eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋 کتلت مرغ آبدار مواد لازم مرغ (۱ کیلو) پیاز ( ۳۰۰ گرم) سیر (۱ حبه) کره نان تست ( ۶ تکه) شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک،فلفل و پاپریکا جعفری تازه کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 خوراک دوست‌داشتنی بچه‌ها و بزرگ‌ترها 😋 موادلازم: لازانیا ۱۲ ورق گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم یا فیله‌ی مرغ نگینی ریز خرد شده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک،فلفل،زردچوبه و تخم‌گشنیز ساییده به میزان لازم قارچ ورقه ای خرد شده ۲۰۰ گرم فلفل‌دلمه‌ای نگینی خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق س گوجه فرنگی در صورت تمایل ۲ عدد پودراورگانو خشک ۱ ق چ پنیر موتزارلا ۱ پیمانه موادلازم : کره ۱ ق غ آرد ۳۰ گرم معادل ۲ ق غ شیر ۵۰۰ میلیلیتر معادل ۲ و نیم لیوان نمک،فلفل به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را تفت داده و سیرله شده را افزوده و تفت داده وگوشت چرخکرده یا فیله‌های مرغ را افزوده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و تخم گشنیز ساییده و پودراورگانو را افزوده و تفت داده و قارچها رو اضافه کرده و تفت داده تا آبشون کشیده بشه و در نهایت فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. ورق‌های لازانیا را داخل آب در حال جوش که یک قاشق نمک هم داخل آب ریخته ‌ایم،قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا لازانیاها پخته شوند و سپس آن‌ها را به آرامی آبکشی نموده تا ورق‌ها پاره نشوند. در فاصله‌ی پخت لازانیا را آماده کنید. کره را روی حرارت ذوب کنید و آردگندم الک شده را به آن بیافزایید و تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و شیر را به‌تدریج به آرد بیافزایید و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و نمک وفلفل سیاه به آن بیافزایید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. کف و دیواره‌های ظرف نسوز را بامقداری کره چرب کنید. یک کمی سس کف ظرف بریزید و یک ورق لازانیا را داخل سینی پهن کنید و کمی سس بشامل با قلمو روی سطح ورق بمالید و از مواد گوشتی روی سطح لازانیا قرار دهید و کمی پنیر به دلخواه روی مواد ریخته و از یکطرف رول کنید و داخل ظرف بچینید و تمام رول‌ها را که آماده کردید ،سس بشامل روی رولها ریخته و کمی پنیر بپاشید. اگر می‌خواهید لازانیا را قالبی بپزید باید کف ظرف سس بشامل بریزید و سپس به ‌ترتیب یک ردیف لازانیا و بعد سس بشامل، پنیر موتزارلا رنده‌شده و مخلوط گوشت را بریزید و دوباره لازانیا و به همین ترتیب ادامه دهید و درآخر، روی آن را با سس بشامل و کمی پنیر موتزارلا بپوشانید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید. و لازانیا را تقریبأ ۴۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا بپزند و روی آنها طلایی‌رنگ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍲🍲🍲 موادلازم: اسفناج ۱ کیلو تخم مرغ ۳ عدد سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: یک کیلو اسفناج رو پاک کرده و شسته و کمی درشت خرد کرده و داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار داده تا اسفناج پخته شود و آبش کشیده شود. در یک ماهیتابه دیگر، پیاز را با کمی روغن تفت داده و‌دوسه حبه سیر را هم له کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه افزوده واسفناجهای پخته را افزوده و با پیاز و سیر تفت داده تا آب اضافیشان تبخیر شود و تخم مرغها را افزوده و همزده تا تخم‌مرغها بسته شوند. برای تزیین و سرو از گردو یا پیاز داغ استفاده کنید. 🔺نکته: اسفناج گیاه نمک داری هست و حتمأ در میزان نمک مصرفی دقت کنید و حتی‌المقدور از کمترین میزان نمک استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت برای درست کردن ی ناگت خوشمزه با بافتی نرم و طعم و عطر بینظیر لطفا به نکات زیر توجه کنید. اول اینکه هم ران و هم سینه مرغ با هم چرخ بشن اگر همش ران مرغ باشه که هنوز بهتره اما سینه ی تنها بافت ناگت رو خشک میکنه دوم اینکه اصلا اب پیاز رو نگیرید اب پیاز باعث نرمی بافت ناگت میشه سوم اینکه برای اینکه موقع سرخ کردن ناگت ها زیاد قهوه ای و بد رنگ نشن من یک نوع ارد سوخاری رو بهتون اموزش میدم درست کنید و استفاده کنید عاشقشق میشید. سس خردل هم که حتما باشه توی عطر و طعمش واقعا تاثیر داره طرز تهیه برای بیست عدد ناگت من یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران کامل مرغ را با هم چرخ کردم. بعد دو عدد پیاز متوسط را با یک حبه سیر رنده ریز کردم و به مرغ اضافه کردم بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ویک ق غ آرد سوخاری ریختم بعد یک ق غ سس خردل اضافه کردم و بعد نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه ریختم و حسابی مخلوط کردم. مواد رو کنار بگذارید و ارد سوخاری رو اماده کنید. یک بسته اسنک ذرت یا پفک نمکی لازم داریم حسابی پودر کنید و به همون مقدار هم ارد سوخاری( نان باگت خشک شده و پودر شده) ریخته و مخلوط کنید. پودر سوخاری امادس 😊😊به همین راحتی حالا به اندازه یک گردو از مواد رو برداشته گرد کنید و اول داخل ارد سوخاری و بعد سریع بزارید توی اب و بردارید و مجدد در ارد سوخاری حسابی همه سطحش رو از ارد سوخاری بپوشانید و بعد درون روغن سرخ کنید. دوستان میتونید فقط یک مرتبه در ارد سوخاری بزارید و بعد درون تابه سرخ کنید اما ممکنه پنیر پیتزاها از گوشه و کنار ناگت بزنه بیرون و روغن ها زود میسوزن. اما با این روش ک من گفتم هم یه لایه کرانچی و ترد مانند روی ناگت ایجاد میشه هم روغن زود نمیسوزه و کثیف کاریش کمتره. امتحان کنید و لذت ببرید . با این دستور به هیچ عنوان ناگت شما سفت نخواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای خوشمزه با بادمجان مواد لازم 👇🏻 3عدد بادمجان 2 پیاز بزرگ 1 فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری پودرفلفل 1 گوجه فرنگی نمک ، فلفل ، فلفل دلمه ای و سبزی معطر 4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون مواد لازم برای خمیر👇🏻 125 گرم کره 1 لیوان روغن زیتون 1 لیوان آب گرم 2 تخم مرغ 1 فنجان آرد ذرت بیکینگ پودر مقداری وانیل مقداری 2 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 4 فنجان آرد خوب بریم سراغ دستورش ک مطمعنم عاشقش میشید ابتدا تلخی بادمجونا رو بگیرید و اونارو توی خرد کن‌میکس کنید . سپس ابتدا پیاز سپس فلف ل و باومجون و گوجه و ادویه جات و نمک و رب اضافه کنید حسابی هم‌بزنید. برای خمیر مخصوصش مواد رو ب ترتیب مخلوط کنید و اخر سر ارد رو نسبت خمیر اضافه کنید اگه خمیر تون سفت بود زیادی نریزید توش ارد.میزاریم خمیر استراحت کنه . طبق کلیپ میتونید حتی با لیوان قالب بزنید و با بادمجون پرشون کنید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه با بادمجان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سعی کنید مواد رو حذف نکنید .عزیزان شیر خشک که در این دستور بکار برده شده شیر خشکه مخصوص شیرینی پزیه لوازم قنادیا دارند. شیر خشکی که به بچه ها میدن نیست.اگر هم در دسترس ندارید مشکلی نیست نریزید. ولی باشه خیلی بهتره . میزان مقدار آب زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است که به صورت ویدئوی گذاشتم مواد لازم میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد دو لیوان یا دو پیمانه ماست یک چهارم لیوان بهتره کمی ترش باشه شیر خشک سه قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری (آرد ذرت نمیشه) شکر دو قاشق سوپ خوری روغن مایع سه قاشق سوپ خوری خمیر مایه(مخمر) یک قاشق سوپ خوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری آب ولرم یک ویک چهارم لیوان شاید کمی بیشتر نصف شکر وخمیر مایه رو یک لیوان آب ولرم بریزید(کمی هم بزنید).و کنار بزارید حدود ده دقیقه تا پف کنه وبالا بیاد سپس تمام مواد رو مخلوط وخوب بزنید تا یکدست بشه اگر دیدی خمیر کمی سفته یک چهارم آب هم کم کم بهش اضافه کنید هل وزعفران تو این دستور اختیاریه غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍲🍲🍲 😋 يكى از پيش غذاهاى مرسوم و متداول شهرهای آذری‌مان كه در تاريخچه‌ى غذاهاى ملل،يكى از پيش غذاهاى اسپانيا نيز ميباشد. موادلازم: گوشت‌چرخکرده ۲۰۰ گرم پياز ۲ عدد زعفران كمى فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد بادمجان نیم کیلو هويج ۲ عدد کدو ۲ عدد لوبياسبز ١ پيمانه بندانگشتى خرد شده معادل ۱۰۰ گرم پياز داغ فراوان سير ۱ حبه ماست خامه اى ۱ پیمانه سس مايونز ۲ ق غ گردو نصف پیمانه نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم جعفری ریز خرد شده برای تزیین طرز تهيه: همه‌ی سبزیجات را جداگانه نگینی ریز یا خلالی خرد کرده و بادمجان را یکساعت داخل آبنمک قرار داده و سپس آبکشی کرده و تک تک سبزیجات را سرخ می‌کنیم. لوبیاسبزها را پخته و داخل روغن تفت می‌دهیم. پیازها را در روغن سرخ کرده و نیمی را برای تزیین روی غذا کنار گذاشته و گوشت چرخکرده را به مابقی پیاز داغ افزوده و تفت می‌دهیم و نمک و فلفل و پودرگل محمدی و دارچین افزوده و تفت می‌دهیم. هویج را در روغن سرخ کرده و نمک و فلفل و زعفران افزوده و تمام سبزیجات تفت داده شده را نیز افزوده و با هم ترکیب کرده و خوراک آماده شده را داخل ظرف سرو بکشید. ماست و سیر له شده و سس مایونز و نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و روی خوراک ریخته و با سیب‌زمینی سرخ شده و پیازداغ و جعفری و گردوی خرد شده تزیین کنید. 🔺نكته: يك تفاوت بين پخت اين غذا در آذربایجان و اسپانيا وجود دارد و آن اين است كه در اسپانيا سبزيجات اسلايس شده را در سينى فر با روغن زيتون چرب كرده پخش ميكنند و كمى هم روغن زيتون روى سبزيجات ريخته و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه‌ى سانتی‌گراد به مدت ٣٠ دقيقه قرار می‌دهند. فلفل دلمه‌اى و گوجه‌فرنگى را نيز می‌توان بنا به ذائقه و سليقه به اين غذا اضافه كرد. این غذا را می‌توان با ماست و سیر و رب تفت داده شده در روغن نیز سرو کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_بشامل_در_فر نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن 1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری) پنیر پیتزا یک کاسه کوچک برای سس بشامل: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 گوجه فرنگی 1 فلفل سبز 1 پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن. برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید. بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با سس بشامل در فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍓🍓🍓 موادلازم: تخم مرغ ٢ عدد روغن مايع نصف پيمانه شكر ۳/۴ پيمانه خامه صبحانه یا ماست پرچرب ۱ ق س بیكينگ پودر ۱ ونیم ق چ سرصاف وانيل ١/٤ ق چ آرد ٢ پيمانه سرصاف توت‌فرنگی ۱ پیمانه شکر ۳ ق س نشاسته ذرت ۱ ق چ پر طرز تهيه: ابتدا مارمالاد توت‌فرنگی را آماده می‌کنیم. توت‌فرنگی‌ها را خرد کرده و شکر را افزوده و همزده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا توت‌فرنگی‌ها پخته و له شوند و نشاسته ذرت را افزوده و همزده تا مارمالاد بغلظت برسد و خامی نشاسته از بین برود. مارمالاد را کنار می‌گذاریم تا کامل خنک شود. فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن می‌کنیم تا گرم شود. لوف کیک را آماده می‌کنیم. ابتدا تخم‌مرغها ،وانیل،شکر،خامه یا ماست و روغن مایع را داخل کاسه ریخته و با همزن می‌زنیم تا باهم ترکیب شوند و حجمشان دوبرابر شود و مواد خشکمان شامل نمک،آرد و بیكينگ پودر را با هم ترکیب و الك كرده و به موادمان اضافه كرده و چند ثانیه همزده تا موادمان یکدست شود و یکسوم از خمیر آماده سده را داخل قیف ریخته و کنار دستمان قرار می‌دهیم و مابقی مایه‌ی کیک را داخل قالب لوف که با کره چرب كرده ‌ایم، ريخته و مارمالاد را با فاصله‌ی یک‌سانت از دیواره‌های قالب روی خمیر کیک ریخته و یکسوم مایه‌ی کیک را که کنار گذاشته بودیم،روی مارمالاد ریخته و در صورت تمایل کمی پرک یا خلال بادام روی سطح مواد پاشیده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت تقريبى ٤٥ دقيقه قرار مى دهيم تا پخته و طلايى شود . 🔺نکته: بجای توت‌فرنگی از هر میوه‌ی فصل مانند آلبالو،گیلاس،زردآلو و یا آلو می‌توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝☝ 🍓🍓🍓 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝☝ 🍓🍓🍓 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‌ ‌ طرزتهیه: 🥙🥙 اول اینکه نخود را از دو روز قبل خیس می کنم و بارها آبشو عوض می کنم طوری که جوانه خیلی کوچکی گوشه نخود میزنه که کلسیم نخود را چندین برابر می کنه و مغز نخود خوب خیس میخوره. من سیصد گرم نخود خام خیس میدم بعد توی آبکش می ریزم تا آب اضافه خارج بشه و سپس با دندانه ریز چرخ گوشت به همراه دو حبه سیر و یک سیب زمینی آبپز متوسط که باعث میشه بافت لطیفی داشته باشه نخود تنها خیلی خشک میشه فلافل و یک پیاز متوسط چرخ می کنیم. اگر چرخ شما دنده ریز نداشت دو بار چرخ کنید من ایندفعه با غذا ساز استفاده کردم بعد پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز و پودر انبه و فلفل در حدی که تند بشه چون فلافل باید تند باشه و ادویه فلافل که عطاریها دارن اگر نبود اشکالی نداره و نمک و بعضی ها بیکینگ پودر میزنن یا اصلا چیزی نمیزنن ولی من یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری مستقیم می ریزم روی نخود چرخ شده و مواد را مخلوط می کنم. این بار بیکینگ پودر زدم اگر مواد سفت بود خیلی کم آب معمولی اضافه کنید و پوره یه گوجه که فلافل شما خوش رنگتر می شه. مواد نه سفت و نه شل باشد و سر ظرف را ببندید و حدود دو ساعت استراحت دهید و توی ظرف کوچک روغن خوب که داغ شد فلافل را قالب بزنید و توی روغن شناور سرخ کنید در حدی که رنگ دلخواه خودتان است من طلایی بشه بر می دارم. روی دستمال آشپزخونه می زاریم تا اضافه روغن گرفته بشه. این مقدار مواد حدود سی تا فلافل میده البته بستگی به سایز قالب داره. ‌ ✔ نکته اگر فلافل شما وا رفت یا ترک زیادی خورد زمان سرخ کردن کمی آرد نخود خام اگر نبود آرد معمولی اضافه کنید. ‌ 👈🏻 سس طحینه سس های زیادی واسه سرو همراه فلافل هست ولی من فقط این سس را دوست دارم سس عربی است و توی کویت همیشه همراه ساندویچ فلافل این سس سرو میشه حدود یک لیوان ماست معمولی نسبتاً سفت را با سه قاشق غذاخوری ارده و آب نصف یه لیمو خوب مخلوط کنید و نمک بزنید و پوره یه حبه سیر و مخلوط کنید و روی فلافل بریزید و میل کنید ماست کمی سفت باشه بهتره. ✔ توی کشورهای عربی به همراه نخود باقالی را هم چرخ می کنن خیلی خوشمزه میشه من فصل باقالی تازه یه مشت باقالی را بدون پوست می کنم و همراه نخود چرخ می کنم و همچنین تخم گشنیز درسته هم کمی قاطی مواد می کنن و در صورت تمایل کنجد هم می زنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب ولرم(نه سرد نه گرم)یک لیوان آرد حدود چهار صد گرم (سه لیوان شاید کمی بیشتر )آرد قابل اندازه گیری نیست بعضی از آردها آبخوری زیادتر یا کمتر دارن زیاد آرد بخوردش ندید که خمیر سفت شه حتما از آرد شیرینی پزی استفاده کتید آرد نانوایی کیفیت رو میاره پایین یک قاشق مرباخوری نمک شکر یک قاشق سوپ خوری تخم مرغ یک عدد خمیرمایه یک قاشق سوپ خوری سر صاف روغن مایع یک چهارم پیمانه خمیر مایه لوازم قنادیا با نانوایا دارن همه مواد رو با هم قاطی کنید جز آرد با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شه سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم وقتی از حالت چسبندگی دراومد حتما به تخته کار انتقال دهید وکم کم آرد بپاشید روش تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید حدود ده دقیقه ورز دادن میخواد با کف دست ورز بدید یعنی خمیر رو رو تخته کار به جلو وعقب بکشید اونو دوباره به ظرف انتقال بدید و روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر بشه،حدود چهل دقیقه تا یک ساعت وقت میخواد زیاد گرم نپوشونید بعدا بوی ترشیدگی میده یک ماهی تابه یا یه قابلمه بزارید رو شعله گاز با حرارت . آب نمیخواد قابلمه هیچیش نمیشه ،کاملا داغ شه ومثل فر عمل کنه .سینی پیتزا روکمی چرب کنید وخمیر رو روش پهن کنید وبا چنگال سوراخ کتید به این دلیل سوراخ بشه موقع که خمیز پف میکنه بالا نیاد. وبزارید تو قابلمه که رو گازه ،درشو بزارید‌ به مدت ده الی پانزده دقیقه تا پخت اولیه انجام بشه(حتما پخت اولیه انجام بشه) وسپس بیرون بیارید سس گوجه فرنگی روش بریزید وکمی پنیر پیتزا ومواد دلخواه وبقیه فیلم گویای نوشتن منه پیتزا رو تو ماهی تابه بزارید ودرشو بزارید شعله کم باشه مدت زمان پخت بستگی به نازکی وضخیمی خمیر داره خودتون زود زود نگاه کنید سعی کنید از در شیشه ای استفاده کنید تا دید داشته باشید عزیزان پیتزای بدون فر روی پنیر مثل پیتزای تو فر هیچ وقت طلای نمیشه وای بسی خوشمزس واسه عزیزانی که فر ندارن این روش عالیه، شعله پخش کن نمیخواد درصورتی که شعله گاز تا حد مورد نظر نتونید کم کنید شعله پخش کن بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛