eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
300 گرم (2 عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید 5 قاشق غذاخوری (60 گرم) شکر 2 عدد تخم مرغ کمی نمک 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید 5 پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید 60 گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، 40 دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس یک ونیم لیوان ماش 3قاشق غذاخوری پیازمتوسط یک عدد سیررنده شده دوحبه نمک وادویه به میزان لازم سیب زمینی 2عددکوچک رب گوجه یک قاشق غذاخوری آب حدودا4تا 5لیوان آبلیمو یک قاشق غذاخوری ابتداعدسهارومیشوریم حدودایک ساعت باآب خیس میکنیم بعدداخل قابلمه عدس وماش وآب رومیریزیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم تانیم پزبشه پیازرویکمی تفت داده بعد سیررنده شده،سیب زمینی نگینی شده رو اضافه میکنیم یکمی که تفت خورد(احتیاج نیست کاملا سرخ بشه)،نمک وادویه ورب گوجه رومیریزیم وقتی رب رنگ خودشوپس دادموادروبه عدس درحال پخت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاعدسی مالعاب داربشه درآخرهم بهش آبلیمورواضافه میکنیم نکته:حتمایکبارازماش داخل عدسی استفاده کنیدعاشق طعمش میشد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینا کفشهای شکلاتی خوشگل من هستن که عاشقشون هستم. 🔷موادلازم: 🔹شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 100گرم 🔹شکلات تخته ای سفید 50گرم ♨️طرزتهیه: واسه این کفشها به قالب نیاز داریم .اول شکلات رو بن ماری می کنیم و داخل قالب می ریزیم و می چرخونیم تا داخل قالب شکلاتی بشه.قالب نیازی به چرب کردن نداره.و می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.بعد دوباره همین کارو تکرار می کنیم و داخل یخچال می ذاریم.برای داخل کفش هم شکلات تخته ای سفید و کمی هم شکلات تخته ای کاکائویی رو باهم مخلوط کردم و داخل قالب ریختم بعد از اینکه شکلاتها سفت شدن قالب رو باز می کنیم و کفش رو خارج می کنیم..گلهای لبه کفش هم فوندانت هستن که بعد از خشک شدن با کمی شکلات به لبه کفش چسبوندم و با رنگ پودری و اکلیل خوراکی تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷موادلازم 🔹آرد: دو لیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غذاخوری 🔹شکر: یک لیوان 🔹شیر یک لیوان داغ 🔹روغن: یک لیوان سر خالی 🔹تخم مرغ: ۴ عدد 🔹وانیل: نصف قاشق چ 🔹بکینگ پودر: دو قاشق مربا خوری 🔹پودر هل: یک قاشق مرباخوری 🔷مواد لازم برای تزیین کیک بعد از پخت 🔹نصف قوطی شیر عسلی 🔹پودر نارگیل: بو داده نصف لیوان (دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه) ♨️طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دور تند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.توی قالب مستطیلی ۲۳×۳۵یا قالب ۲۰ ×۳۹ هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای ۱۸۰ بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت ۳۵ تا۴۰ دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست. نکته مهم تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه نکته دوم:فر از قبل روشن باشه نکته سوم: موقع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید یک کیلو قند رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید( تو فیلم نشون دادم) وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و۴۰ روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی جوهر لیمو بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت ۴ سال قابل نگهداریه گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋 به ۲ بسته ژله موز ۲ لیوان آبجوش اضافه کنید بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید قالب رو چرب کنید ۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید بذارید داخل یخچال تا ببنده ۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید داخل غذاساز بریزید ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پاستا نواری…..۳۰۰ گرم بیکن…..۲۰۰ گرم خامه……۲۰۰ گرم پیازچه…..نصف پیمانه کره…..۲۰ گرم زرده تخم مرغ……۲عدد پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم نمک و فلفل ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید. داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سبزیجات و گوشت!!🌯🥕🍅🥩🐓🐟🍤😍‌ غذای مقوی ساده و سریع باب میل کوچیک و بزرگ... ‌😍🤗👧🏻🧒🏽👱🏻‍♀️👩🏻🧔🏻👵🏼👴🏼🤗😍‌ و‌همچنین یک پیراشکی سبک و کم‌خمیر چونکه به جای خمیر پیراشکی از خمیر یوفکا استفاده شده!😊✅‌ ‌ مواد لازم: ٢ ورق خمير يوفكا ۲ عدد هویج ۱ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای ۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه ۵۰۰ گرم کلم سفید ۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!! ۲ قاشق غذا خوری سس سویا (نبود هم میشه!😊‌)‌ ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت نمک و فلفل روغن مایع یا زیتون ‌ برای سرخ کردن: ۲ عدد تخم مرغ آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن ‌ اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگی یا پیازچه شروع کنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین🔥😍‌ ‌ نوش جونتون!❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه و مجلسی مواد لازم: سینه مرغ 1عدد آب به مقدار لازم نصف استکان روغن زیتون نصف استکان پیاز متوسط1عدد هویج متوسط1عدد قارچ300 گرم آرد2 ق غ نمک شیر1 لیوان به دلخواه موقع خوردن روی چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید طرز تهیه: سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷موادلازم 🔹آرد: دو لیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غذاخوری 🔹شکر: یک لیوان 🔹شیر یک لیوان داغ 🔹روغن: یک لیوان سر خالی 🔹تخم مرغ: ۴ عدد 🔹وانیل: نصف قاشق چ 🔹بکینگ پودر: دو قاشق مربا خوری 🔹پودر هل: یک قاشق مرباخوری 🔷مواد لازم برای تزیین کیک بعد از پخت 🔹نصف قوطی شیر عسلی 🔹پودر نارگیل: بو داده نصف لیوان (دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه) ♨️طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دور تند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.توی قالب مستطیلی ۲۳×۳۵یا قالب ۲۰ ×۳۹ هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای ۱۸۰ بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت ۳۵ تا۴۰ دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست. نکته مهم تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه نکته دوم:فر از قبل روشن باشه نکته سوم: موقع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید یک کیلو قند رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید( تو فیلم نشون دادم) وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و۴۰ روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی جوهر لیمو بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت ۴ سال قابل نگهداریه گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری ژله های لیوانی جذاب درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ😍😋 مواد لازم: پیاز بزرگ🧅: ۱عدد سیب زمینی متوسط🥔: ۱عدد فلفل دلمه ای متوسط🫑: ۱عدد سینه مرغ درشت🍗: ۱عدد رب گوجه فرنگی🥫: ۱قاشق غذاخوری سرپر ادویه: زردچوبه/فلفل سیاه/نمک/پودر سیر/فلفل قرمز🌶🧂🧄 آب💧: ۱ فنجون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ترشی قورمه خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم راحته 😆هم خوشمزه هم یه سوته 😍خوبیش اینه تو یخچال هرچی بمونه بهترم میشه ☺️راحت میتونین برای تولد و مهمونیتون از قبلش درست کنین😍 خب چیا میخوایم کاهو خورد شده (نصف یه کاهو متوسط) هویچ رنده شده یدونه کوچیک ذرت پخته شده هرجقد دلت خواس خیارشور نگینی پنج شیش عدد مرغ پخته ریش شده هرچقد دلت خواس(من از قسمت استوخونی استفاده کردم ) برای سس سه تاچهار قاشق سس مایونز+یک قاشق شوید تازه نداشتین خشک هم میشه +یک قاشق آبلیمو+ادویه (فلفل،نمک،پودرسیر و پاپریکا زدم ) ✔️دیگه توضیح خاصی نداره همرو قاطی کنینبزارین لای نون🤣 ✔️اون شوید طعمشو معرکه میکنه حذفش نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛