eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیکی که ملکه ذهنت میشه!!! دستورش رو یبار به خاطرت بسپار ، یه عمر باهاش کیک بپز😍 .مواد لازم: برای کیک وانیلی نوستالژی از آشپزی خاص تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه: مرحله اول ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپز خانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط به طور کامل هماهنگ شوند. همچنین فر را با دما ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود . مرحله دوم در این مرحله تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. مرحله سوم حالا ابتدا روغن مایع، سپس شیر را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. مرحله پنجم حالا مایه کیک وانیلی را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. مرحله ششم در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب و آرد پاشی می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. مرحله هفتم حالا در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. درصورت پخت به صورت کاپ کیک نهایتا ۱۵ دقیقه بپزد. من با دمای ۱۷۰ درجه پختم . پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم. در صورتی که چیزی به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس آن را از فر خارج می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم کیک در دمای محیط کمی خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معنی تیرامیسو رو کی می دونه 😉😎 یه دسر ایتالیایی پر طرفدار 😋😋😍😍 با بافتی نرم و لطیف 😋🤗 ، گشاده رویی، کینه را از بین می‏برد .امام علی (ع) لیدی فینگر ۲ بسته پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم (۱.۵ بسته) خامه قنادی ۴۰۰ گرم قهوه دم کرده به میزان لازم پودر کاکائو به میزان لازم ⬅️در رسپی اصلی تیرامیسو ، تخم مرغ هست که من استفاده نکردم . ⬅️ برای قهوه می تونید از هر نوع قهوه اسپرسو ، ترک ، فوری ، کافی میکس ، نسکافه استفاده کنید ، در صورت استفاده از قهوه فوری با مقداری آب جوش حل کنید . من اسپرسو دم کردم ، کمی هم شکر ریختم و ترکیب کردم . ⬅️ برای خامه می تونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید در این صورت از شکر( یا پودر قند) استفاده کنید . دو بسته خامه صبحانه (۴۰۰ گرم ) همراه حدود نصف تا دو سوم لیوان شکر رو ترکیب کنید . خامه اگر فرم گرفته باشه ، انسجام خوبی داره . 👈خامه قنادی من استفاده کردم ، چون شیرین هست دیگه شکر داخل مواد نریختم و به نظرم نرمال و کافی هست ، اگر شیرین تر دوست دارید می تونید شکر یا پودر قند هم بریزید . خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم ، کمی نرم شد ، البته هم چنان یخمکی هست ، اول با دور کند همزن ۲ ، ۳ دقیقه زدم و بعد با دور تند همزن ۲ ، ۳ دقیقه زدم تا فرم بگیره . پنیر رو هم ریختم و با هم زدم ، یک کم هم کافی میکس داخلش ریختم . ⬅️ من خودم به غیر از پنیر ماسکارپونه ، هیچ پنیر دیگه ای رو جایگزین نمی پسندم ، در صورتی که بخواید جایگزین کنید می تونید از پنیر خامه ای با در صد کم نمک استفاده کنید . برای ظرف ،می تونید از هر ظرف دل خواه استفاده کنید و یا از رینگ متحرک یا قالب کمربندی می تونید کمک بگیرید . بخواید قالبی باشه می تونید داخل ظرفتون هم سلفون یا کیسه فریزر بندازید . بیسکویت ها رو اول در قهوه زدم و بعد چیدم ، من در دو ردیف ، هفت تایی چیدم . در هر لایه ۱۴ تا بیسکویت استفاده کردم . بعد روی بیسکویت ها مواد خامه و پنیر رو زدم .در کل ۳ لایه چیدم . (بسته به سایز ظرفتون قابل تغییر هستش ) در لایه آخر روش پودر کاکائو الک کردم و بعد در یخچال گذاشتم . 👈 هر چه قدر بیشتر تیرامیسو یخچال بمونه ، خوشمزه تر و جا افتاده تر میشه ، اگر بتونید ۲۴ ساعت بزارید بمونه که خیلی هم عالی (معمولا اهالی خونه با دیدن ظرف تیرامیسو در یخچال آستانه صبرشون پایین میاد و فرصت رو نمیدن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونش واقعا نرم وخوش طعمه فقط پیچیدن خمیر دورقیفها باید خیلی باحوصله باشه ونوارخمیریتون درهمه قسمتها یک اندازه ،تابعدازپخت شکل نون قیفها یکدست ویکنواخت باشند،موقع پیچیدن هم بهتره یه کم فاصله بین رولها باشه ،چون نونها داخل فرپف می کنن واگرخیلی روی هم قرارگرفته باشند شکل نامنظمی پیدا می کنند اول یکی رول کنید بزارین داخل فر. اگرخوب بود بقیه را هم به همون اندازه بزنید اگرم شکلشون بهم ریخته بود دیگه نسبت به قبلی نازکتریاضخیمترش کنیدولی روش بهتروراحتترش اینه که باوردنه خمیرراناازک پهن کنید حدودنیم سانت، نواری برش بزنید ونوارها رادورقیف رول کنید،قیفها راهم ازلوازم قنادی بگیرین،هم سایزبزرگ داره هم کوچیک،یابافویلهای ضخیم خودتون درست کنید،خمیرها راتاانتهای قیف هم رول نکنید دوسانت انتهایی خالی باشه، قیفهای اماده شده نبایددرمجاورت هوابمونن،پس حتما تاقبل ازرفتن داخل فر_اگرطول میکشه_روشون رابانایلون بپوشونین چون اگرخمیرها هوابخورندوخشک شوندداخل فرترک میخورند ِ موادپیتزارااماده کنید به دلخواه هرموادی دوست داشتید بریزید،من از مخلوط یک عددپیازنگینی تفت داده شده +گوشت مرغ+فلفل دلمه ای نگینی خردشده +کمی کوکتل نگینی+قارچ خردشده،نمک،فلفل ،اویشن وزردچوبه استفاده کردم که درنهایت داخل موادش هم پنیرپیتزاریختم وپنیرکه اب شد وموادهنوزداغ بود داخل نانها رابابرس کمی رب زدم وازموادپرکردم،درنهایت برروی مواد دوباره کمی پنیرپیتزاریختم وگوجه گیلاسی گذاشتم وهمه نانهارابصورت ایستاده وفشرده به هم ،داخل ظرفی چیدم وفقط اینباردرحد اب شدن پنیرگریل کردم، این نونها رامی تونین باهرموادی پرکنید مثل الویه و...... ووقتی ازفرخارج کردین وهنوزکمی دمادارنداونها راداخل نایلون بچینید تابابخار،نرم بمونن بعد داخل یک نایلون دیگه خوب بپیچونین ونگهداری کنید کاملا نرم میمونن، *قیفها را موقع گذاشتن داخل فر هم میشه بصورت ایستاده در فرگذاشت وهم اینکه برروی سینی ای که کاغذروغنی پهن شده چیدوفقط رویه اون رارومال کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد ۳لیوان شکر ۱لیوان سرپر تخم مرغ ۴عدد کره ۱۶۰گرم ماست سفت نصف لیوان پوره ی هلو ۱چهارم لیوان هلوی قاچ شده به میزان لازم بیکینگ پودر ۲ق چ وانیل کمی طرز تهیه🔻 👈همه ی موادرو ۱ساعت قبل بیرون یخچال بزارین تا به دمای محیط برسن 👈شکر وکره رو با دور تند همزن بزنین تا پف کنه وپوک بشه 👈تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه وهربار ۳۰ثانیه هم میزنیم 👈با تخم مرغ آخری وانیل رو هم میریزیم 👈پوره ی هلو وماست رو به ترتیب اضافه وچند دور میزنیم 👈بیکینگ پودر وآرد رو ۳بار الک کرده ودر دومرحله به مایع اضافه وبا لیسک مخلوط میکنیم 👈درقالب ریخته سطح مایع کیک رو صاف میکنیم 👈برشهای هلو رو به آرد زده وروی خمیر میزاریم وکمی فشار میدیم 👈مایع کیک رو در فر از قبل گرم با درجه حرارت ۱۷۰به مدت ۴۵دقیقه میپزیم 👈بعد از پخت وخنک شدن از قالب در آورده وبه دلخواه تزیین کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام مهربونا😍😍 امروز با آموزش کیک حلوا اومدم حتما امتحانش کنید 😋 نکات رو میگم حتما رعایت کنید 👇 ✅ برای روی کیک من از حلوا سه آرد استفاده کردم ، پستش اینجاست بزن رو هشتگ تا پست بهت نشون داده بشه ✅ حلوا سه آرد خیلی لطیفه . اگه حرفه ای نیستی و فکر میکنی نتونی برش ها رو تمیز بزنی میتونی از تر حلوا نخودچی استفاده کنی کلا از هر حلوایی میتونی استفاده کنی ✅ از هر پایه کیکی میتونی استفاده کنی . این کیک هل و گلاب خیلی خوشمزه و خوش بافته که میتونید برای کیک عصرونه هم استفاده کنید. ✅ مقدار حلوا رویه رو ضخیم نگیرید هم سروش راحتره هم برشش تمیزتر میشه آرد ۲۵۰ گرم ( تقریبا دو پیمانه ) شکر ۲۲۰ گرم ( یک پیمانه ) روغن مایع ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه ) آب و گلاب باهم ۲۰۰ گرم ( یک پیمانه ) پودر هل یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه تو ویدئو کاملا مشخصه سایز قالب ۲۰ در ۳۰ مدت زمان تقریبی پخت ۳۰ دقیقه فر برقی ۱۶۰ درجه فر گازی ۱۸۰ درجه حتما بعد از اینکه حلوا رو روی کیک کشیدید داخل یخچال استراحت بدید که راحت برش بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص موادلازم 👇👇 ۱_تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰گرم ۲_روغن مايع ۸۰گرم ۳_آرد قنادی ۱۶۰ گرم ۴_بيکینگ پودر یک ق چایخوری ۵_کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید ) ۶_نمک ۱/۸ق چایخوری ۷_دارچین ۱/۴ ق چایخوری ۸_زنجبيل ١/۴ق چایخوری ۹_جوش شيرين ١/۴قاشق چایخوری (مقدارش خيييلی کم است پیشنهادمیکنم حذف نکنید اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين ، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی دوتا ۱/۴ ق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید ) ١٠_شکر ۱۰۰گرم ۱۱_هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیییلی ریز شده ) دمای فر 👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید. در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمک نصف ق چ شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای کرم شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛