eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بعد خامه صبحانه رو ب شیرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا صاف شود . 🍸🍸💐💐‌ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بعدپودرژلاتین روروی شیروخامه میپاشیم وشروع ب همزدن میکنیم ب هیچ عنوان حرارت زیرقابلمه زیادنشه بهترین راه اینه ک باحرارت کم وهمزدن زیاداین دسردرست شه تادرپایان ی دسریدست داشته باشیم. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حالا نوبت اضافه کردن پودر کاکایو و شکر قهوه ای و شکلات تخته ایه , باز هم مدام هم میزنیم تا مایع دسر یدستی داشته باشیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
در این مرحله ک مایع دسر کاملا یدست شد و حدود ۱۵ دقیقه با شعله ی کم هم زدم زیرشو خاموش میکنم تا دسرمو تو قالب بریزم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
قالب احتیاجی ب چرب کردن نداره چون بعد بسته شدن دسر براحتی جدا میشه , مایع دسرو داخل قالب ریختم و بمدت ۳ ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده . 🍸🍸 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نکات 🍸🍸 ✅ بجای شکرقهوه ای میشه از شکر سفید هم استفاده کرد , باشکر قهوه ای این دسر خوشمزه تره بنظرم 🍸 ✅ اگر طعم تلخ تری دوست داریدبجای شکلات تخته ای شیرین از تلخ استفاده کنین 🍸 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیر .... هفت پیمانه پودر ژلاتین .... پانزده قاشق مرباخوری شکر .... یک و یک سوم پیمانه وانیل ... یک قاشق چای خوری آب .... یک لیوان پودر کاکائو ... سه قاشق غذا خوری پر پودر نسکافه ... سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه ... صد گرم (نصف بسته) در ظرفی آب بریزید و پودر ژلاتین و روش بپاشید بعد کمی با قاشق مخلوطشون کنید تا حالت اسفنجی بگیره به صورت بنماری روی کتری یا سماور قرار بدین تا مایع بشه شیر و در ظرف مناسبی ریخته به همراه شکر روی حرارت بزارید تا به نزدیک نقطه جوش برسه کم کم ژلاتین مایع شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه . حرارت و خاموش کنید وانیل و اضافه کنید و هم بزنید خامه را در ظرفی روی حرارت غیر مستقیم بزارید تا ذوب بشه سپس به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید . تو ظرفی که نصف مواد جا بشه پودر کاکائو را بریزید و کم کم مقداری از کرم و بهش اضافه کنید تا کاملا درش حل بشه وقتی تمام کاکائو حل شد نصف مواد و بهش اضافه کنید و کنار بزارید به نصف دیگه مواد نسکافه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه حالا شروع میکنیم لایه لایه در قالب میریزیم بعد از هر لایه در یخچال یا فریزر قرار میدیم تا لایه قبلی خودش و بگیره سپس لایه بعدی و همینطور ادامه میدیم تا تمام بشه . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_کاکائویی_نسکافه_ای_راه_راه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_ساوارین_کوکو_سبزی مواد لازم: تره ٢ دسته جعفرى ٢ دسته شويد ٢ دسته گشنيز ٢ دسته شنبليله ١ دسته زرشك یک‌دوم پيمانه گردو خرد کرده یک دوم پيمانه تخم‌مرغ همزده ٦ عدد نمك و فلفل به میزان لازم ✍طرزتهیه: سبزی‌ها را پاک کرده، بشوئید و روی هوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود. آن‌گاه سبزی را ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزیدحالا زرشک و گردو را بیفزائید و به همراه تخم‌مرغ، نمک و فلفل کاملا مخلوط نمائید. اینک قالب ساوارین را با روغن چرب کنید و از مواد کوکو داخل قالب‌ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای160 درجه سانتیگراد کوکوها را بپزید.‌ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پودرفلفل_تند فلفل ها را بشویید از نخ عبور دهید و آویزان کنید تا خشک شوند بعد كه خشك شد ساقه های چسبیده به فلفل ها را جدا کنید و بعد آنها را آسیاب کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام به جمعه زمستونی🌞❄️ خوش اومدين الهی امروز بهترین روز زندگیتون باشه پراز خبر های خوب پراز اتفاقهای خوب پرازیهویی های قشنگ و پراز حس خوش زندگی😍💕 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔻2 خرما هسته گرفته شده 🔻آرد نانوايي 🔻روغن مايع 🔻دارچين 🔻زنجبيل 🔻گردو نيمه آسياب شده 🔻پودر نارگيل يا كنجد ♦️طرز تهيه: ✏️✏️✏️✏️ خرما رو هسته گرفته و چرخ كنید بعد كمي روغن در قابلمه بریزید و خرماها رو گرم كنید و 3 قاشق مربا خوري دارچين و 1 قاشق مرباخوري سرخالي پودر زنجبيل اضافه كردهخوب مخلوطش كنید ميزان دارچين و زنجبيل به ذائقه خودتون بستگي داره و اين مقداري كه گفته شد طعم همه پسندي بهش ميده... در يك ماهيتابه حداقل سه پيمانه آرد رو تفت بدهید تا بوي خاميش رفت و كم كم روغن رو اضافه كنید و خوب تفت داده تا سفتيش مثله خامه بشه(مثله رنگينك) پلاستيك فريزر رو از وسط دو نيم كنیدو يك قسمت رو توي سيني پهن كنید و كمي روغن بزنید. مقداري از خرما رو به صورت مستطيل پهن كرده و از مواد رنگينك روش پهن كرده و كمي گردو هم بگذارید بعد با كمك نايلكس اونو رول كرده و دورش پيچونده و گذاشته چندساعت توي يخچال بمونه تا خودش رو بگيره...هرچي بيشتر بمونه موقع برش دادن رولت قشنگتري خواهيد داشت بعد رولت رو در پودر نارگيل يا كنجد يا نارگیل می غلطونیم و برش میدیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رولت_خرما_مجلسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۶ تا تخم مرغ و با ۲ قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل ۵ دقیقه هم بزنید بعد ۱/۲ لیوان روغن مایع رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید ۲ ق چایخوری بکینگ پودر رو با ۴ قاشق غذاخوری ماست سر پر مخلوط کنید و همزمان ۸ قاشق غذاخوری سر پر آرد الک شده رو با بقیه مواد میکس کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید من گذاشتم فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بعد از پخت کمی که خنک شد شیره انجیر و ریختم روش یه روز بمونه یخچال خیلی خوشمزه تر میشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خاگینه_قالبی_با_شیره_انجیر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد پانصدگرم یک عددتخم مرغ شش قشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق قاشق غذاخوری خمیرترش یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق مرباخوری نمک یک پیمانه شیرولرم یاوآب ولرم همه موادروبه جزآردروباهم مخلوط می کنیم آردوکم کم می ریزیم تاوقتی خمیری نرم به دست بیاد،بسته به نوع آردممکنه مقداری اضاف یاکم بیاد،روشو باکیسه نایلون میپوشونیم ۲ساعت میزاریم جای گرم ،تاوقتی حجمش دوبرابربشه واسه مواد داخل پیراشکی از مایه ماکارونی استفاده کردم (مخلوط پیاز گوشت چرخ شده نمک و ادویه قارچ کمی رب گوجه) شما میتونید بجای گوشت از ژامبون یا مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید به دست آوردن خمیرترش خیلی مهمه ،من ۱قاشق غذاخوری خمیرترش +۱قاشق شکرروباهم توی یک لیوان بزرگ باهم مخلوط کرده یک پیمانه آب یاشیررو که مقداری گرم کرده به حدی که دست نسوزه روی موادخمیرترش ریخته وکمی هم می زنیم روی لیوان رو باظرفی مثله کاسه یابشقاب کوچک پوشش می دهیم وبه مدت بیست دقیقه صبرمی کنیم تاعمل کنه دقت داشته باشین خمیر ترش تازه ومرغوب باشداگرخمیرمایه شماعمل نکردفاسدمیباشد،عمل آوردن خمیرترش برای خمیراولین کاری هست که بایدانجام دهید اندازه یه گردو از خمیر بر میدارم ‌و خمیر و پهن میکنیم مقدار کافی از مواد گوشتی توش میریزیم کمی پنیر پیتزا روی مواد میریزیم و بعد خمیر و میپیچیم هر مدلی که دوست دارین میتونید بپیچید. تو‌سینی بهتره که کاغذ روغنی بزارید ولی اگرم نزارید مشکلی پیش نمیاد با فاصله بچینید برای رومال هم کمی زرده تخم مرغ و با چنگال زدم و روی پیراشکی زدم کمی کنجد هم روش ریختم فر از یه ربع قبل روشن باشه دمای 180بمدت 20دقیقه. یه کاسه آبجوش تو فر بزارین تا خشک نشه. بعد پخت گریل روشن بشه تا پیراشکی طلایی بشه من برای اینکه براق بشه بعد اینکه از فر در آوردم کمی کره آب شده روش مالیدم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی_گوشت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: ارد ٢٥٠ گرم كره ١٢٥ گرم شكر ١/٢ پيمانه زرده تخم مرغ ١ عدد شير ١/٤ پيمانه نمكً يك پنس دارچين ١/٢ قاشق چايخوري ارد ونمك ودارچين وكره روبا هم تركيب بانوك انگشت مخلوط مي كنيم تا ذرات ارد دانه دانه شود مثل خرده نان شكروزرده وشير رومخلوط كرده به ارد اضافه ميكنيم تا خميربه دست نچسبد خمير داخل نايلون ويخچال نيم تا يك ساعت استراحت.حالاسس اناررودرست كنين: يك ليوان اب انارروبايك قاشق پرنشاسته ذرت ودوسه قاشق شكرمخلوط كنين وبذارين روي حرارت ملايم ومرتب هم بزنين تاغليظ بشه ،بعدازاماده شدن بذارين خنك بشه .يك عدد اناررودون كرده وباسس خنك مخلوط كنين . براي داخل تارت: موادلازم : پنيرماسكارپونه يا كاله دوبسته ٤٠٠ گرم تخم مرغ ٢ عدد ، شكر يك پيمانه ارد يك ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ وانيل ١/٨ ق چ زرده وشكرووانيل روبزنين يك ق چ يا س پررنده پوست ليمورواضافه كرده وبعدپنيرنرم شده واردهارواضافه كنين ودراخرسفيده روبزنين تاپف كنه وباموادفولدكرده تامخلوط بشه خيلي هم نزنين تاپف موادنخوابه . مواداماده شده ي پنيري روروي تارت بريزين . دورقالب روفويل كشيده وبذارين داخل سيني فركه ابجوش ريختين وبذارين داخل فربه مدت يك تا يك ساعت ونيم . بعدازيك ساعت حواستون به فرباشه روي چيزكيك كه طلايي شد ، فرروخاموش كنين وبذارين همونجا تا خنك بشه ،درفررونيمه بازبذارين. بعدازده دقيقه تارت روازفرخارج كنين وبذارين حسابي خنك بشه .مخلوط سس انارروروي تارت بريزين وبذارين يخچال بعداز٥ ساعت سروكنين.😋😍 نوش جان 💐💐 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت_پنيري #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: کدو سبز ۲ عدد پیازچه ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: کدوهای سبز را بشویید و خشک کنید ، کدوها را با پوست رنده کنید و مقداری نمک روی کدوها بپاشید سپس به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید. پس از این مدت زمان آب اضافی کدو را با فشار دست بگیرید ، کدوها را داخل کاسه ای بریزید سپس آرد ، تخم مرغ ها ، پیازچه های خرد شده ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو یکدست شود داخل ماهایتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخال ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود ، کوکوهای کدو را در ظرف بکشید و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکوی_کدو_سبز #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اینم دستور سوسیس خونگی، آقای خونه اونقدر از شکل این سوسیسا خوشش اومده که ازم قول گرفته براش سوسیس گوشت درست کنم آخه ایشون کلااا گوشت مرغ و هر چی که با مرغ درست بشه نمیخورن ،جل الخالق😮 🔴مهمترین ادویه برای سوسیس پودر پاپریکا تازه ست که رنگ و طعم فوق العاده ای به سوسیس میده ،آموزشش هم در کانال هست ،بعدش پودر پیاز و سیره که بهتره خونگی وتازه باشه تا حسابی سوسیس خوشمزه بشه، من اندازه ی ادویه ها و مواد خشک رو از خودم دادم و از نتیجه شم خیلی راضی بودم، مواد لازم سه قاشق غذا پودر نشاسته دو ق غذا آرد سه صفر سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم) یک عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری حدود دومتر کاور سوسیس برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همه‌ی مواد باید کاملا سرد باشن اول آردهاو ادویه هارو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو درغذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دوسه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ، کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید بعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون🌹 آخیییییش تموم شد 😓🙆 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سرچ_کردن ☺️☺️❗️❗️ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. . این دسرموزی خنک وخوشمزه با یه لیتر شیرودوموزمتوسط وچهارقاشق نشاسته وکمی وانیل ونصف لیوان گلاب وشکرم تقریبا یه لیوان (دیگه شیرینش بسته به میل خودتون کم وزیادمیکنید) تومخلوط کن میکس شدن وروحرارت گذاشته مدام هم زده وقوام اومده وتوی بستنی خوری ریخته شده ودریخچال باخامه وخلال پسته وحلقه موز تزیین وکیل کنید . . پ ن:میتونید کامل یه رنگ همون سفید بریزید یا مث من نصفشو کمی زعفرون وکمی پودر کاکائو بزنید تا خشنگتر بشه😍 . . . پ ن :باید لایه اول کاملن سرد باشه لایه بعدی بریزید تا بهم نریزه نظمش. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱