین دلمه ها غوره یا گوجه سبز بذارید. میتونید از رب انار به عنوان چاشنی دلمه استفاده کنید. در پایان یک بشقاب سنگین رو دلمه قرار بدید و بذارید روی حرارت ملایم بپزه... حالا دلمه آماده ست صبر کنید کمی از حرارت بیفته و دانه دانه در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده کنید نمک یک قاشق مرباخوری همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز آرد وقتی که با هم خوب مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید کمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگی به ارد داره از آرد قنادی استفاده کنید پس از اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بکشه پس از استراحت خمیر رو باز کتید فیلم گویای نوشته های منه مواد داخلش هر چیزی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید چرخ کرده هم داخل این اشترودل خیلی خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقداری هویج هم بخار پز کردم ونگینی خرد کردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌ای سبز خوشمزه من نداشتم من پیازی که با سینه هم سرخ کردم اضافه کردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو که داخل خمیر گذاشتی پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع کمی چند قطره زعفران دم کرده رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلای شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته درباره مربای هویج آگه مرباتون بیش از حد قوام یابد شکرک میزند آگه خیلی رقیق باشه کپک میزنه وبوی خامی میده عزیزان این روش که من استفاده میکنم خیلی کم شکرک میزنه تو اندازه گیری دقت کنید آگه میخواید مرباتون مثل بازاریا باشه رنده کنید یا چرخ کنید من با رنده ریز رنده کردم هویج پاک کرده ورنده شده یک کیلو گرم شکر یک کیلو گرم آب 6 لیوان دسته دار فرانسه گلاب نصف استکان زعفران دم کرده کمی آب لیمو دو قاشق سوپ خوری اگه جوهر لیمو استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری بهتره جوهر لیمو استفاده کنید هل وخلال پسته در صورت تمایل هویج رو پاک کنید ورنده کنید وبریزید تو قابلمه بزارید تفت بخوره(بدونه آب )تا تغییر رنگ بده مواظب باشید ته نگیره بعد از اینکه تغییر رنگ داد چهار لیوان آب اضافه کنید وبزارید بجوشه آید وقتی جوش آومد شعله رو خیلی کم کنید تو قابلمه دیگه دو لیوان بریزید وبزارید جوش بیاد وقتی جوش آومد شکر رو یکدفعه توش بریزید وبزارید بجوشه وقوام بیاد شش الی هفت دقیقه بجوشه کافیه زعفران رو بریزید چند جوش که زد خاموش کنید وبه هویج پخته شده اضافه کنید.گلاب رو اضافه کنید بزارید با شعله کم بپزه وقوام بیاد(شعله مثل وقتی که باشه برنج دم میکشه) .مربام وقتی پخت وقوام اومد دوقاشق اب لیموی تازه ویا جوهر لیمو بزنید چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید.اگه از بوی هل خوشتون میاد اوایل پخت چند دونه هل بزنید وقتی قوام اومد دونه های هل دربیارید آگه خلال پسته میزنید اواخر پخت اضافه کنید چون رنگ خلال زود عوض میشه یک نکته درباره مربای هویج مثل مربای به نباید زیاد قوام بیاد باید شربت کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن سفت میشه این مربا حدود دو ساعت تا دوساعت ونیم پخت لازم داره وگرنه مربا بوی خامی میده میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سه صفر(همون ارد شیرینی پزی هست که سوپرمارکتها و لوازم قنادیها دارن...بهش آرد همه منظوره هم گفته میشه)حدود 400 گرم میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبی هست و بسته به جنس آرد ممکن است کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیرمایه فوری 1 قاشق غذاخوری استاندارد شکر 1/3 پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید 1/2 پیمانه شکر مصرف کنید) شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک 1 پَنس(مقداری که بین انگشت اشاره و شست جا میشود) مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+کمی کره ذوب شده+چند قاشق شربت بار یا عسل گرم شده+کنجد آرد را 3 مرتبه الک و کنار بگذارید. خمیر مایه فوری+1قاشق مرباخوری از شکر+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید. این مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود کیفیت نان انجام میشود. در ظرف دیگری کره نرم+نمک+شکر+زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه و با قاشق چوبی مخلوط کنید. آرد را تاجای اضافه کنید که خمیر در کاسه جمع و قابل ورز دادن شود. اضافه کردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود. روی سطح کار خیلی کم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. در صورتی که در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولی مواظب باشید آرد زیادی به خورد خمیر ندهید. خمیر نهایی کاملا لطیف و نرم است ولی به دست نمیچسبد. خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده و یکدور در کاسه بچرخانید و یک +برای تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر، روی آن ایجاد کرده سلفون بکشید و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز کنید. مقداری کره مذاب روی خمیر بمالید و برشهای اُریب روی آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه های خمیر فاصله داشته باشند)سپس شروع به لوله کردن خمیر کنید و بعد خمیر لوله شده را گرد کنید. قالب گرد 25 سانت را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و بپوشانید و در جای گرم برای 30 دقیقه استراحت دهید تا پف کند. بعد به آرامی رومال کرده کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید. حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیری از خشک شدن نان کف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه تخم مرغ 3عدد اردسفید1/2 لیوان یا75گرم نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم پودرقند یا شکر 1/2لیوان یا 85گرم بیکینگ پودر1/4ق چ وانیل کمی پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛 طرزتهیه: سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید. اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری 15 گرم نشاسته زدم سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن، موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم180 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قراردهید، اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید، بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید، نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙 بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳پنکیک بیسکویتی🧑‍🍳 بیسکوئیت پتی‌بور 1 بسته🍪 پودر کاکائو 1ق.غ☝🏻 بیکینگ پودر 1ق.چ🤗 شیر 1 لیوان🥛 تخم مرغ 1 عدد🥚 عصاره وانیل 1 ق.چ👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بورک کاتمر🧑‍🍳 🥐6 عدد خمیریوفکای بزرگ گرد 🥐200 میلی لیتر آب گازدار(سودا) 🥐1 لیوان روغن مایع 🥐1 پاکت خامه(200 میلی لیتر) برای داخلش: 🥨پنیرسفید برای آغشته‌کردن دورش: 🥖1 لیوان‌آب 🥖نصف لیوان روغن زیتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1بسته ژله به دلخواه (شیرین باشه بهتره) 5ق غ شکر 1/3 پیمانه اب جوش (63گرم) یا 7ق غذاخوری سرپُر پودرنارگیل به مقدار لازم توضیحات در ویدئو گفته شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن ماه 🌙 عشق و دوستی💖 ماه نیایش هستی🙏 ماه دل انگیز و🌸 سرمستی😇 ماه نورو رحمت🌸✨🌸 بر همگان مبارک باد🌸🎊🌸 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین نوع باقلوا باقلوای شوبیت هست 😍عزیزان ترکیه به جای نشاسته ذرت و آرد گندم، سمولینا میریزین به این دلیل تعدادی زیادی از عزیزان از جمله خودم سمولینا گیرمون نمیاد از ترکیب نشاسته ذرت وارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنیم مواد لازم یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته شیر یک لیوان ونیم نشاسته ذرت یک قاشق ونیم (غذا خوری) ارد سفید شیرینی پزی یک قاشق غذاخوری شکر یک ونیم قاشق غذاخوری هل یک دوم قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری گردوی یا پسته خرد شده نصف لیوان کره صد گرم روغن مایع پنجاه گرم همه مواد به جز گردو باد هم مخلوط کرده وخوب میزنیم تا یکدست بشه میزاریم رو گاز با حرارت ملایم تا پودینگ غلیظ ویکدستی بدست بیاد گردو یا پسته میریزیم یکی دو دقیقه بعد گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه درشو بزارید که رویه نبنده عزیزان حتما از یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کنید عکس یوفکا پیج دوم میزارم یک بسته صد گرمی کره رو آب کرده پنجاه گرم روغن مایع مخلوط کرده وهرلایه از یوفکا رو با برس از مخلوط کره وروغن مایع میمالیم به ده الی دوازده برگ که رسید برش مربعی میزنیم ومقداری از پودینگ میریزیم ودولایه رو به هم مچسپانیم ومیزاریم تو سینی روش دیگه ده لایه از خمیر یوفکا داخل سینی گذاشته پودینگ میریزیم ودوباره ده لایه دیگه یوفکا رو پودینگ میزاریم برش میزنیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا روی باقلوا طلای بشه وقتی باقلوا از داغی افتاده شربت ولرم روش میریزیم ومیزاریم ناخنک خنک بشه وبا چای نوش جان بفرمایید شربت شکر دولیوان آب یک ونیم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران دم کرده مقداری اب لیمو ترش یک قاشق شکر و آب ولیمو ترش رو میزاریم رو گاز تا چند جوش بزنه سپس گلاب وزعفران اضافه کرده حدود ده دقیقه با شعله کم جوش ریز بزنه قوام که اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید ولرم بشه این شربت لازم نیست مثل شربت بامیه وزولبیا زیاد غلیظ بشه در ضمن رقیق هم باشه موقعی که بریزد رو باقلوا خمیر میشه مثل شهد مربا باشه کافیه اگه دیدید زیر باقلوا برشته شده ولی روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید(شعله بالا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‌ 🍓 مواد لازم:👇 700-750گرم توت فرنگی ‌ برای کیک:👇 5 عدد تخم‌مرغ 1 لیوان شکر یک‌قاشق مرباخوری وانیل 1 لیوان آرد‌ 1 لیوان شیر‌ نصف لیوان روغن 2 قاشق غذاخوری نشاسته یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر ‌ برای کرم:👇 1 لیتر شیر کمی‌کمتر از یک‌لیوان شکر نصف لیوان آرد نصف لبوان‌نشاسته گندم 1 قاشق غذاخوری کره 1 پاکت وانیل شکری ‌ طرز تهیه:👇 مایه کیک را با همزدن تخم‌مرغها و سپس شکر و روغن و شیر و آرد و نشاسته و بیکینگ پودر تهیه کنید و سپس در پیرکس مربعی ریخته و در دمای 180 درجه بپزید و قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان تست کنید. برای تهیه کرم، شیر و نشاسته و آرد وشکر را در قابلمه ریخته و قبل از اینکه روی حرارت قرار بدهید خوب هم زده و مخلوط کنید و سپس روی حرارت قرار دهید،وقتی جوشید کره و وانیل را افزوده حرارت را خاموش کرده و باهمزن هم بزنید. کرم آماده شده را قبل از اینکه سفت شود روی کیک پخته شده بریزید. برای ژله روی کیک،از ژله توت فرنگی استفاده کردم.درست کردنش هم که همتون بلدید.حتما باید یک شب در یخچال صبرکنید و یا حداقل 8 ساعت. (میتوانید بجای کرم از کرم شانتی استفاده کنید که در آنصورت ژله را داغ رویش نریزید که خرابش نکند) نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرم: 2 لیوان شیر 2 قاشق سوپ خوری آرد 2 قاشق سوپ خوری نشاسته (ذرت) نزدیک 1 استکان شکر (70 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری پر کره مواد لازم برای سس شکلاتی: نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی) 100 گرم شکلات تلخ برای سس قهوه: نصف استکان آب داغ 1 قاشق مرباخوری نسکافه طرز تهیه: برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس اجاق را خاموش کنید. وانیل و کره را اضافه کنید و با همزن برقی حداقل 5 دقیقه هم بزنید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) وقتی به درجه ای رسید که شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر کیک خانگی دارید میتوانید در اندازه کوچک خرد کنید و استفاده کنید. و یا از کیک آماده استفاده کنید. برای سس قهوه نسکافه را در آب داغ حل کنید. میتوانید داخل کاسه و یا داخل لیوان به ترتیب کرم ، کیک ، سس شکلاتی و سس قهوه را داخل لیوان بریزید در آخر با تکه های شکلات ، فندق... به دلخواه خودتان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نخود فرنگی.....2پیمانه هویج.....1عدد آب گوشت .....2لیوان کره.....50 گرم خامه......1قاشق غذاخوری شیر.....2/3 پیمانه پیاز.....1عدد آرد برنج......1قاشق غذاخوری روغن.....1قاشق غذاخوری نمک و فلفل طرز تهیه: اول هویج رو نگینی خرد می کنیم.نخود سبز با هویج می پزیم .حدودا 30 دقیقه زمان می بره. پیاز را رنده می کنیم.با کره و روغن مایع تقت می دهیم.پیاز فقط باید سبک بشه.احتیاج به تغییر رنگ شدن نداره.بعد آرد برنج به پیاز اضافه می کنیم.بعد آب گوشت به هویج و نخود اضافه می کنیم.همین طور مخلوط پیاز و آرد.حدود یک ساعت زمان بدید تا خوب جا بیوفته و بپزه.با گوشت کوب مخلوط می کوبیم تا کاملا پوره بشه.خامه را توی شیر بریزد و هم بزنید.ودر آخر به پتاژ سرد شده اضافه کنید.در انتها نمک و فلفل بزنید.حدود 5 دقیقه زمان بدید تا گرم بشه. نکته: میشه بجای آب مرغ از دو عدد استاک گوشت به همراه یک لیوان آب استفاده کرد.ولی حتما یادتون باشه نمک رو حذف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان نعنای که برای این شربت استفاده میشه از اون دسته نعنای باشه که برگهاش نوک تیز‌وکشیده هستن یکی از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطری نت هم سرج کردم بهش میگن نعنای تند فلفلی عزیزان نعنا( پونه) که برگ پهن دارن وهمراه سبزی خوردن استفاده میکنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطری نداره شکر سه کیلو؛ نعنا یک کیلو (پاک کرده شسته) پیج الی شش لیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش که زد یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شکر خودش تو آب حل بشه وقتی جوش آومد شعله رو کمی کمتر کنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه کنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک کنید تا شکرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز کنید .حال که شربت قوام اومده نعنای که از قبل تمیز وشستیم و‌دسته کردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید دو الی سه دقیقه که گذشت کافیه گاز رو خاموش کنید وسر اونو بزارید تا هشت الی ده ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد کنید با آب لیمو یا لیموی‌تازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنی البته با لیموی تازه طعمش واقعا عالی میشه این شربت برای ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف کننده عتش وتشنگی ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب کافیه کم نیست امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید لطفا کپی نکنید حتی با ذکر منبع حق الناس رو جدی بگیرید شربت آگه به اندازه کافی قوام نیاد کپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شکرک میزنه دقت کنید توووووجه کنید آگه بعد از اینکه از پارچه تمیز رد کردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله کم تا دوباره قوام بیاد آب لیمو رو به شربت اضافه نکنید فقط موقع سرو بریزید عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره آگه دوست دارید رنگش سبز کم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراکی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛