🤩آموزش کیک خیس شکلاتی🤩
دوستای عزیزم سلام😍
چند روز اخیر پستایی گذاشتم که مربوط به معرفی پکیج کوکی کیک ها بود، دیگه وقتش بود که یه آموزش عالی براتون بزارم که شک ندارم بعد از درست کردنش هم از بافت و هم از طعمش لذت میبرین
همیشه تو دستورای کیک خیس یه لیوان از مواد مایع کیک رو جدا میکنن و بعد از پخت روی کیک میریزن ولی من اینبار با یک روش دیگه این کیکو درست کردم که نتیجه فوق العاده ای داشت و خودم از بافت و طعمش خیلی راضی بودم
شمام حتما امتحانش کنین😍😍😍😍
کیک خیس شکلاتی
شیر ۳۲۰ گرم ( ۱ + ۱/۲ پیمانه سرپر)
شکر اول ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه+ ۲ ق س)
پودر کاکائو ۵۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر دوم ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
آرد ۳۲۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چ
ابتدا شیر و شکر قسمت اول و پودر کاکائو رو باهم مخلوط می کینیم ومیزاریم کنار، تخم مرغ هارو به همراه وانیل وشکر دوم با همزن میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه، بعدشم روغن مایع و مواد کاکائویی رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم، موادو تو قالب سایز ۲۴ میریزیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم بعد از پخت کیک را از قالب خارج می کنیم و میزاریم خنک بشه
سس: شکلات کارات ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) ، کره ۱ ق چ
همه مواد را مخلوط میکنیم و روی حرارت غیرمستقیم میزاریم تا کاملا یکدست بشه و اجازه میدیم از حرارت بیفته و ولرم بشه و روی کیک میریزیم، سس چون رقیقه جذب کیک میشه ، من مواد رو از سینی مجددا جمع و از صافی رد کردم، بعدش اجازه دادم سس خنک و غلیظ بشه دوباره روی کیک ریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش تارت گیلاس🤩
.
دوستان عزیزم سلام😍
تارت گیلاس ترکیبی از تارت و دسر و کرم هستش
فوق العاده خوشمزه که اگه درستش نکنین از دستتون در رفته😉😉😉 پس پست رو سیو کنین که بعدا دنبالش نگردین
به جای گیلاس از هر میوه ای بخواین میتونین استفاده کنین فقط میزان شکر رو بسته به شیرینی یا ترشی میوه یه مقدار کم و زیاد کنین🥰🥰🥰
خمیر تارت
کره ۱۸۰ گرم/ آرد ۲۷۰ گرم/ زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ/ آب سرد ۱ ق غ
ابتدا کره سرد و آرد رو با نوک انگشت ورز داده تا به صورت خورده نان در بیاد زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل رو اضافه کرده و مقدار آب رو کم کم میریزیم تا خمیر جمع شود برای من حدود نصف مقدار آب مصرف شد ، خمیرو داخل نایلون پهن کرده یکساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به قطر ۴،۵ میل پهن کرده به اندازه قالب برش میدهیم و کف خمیرو با چنگال سوراخ میکنیم میتونین روش فویل بزارین و حبوبات بریزین تا توی فر پف نکنه
تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد اجازه میدیم خنک بشه از قالب خارج کرده و دسر گیلاس رو داخلش قرار میدیم و روش رو با کرم تزیین میکنیم
دسر گیلاس
پوره گیلاس ۵۶۰ گرم/ شکر ۸۰ گرم / ورق ژلاتین ۱۲ گرم
آب لیمو ۱/۲ ق چ
(جایگزین ورق ژلاتین: ۴ ق چ پودر ژلاتین رو تو ۱/۴ پ آب سرد میزاریم بن ماری بشه)
ورق ژلاتین رو تو آب سرد گذاشته تا نرم بشه شکر و پوره گیلاس رو مخلوط میکنیم میزارم رو حرارت تا کمی غلیظ بشه ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل قالب ریخته میزاریم فریزر تا ببنده
کرم تارت
شیر ۱۸۰ گرم / خامه صبحانه ۹۰ گرم /
خامه قنادی ۱۵۰ گرم/ شکر ۴۵ گرم/ زرده ۲ عدد
نشاسته ذرت ۲۵ گرم / کره ۶۰ گرم/ وانیل ۱ ق چ
شیر و خامه صبحانه رو روی حرارت میزاریم تا یکدست بشه زرده و شکر و وانیل و نشاسته را مخلوط کرده ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم از صافی رد کرده و رو حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و بعد کره اضافه میشه ، کرم رو میزاریم خنک بشه، خامه قنادی رو فرم میدیم کرم رو اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پای نارگیل کرمدار🌴
دوستای گلم سلام🤗
نارگیل دوستا اعلام حضور کنین ببینم چند نفریم🙋♀️😅🥥
امروز میخوایم با هم یه پای کلاسیک رویایی درست کنیم🥰 قطعا هرکی مثل من عاشق نارگیل باشه، از عطر و طعم این پای لذت میبره 😍❤️
این پست هم سیو کن که یه پیشنهاد محشر برای عصرونه و مهمونیاتونه🎉☕🫖
اندازه هارو براتون به پیمانه هم نوشتم(خداشاهده کلی وقت گذاشتم برای تبدیل واحدا😁، بینید چقدر برام اهمیت دارین دیگه🌹)، ولی پیمانه دقت کمتری داره و احتمال خطاش زیاده، پس تا جایی که میتونین وزن کنین تا موادتون هدر نره و نتیجه درست بگیرین🤗
این شیرینی رو میتونین تو قالب پای تک نفره هم درست کنین و فقط حتما با روغن جداکننده چرب کنین تا راحت از قالب خارج بشه🥰
پای نارگیلی
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم (1پ)
تخم مرغ ۳ عدد / وانیل ۱/۲ ق چ
روغن ۷۵ گرم (۱/۴ + ۱/۸ پ)
شیر ۴۰ گرم (۱/۴ پ سرخالی)
عسل ۱ق.س / آرد ۲۰۰ گرم (۱+۱/۲ پ)
بیکینگ پودر ۷ گرم(۱+ ۱/۲ ق.چ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱+ ۱/۲ ق.س)
ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود ، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم میریزیم، عسل،شیر و روغن اضافه میشه و در حد مخلوط شدن میزنیم ، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در چند مرحله الک کرده و به آرامی مخلوط میکنیم، مواد را داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم، در حدی که کیک رویه ببندد، از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود، کرم را برو روی آن میریزیم. در ادامه مواد نارگیلی را ریخته و بخوبی صاف میکنیم و مجددا در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد (دقت کنید دما و زمان حدودی است و در هر فری ممکن است فرق کند)
رویه نارگیلی
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (۱ پ+ ۳ ق.س)
روغن ۸۰ گرم (۱/۴ پ+ ۳ ق.س)
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (حتما باید وزن شود)
شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ + ۱/۴ پ)
آبلیمو ۱ ق.چ / وانیل ۱/۲ ق.چ
ابتدا پودر نارگیل، سفیده، شکر و نیمی از روغن را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میگزاریم و مواد را اصطلاحا داغ میزنیم، مدام باید هم بزنیم در حدی که شکر کاملا حل شود و وقتی به مواد دست میزنیم گرمایش قابل تحمل باشد، از روی حرارت برمیداریم، مابقی روغن و آبلیمو و وانیل را هم اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و اجازه میدهیم خنک شود.
ادامه در کامنت اول👇🏻👇🏻
(نصف دستور کرم برای این اندازه قالب کافیه)
مواد کرم
شیر ۱۸۰ گرم ( ۱پ سرخالی )
خامه صبحانه ۹۰ گرم ( ۴ ق.س)
شکر ۴۵ گرم (۱/۴ پ) / زرده ۲ عدد
نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( ۲ ق.س)
کره ۶۰ گرم / وانیل ۱ ق.چ
شیر و خامه صبحانه را بر روی حرارت میگزاریم تا گرم شود، زرده، شکر، وانیل و نشاسته را مخلوط کرده، ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. مواد را از صافی رد کرده و بر روی حرارت میگزاریم تا غلیظ شود، در انتها کره اضافه میشود، کرم را کنا میگزاریم تا خنک شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا😍😋
آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه))
خمیر مایه ۱قاشق غ
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۲قاشق غ
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱قاشق م
آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی 😍😋
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پای نارگیل کرمدار🌴
دوستای گلم سلام🤗
نارگیل دوستا اعلام حضور کنین ببینم چند نفریم🙋♀️😅🥥
امروز میخوایم با هم یه پای کلاسیک رویایی درست کنیم🥰 قطعا هرکی مثل من عاشق نارگیل باشه، از عطر و طعم این پای لذت میبره 😍❤️
این پست هم سیو کن که یه پیشنهاد محشر برای عصرونه و مهمونیاتونه🎉☕🫖
اندازه هارو براتون به پیمانه هم نوشتم(خداشاهده کلی وقت گذاشتم برای تبدیل واحدا😁، بینید چقدر برام اهمیت دارین دیگه🌹)، ولی پیمانه دقت کمتری داره و احتمال خطاش زیاده، پس تا جایی که میتونین وزن کنین تا موادتون هدر نره و نتیجه درست بگیرین🤗
این شیرینی رو میتونین تو قالب پای تک نفره هم درست کنین و فقط حتما با روغن جداکننده چرب کنین تا راحت از قالب خارج بشه🥰
پای نارگیلی
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم (1پ)
تخم مرغ ۳ عدد / وانیل ۱/۲ ق چ
روغن ۷۵ گرم (۱/۴ + ۱/۸ پ)
شیر ۴۰ گرم (۱/۴ پ سرخالی)
عسل ۱ق.س / آرد ۲۰۰ گرم (۱+۱/۲ پ)
بیکینگ پودر ۷ گرم(۱+ ۱/۲ ق.چ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱+ ۱/۲ ق.س)
ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود ، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم میریزیم، عسل،شیر و روغن اضافه میشه و در حد مخلوط شدن میزنیم ، آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را در چند مرحله الک کرده و به آرامی مخلوط میکنیم، مواد را داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم، در حدی که کیک رویه ببندد، از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود، کرم را برو روی آن میریزیم. در ادامه مواد نارگیلی را ریخته و بخوبی صاف میکنیم و مجددا در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد (دقت کنید دما و زمان حدودی است و در هر فری ممکن است فرق کند)
رویه نارگیلی
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (۱ پ+ ۳ ق.س)
روغن ۸۰ گرم (۱/۴ پ+ ۳ ق.س)
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (حتما باید وزن شود)
شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ + ۱/۴ پ)
آبلیمو ۱ ق.چ / وانیل ۱/۲ ق.چ
ابتدا پودر نارگیل، سفیده، شکر و نیمی از روغن را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میگزاریم و مواد را اصطلاحا داغ میزنیم، مدام باید هم بزنیم در حدی که شکر کاملا حل شود و وقتی به مواد دست میزنیم گرمایش قابل تحمل باشد، از روی حرارت برمیداریم، مابقی روغن و آبلیمو و وانیل را هم اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و اجازه میدهیم خنک شود.
ادامه در کامنت اول👇🏻👇🏻
(نصف دستور کرم برای این اندازه قالب کافیه)
مواد کرم
شیر ۱۸۰ گرم ( ۱پ سرخالی )
خامه صبحانه ۹۰ گرم ( ۴ ق.س)
شکر ۴۵ گرم (۱/۴ پ) / زرده ۲ عدد
نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( ۲ ق.س)
کره ۶۰ گرم / وانیل ۱ ق.چ
شیر و خامه صبحانه را بر روی حرارت میگزاریم تا گرم شود، زرده، شکر، وانیل و نشاسته را مخلوط کرده، ترکیب شیرو خامه رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. مواد را از صافی رد کرده و بر روی حرارت میگزاریم تا غلیظ شود، در انتها کره اضافه میشود، کرم را کنا میگزاریم تا خنک شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش نان هویج🤩
دوستای عزیزم سلام🤗
امروز با آموزش یه نون جدید و خوشمزه اومدم پیشتون🥰
نان هویج امتحان کردین؟ اصلا ذهنیتی از طعمی که ممکنه داشته باشه دارین؟به نظر من که خیلی طعم و بافت جذابی داشت🤩
پس حتما این پست رو سیو کنین و برای کسایی که عاشق نانوایی تو خونه هستن بفرستین🙃🙃
شما جای هویج میتونین کدو حلوایی هم بریزین☺️
مثل بقیه نونا برای این نون هم از آرد نان فانتزی استفاده کردم
نان هویج
هویج شسته و پوست گرفته ۱۵۰ گرم( حدودا ۲ عدد)
آب ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
آرد ۳۲۰ گرم ( ۲ پ + ۱/۲ پ)
مایه خمیر ۳ گرم ( ۱/۲ ق چ)
نمک ۳ گرم (۱/۲ ق چ)
بهبود دهنده ۱/۴ ق چ
شکر ۲۵ گرم ( ۲ ق س)
روغن مایع ۳۰ گرم (۱/۸ پ)
ابتدا هویج خورد شده را با آب مخلوط کرده و پوره میکنیم، باقی مواد شامل آرد و مایه خمیر و نمک و بهبود دهنده و شکر را مخلوط کرده پوره هویج را اضافه میکنیم. خمیر رو ورز میدیم و روغن اضافه میکنیم، اگر تو این مرحله خمیر شل بود میتونین کم کم آرد اضافه کنین و اگر خمیر سفت بود میتونین آب اضافه کنین
در نهایت باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه. خمیرو ۵ دقیقه ورز میدیم و میزاریم نیم ساعت تو دمای محیط استراحت کنه و بعد خمیر و از اطراف به وسط ، مطابق با فیلم جمع میکنیم. مجددا نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد از استراحت پف خمیرو میگیریم و به ۹ چونه مساوی تقسیم و چونه گیری میکنیم و داخل قالب ۲۰ با کمی فاصله میچینیم.
۳۰ الی ۴۰ دقیقه به خمیر ها استراحت داده و بعد روی خمیر را تیغ میزنیم و یا شابلون میزاریم روش آرد الک میکنیم
داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم، دما و زمان حدودی هست دقت کنین که نون نباید رنگ بگیره.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش پیراشکی سیب🤩
.
دوستای گلم سلام🥰
فقط ببینین چی آوردم براتون😋 یه پیراشکی عالی با طعم جدیدو خاص که اگر امتحانش کنین مطمئنم خوشتون میاد☺️☺️☺️
پیراشکی سیب
آرد نان فانتزی ۲۸۰ گرم ( ۲ پ+ ۲ ق س)
مایه خمیر ۵ گرم ( ۱ ق چ)
شکر ۳۵ گرم ( ۳ ق س+ ۱ ق چ)
نمک ۱/۴ق چ
بکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق چ)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
اسانس سیب ۳ قطره یا ۱/۲ ق چ وانیل
سیب ۲ عدد
ابتدا شیر و مایه خمیر و ۱ ق چ از شکر را مخلوط کرده میزاریم کنار تا عمل بیاد! آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، مابقی شکر ، تخم مرغ و اسانس را مخلوط کرده،
مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر جمع شود (اگر دیدین خمیر سفته میتونین شیرو اگر شل بود کمی آرد اضافه کنین )تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که چسبندگی نداره، یک ساعت به خمیر در دمای محیط استراحت میدیم و بعد پف خمیر را میگیریم و با وردنه خمیرو به ضخامت ۳،۴ میل پهن میکنیم و سیب هارو روش میچینیم و رول میکنیم انتهای خمیرو با آب خیس میکنیم تا درز خمیر کامل فیکس بشه
و بعد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و داخل سینی که کفش ورق نسوز گذاشتیم میچینیم و روشو میپوشونیم و ۳۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم و بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم تا دو طرفش سرخ بشه ، روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغن اضافی خارج بشه و بعد داخل شکر میغلطونیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای #سیر_ترشی
سیر تازه بدون ساقه یک کیلو
سرکه سفید یا قرمز یک لیتر
نمک ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
نبات چند تکه
شیره خرما یا انگور به دلخواه
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول
برای درست کردن یک سیر ترشی خوشمزه در ابتدا سیرها را تمیز بشویید و هیچ گل و لایی روی آنها نماند پوستش را بگیرید ولی یک لایه نازک روی آن ها بگذارید که حبه ها از هم جدا نشوند.
مرحله دوم
سیرها را بعد از شستن برای یک تا دو روز روی یک پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند سپس در یک قابلمه بزرگ و جادار بریزید روی سیرها شیره انگور یا خرما را به همراه رب انار بریزید.
مرحله سوم
البته لازم به ذکر است که اضافه کردن شیره انگور یا خرما دلخواه است. در این مرحله نمک و تکه های نبات را به قابلمه اضافه نمایید و سرکه سفید یا قرمز بریزید تا روی سیرها را کاملا بپوشاند.
مرحله چهارم
قابلمه را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد و سیرها نرم شود سیر را تست کنید تا به نرمی دلخواه برسد.
مرحله پنجم
وقتی سیرها نرم شد از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود می تواند در همان قابلمه تا صبح بماند سپس یک شیشه تمیز و خشک را برداشته و از سیر سرد شده داخل آن می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه سرکه سرد شده را روی سیرها می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک می گذاریم بعد از یک هفته سیر ترشی خانگی ما آماده مصرف است.
نکات سیر ترشی
مقدار مواد گفته شده در این مطلب مناسب یک کیلو سیر است می توانید هر چقدر سیر را اضافه کردید به همان ترتیب مواد اولیه را هم بیشتر نمایید. می توانید شیره خرما و نبات را با هم استفاده کنید یا شیره خرما را حذف نمایید بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد، شیشه حتما تمیز و خشک باشد و ترجیحا درب شیشه فلزی نباشد.
خواص سیر برای سلامتی بدن
سیر بسیار پر خاصیت است از خواص سیر می توان به پاک سازی خون و بازکننده گی عروق قلبی اشاره کرد سیر خواص ضد عفونی کنندگی معده دارد و اشتها آور است جالب است بدانید که خون ساز و صاف کننده خون است و شستشو دهنده طبیعی مجاری صفرا و دفع کننده سنگ کیسه صفرا نیز می باشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موز_و_شکلات_کافی_شاپی_با_سرخ_کن_بدون_روغن
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غ
قهوه فوری ۱ ق غ در صورت تمایل
موز ۲ عدد درشت
ماست ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
طرز تهیه:
موز ها،شکر،پودر کاکائو، وانیل ،تخم مرغ ها و قهوه فوری را داخل خرد کن یا مخلوط کن بریزید.
همه را با هم چرخ کنید.سپس ماست و روغن بریزید و در حد مخلوط شدن بزنید.آرد وبکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
من از قالب میان تهی به قطر ۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت استفاده کردم.
مایه کیک را داخل قالب بریزید.
قالب را در سرخ کن بدون روغن بزارید.
سرخ کن من ۹ لیتری هستش.
با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
من در ابتدا با زمان ۴۰ دقیقه ،تنظیم کردم.بعد از ۳۰ دقیقه ،چک کردم و کیکم به مدت نیم ساعت پخت.
اگر داخل فر میپزید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
نوش جانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_موز و شکلات با سرخ کن بدون روغن
ادامه👇👇👇👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_كلانه_كردستان👇👇👇
#نان_کلانه
موادلازم خمير:
آرد ٢ پيمانه
آب یا شیر ولرم ۱ پيمانه
نمك ١/٢ ق چ
مايه خمير نصف ق چ
شكر ١ ق چ
پيازچه ى ريز خرد شده ٢٠٠ گرم
كره يا روغن حیوانی به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
مايه خمير و شكر را داخل شیر یا آب ولرم ريخته و ٥ دقيقه كنار ميگذاريم تا عمل آيد.
آرد را داخل كاسه ى بزرگى الك كرده و نمك را افزوده و وسط آنرا گود كرده و مايه خمير عمل آمده را در گودى آرد ريخته و ورز میدهيم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و اگر خمير چسبنده بود بسيار كم و به شکل مویی آرد اضافه میكنيم تا خمير نرم و لطيفى بدست آيد و خمير را ۵ دقيقه ورز میدهيم و روى آنرا پوشانده و نيم ساعت استراحت میدهيم و سپس خمير را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چونه کرده و چونهها را روی سطح آردپاشى شده بسیار نازک پهن میكنيم و پيازچه را روی نیمی از خمیر پهن کرده و خمير را دولا تا ميزنيم تا به شكل نیمدايره درآيد و در ماهيتابهى بدون روغن يا روى ساج هر دوطرف نان را میپزيم و پس از پخت سطح خمير را با قلمو به كره آغشته ميكنيم.
🔺نكته:
در دستور سنتى اين نان از پيازچه استفاده میکنند ولى ميتوانيد بنا به ذائقه از سبزى دلخواه مانند ريحان،سبزى كوهى،اسفناج و ... استفاده كنيد.
مدت زمان پخت هر طرف کمتر از یک دقیقه است پس مراقب باشید نان را نسوزانید.
در کردستان این نان به عنوان یک میانوعده با ماست محلی سرو میشود که نان فوقالعاده خوشمزهای میباشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش ۴ مدل دسر یلدایی🤩
دوستای عزیزم سلام😍
خب دیگه!!! شب یلدا نزدیکه و همه جا رنگ قرمز و سبز شده😉 گفتم یه وقت بد نباشه پیج من رنگ یلدایی نداشته باشه😁
حالا اومدم ۴ مدل دسر یلدایی که در عین راحتی خیلی شیکن و از اون مهمتر خیلی خوشمزن رو بهتون آموزش بدم😋😋😋
پست رو سیو کنین که حتما به کارتون میاد✌🏻
دسر هندوانه
برای این مدل دسر احتیاج داریم به قالب میان تهی،
۳ بسته ژله کیوی رو به همراه ۳ لیوان آب جوش و کمی رنگ مخلوط کرده میزاریم هم میزنیم تا ذرات ژله حل بشه میزاریم کنار تا خنک بشه یک و نیم لیوان شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه میکنیم( ژله و شیر باید هم دما باشن وگرنه شیر میبره) داخل قالب ریخته میزاریم ۴،۵ ساعت داخل یخچال تا ببنده از قالب خارج میکنیم
یک بسته ژله انار رو به همراه یک لیوان آب جوش مخلوط کرده میزاریم کنار تا کامل خنک بشه و وسط حفره خالی میریزیم میزاریم یخچال ببنده از وسط نصف میکنیم و با مخلوط آب و رنگ سبز به دسرمون طرح هندوانه میدیم روش شکلات چیپسی میزاریم و یه نوار باریک از فوندانت بین رنگ سبز و قرمز قرار میدیم
دسر پف پفی هندوانه
یک بسته ژله انار رو به همراه یک ق س شکر و یک و نیم
ق س پودر ژلاتین و ۱/۳ پیمانه آب مخلوط کرده روی حرارت غیرمستقیم ۱۵ دقیقه بن ماری میکنیم ۱ ق چ
گلوکز اضافه کرده مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه داخل قالب میریزیم و ۱۵ دقیقه داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره، برای رنگ سفید ژله آلوئه ورا رو به همین روش آماده کرده و روی قسمت قبلی میریزیم یک ربع یخچال میزاریم و بعد ژله کیوی رو به روش قبل آماده کرده و روی لایه سفید میریزیم یک ساعت یخچال میزاریم و بعد از قالب خارج کرده و برش میزنیم
دسر برفی
دو ق غ سرپر آرد و دو ق غ سرپر نشاسته ذرت رو به همراه ۳ ق غ شکر و یک ق چ وانیل و ۳۰ گرم کره و
دو و نیم لیوان شیر مخلوط کرده روی حرارت ملایم ده دقیقه هم میزنیم، ۵۰ گرم شکلات سفید و نصف بسته ژله آلوئه ورا ( ۵۰ گرم) و دو ق غ سر پر خامه صبحانه را اضافه کرده هم میزنیم تا غلیظ بشه ، داخل لیوان یا فنجان میریزیم حتما از قبل با آب خیس کنین
و داخل یخچال میزاریم یک شب بمونه تا ببنده بعد خارج میکنیم داخل پودر نارگیل میغلطونیم
دسر کیوی
یک بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده داخل قالب میریزیم وروش دونه انار ریخته میزاریم یخچال تا نیم بند بشه
دو بسته ژله کیوی رو به همراه دو لیوان آب جوش و کمی رنگ مخلوط میکنیم، سه عدد کیوی رو پوره میکنیم با ۱/۴ پیمانه شکر مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا بجوشه، چند تا جوش بزنه کافیه از رو حرارت برمیداریم و با ژله مخلوط میکنیم میزاریم کنار تا کامل خنک بشه
و بعد دو ق غ خامه صبحانه به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و روی ژله انار میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و بعد از قالب خارج میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش نان خرمایی🤩
.
دوستان عزیزم سلام😍
امروز اومدم با آموزش نان خرمایی پر طرفدار که کلی ازم خواسته بودین آموزش بدم، پس حتما سیو کنین که گمش نکنین🤗🤗🤗
مواد میانی کاملا سلیقه ایه میتونین حلوا بزارین یا کرمفیل و.... مدل پیچیدن خمیر هم دست خودتونه من تو فیلم به دو صورت شکل دادم
دوتا نکته هم بگم که تقریبا تو همه پست هایی که آموزش نون میزارم هم گفتم آردی که من استفاده میکنم آرد نان فانتزی هست و استفاده از بهبود دهنده هم کاملا اختیاریه پس اگر ندارین میتونین حذفش کنین🥰🥰🥰
نان خرمایی
آرد ۳۲۰ گرم
شیر ۱۳۰ گرم
مایه خمیر ۴ گرم
بهبود دهنده ۲ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۳۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد ( زرده برای رومال)
رومال: زرده و زعفران و ۱ ق غ شیر
مواد میانی:
خرما بدون پوست و هسته ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه/ کنجد ۱/۴ پیمانه
گلاب حدودا ۲ ق س
ابتدا آرد ، مایه خمیر ، بهبود دهنده ، شکر ، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خمیر را ورز میدیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود روغن رو ریخته خمیرو ده دقیقه ورز میدیم تا کاملا لطیف شود و چسبندگی نداشته باشد
یکساعت به خمیر در دمای محیط استراحت داده و بعد به ۱۰ چونه مساوی تقسیم کرده و مطابق فیلم میپیچیم
۳۰ دقیقه استراحت میدهیم و رومال میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم
برای مواد میانی همه مواد به جز گلاب را مخلوط کرده و گلاب را کم کم میریزیم تا مواد حالت خمیری شود
با دست بهش شکل میدیم و برای بین خمیر استفاده میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛