#ژله_رنگین_کمان_چرخشی
قالب هر طرحی دوست دارین میشه . الزامی به این شکلی نیست .
ژله ابتدایی که داخل قالب ریختم من از ۲ بسته ژله آناناس (دل به خواهی هر نوع ژله میشه) استفاده کردم . باز نیاز نیست که حتما بستنی ریخته بشه . هر ژله دلخواه میشه . من بستنی ریختم بابت اینکه وقتی برش میدم راحت تر از قالب خارج بشه .
من ۲ بسته ژله آناناس رو با ۲ لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بعد ۴ ق غ بستنی وانیلی نرم رو ریختم .
قالب رو کمی چرب کردم و ژله رو ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال نیاز نیست که بزارین خیلی بمونه همین که بسته بشه کافیه .
بعد از برش هم ۶ رنگ ژله نصف بسته ( من از زرد موز، سبز لیمو، آبی بلوبری ، بنفش انگور ،قرمز هندوانه ، نارنجی پرتقال استفاده کردم ) رو که با ۳/۴ لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و طبق کلیپ وقتی یکی در میون ژله آناناس رو خارج کردم داخل قالب ریختم .
یه خراب کاری هم کرده بودم 🙈😁که دو رنگ ژله ام در یه قسمتی با هم قاطی شده بود . که آخر کار همون قسمتی که دو رنگ قاطی شده بود رو جدا خارج کردم و جاش ژله مورد نطر اینجا زرد رنگه بود ریختم .
وقتی که ژله هام به صورت عمودی ریختم و بسته شد ، اون ژله آناناس ابتدایی رو کمیش رو آب کردم و داخل قالب ریختم و یخچال گذاشتم .
این کار رو به خاطر این انجام دادم که وقتی از قالب بیرون بیارم طرح ها بیشتر خودش رو نشون بده .
برای در آوردن از قالب دورش رو با چاقو آزاد کردم و مطمین بشین که ژله از جاش آزاد شدا حتی می تونین یه چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین و بعد روش یه دیس مرطوب بزارین و برگردونین .
نکته : من ژله هام رو با آب کمتر درست می کنم و جای آب سرد آب جوش می ریزم . دلیل این کار هم ژله راحت از قالب خارج میشه و زودتر بسته میشه و راحت تر ژله حل میشه و شفاف تر میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی_هویج
فضائل اخلاقى و صفات پسنديده چه به سختى به دست مى آيند و چه آسان ازدست مى روند. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
سلام این دسر خوشمزه و عالی ، خصوصا توصیه میشه برای بچه ها 😜😋
این دسر هویجی خوشمزه و مقوی 😍.
بیسکویت پتی بور یک بسته
هویج نیم کیلو (حدودا ۵ تا ۶ عدد)
آب ۱ تا ۲ لیوان
گلاب یک سوم لیوان
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم ( حدودا ۳ ق غ)
زعفران ، دارچین ، هل و ... به میزان دلخواه
هویج ها رو شستم و پوست گرفتم . خرد کردم و داخل قابلمه ریختم . حدودا یک تا دو لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بپزه و بعد از پخت آبی نمونه . بعد از پخت با گوشت کوب یا میکسر له کردم .
داخل گلاب ، نشاسته رو ریختم و حل کردم و داخل پوره هویج اضافه کردم . کمی زعفران ، شکر ، پودر دارچین اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد از حرارت برداشتم .
کف ظرفم (اندازه ظزفم ۱۰ در ۲۵ هستش) کیسه فریزر انداختم و ته ظرف از مواد هویجی یک لایه ریختم (مواد گرمه) و یکدست پهن کردم . یک لایه بیسکویت چیدم و مجدد مواد هویجی ریختم و این شکلی لایه ها رو پر کردم . یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم و بعد از ظرف خارج کردم و با پودر نارگیل و خلال پسته تزیین کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_رولی
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است.امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام از دسرهای خوشمزی و مقوی ، مناسب افطار 😊😍
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران در صورت دلخواه
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
برای شربت
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران ۱ ق غ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
اول شربت رو درست می کنیم که خنک بشه .
آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه تا زمانی که شکر حل بشه قاشق بهش نزدم . بعد که جوشید بهش زعفران و گلاب ریختم . ۵ دقیقه بجوشه کافیه . لازم نیست که شربت زیاد بمونه و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار که خنک بشه.
برای خود خاگینه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی یا برقی اون قدر زدم که کفی بشه و بعد بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کردم داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد رو هم الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی زعفران هم ریختم .
داخل تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم. سایز تابه من ۳۲ در ۲۰ سانت هستش .الزامی به تابه دو طرفه نیست . فقط مواد رو که می ریزید زیاد کلفت نشه هر چی نازک تر باشه بهتره تا موقع رول کردن نشکنه .
در تابه رو گذاشتم تا بپزه ، تایم هم بسته به حرارت شعله تون داره . وقتی دیدم پخته برگردوندم تا اون طرف هم تغییر رنگ بده و بعد از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هستش روی خاگینه سه چهار قاشقی از شربتم روریختم و در تابه رو گذاشتم که نرم بمونه .
برای مواد مغزدار هم من از نصف لیوان گردوی خرد شده همراه ۱ ق م پودر گل سرخ و نصف ق م پودر دارچین استفاده کردم .می تونید هل و زنجبیل و هر چیز دلخواه هم بریزید .
در تابه رو باز کردم و از مواد مغزدار روش ریختم و یکدست پخش کردم و کمی هم از شربتم روش ریختم و دوباره درش رو بستم چند دقیقه ای بمونه . بعد به آهستگی رول کردم . روی رول هم مابقی شربتم رو ریختم و کمی باز بمونه و بعد با چاقوی تیز برش دادم .
برای من ۱۸ عدد برش شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ماست
مواد لازم رو تقریبی میگم خودتون کم وزیادش کنید
عدس یک پیمانه
نخود نصف پیمانه
برنج نیم دانه ایرانی نصف پیمانه نداشتید همون برنج درسته بزنید.
سبزی آش نیم کیلو(جعفری، گشنیز،تره، اسفناج،شوید،نعنا)
ماست سه لیوان شاید بیشتر نه زیاد ترش نه زیاد شیرین
نمک و فلفل وپیاز داغ به مقدار لازم
نخود رو شب خیس کردم صبحش گذاشتم که بپزه
عزیزان یادتون باشه همیشه نخودی که برای اش استفاده میکنید حتمااا بپزید چون نخود دیر پزه( فقط کمی دندون گیر باشه ) چون بعدا با بقیه مواد پخته میشه
عدس رو خوب شستم وبا کمی آب گذاشتم رو گاز حدود پنج دقیقه جوشید آبشو دور ریختم
عدس ونخود پخته رو ریختم تو قابلمه اب قلم یا اب مرغ بریزید اگه اب مرغ یا اب قلم کم بود اب بریزد به اندازه کافی اب بریزید تا دوباره مجبور نشید اب بریزید
(وقتی آبش جوش اومد شعله رو کم کنید)
نخود وعدس که پخته شدن(له نشن)
برنج،سبزی آش،پیاز داغ،نمک وفلفل رو اضافه میکنیم ومیزاریم کاملا بپزن وابش کشیده بشه تو فیلم نشون دادم غلظتش به چه اندازه ای باشه
سه لیوان ماست رو با هم زن دستی بزنید تا صاف ویکدست بشه با دست چپ ماست وبا دست راست ملاقه کم کم ماست بریزید ومدام هم بزنید که ماست نبره توجه کنید ماست نباید جوش بزنه فقط داغ بشه کافیه
وقتی داغ شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبا پیاز داغ ونعنا داغ نوش جان بفرمایید 😊
اگه اول راهی ماست رو با یک عدد تخم مرغ بزنید که ماست نبره.
عزیزان آگه آب قلم یا آب مرغ نداشتید از بال وگردن مرغ استفاده کنید هم میتونید بال وگردن رو با یک عدد پیاز سرخ کنید وبه مواد رو اضافه کنید یا جداگانه بپزید وقتی که پخته شدن آبشو به آش اضافه کنید وگوشت رو از استخوان جدا کنید وبه آش اضافه کنید
سبزی رو یکدفعه نریزید کمی از اونو بزارید کنار آگه دوباره آش جوش زد دیدید که سبزی کم هست بقیه رو اضافه کنید من سبزی تازه نداشتم از سبزی فریزیر استفاده کردم
عزیزان این دستور نمیشه به جای ماست از دوغ استفاده کرد باید حتما ماست باشه
این آش دوباره گرم کنید ترش نمیشه خوشمزه تر هم میشه😊
من از ماست خونگی استفاده کردم ماست پاستوریزه هم میشه ولی خونگی خوشمزه تره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_ترش_واش
اگه به سبزی ترش واش دسترسی دارید از جعفری،گشنیز،تره،خلواش،چوچاق استفاده کنید
اگه دسترسی ندارید از تره ،گشنیز،نعنا،واسفناج ویا برگ چغندر،کمی نعنا استفاده کنید
مقدار گشنیز از همه بیشتر باشه نعنا وجعفری کمتر نعنا زیاد نزنید خورش تلخ میشه.
این مقدار مقدار خورش تو ماهی تابه س
سینه مرغ پنج تکه
سبزی ۵۰۰ گرم پاک شده و چرخ شده
سیر تازه یک بوته سیر تازه نداشتید از چند حبه سیر خشک استفاده کنید
بادمجون سه عدد متوسط
گوجه فرنگی سه عدد متوسط
روغن ونمک زردچوبه و فلفل و روغن به میزان لازم
چاشنی آب غوره ویا آب نارنج
یک قاشق آرد برنج ودو قاشق رب انار ویا رب آلو در صورت ذایقه خانواده اختیاریه
بادمجون رو پاک کرده نمک بزنید و کنار بزارید
سبزی رو شسته وهمراه سیر چرخ کنید
تکه های مرغ رو سرخ کنید
تکه های مرغ که سرخ شدن ادویه ها رو باهاش تفت میدیم از ماهی تابه خارج کرده ،تو همون ماهی تابه سبزی رو سرخ میکنیم سبزی که سرخ شده آب میریزیم آب که جوش اومد تکه های مرغ رو اضافه کرده نمک میزنیم درشو میزاریم تا بپزن
تا مرغ میپزه بادمجون رو که نمک پاشیدیم خوب شسته وخشک کرده و سرخ میکنیم گوجه رو هم تفت داده
بیست دقیقه آخر بادمجون وگوجه رو به خورشت اضافه میکنیم آب غوره میزنیم دوباره درشو میزاریم تا جا بیفته اینجا میتونید کمی رب انار ویا رب آلوچه بزنید
اگه خورشت رقیقه یک قاشق آرد برنج بزنید اگه غلیظ بود لازم نیست
این خورشت پیاز نداره
این خورشت با روغن جامد طبخ بشه خیلی خوشمزه تره
خورش با حرارت کم پخته بشه تا به روغن بیفته
خورش نباید زیاد غلیظ و کم آب باشه
این خورش با برنج شفته و پیاز عالی میشه
اسفناج و برگ چغندر واسه لعابه خورشته ترشک گیرتان اومد چند برگ بزنید عالی میشه
میخواید مجلسی باشه گوجه فرنگی وبادمجون رو که سرخ کردید موقع سرو بچینید رو خورشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت
کرامت زاییده بلند همتی است . امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام
این بخش شامل تهیه خمیر تارت و پخت نان تارت شیرین هست .
آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
پودر قند ۳۰ گرم( تقریبا ۲ ق غ)
کره سرد ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک کمی
آب ۳ ق غ
وانیل (رنده پوست لیموترش یا رنده پوست پرتقال) نوک قاشق .
آرد و پودر قند و نمک رو الک کردم و کره سرد (منظور کره که توی یخچال هست و به دمای محیط نرسه) رو با کارد کمی خرد کردم و به موادم اضافه کردم . با نوک انگشتم کره رو با مواد آردی مخلوط کردم ، زرده تخم مرغ را اضافه کردم و همچنین آب . کمی وانیل یا رنده پوست لیموترش هم می تونین بریزین برای کسایی که میگن بوی کره اذیتمون می کنه خیلی موثره 😊 .با نوک انگشتم خمیر رو ورز دادن و مخلوط کردم تا یکدست بشه . (می تونید از غذاساز هم استفاده کنید )
خمیر نیاز به ورز دادن زیاد نداره و الا روغن میفته ، داخل کیسه فریزر در یخچال نیم ساعت استراحت دادم .خمیر را با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و بعد داخل قالب تارت به قطر ۲۴ سانت انداختم . چون خمیر به اندازه کافی کره داره چرب کردن هم نیاز نیست .
روی خمیر رو چنگال زدم تا توی فر پف نکنه و بالا نیاد (و همچنین بهتره که روی خمیر یه کاغذ روغنی بندازین و یه کم روش حبوبات بریزین تا سنگین کنه و بالا نیاد) فر رو از یه ربع قبل روشن کردم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد که خنک شد از قالب بیرون آوردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_پنیر_سبزی
با اخلاق خوش است که زندگی خوش و خرم می شود . امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام این نوع تارت خیلی راحت و خییلی خوشمزه است 😊 فوق العاده و علی الخصوص برای پذیرایی در مهمانی و مجالس 😍 اون قدر تنوع در پذیرایی های مختلف داره ، چه برای صبحانه ، چه برای افطاری ،چه برای مراسم های عصرونه و مجالس رسمی 😍
برای ۳۰ عدد
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
نان تارت ۳۰ عدد
سبزی خوردن به میزان دل خواه
گردو خرد شده به میزان دل خواه
سیاه دانه ۱ ق م
گوجه گیلاسی به میزان لازم
پنیرها رو با هم مخلوط کردم ، یکدست بشه . سبزی ها رو ریز خرد کردم و اضافه کردم . هر نوع سبزی دل خواه میشه ، من از ریحان ، شوید ، جعفری، شاهی استفاده کردم .کمی گردو رو ریز خرد کردم و ریختم . سیاه دانه هم ریختم . (می تونید از زیره هم استفاده کنید)
داخل نون تارت از مواد پنیر و سبزی پر کردم و برای تزیین از گوجه گیلاسی و برگ ریحان و گردو استفاده کردم .
از کنجد ، خیار ،انواع مغزی و سبزیجات می تونید استفاده کنید .
پ.ن : نان تارت رو آماده از لوازم قنادی می تونید تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_مغزدار
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده
به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم.
عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید.
برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه
چهار عدد تخم مرغ
چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی)
چهار قاشق ماست سفت وشیرین
یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر
دو قاشق زعفران دم کرده
روغن نصف استکان
شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر
مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید
تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه
مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید .
روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه
نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو سبزی از اون دسته از غذاهایی که به ظاهر خیلی سادس ولی نکات کوچولو کوچولو زیاد داره.
حالا میخوام تک تک نکاتشو بهتون بگم تا یه کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه درست کنید.
🔴نکته اول
سبزی کوکو که تازه باشه عطر و بوش ده برابر میشه (تا سبزی منجمد)
🔴نکته دوم
حتما مقدار تره و جعفری دو برابر شوید و گشنیز باشه تا طعم کوکو عالی بشه.
🔴نکته سوم
سیر حبهای داخل سبزی خرد کنید.
(اینجوری کوکو سبزیمون بوی کوکوی مامان بزرگ هامون رو میده)
🔴نکته چهارم
اگر سبزی رو با دستگاه خرد میکنید دقت کنید که نباید زیاد خرد بشه ،اگر سبزی زیاد له بشه حسابی آب میندازه و زمان برگردون کوکو به مشکل برمیخورید. (وا میره)
🔴 نکته آخر اینکه حتما از گردوی ایرانی برای داخل کوکو استفاده کنید تا طعم گردو زیر دندون کاملا حس بشه.
مواد لازم🔻
سبزی کوکو ۴۰۰ گرم
شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۲ ق چ
گردو خرد شده ۲ ق غ
زرشک خرد شده ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
داخل تابه روغن میریزیم کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روی مواد رو صاف میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم.
🔴میتونید گردو و زرشک رو با مواد مخلوط نکنید . کمی از مواد رو که داخل تابه ریختید روش زرشک و گردو بریزید و بعد مابقی مواد رو روش بریزید.
🔴مقدار سیر،زرشک و گردو سلیقه ای هستش و میتونید کم یا زیادش کنید.
🔴وقتی خواستید طرف دیگه کوکو رو سرخ کنید حتما کمی روغن تو تابه بریزید .
🔴بعضی ها برای یه کم کاهو خرد شده به مایه کوکو اضافه میکنن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کارامل از دسرهای خوشمزه ای است که من بخاطر کالری بالا نمیخوردم ولی این دستور را راحت وبدون استرس میخورم میتونید دوقاشق شیره کف قالب بریزید تا شیرین تر بشه یا موقع سرو روش بریزید کاملا سلیقه ایه
مواد لازم .....میتونید مواد را دوبرابر هم کنید
پيمانه هم میتونید از لیوان استفاده کنید
شیر ...کم چرب یا پرچرب بستگی به شما داره وفرقی نداره
شیر........یک پیمانه +یک سوم پیمانه
پودرژلاتین....یک قاشق سوپخوری
شیره خرما یا انگور......برای توی دسر یک قاشق سوپخوری
برای توی هر قالب هم یک قاشق سوپخوری
وانیل .....نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه......
اول یک چهارم پیمانه شیر هم دمای محیط را با پودرژلاتین مخلوط وکنار بذاربد
یک پیمانه شیر ویک قاشق سوپخوری شیره خرما و وانیل را مخلوط کرده بعد روی حرارت گذاشته ومرتب بهم بزنید اطرافش،که حباب زد ژلاتین را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده تا ژلاتین توی شیر حل بشه چند دقیقه که جوش خورد از روی حرارت برداربد قالب یا استکان یا کاسه ای که تحمل حرارت گرما را داشته باشه توی هر قالب یک قاشق شیره خرما بریزید قالب را تکون داده تا کف قالب کاملا آغشته بشه بعد شیر داغ را توی قالب ریخته روش را فویل بوشید واطرافش را محکم کنید تابه یا قابلمه ای را روی حرارت بذارید مقدلری اب جوش بریزید وقالب را توی ابجوش بذارید تا نيمه قالب اب باشه درش را بذارید یه ربع بجوشه وبعد قالب را بیرون بیارید بذارید توی اشپزخونه تا کاملا خنک بشه بعد حداقل ۶ساعت توی یخچال بذارید وقتی بست اطرافش را ازاد وبرگردونید وباخیال راحت از خوردنش لذت ببرید سالم و مقوی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛