بالأخره کانال #جوک_موک پیدا شد!😅
بيا تو #پاره ميشی از خنده😂😜
ورود برای دلپیچه ایها و اسهالیا ممنوع 🙈
💯میخوای بترکی از خنده🤣😂👇👇
eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
ناموسا عالیه از دست ندین😂😂☝️
خطر انفجار از خنده ❌💣🤣
با خودت نخ سوزن بیاررررر👻😂😁
خندیدن تا مرز ترکیدن 🤣🏃♀🏃♀🏃♀
بهترین کانال از دید اعضا !😍😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
#آلبالو_پلو 🍒
این اندازه برا ۵یانفر کافیه.
میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉
دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین.
اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه
من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه.
اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین.
#آلبالوپلو
.
۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین)
۴۰۰گرم گوشت چرخ شده
نیم کیلو آلبالو
نصف لیوان شکر
پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد
نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه
روغن به میزان لازم
اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم.
هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم
برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم
تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم
وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی
مواد لازم :
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:۱ق چ
آرد:۴ قاشق سوپخوری سر پر
ماست سفت:۲قاشق
زعفرون:۱ ق
شربت:
شکر:یک و نیم پیمانه
آب:سه چهارم پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
زعفرون:۱قاشق
طرز تهیه:
مواد شربت رو مخلوط کنید و بزارید بجوشه و کمی قوام بیاد، تخم مرغها رو بزنید تا کمی پف کنه ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سپس به تخم مرغها اضافه کنید و بعد روغن مایع و زعفرون رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه داخل قالب مورد نظر ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بعد از پخت شربت خنک رو روی خاگینه ها درون قالب بریزید و اجازه بدید شربت جذب بشه من کم شیرین دوست دارم نصف شربت رو اضافه کردم به جای شربت از شیره انگور هم میشه استفاده کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر
هر كس خوش اخلاق باشد، زندگى اش پاكيزه و گوارا مى گردد. امام علی (ع) (غررالحکم)
یکی از سوپ های مجلسی و خوشمزه و پرطرفدار ، سوپ سفید یا همون سوپ شیر هستش . .
آشپزی خاص
برای ۳ نفر
مرغ چند تکه (میتونین از آب مرغ هم استفاده کنین )
هویج ۲ عدد یا یک عدد بزرگ
جو یا جو پرک نصف لیوان (برای هر نفر ۲تا ۳ ق غ)
شیر ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
کره ۱ ق غ
آرد سفید (قنادی) ۲ ق غ
خامه صبحانه دل به خواهی (من ۲ ق غ ریختم ،قابل حذف هستش)
جعفری خرد شده به میزان لازم
قارچ ۵ عدد(من نریختم می تونین بریزین ) (بنده توی خونه موجود نداشتم خواستین بریزین )
نمک به میزان لازم
یه پیاز رو خرد کردم و با روغن و تکه های مرغ کمی تفت دادم ، بهش کمی آب اصافه کردم و گذاشتم تا کمی نیم پز بشه . وقتی که نیم پز شد ، هویج رو نگینی کردم و داخلش ریختم ، وقتی هم که هویج نیم پز شد ، جوپرک رو اضافه کردم .
توی ظرف دیگه ای آرد رو کمی تفت دادم و کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا بجوشه و غلیظ بشه و بعد خامه رو بهش اضافه کردم (خامه قابل حذفه من گاهی اوقات هم نمی ریزم ) بعد این مواد رو داخل سوپ ریختم و هم زدم .بهش نمک هم اضافه کردم .در واقع شیر رو نیم ساعت آخر به سوپ اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن باید نیم ساعت روی گاز باشه . اواخر کار هم کمی جعفری خرد شده رو به هر میزان که دوست دارین بهش اضافه کنین .
من مرغ ها رو بعد اینکه پخت بیرون آوردم و ریش ریش کردم و داخل سوپ ریختم .
میتونین از عصاره مرغ هم استفاده کنین.
میتونین قارچ هم استفاده کنین ، در این صورت قارچ رو با کره کمی تفت بدین کلا آب نداشته باشه ، قبلا از اینکه شیر رو به سوپ بخواین اصافه کنین داخل سوپ بریزین .
از جو هم میتونین استفاده کنین ، در این صورت اول از همه جو رو بخیسونین و آبش رو بیرون بریزین و بعد بزارین با آب دو ، سه ساعتی بپزه و بعد مرغ رو بهش اصافه کنین و بزارین با مرغ با هم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_زردآلو
موادلازم:
آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودربادام ۱/۴پیمانه
شیر ولرم ۱/۲پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد
پودرکاکائو ۱/۳پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکلات خرد شده ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ق غ
وانیل ۱ ق چ
نمک یک پنس
زردآلو ۶عدد
کره هم دمای محیط وشکر را باهمزن بزنید تا سبک شه.تخم مرغها رو بترتیب اضافه وهر بار که هرکدومو اضافه میکنید خوب بزنید بعد اون یکی رو بریزید.
آرد را۳بار الک کنید وهمراه پودربادام وبیکینگ پودر وپودرکاکائو وشیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه وبالیسک به خورد هم داده ومخلوط کنید.
وانیل ونمک وشکلات راهم درآخر اضافه ومخلوط کنید.کف ودیواره قالب ۲۰ سانت را چرب وکاغذروغنی بزارید ومایه راداخلش بریزیدبالیسک سطحشو صاف کنید وزردآلوها را باسلیقه خودتون بچینید.(هسته زردآلوها را جدا وکنید نصف کنید طبق کلیپ)روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید(از مغزهسته های خودشم اینجا میتونید استفاده کنید😉
داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰الی ۶۰ دقیقه بپزید.دمای فرها باهم متفاوته واین زمان ممکنه متغییر باشه پس بعد از ۵۰ دقیقه یک سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر مواد بهش نچسبید آماده ست درغیر اینصورت باید روند پخت ادامه داشته باشه تاوقتی که سیخ سالم بیرون بیاد.
برای درست کردن پودربادام میتونید از خلال بادوم استفاده کنید اونو داخل غذاساز پودر کنید
کامتون عسل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ
سیب زمینی…..۲عدد
سینه مرغ….۲عدد
پیاز…..۱عدد
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
رب…..۱قاشق
نمک و فلفل و پولبیبر
کره…..۲۵ گرم
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
سیب زمینی بزارید کامل بپزه.
پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید.
سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید.
کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_قهوه
ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘
با خوردن یدونه از این کوکیا مستقیم میری تا خود بهشت😅🫠😍
نکته های طلایی رو آخر کپشن بخون👌🏻
🍪موادلازم🍪
🌱کره نرم. ۱۰۰گرم
🌱تخم مرغ. ۱عدد
🌱وانیل. ۱/۴ق چ
🌱بکینگ پودر. ۱ و ۱/۳ ق چ
🌱نمک. ۱/۳ ق چ
🌱آرد قنادی. ۱۵۰گرم ( ۱ پ + ۱ ق غ )
🌱پودر کاکائو. ۱۰گرم( ۱ ق غ )
🌱قهوه فوری. ۲ ق چ ( ۳ گرم )
🌱آبجوش برای ترکیب با قهوه. ۲ ق چ
🌱گردو خرد شده. ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ )
🌱شکلات چیپسی. ۳۰ گرم ( تقریبا یک ونیم ق غ )
🌱شکر سفید. ۶۰گرم (۱/۴ پ + ۱ ق غ )
🌱شکر قهوه ای. ۸۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ )
ابتدا قهوه فوری و آبجوش رو با هم مخلوط کرده میزاریم کنار(میتونید از ۱ ق غ اسپرسو هم استفاده کنید)
کره نرم رو با شکرسفید و شکر قهوه ای مخلوط کرده و سه دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه ، بعد از اون تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم ، حتما ظرف رو با لیسک دورگیری کنید که بعدا بوی زهم تخم مرغ نگیره . بعد که تخم مرغ کامل مخلوط شد ، قهوه رو اضافه کرده و یکم مخلوط کرده ، حالا ، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو الک کرده و با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم ودر نهایت گردو خرد شده و شکلات چیپسی اضافه میشه و مواد ترکیب میشه.درظرف رو گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد بشکل گلوله درمیاریم و داخل سینی که ورق نسوز گذاشتیم با فاصله از هم قرار میدیم و داخل فر کاملا داغ میزاریم
مدت زمان پخت : ده تا دوازده دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵ درجه (المنت پایین تنها با فن یا المنت بالا و پایین با فن)
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه (نیازی به حرارت بالا نیست)
Credit by:
.food
🔱نکته های طلایی🔱
مدت زمان پخت بیشتر از ۱۳ دقیقه نشه چون خشک میشن
✅اگه میخواین کوکی هاتون تپلی باشه موقعی که داخل سینی میچینین نیازی نیست اونا رو کمی پهن کنید ، همونجوری گرد بزارین تو فر
✅اگه میخواین کوکی هاتون خیلی ترک بخوره روی اونها رو قبل از پخت گردو و شکلات بزنید هر چه بیشتر باشه ترک ها بیشترن
❌بعد از پخت به کوکی ها دست نزنید چون کاملا نرم هستن ، اجازه بدید سرد بشه بعد براحتی جدا میشن
✅اگه موادتون بعد از اضافه کردن آرد و … خیلی شل بود مجازید یک تا دو ق غ آرد بازم اضافه کنید
❌داغ بودن فر توی کیفیت کوکی ها و ترک خوردنشون خیلی موثره پس حتماااا نیم ساعت قبل از پخت فر روشن بشه
#کوکی # کوکی_شکلاتی #کوکی_خونگی #کلوچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_تیرامیسو 👌🍰🍫
مواد لازم👇
* 7 قاشق غذاخوری روغن
* 3 قاشق غذاخوری کاکائو
* 3 قاشق غذاخوری شکر
* 3 قاشق غذاخوری آب
* 3 قاشق غذاخوری آرد
* 1 ق چ وانیل شکری
* نصف ق چ بکینگ پودر
* پودر قند 5 قاشق غذاخوری
* زرده تخم مرغ 4 عدد
* سفیده تخم مرغ 4 عدد
* 1 پیمانه نمک (نصف قاشق چایخوری)
برای بین و بالاتر:👇
* خامه 400 میلی لیتر
* 250 گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه
* 4-5 قاشق غذاخوری شکر (به سلیقه شما)
* وانیل شکری 1 عدد
*1 بسته پودر خامه
برای خیس کردن کیک👇
* 2-3 قاشق چایخوری قهوه
* نصف لیوان آب داغ
1. خامه، شکر، وانیل، ماسکارپونه،پودر خامه را در ظرفی ریخته و هم می زنیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
2. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید، کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. 5 قاشق غذاخوری پودر قند را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
3. روغن را داغ کرده و در ظرفی قرار می دهیم.
4. کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و آب را روی آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
5. آرد، بکینگ پودر، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
6. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
7. سفیده تخم مرغ را به غلظت کف هم زده شده به مخلوط کاکائو اضافه می کنیم و با هم زدن از پایین به بالا بدون اینکه با لیسک قطع کنیم ، تا یکدست شود.
8. کیک اسفنجی را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید. سینی را چند بار به زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.
9. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه دقیقاً 10 دقیقه بپزید.
10. روی کیک اسفنجی پخته شده خودمان کاغذ روغنی می گذاریم و به کمک سینی دیگری مانند ویدیو آن را زیر و رو می کنیم.
11. کاغذ روغنی بالایی را با احتیاط بردارید.
12. قهوه و آب را مخلوط کرده و کیک را کمی با آن مرطوب می کنیم.
13. خامه ای را که از یخچال درآورده ایم بدون اینکه کیک خنک شود، بمالید.
14. به کمک کاغذ روغنی رول درست می کنیم.
15. باقی مانده خامه را روی آن بمالید و 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد ماکارونی اسپانیایی
مواد لازم برای ۸ نفر:
۱-ماکارونی فرمی ۳۵۰ گرم
۲-کرفس ۳ ساقه
۳-پیاز ۱ عدد
۴-ترشی اسپانیایی بدر ۱/۵ پ
۵-فیله مرغ گریل ۶ عدد
۶-جعفری خرد شده ۱/۲ پ
۷-نمک، فلفل به میزان لازم
۸-لیمو ترش ۱ عدد
۹-سس مایونز ۲ ق.غ
۱۰-روغن زیتون ۲ ق.غ
۱۱-ماست ۱ پ
ترشی اسپانیایی فقط ترشی نیست، چاشنی سالاد هم هست.
ترشی اسپانیایی بدر جادویی از طعم هاست که می تونید باهاش پیتزا،سمبوسه، کمپیر و انواع سالاد رو درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_دهان_باز
مواد لازم:
آرد ۶۵٠ گرم
روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
مخمر خشک ١۵ گرم.
نمک ١ قاشق چایخوری
آب (گرم) ۴٠٠ میلی لیتر
مایه پیراشکی (شامل گوشت و پیاز و...) ٨٠٠ گرم
دستور تهیه:
آب را درون یک کاسه گود بریزید. شکر ، مخمر و حدود ١۵٠-٢٠٠ گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بگذارید تا تخمیر شود.
سپس نمک ، روغن را اضافه می کنیم ، به آرامی با اضافه کردن آرد خمیر خود را مخلوط کرده و ورز می دهیم ، باید یک خمیر نرم باشد.
با یک درب آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید تا حدود ١/۵ تا ٢ ساعت تخمیر شود (وقتی داخل فر با دمای ٣۵-۴٠ درجه قرار دهید ، خمیر در حدود ۴۵ دقیقه تخمیر می شود)
پیاز را ریز خرد کنید ، آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل تفت دهید. (مایه پیراشکی ٨٠٠ گرم)
خمیر را به داخل آشیانه ها جدا کنید ، آن را باز کنید و مایع پیراشکی داخلی را در وسط قرار دهید و مانند فیلم در روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا
اول کف سینی یا قالبتون رو چرب کنید. یه لایه نازک رو خمیر پیتزا پهن میکنیم و سس پیتزا رو رومال میکنیم.
اول ترکیب پنیر موزارلا و پروسس رو روی خمیر و سس میزنیم (این پنیر علاوه بر مزه خوبش خیلی خوب کش دار میشه)
سوسیس میزاریم مجدد پنیر مرغ و گوشت رو اضافه کرده و مجدد پنیر. قارچ اضافه کرده و سطح پیتزا رو پر پنیر میکنیم و روی اون رو با فلفل دلمه و زیتون و هرچیزی ک دوست داشتید تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی سه لایه
مواد لازم:
کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع نصف
ارد ۲لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
لایه خامه ای:
پودر خامه ۱۵۰ گرم
نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
برای گاناش
خامه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود.
تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.سپس شیر و روغن را اضافه کنید.
آرد ٬ کاکائو ٬ وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید.
کیک را در فر از قبل گرم شده ذر دمای ۱۷۰ سانتیگراد به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت کیک با خلال چوبی روی آنرا سوراخ کنید. روی کیک داغ ۱ پیمانه شیر بریزید.
برای لایه خامه ای پودر خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.(می توانید از خامه فرم گرفته آماده استفاده کنید).
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت نوتلا اضافه کنید.
بعد از خنک شدن کیک لایه خامه ساده را روی آن پخش کنید.بعد لایه شکلاتی را روی آن پخش کنید.
برای گاناش خامه را روی بخار آب قرار دهید وقتی به نقطه جوش آمد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
وقتی خنک شد روی لایه بالا بریزید .در آخر تزیین کنید.
۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
.نوش جان💙
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا لقمه ای تو قالب مافین
❇️مواد اولیه برای ۳نفر(قالب مافین۱۲عددی):
-سیب زمینی متوسط ۲عدد
-ژامبون گوشت یا مرغ یا پولدبیف ۱۵۰تا۲۰۰گرم
-پنیر پیتزا یا موزارلای واقعی۱۵۰تا۲۰۰گرم
-فلفل دلمه ای نگینی شده حدودا ۱۰۰گرم برای تزئین
-اگر دوست داشتی آویشن بپاش-یا مثل من فلفل و زیتون بذاراین مواردو رعایت کنی نتیجه بهتری میگیری:
-سیب زمینی دفعه اول باید برشته بشه حدودا۸۰درصد-کامل نپزش-
-دفعه دوم بین ده تا پونزده دقیقه بپزش تا پنیر طلایی و آب بشه
-میتونی بجای ژامبون از گوشت مرغ پخته شده،پولد بیف یا گوشت آبپز رشته شده با ادویه و یا هر مواد میانی مورد علاقت استفاده کنی
-اون فلفل هالوپینو هم قول میدم درست کن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛