eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#_کوفته_ایشلی 👆👆👆 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✍طرزتهیه: نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین سوسیس یا کالباس (البته خونگی) ، قارچ، گوجه فرنگی،ک نسرو ماهی و یا …کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین. 😋نوش جون😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_اسنک_با_نان_تست_بیات 👆👆👆 👇👇👇👇😋😋 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔺 برنجم وا رفته 🔺 برنجم شفته شد😐 اگر احساس کردید برنج را دیر از حرارت برداشته اید یا وا رفته میتوانید یک ربع قبل از انکه برنج را سر سفره بیاورید روغن داغ روی ان بریزید و در قابلمه را باز بگذارید این کار باعث میشود برنجهایی که به هم چسبیده از هم باز میشود . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔺برنجم نمک نداره اگر فراموش کردید نمک بزنید به برنج یا کم نمک شده میتوانید با جوشاندن مقداری آب و نمک و روغن که آن را روی برنج میریزید مشکل را حل کنید . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_مرغ ١سينه مرغ پخته رو ريش ريش كرده باخيارشور ذرت-كلم خرد شده و لوبيا قرمز پخته و جعفري وشويد و دوحبه سير رو باماست و مايونز و سس خردل مخلوط داخل ظرف سروميكنيم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
يه پيمانه نشاسته دوپيمانه شيره چهارپيمانه اب بريزين تو قابلمه مخلوط كنين وبزارين رو حرارت متوسط قرار بدين وهم بزنين تا وقتى كه خودشو كامل بگيره وقتى خودشو گرفت ببينين اگه خيلى سفت باشه يه پيمانه هم اب جوش اضافه كنين كامل هم بزنين وقتى كه كامل جوشيد زيرشو كم كنين ومثل برنج يه ربع دم بذارين بعد كه ميخواين بردارين اگه دوست داشتين يه قاشق گلاب اضافه كنين هم بزنين وخاموش كنين همينطور كه داغ هست تو ظرف بريزين 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#باسلوق_دوشاب #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
كيك شكلاتي طرزتهيه ٢عدد تخم مرغ ١/٢ليوان شير ١/٢ليوان شكر ١/٢ليوان روغن مايع پودر كاكائو ٢ق غ وانيل نوك ق چ بكينگ پودر ١/٢غ غ ابتدا تخم مرغ هارو چند دقيقه هم ميزنيم بعد شكرو وانيل رو اضافه ميكنيم حدود ٧دقيقه هم ميزنيم تا فرم بگيره بعد شيرو روغن رواضافه ميكنيم با دور كند ميزنيم و هم زن رو خاموش ميكنيم اردو بكينگ پودر و پودركاكائو رو الك ميكنيم و كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با هم زن دستي ميزنيم بعد داخل قالب ريخته توي فر با دماي ١٨٠درجه به مدت ٢٠دقيقه ميپزيم بع پخت كيك رو از فر خارج ميكنيم نصف ليوان شير ميريزيم روي كيك تا كيك خيس بشه بعد كه خنك شد خامه فرم گرفترو ميريزيم روي كيك ولايه بعدي بيسكوييت هاي ليدي فينگرو توي شير زده ميچينيم روي لايه خامه اي مرحله اخر گاناش درست ميكنيم ٢٠٠گرم شكلات تلخ با ٢٠٠گرم خامه صبحانه رو بن ماري ميكنيم ودر روي ليدي فينگر هارو ميپوشونيم ميذاريم توي يخچال تا خنك بشه اين دسر فوق العاده خوشمزست حتما امتحان كنيد😋😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان_گیپور_تابه_ای 📝مواد لازم 🥚تخم مرغ 1 عدد 🥛شیر 1 لیوان 🥟آرد سفید 1 لیوان ✨نمک 1 ق چ طرز تهیه 🌹✨ مواد رو مخلوط کرده و داخل ظرف خالیه سس کچاب میریزیم و داخل تابه ای که با روغن چربش کردیم قالب میزنیم و صبر میکنیم تا یک طرف نون بپزه بعد نونو برمیگردونیم تا طرف دیگشم خوب بپزه و در اخر از روی تابه بر میداریم و داخلش مواد یا سبزیجات مورد نظرمون رو سرو میکنیم. من داخلش کالباس و گوجه ورقه ای و خیارشور گذاشتم؛بعد آماده شدن نون ها تا زمان پیچیدن نون ها رو لای دستمال و سفره گذاشتم که نرم بمونه و خشک نشه از روی این دستور درست کردم اما با کمی تغییر. من برای پخت نان از قالب استفاده نکردم ، از مواد آماده شده داخل تابه ای چرب شده به صورت دایره ای ریختم و سعی کردم فاصله ها زیاد نباشه که مواد میانی از نون ها بریزه بیرون و برای مواد میانی هم از فیله مرغ و هویج پخته شده استفاده کردم ، مواد رو وسط نون ریختم و نون رو حالت باقلوا جمع کردم وبا نوار ورق شده هویج بستم و با خلال فیکس کردم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# نان_گیپور_تابه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# نان_گیپور_تابه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ✅ پان اسپانیا 😋 ✍مواد لازم: ۴بسته بیسکویین پتی بور(دو بسته کاکائویی دو بسته ساده) ۴لیوان شیر دوقاشق سوپخوری نشاسته نصف لیوان ارد یک لیوان گردوی خرد شده کمی وانیل یک لیوان شکر دوعدد تخم مرغ ۵۰گرم کره ۱۵۰گرم خامه صبحانه 🍜طرز تهيه: نصف لیوان شیررو با نشاسته ذرت مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد الک شده رو با باقی شیر مخلوط و شیرو نشاسته رو اضافه میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه به مواد اضافه میکنیم و روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه اگه بخوایم به صورت قالی دربیاریم باید زیاد رو گاز بمونه تا سفت تر شه بعد خاموش میکنیم و گردو کره و خامه رو اضافه میکنیم و دوقاشق غذاخوری ژلاتین رو با کمی اب سرد بن ماری و به مواد اضافه میکنیم اگه توی ظرف درست کنیم و قالبی درنیاریم ژلاتین احتیاج نیست بعد میزاریم مواد از داغی بیفته کامل بعدتو قالب نایلون پهن میکنیم کف قالب کمی از موادمیریزیم و یکی یکی به بیسکوییت ها از مواد یه قاشق میزنیم ومیچینیم تو قالب دو تا وانیلی دوتا کاکائویی تا قالب پر بشه بیسکوییت ها رو فشرده کنار هم میچینیم بعد باقی مواد رو میریزیم روش با لیسک یکدستش میکنیم و میزاریم یخچال تا صبح بمونه بعد به کمک نایلون از قالب درمیاریم و نایلو رو ازش جدا میکنیم برای گاناش روش هم ۱۵۰ گرم شکلات کارات رو بن ماری میکنیم ۱۰۰ گرم خامه صبحانه میزنیم رو بخار اب هم میزنیم تا روان شه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پان_اسپانیا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ‍ طرز تهیه: ابتدا فر رو روى ١٨٠درجه گرم كنيد،دوپيمانه آرد،١/٥ق چ بكينگ پودر،١/٥ق چ نمك،دوق چ دارچين،نصف ق چ جوزهندى رو باهم مخلوط وسه بار الك كنيد. درظرفى ديگر ٣عدد تخم مرغ دوپيمانه شكر قهوه اى ويك ق چ وانيل را خوب باهمزن بزنيدبعد نصف پيمانه روغن ويك پيمانه +نصف پيمانه(١/٥پيمانه)پوره خرمالوى رسيده)پوستشونو كندم با گوشتكوب برقى خوب پوره كردم) كمى با همزن بزنيد،مخلوط آردى رو داخل مايه ميريزيم وآروم هم ميزنيم درحد مخلوط شدن موادكيك رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم بعد قالباى سيليكونى تكنفره كه به شكل گل وميان تهى هست رو باكمى روغن چرب كرده واز مايه كيك داخلشون ريختم وبه مدت ٢٠دقيقه طبقه ى وسط فر قراردادمشون(براى اينكه هم حمل كردن اين قالبا راحت باشه هم زير قالب نسوزه داخل يه سينى فلزى بزرگتر گذاشتمشون)با خلال دندون پخت كيك هارو چك كنيد،اين كيك بافت خيلى نرمو عالى داره،بعداز پخت كمى صبر كنيد از حرارت بيوفته براحتى از قالب جدا ميشه براى تزيين هم از فيله ى خرمالو استفاده كردم(همونايى كه وسط خرمالو هستا) 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مینی_کیک_خرمالو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴کراکت مرغ با چوب شور🔴 مواد لازم: 🔺سینه مرغ پخته شده:1 عدد 🔺سیب زمینی پخته متوسط:2 عدد 🔺تخم مرغ:1 عدد 🔺پودر پیاز و پودر سیر:به میزان لازم 🔺نمک ، فلفل و پودر سوخاری: به میزان لازم 🔺چوب شور و کنجد برای تزیین طرز تهیه: سیب زمینی و مرغ پخته شده و تخم مرغ و ادویه جات،همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا مواد یکدست بشن🍗🍗🍗بعد به اندازه یک نارنگی از مواد رو برداشته و دور یک چوب شور موادو حالت میدیم و بسته به سلیقمون توی کنجد یا آرد سوخاری می غلطونیم و در روغن سرخش می کنیم😋به همین راحتی 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ_ با چوب_شور_ 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
صبح یعنی آغاز عاشقی وعاشقی یعنی زیباترین لحظه زندگی صبحتون پرازعشق ولحظه های خوب سلام دوستان مهربان صبح پنجشنبه تون بخیر🌸🍃😘 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: کره 125 گرم روغن نباتی نصف استکان شکر یک استکان تخم مرغ یک عدد وانیل اندازه نوک انگشت پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری آرد به اندازه کافی طرز تهیه: ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه. به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است. نوش جان😍😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواددلازم ١. ليوان آب ١. ليوان روغن مايع ١. استكان ١بندانگشت كمترشكر ١. ق چاي نمك ١. پاكت خميرمايه ١. پاكت بيكينگ پادر ٢. عددتخم مرغ آردبه مقدارلازم طرزتهيه بجززرده تخم مرغ تمام موادراباهم مخلوط ميكنيم وخميرنرمي درست ميكنيم رويش راپوشانده نيم ساعت استراحت ميدهيم بعد تكه هايي ازخمير جداكرده بصورت لوله بازميكني وآنراپيچانده وبصورت گرددرميآوريم يابه اشكال دلخواه درست كرده داخل سيني فرقرارميدهيم وروي آن باقلم زرده هايي كه جداكرده بوديم راميماليم وروي آن تخم خشخاش ميپاشيم ودوباره نيم ساعت استراحت ميدهيم تاپف كند بعدداخل فربادرجه حرارت ٢٢٠درجه تازماني كه طلايي شودميپزيم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_پيچي #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای تهیه 3 نان بربری متوسط 2 لیوان آب 1ق خمیر مایه نمک 2/1 ق غ شکر یک قاشق چایخوری آرد حدود 5 لیوان یا کمی بیشتر بکینگ پودر یک چهارم ق غ سبوس به مقدار لازم برای ماییه ای که باید برای رنگ نون بربری استفاده کنیم نصف فنجان آب 1 قاشق غذاخوری آرد ابتدا در نصف فنجان آب گرم (گرم به صورتی که دست رو نسوزونه) شکر را حل میکنیم و سپس مایه خمیر را اضافه میکنیم.روی ظرف را میپوشانیم و 10 دقیقه به خمیر مایه فرصت میدهیم تا فعال بشه.وقتی خمیر مایه فعال شد پف کرده و حالت فومی شکل به خود میگیرد. در یکی تشت نصف دیگر آب + خمیرمایه ی فعال شده را اضافه میکنیم و آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری یک دست به دست آید. در بین اضافه کردن آرد نمک و بکینگ پودر را هم به خمیر اضافه میکنیم.نمک را باید در آخرای کار اضافه کرد تا اثر خمیر مایه را از بین نبرد. روی خمیر را با پارچه مرطوب با آب گرم میپوشانیم و به مدت 1 ساعت وقت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از یک ساعت بر روی سطحی آرد کمی میپاشیم و خمیر را کمی روی سطح ورز میدهیم و ب سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم.آنها را به حالت کروی در میآوریم و روی یک سطح آرد پاشی شده میگذاریم.روی آنها را مجددا دستمال مرطوبی میکشیم تا روی چونه ها خشک نشود.20 دقیقه دوباره به خمیر استراحت میدهیم. فر را هم روشن میکنیم روی دمای 400 درجه فانهایت تا گرم شود . نصف فنجان آب با 1 قاشق آردمان را مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدهیم تا کمی لعاب دهد. این مخلوط راز رنگ قهوه ای روی نان بربری است بعد از 20 دقیقه روی سطحی آرد کم . مقداری سبوس میپاشیم و دو دست را در دو طرف چونه میگذایم و خمیر را به صورت بیضی در می آوریم.سپس با وردنه خمیر را باز میکنیم. بعد از مخلوط آرد و آب دو قاشق غذاخوری روی نان ریخته و با ته قاشق تمام سطح نان را آغشته به آن میکنیم . برای شیارهای روی نان ، کنار دو شست خود را روی سطح نان قرار داده و با کمی فشار در جهت مخالف هم دیگه حرکت دهید. حتما سعی کنید این شیارها رو تا حدودی عمیق درست کنید.اگر دوست دارید میتونید روی نان کنجد یا شاهدانه یا سیاه دانه یا مغز تخمه هم بپاشید. نان را روی سینی فر قرار داده و داخل فر قرار دهید.چک کنید هر وقت که روی نان قهوه ای شد نان شما حاضر است.نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_بربری_خانگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیرینی محلي كرمانشاه آرد ٥٠٠ گرم/ روغن حيواني ١٠٠ گرم/ زردچوبه ١/٨ ق چ/ شكر ١٠٠ گرم/ وانيل ١/٨ ق چ /زعفران به ميزان لازم/ رازيانه كوبيده شده ١/٨ ق چ/ نمك ١/٢ ق چ/ شير ١٧٥ گرم /آب ١٥٠ گرم/ آرد، شكر، زردچوبه، رازيانه، نمك و وانيل را مخلوط ميكنيم روغن را داغ بعد اضافه ميكنيم با قاشق چوبي مخلوط ميكنيم بعد كه سرد شد با دست ورز ميديم و گوله هاي آرد رو با دست باز ميكنيم شير و آب رو روي حرارت ميذاريم جوش كه اومد كم كم اضافه ميكنيم ابتدا ٢/٣ را اضافه اگر لازم بود ١/٣ ديگر را ميريزيم.خمير نيازي به استراحت نداره و ميتونيد به دلخواه اونو رو شكل بديد اما اين شكلي كه من درست كردم شكل سنتي شيريني بژي هست.وبعد سرخ میکنیم تو روغن.
#شیرینی_بژ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم 📝 مرغ تکه شده پیاز زردچوبه ادویه کاری زنجبیل پودر زیره، گرد لیمو عمانی، پودر سیر، فلفل سیاه، نمک سیب زمینی بادمجان گوجه فرنگی و رب گوجه سس روغن زیتون ✍️طرزتهیه: ابتدا مرغ تیکه تیکه شده رو با پیاز نگینی سرخ شده تفت میدیم به همراه زردچوبه و ادودیه کاری و زنجبیل تازه و پودر زیره و گرد لیمو امانی و پودر سیر و فلفل سیاه و نمک و با مقدار کمی آب میذاریم بپزه زمانی که مرغ پخت و آب مرغ تبخیر شد و بصورت لعاب در اومد از روی حرارت بر میداریم . توی یک ماهی تابه بزرگ کمی روغن ریخته تمام سطح ماهی تابه رو پراز پیاز حلقه شده می پوشانیم و پیاز رو کمی سرخ میکنیم و بعد سیب زمینی حلقه شده که از قبل سرخ کردیم روی تمام پیاز ها رومی پوشانیم و بعد مرغ پخته شده روی تمام سطح سیب زمینی قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده که از قبل سرخ کردیم و به همراه گوجه خرد شده میچنیم و توی یک ظرف مقداری رب گوجه و درحدود یک لیوان آب به همراه مقداری کمی روغن زیتون مخلوط کرده سپس تخم گشنیز و برگ بو روی تمام مواد میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا تمام مواد از این سس طعم بگیره و نوش جان کنید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم . امیدوارم از عطر و طعم این خوراک خوشتون بیاد. ☺️نوش جون☺️ 👇👇👇👇😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_خوراک_مرغ_و_بادمجان #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱