#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن
آب یک لیوان
۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت
١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده)
یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید
نصف لیوان رب
ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه
پودر پابریکا ، پودر سیر
پودر گوجه(قابل حذف)
من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه
غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه
❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋😍
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمدہ با عیش و
طرب حضرت عشقــم
برخیـــز و همان شهد
ببخشا به همه بود و نبودم
☀️صبح چهارشنبهتون بخیر و نیکی❤️
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه
عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه .
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد ونصفی
شکر یک سوم لیوان
شیر یک چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
اسانس وانیل چند قطره
کاکائو یک قاشق سرخالی
ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم
یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم
ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه
بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن
کرم میانی
شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید
خامه صبحانه نصف لیوان
شیر سه قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر قند الک شد یک قاشق سر پر
همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
6-7 سیب زمینی (700 گرم)
نمک و فلفل؛ 40 گرم (½ فنجان)
سبزی مخلوط ، خرد شده
1 تخم مرغ
120 گرم (1 فنجان) آرد
3 نان خشک
115 گرم پنیر
طرز تهیه🔻
پوست سیب زمینی را بجوشانید تا نرم شود و بگذارید تا خنک شود. با عبور نان خشک از رنده بزرگ ، آرد سوخاری خانگی درست کنید. آرد سوخاری را الک کنید تا بیت های بزرگ آن پاک شود. سیب زمینی های خنک شده را پوست بگیرید و له کنید ، سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سیب زمینی را با سبزی خرد شده (جعفری و شوید) ترکیب کنید. یک قسمت را حدود 2-3 قاشق غذاخوری سیب زمینی بردارید ، یک حبه درست کنید و یک مکعب پنیر را در وسط قرار دهید. برای محکم شدن پنیر مخلوط سیب زمینی را دور آن بپیچید. هر گلوله سیب زمینی را در آرد له کرده ، سپس درون یک تخم مرغ آغشته کنید ، با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و در آخر با آرد سوخاری خانگی بپوشانید. گلوله های سیب زمینی را در روغن 180C / 350F به مدت 4 - 5 دقیقه سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
مثل همیشه همه مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇
برای این دستور حدود نیم کیلو گوشت مرغ چرخ شده احتیاج داریم که بهتره برای لطافت بیشتر از مخلوط ران و سینه استفاده کنید
1عدد پیاز متوسط رنده و آبگرفته شده
3 تا 5 حبه سیر رنده شده
7 تا 8 قاشق پنیر پیتزا
تخم مرغ+آرد سوخاری+پفک پودر شده برای کاور ناگتها
خمیر وسط 4 عدد نان ساندویچی که باید با چند قاشق شیر مرطوب بشه(مطابق فیلم)
◀خمیر نان باعث پوک شدن و لطافت بیشتر ناگت میشه و از طرفی به مواد انسجام بیشتری میده
ادویه های دلخواه که مقدار و نوع ادویه ها کاملا سلیقه ای هست
من از نمک،فلفل قرمز،پاپریکا(پاپریکای دودی طعم خاص تری به ناگت میده)،زیره سبز ،تخم گشتیز
استفاده کردم
◀شما میتونید ناگتها رو بعد از اینکه در تخم مرغ و ارد سوخاری زدید تا چند ماه در فریزر نگهداری کنید
◀با این میزان حدود 50 تا 60 عدد ناگت خواهید داشت که البته بسته به سایز کاتر داره
◀برای خوشرنگ شدن ناگتها طبق فیلم از پفک پودر شده داخل آرد سوخاری استفاده کردم
❤😍❤بقیه نکات رو هم توی فیلم کامل گفتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه
مواد
1 لیوان آب شیر
1 لیوان آب
2قاشقخمیر مایه
1 تخم مرغ (روی زرده)
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری نمک
به اندازه آرد
برای ملات داخلی
250 گرم گوشت گاو
1 پیاز متوسط
3-4 فلفل چیلی
جعفری
نصف لیوان چای روغن
2 گوجه فرنگی رنده شده
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
آماده سازی
بیایید خمیر را ورز داده و تخمیر کنیم ، مواد را برای پر کردن مخلوط کرده ، سبزیجات را خیلی ریز خرد کرده ، خمیر را با وردنه و آرد بغلتیم ، حلقه هایی را به شکل بشقاب پهن کرده و داخل پر کرده قرار دهیم ، لبه ها را همانطور که در ویدئو نشان داده شده است ، درست کنیم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛🌈
#نون_بربری_سنتی
مواد لازم:
ارد ....۲پیمانه+یکسوم پیمانه
آب گرم.......یک پیمانه
نمک.....یک قاشق چایخوری
پودرمخمر.......یک قاشق مرباخوری سرخالی
شکر...... یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر سبوس...... یک قاشق چایخوری سرخالی( من چون آرد نان فانتزی استفاده کردم ایندفعه یه کم پودر سبوس هم ریختم ،از آرد نان بربری هم میتونیداستفاده کنید که دیگه نیاز به پودر سبوس ندارید)
مواد رومال:
یک قاشق چایخوری آرد+یکچهارم پیمانه آب
همه ی مراحل و توضیحات رو روی ویدئو هست نکته هاشو هم خیلی دقت کنید:
حرارت فر ۱۹۵ تا ۲۰۰ درجه
برای توستر هم دما ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه هستش المنت بالا و پایین همزمان
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه چک کنید زیرش که یه کوچولو تغییر رنگ داده بود دیگه حرارت پایین رو خاموش کنید و حرارت بالا یا گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روش برشته بشه
دقت کنیپ نون زیاد تو فر بمونه و حرارت کم باشه خشک میشه
مثل باقی نونا کمی که از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه
برای زیر نون، خود نونوایی ها هم از پودر سبوس استفاده میکنن ولی اگه نداشتین همون ارد زیرش بپاشید که به سینی نچسبه، یه کمی که نون خنک بشه راحت از سینی جدا میشه
ظرف اب داخل فرهم اصلا نیاز نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم
مواد لازم
بادمجان چهار عدد
هویج چهار عدد
فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد
سیر پانزده حبه
سرکه سفید دو تا چهار لیوان
آب دو لیوان
نمک دو ق غ
سیاه دانه یک ق غ
تخم گشنیز یک ق غ
گلپر دو ق چ
فلفل یک ق غ
زردچوبه دو ق چ
سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_گوشت
پیده گوشت در دستور اصلی فلفل دلمه ای ویا پنیر پیتزا نداره
ویک لایه مایه ی گوشتی هست که روی خمیر کشیده میشه
وبصورتی که می بینید شکل داده میشه
❌❌مایه گوشتی هم معمولا پخته نمیشه همه مواد گوشتی ترکیب و باهم خوب مخلوط میشه و بصورت یک لایه نازک وخام روی خمیر کشیده و همزمان باهم پخته میشه
،
می تونید اول خمیر را شکل بدین وبعد مایه گوشتی را بریزین
یا اینکه وقتی خمیر را بصورت بیضی پهن کردین یک لایه مایه گوشتی بکشین طوری که مایتون یکی دو سانت از کناره ها فاصله داشته باشه سپس کناره های خمیر را روی مایه برگردوندین و مثل قایق شکل بدین
من
یکی را بدون پنیر ویکی رو هم با پنیر پیتزا پختم
.
خمیر پیده:
آرد ۳۵۰ گرم ( ۲ و۱/۳ پیمانه)
نمک ۱ق چ اندازه گیری
خمیر مایه فوری ۱ق س سرخالی (۸گرم)
روغن مایع ۳ق س پر (۳۰گرم)
اب ولرم حدود ۱پیمانه(تا جایی اضافه شود که خمیر چسبنده ای شکل بگیره)
👈ارد ،نمک وخمیر مایه را مخلوط کنید سپس روغن مایع واب ولرم را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا جایی که خمیر چسبنده ای شکل گیرد
خمیر را بادست چرب حدود ده دقیقه ورز دهید تا چسبندگی آن از بین رود ویکدست ولطیف شود
روی خمیر را بکشید وحدود یک تا یک ساعت ونیم استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود
پس از حجیم شدن یا به اصطلاح ور امدن خمیر پف ان را گرفته
به دو یا سه قسمت تقسیم کنید
هر قسمت را با وردنه بصورت بیضی پهن کنید
درون سینی کمی چرب شده یا کاغذ انداخته قرار دهید سپس از مواد گوشتی روی ان بکشید و
خمیر را رومال کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید
.
مایه گوشتی:
پیاز درشت ۱عدد نگینی خرد شده
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
نمک،زردچوبه، فلفل سیاه ،فلفل قرمز، پودر سیر به میزان لازم
گوجه نگینی خرد شده ۳ عدد متوسط (۳۰۰ گرم)
رب ۱ق غ
جعفری خرده شده و فلفل سبز تند به مقدار دلخواه
روغن ۴ ق غ
👈 پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن در حد سبک شدن تفت دهید سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید(نیازی نیست گوشت خیلی سرخ بشه)
نمک وادویه جات را اضافه ومخلوط کنید
سپس گوجه های خردشده
اجازه دهید تا آب گوجه کشیده شود
رب را اضافه وپس از کمی سرخ شدن، شعله را خاموش کنید
در نهایت فلفل سبز تند و جعفری خردشده را به دلخواه اضافه کنید
❌اگر گوشت خام استفاده کردین همه مواد را ترکیب وخوب مخلوط کنید،
رومال:
مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ +کمی زعفران ومقداری شیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛