eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ پای آناناس 😋 ✍ مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد نشاسته ذرت ۱ق غ شکر ۱۲۵ گرم_ کره۱۲۵گرم آناناس حلقه ای پودر نارگیل ۲ ق غ بکینگ پودر ۱ ق م 🍜 طرز تهیه: کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا سفید و پوک شود و بعد وانیل را به آن اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و مخلوط کنید. آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودریک قاشق پودر نارگیل را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. داخل قالب های پای را کاغذ گذاشته و قالب را از مواد پُر کنید و روی آن کمی پودرنارگیل پاشیده سپس حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید و در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده . #پای_آناناس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_درسته_در_فر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سلام_صبح_بخیر دوشنبه تون بی نظیر هزار سلام به نشانه ی هزاردعای سلامتی و هزاردرود به نشانه ی هزارآرزوی زیبا تقدیم شما باد روزتان چون چشمه زلال ☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅سالاد انار😋 ✍مواد لازم سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عد متوسط مرغ پخته نگینی شده 1 و 1/2 پیمانه پیاز داغ 2 ق غ هویچ پخته و رنده شده 1 پیمانه گردو ریز نگینی شده 1/2 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم دونه ی انار به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم 🍜طرز تهیه وسط ظرف مورد نظرمو لیوان گذاشتم و اطرافشو با سیب زمینی پر کردم و فرم دادم وبا کمی سس مایونز پوشوندم مخلوط مرغ و پیاز داغو ریختم و فشرده کردم و دوباره سس مایونز بعد مخلوط گردو و هویج رنده شده رو فشرده کردم و دوباره سس مایونز و در آخر با دونه های انار شطحشو کامل پوشش دادم و لیوان رو خیلی آرووم از مرکز سالاد جدا کردم و با گشنیز و گردو دیزاین کردم. مرغ و سیب زمینی با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار شده. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅آش آلو اردبیلی 😋 اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید کهy خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_آلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ سالاد روسی 😋 ✍موادلازم: سیب زمینی_۲عدد سس مایونز_٣ق غ کالباس_نصف پیمانه خیارشور نگيني خرد شده _نصف پیمانه هویج_ ۲عدد متوسط شويد خرد شده ٢ق غ پيازچه خرد شده ٣ق غ ذرت پخته نصف ليوان نخود سبز پخته نصف ليوان 🍜طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی وهویج رو خوب بشویید وداخل یک قابلمه بامقداری آب بریزید تا کاملان بپزند. خیارشوروکالباس ریز خرد کنید سیب زمینی_هویج پخته شده رو پوست بگیرید وبه صورت مکعبی خرد کنید. داخل یه کاسه بزرگ همه مواد را ریخته وباهم مخلوط کنید.دراخر سس رااضافه كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_روسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوري نمک نوک قاشق آرد 300 گرم پودر قند 50 گرم روغن مايع يک سوم پيمانه تخم مرغ 2عدد پودر خمير مايه يک و يک دوم قاشق چايخوري شير ولرم يک سوم پيمانه شکر 1 قاشق چاي خوري کنجد و سياهدانه براي تزئين شير مقداري طرز تهیه : ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمير مايه و آب ولرم مخلوط کنيد، سپس به مدت 10 دقيقه آن را کنار بگذاريد تا عمل بيايد. در اين ميان در يک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنيد. وقتي يکدست شد، خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه کنيد. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنيد تا خمير نان حاصل شود. خمير بايد کمي چسبنده باشد. اکنون خمير حاصل را به دو قسمت تقسيم کنيد. يکي را با مقداري آرد قنادي از حالت چسبندگي خارج کنيد. به ديگري پودر کاکائو بزنيد و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگي خارج کنيد. خمير ها را جداگانه در يک جاي گرم به مدت دوساعت استراحت دهيد. بعد از دو ساعت پف خميرها از بين مي رود. حالا بايد يکي در ميان خمير ها را در ظرف مخصوص فر چيده و دوباره به مدت نيم ساعت به آنها استراحت دهيد. اکنون روي نان ها را با کمي شير رومال کنيد. مقداري کنجد و سياه دانه هم روي آنها بپاشيد. سيني را در فري که با دماي 180 درجه سانتي گراد از پيش گرم شده است، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند. نکته اي مهم در تهيه نان رژيمي : موقع درست کردن خمير نان دقت کنيد که حتما بايد کمي چسبنده باشد. اگر ميزان بيشتري آرد به خمير اضافه کنيد نان شما سفت مي شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_خوش_طعم_صبحانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: شیر : ¼ پیمانه نان سبوس دار : 3 برش گوشت چرخ کرده : 675 گرم  پیازچه ساتوری شده : 3 عدد سیر ریز خرد شده : 2 حبه کوچک  پیاز :1عدد جعفری تازه ساتوری شده :2 قاشق غذاخوری   تخم مرغ بزرگ : 1 عدد نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه: نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می  زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم. پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ میکنیم. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، در سینی فر کوفته ها را میچینیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_ترکیه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: رب گوجه فرنگي .......... 400 گرم آرد ......................... 1 قاشق غذاخوري آب ......................... 1/2 ليوان شکر ....................... 3 قاشق غذاخوري سرکه ...................... 1/2 ليوان سير ........................ 2 حبه خردل ....................... 1/2 قاشق چاي خوري(اختياري) نمک ......................... 1 قاشق چاي خوري نعناع و شويد خشک......... 1 قاشق غذاخوري طرز تهيه: ابتدا سير را پوست کنده و کاملا له مي کنيم. آرد را با نصف ليوان آب سرد کاملا مخلوط مي کنيم به صورتي که يک دست شود. مخلوط آب و آرد را در ظرف مورد نظر ريخته و روي شعله ي کم اجاق قرار مي دهيم و هم مي زنيم تا زماني که قوام بيايد(مثل خامه)، سپس نعناع و شويد خشک، نمک، شکر، خردل، سير و سرکه را به اين مخلوط اضافه مي کنيم و روي حرارت خوب مخلوط مي کنيم و در آخر رب گوجه فرنگي را اضافه کرده خوب هم مي زنيم و اجازه مي دهيم تا سس کچاپ خانگي ما، قوام دلخواه را به دست بياورد. تنتون سالم، دلتون خوش و سفره تون پر برکت. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_کچاپ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: بیسکویت اوریو 300 گرم کره آب شده 80 گرم شکلات تلخ 100 گرم شکلات 200 گرم خامه 200 میلی لیتر فندق و توت فرنگی برای تزیین ✍طرزتهیه: ابتدا بیسکویت هارو توی مخلوط کن، پودر کنیدکره رو اضافه کنید و با بیسکویت مخلوط کنیدمواد کراست رو داخل قالب تارت بریزید. با دست مواد کراست را داخل قالب تارت پخش کنیدحدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قالب تارت را داخل فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذاریدبعد از این زمان که کراست پخته شد، اجازه بدین تا کراست سرد بشه برای فیلینگ تارت، خامه رو گرم کنید ولی مواظب باشید که نجوشه بعد شکلات ها رو به خامه اضافه کنیدخامه و شکلات را با هم مخلوط کنید تا شکلات کاملا حل بشه بعد گاناش حاصل شده را روی کراست سرد شده بریزیددر آخر روی تارت رو با توت فرنگی و فندق تزیین کنیدبرای تزیین تارت می توانید از انواع میوه ها استفاده کنید و انواع تارت میوه را درست کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ ٣عدد شير نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه پوره اسفناج نصف پيمانه ارد٢پيمانه شكر١پيمانه وانيل نصف ق چ پودرهل١ق چ بكينگ بودر١ق برگهاى اسفناج رو جدا كنيد وتو ميكسر باشير بريزين وخوب پوره كنين جمعا يك پيمانه بشه تخم مرغ رو باشكر و وانيل خوب بزنيد بعد پودر هل رو اضافه كنين وپوره اسفناج وروغن رو اضافه كنين وحالا ارد و ب پ رو الك كنين واروم اضافه كنين تو فر ١٨٠بمدت چهل وپنج دقيقه بذارين 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_اسفناج #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😋کتلت بادمجان👌 بادمجون رو توی تخم مرغ بغلطونید و بعد در مخلوط آرد سوخاری و کنجد بعدم توی روغن خیلی کم سرخ کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ژله پاپیونی قالبی که من دارم خودش این شکلیه به صورت پاپیون . جنس قالب من فلزی هستش اما پلاستیکی و سیلیکونی هم داره این مدل قالب سیلیکونی برای درست کردن ژله کمی سخته و من خودم برای ژله اصلا استفاده نمی کنم . برای ژله های رنگی ۴ تا بسته ژله هر رنگ و طعم بخواین . من از ژله قرمز هندوانه ، بنفش انگور ، سبز لیمو و آبی بلوبری استفاده کردم . هر بسته رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک خنک بشه . و بعد به هر کدوم ۲ ق غ بستنی وانیلی نرم شده اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل یخچال ۴ ساعت قرار دادم . برای داخل پاپیون قالب ، من یه لیوان شیر و ۳ ق ع شکر رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . از اون طرف یک الی یک و نیم ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . هم نزنین بعد گداشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد داخل شیر و شکر ،ژلاتین رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . قالبم فلزی هست رو کمی با آب مرطوب کردم و داخل فریزر ۵ دقیقه قرار دادم . اگه قالبتون پلاستیکی باشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنین . بعد داخل اون قسمت پاپیونش مواد رو ریختم . میزارم یخچال یه خرده از نیم بند کمی سفت تر بشه . (می تونین جای این کار من از خود ژله آلوورا استفاده کنین و یک بسته رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و وقتی خنک شد بهش نصف لیوان شیر یا ۲ تا ۳ ق ع بستنی بریزین) اون ژله های رنگی رو از یخچال بیرون آوردم و برش دادم . از اون طرف یک و نیم بسته ژله آلوورا رو با دو و نیم لیوان اب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک خنک بشه . (جای اب سرد همون اب جوش می ریزم و از مقدار کمتر اب استفاده می کنم همیشه . هم زله خوب بسته میشه و راحت از قالب بیرون میاد و هم شفاف و راحت تر حل میشه ) داخل قالب ژله های خرد شده رو ریختم یه مقداری و بعد الوورا خنک رو ریختم و گداشتم یخچال و وقتی به خرده بست دوباره مابقی ژله های خرده رو و دوباره آلوورا . وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم . قالبم رو داخل آب ولرم قرار دادم خیلی کوتاه چون فلزیه زود گرما رو انتقال میده . بعد روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉هندونه ژله‌ای مخصوص شب یلدا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_ويتريني #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱