eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ۱) ۱۵۰ گرم کره ی به دمای اتاق رسیده ۲) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۳) یک لیوان شکر ( لیوان =۲۲۰ ml ) ۴) یک عدد تخم مرغ ۵) نصف ق.چ بکینگ پودر ۶) ۵ گرم وانیل ۷) ۳ الی ۳/۵ لیوان آرد ( کم کم بریزید ) برای آغشته کردن : یک لیوان پودرنارگیل تفت داده شده مربای بِه یا هر مربایی که دوست دارید طرز تهیه : ابتدا داخل تابه ای پودرنارگیل رو با شعله ی کم تا رنگش عوض بشه تفت بدید کنار بزارید تا خنک بشه سپس داخل ظرفی به غیر از آرد تمام مواد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید از خمیر گوله هایی به بزرگی گردو بردارید و روش یک گودی درست کنید داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید بعد از اینکه کلوچه ها کامل خنک شد اطرافش رو ابتدا به مربا آغشته کنید سپس به پودرنارگیل تفت داده شده آغشته کنید وسطش از تکه های مربا قرار بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون دسری امروز برلتون آوردم که موادش کاملا دل به خواهی و دست خودتون هست که چه جور بچینید و درست کنید 😄😉 یه دسر انگلیسی خوشمزه لایه هاش شامل کیک یا بیسکوییت و انواع کرم دلخواه و پودینگ ، کرم کاسترد و انواع میوه های مناسب دسر و مناسب فصل ، ژله و حتی خامه فرم گرفته و ..... . کیک یا بیسکویت پودر ژله موز نصف بسته موز ۱ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم (نصف بسته) گردو به میزان دل خواه برای این دسر از هر کرم دل خواه می تونید استفاده کنید . من از ترکیب خامه و پنیر ماسکارپونه و ژله موز استفاده کردم . پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم کنار خنک بشه . خامه و پنیر ماسکارپونه رو با همزن زدم . ژله خنک شده رو اضافه کردم و کمی هم زدم . از کیک یا بیسکویت می تونید استفاده کنید .کیک بسته بندی و حتی خونگی . کیک رو خرد و تکه کردم . داخل ظرف هام مقداری کیک ریختم و کمی با شیر مرطوب کردم ، از کرم ریختم و موز حلقه ای کمی چیدم و کمی گردوی خرد شده و به این شکل لایه ها رو پر کردم . چندساعتی یخچال بمونه خوشمزه تر و عالی تر . در آخر روش موز و کمی خلال پسته چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ مواد لازم: پاستا : نصف بسته لوبیا چیتی، نخودفرنگی و ذرت : به میزان دلخواه جعفری : ۴ ق غ ‌ مواد لازم برای سس: ماست همزده : ۶ ق غ سس يوناني : ۳ ق غ سس فلفل هالوپینو : ۱ ق غ روغن زیتون : ۲ ق غ آب نصف لیموی تازه شوید خشک : ۱ ق م نمک و آویشن سیر : ۱ حبه ‌ طرز تهیه: ۱.لوبیا چیتی و نخودفرنگیو میپزیم و میذاریم کنار تا خنک بشن. ۲.از کنسرو ذرت هم برای سالادمون استفاده میکنیم. ۳.جعفریمونم خورد میکنیم و کنار میذاریم. ۴.همه مواد سس رو هم با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم. ۵.پاستامونو بعد از جوشوندن آبکش میکنیم روشو آب سرد میگیریم تا کاملا سرد بشه و اصلا گرما نداشته باشه. ۶.بعد از اینکه آبش رفت داخل کاسه میریزیم و لوبیا، نخود، ذرت و جعفریو همراه سس بهش اضافه میکنیم. ۷.خوب مخلوطشون میکنیم و داخل ظرف سرومون میریزیم و تزئینش میکنیم. ‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۶ق غ خ شکر ۲عدد تخم مرغ ۱استکان شیر ۱ونیم لیوان آرد ۱ق چ خ بکینگ ۱ق م خ وانیل برای تهیه کارامل ۴ ق غ خ شکر ۱ ق چ خ کره موز ۲ عدد طرز تهیه کارامل:شکر رو داخل یه ظرف می ریزیم تا آب بشه و به رنگ کارامل در بیاد بعد از روی حرارت بردارید و کره رو بهش اضافه کنید کنندو تند تند هم بزنید و بعد بریزید ته قالب (سایز ۲۰)و بعد موز ها رو حلقه حلقه کنید و روی کارامل بچینید. برای تهیه کیک :کره آب شده وشکر رو با همزن ۲الی ۳ دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ هارو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد آرد ،بکینگ پودر و وانیل رو الک کنید و به موادمون کمکم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید در آخر شیر رو اضافه کنید تا خمیر سفتمون مثل تصویر شل بشه.بعد بزارید داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه و روش سرخ بشه وقتی آماده شد بزارید تابه دمای محیط برسه و بعد از قالب در بیارید و سرو کنید 🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم) 2 عدد هویج، رنده شده 1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده 2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه سس فلفل قرمز 3-4 قاشق غذاخوری آرد پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو طرز تهیه: تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید‌ سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه ----> یک عدد هویج ----> ۲ عدد پیاز ----> ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ----> ۱ عدد گشنیز ----> ۱ پیمانه فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد زنجبیل ----> ۲ بند انگشت سیر ----> ۳-۴ حبه چوب دارچین ----> ۱ عدد برگ بو ----> ۲ عدد آب مرغ ----> ۱ لیتر (یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب) روغن ----> ۱ پیمانه آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه نمک ----> ۱ ق غ خ فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ زردچوبه ----> ۱ ق غ خ گراماسالا ----> ۱ ق غ خ پودر زیره ----> ۱ ق غ خ 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 مواد لازم🔻 نصف لیوان آب گرم یک ق چ نمک دو ق غ خ شکر یک ق غ خ خمیر مایه یک لیوان شیر نصف لیوان روغن آرد قنادی یک ق چ خ بکینگ پودر طرز تهیه🔻 آب گرم در حدی که دست نسوزه رو داخل لیوانی ریخته نمک و شکر رو بهش اضافه کرده هم بزنید تا حل شه ، یه قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه کنیدکمی هم بزنید روشو بپوشونید و بزارید جای گرم به مدت ده دقیقه .یه لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن مایع بریزید داخل کاسه ای ، خمیر مایع که عمل اومده رو اضافه کنید بعد کم کم آرد اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم بزنید آرد اولی که اضافه کردین یک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی ارد اضافه کنید که دیگه سخت بشه با قاشق هم بزنید و خمیر لطیفی به دست بیاد مثل کلیپ (اندازه آرد دقیق مشخص نیست) دستتون و چرب کنید و خمیر رو حسابی ورز. بدید جوری باشه که به کاسه اصلا نچسبه روشو سلفون کشیده و بزارید جای گرمی به مدت یکساعت که حجمش دو برابر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 مواد لازم🔻 ۱ لیوان شکر ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱۰۰ گرم شکلات طرز تهیه🔻 ابتدا شکر رو روی حرارت کم هم میزنیم و تا ذوب شه و رنگش قهوه ای بشه، و بعد خامه صبحانه اضافه ‌، داخل ظرف دیگه شیر و نشاسته و آرد و زرده تخم مرغ رو مخلوط و به شکر و خامه اضافه میکنیم، و روی حرارت هم میزنیم تا یکدست و غلیظ شه سپس دوسوم از موادو داخل قابلمه دیگه ریخته و بهش شکلات اضافه میکنیم و‌ داخل فنجان میریزیم از دو رنگ دسرمون و در یخچال میذاریم سه ساعت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم خمیر: خمیر یوفکا ——- ۳ عدد . سس میانی خمیر یوفکا: تخم مرغ ——- ۲ عدد شیر ——- ۱ فنجان چایخوری ماست ——- ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ——- نصف فنجان چایخوری بکینگ پودر ——- نصف قاشق چایخوری . مخلوط گوشتی لاهماجون: گوشت چرخکرده ——- ۳۰۰ گرم پیاز ——- ۲ عدد فلفل سبز ——- ۳ عدد ( اگه تند دوست دارین چه بهتر ) فلفل کاپیا قرمز ——- ۱ عدد آب ——- ۱ فنجان ادویه ها——- نمک- فلفل سیاه- فلفل قرمز- زیره- پول بیبر . طرز تهیه : برای درست کردن سس، همه مواد لازمی که برای سس میانی گفتم و داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید و کنار بذارید. روس سینی فر کاغذ روغنی باز کنید. و روی اون اولین خمیر یوفکارو پهن کنید.از کنارها بزنه بیرون. مثل فیلم. یک سوم از سس رو روی خمیر بزنید . دومین خمیر یوفکارو روی لایه اولی پهن کنید و یک سوم دیگه سس رو روی خمیر بریزید و به همه جای اون بزنید. خمیر سومی روباز کنید. و بقیه سس رو بریزد و بعد از اینکه همه جارو به سس اغشته کردین کناره هارو داخل سینی جمع کنید. برای مواد میانی : پیاز ها و فلفل هارو ریز ریز خورد کنید وداخل ظرف بریزید و سپس گوشت و اب و همه ادویه هارو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب قاطی هم بشن. مواد میانی گوشت اماده شده الان میتونید مواد رو روی خمیر بریزید و خوب به همه جای اون پخش کنید یکدست. توی فر با دمای ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردین بپزین. تا زمانی که گوشت بپزه داخل فر میمونه. تایم دقیق نمیشه داد که نسبت به گرمای فر زمان تغییر میکنه. در مرحله بعد که از فر خارج شد بهد از اینکه گرمای اولیش و از دست داد اونو رول کنید و روش یه پارچه نرم بندازین .بعد از ده دقیقه برش بزنید و داخل بشقاب سرو بچینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک لاهماجون ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم پیازرنده شده یک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن جعفری ونعنا ۲قاشق غذاخوری پیازخلالی یک عدد آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری رب گوجه یک قاشق غذاخوری رب اناریک قاشق غذاخوری آب دولیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) کشمش نصف لیوان زعفران در صورت دلخواه تخم مرغ و شکر رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم کرم رنگ و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کردم روغن مایع و بعد از اون شیر رو ریختم و کمی هم زدم یکم زعفران هم ریختم همزن رو کنار گذاشتم آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . از این آرد یه قاشق برداشتم و داخل کشمش هام ریختم و مخلوط کردم . این کار به خاطراین هست که کشمش ها ته نشین نشند مواد ارد رو کم.کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .کشمش رو هم ریخته زیاد هم زده نشه از گردو، شکلات چیپسی و هر نوع مغزی دلخواه هم میشه استفاده کرداز موادم داخل قالب کاپ کیک تا نصف ارتفاع قالب ریختم فقط زیاد پر نشه جا برای پف کردن بزارید که موقع پخت داخل سینی تون مواد سرریز نشه فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ، ۲۵ دقیقه قرار دادم باز دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━
مواد لازم: 1 لیتر شیر سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 2 عدد زرده تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت خامه (200 میلی لیتر) 120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم) 2 قاشق غذاخوری کره نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه: 1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛