7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ماندانا بهشتی هستم بااموزش کلوچه فومن
مواد لازم خمیر
ارد حدودا ۴ پیمانه یا لیوان
اب داغی که دست رو نسوزونه نصف لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذا خوری
دوباره شکرداریم ۴ قاشق غذا خوری
کره نرم ۳۰ گرم یا ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد فقط سفیده رو فعلا لازم داریم.
مواد میانی کلوچه
پودر نارگیل نصف لیوان
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
ارد ۳ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
مواد رومال
یک عدد زرده تخم مرغ
شیر یک قاشق غذا خوری
زعفران مقداری
شربت بار یا عسل یک قاشق چای خوری قابل حذف
اول خمیرمایه رو عمل میارم
داخل اب داغی که داریم یک قاشق شکر و ریخته روش خمیرمایه رو میپاشیم و درب ظرف و میزاریم برای یک رب تا کف وحباب بزنه.
حالا ۴ قاشق شکر و ۳ قاشق کره وسفیده تخم مرغ واصافه کرده مخلوط میکنیم.
اردو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تاخمیر نچسبه وجمع بشه روشو بپوشانید برای ۲ ساعت درمحیط گرم استراحت کنه.
مواد میانی رو همه رو باهم مخلوط کنید.
بعد استراحت پف خمیرو بگیرید از خمیر چانه بردارید از مواد میانی وسط خمیر بزارید و خمیرو ببندید و کف سینی رو چرب کنید.
کلوچه هارو بافاصله بچینید حین پخت پف میکنن.
روشونو مهر بزنید یا مثل من با ته ماسوره طرح بزنید.
مواد رومال و اماده کنید و رومال کنید وکنجد بپاشید.
دستگاه از قبل گرم بشه
تستر درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
فر ۱۸۰ بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
با فر دست ساز هم قابل پخته داخل ویدئو توضیح دادم.
کلوچه نرم و خوشمزه
جابجایی فقط با ذکر منبع⭕️❌❌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزیجات 🍪🥜𖦹
↜این نان مغزیجات با بافت فوقالعاده برای مهمونی ها و برای وعده های صبحونه و عصرونه و خلاصه همچیز عالیه🍳
حتما درستش کنید خودم دستورشو تضمین میکنم👌
↜اگر دلت میخواد الفبای نانوایی رو یادگیری حتما سری به پیج بزن و فالو/و کن🥰
↜بفرست برای هر کسی که عاشق این دستور هست...
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️
مواد لازم 🍚:
آرد ۷۰۰ گرم
مخمر ۱۲ گرم
شکر ۱۵ گرم
نمک ۱۲ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن ۳۴ گرم
تخم آفتابگردان ، دانه چیا ، کنجد خام برای داخل خمیر ۴۰ گرم
(مغزیجات رو میتونید به دلخواه خودتون انتخاب کنید)
مغزیجات برای رویه خمیر به میزان لازم
برای من جو پرک بود و دانه چیا
طرز تهیه 🥮:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣
۲- آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.
(مواظب آبخوری آردها باشید، ممکن هست خمیر شما بیشتر از دستور آب ببرد و ممکن هم هست کمتر آب ببرد.اگر دیدید خمیر سفت است، آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر زیر دست شما به راحتی ورز بخورد.)
۳- بعد از این که مقداری به تست کشش رسیدیم، روغن را اضافه میکنیم.🫗
و وقتی کاملا به تست کشش رسیدیم مغزیجات رو اضافه میکنیم.🥜
(به هیچ عنوان مغزیجات اول کار به مواد خشک اضافه نشود، چون که غشای گلوتنی پاره میشود و باعث میشود که شما به تست کشش نرسید)
۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓
۵- بعد از استراحت اولیه، پف خمیر را میگیریم و خمیر را به ۲ چانه تقسیم میکنیم.🥟
۶- مثل فیلم شروع به فرم دهی خمیر میکنیم و سپس روی خمیر را آب اسپری میکنیم تا مغزیجات به خوبی به خمیر بچسبد و بعد خمیر را داخل مغزیجات میزنیم.🥯
۷- خمیر را داخل سبد میگذاریم و روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ساعت و نیم استراحت پایانی میدهیم.حجم خمیر باید دو برابر شود.🍣
(برای من ۴۰ دقیقه زمان برد تا حجمش دو برابر شود،به دلیل گرمی هوا)
۸- و خمیر را داخل سینی برمیگردانیم و سپس داخل فر از قبل گرم شده باحرارت ۱۹۰ به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.🥧
نوش جان🍽
↜نشر و پخش ویدیو و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است 🥰🙏
︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵
፧ 🌾༉#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دورنگ تابه ای😍😋
مواد لازم:
ترکیب گوشت گوساله و گوسفند🥩 ۳۰۰گرم
ماست🍶 ۱ ق غ
آرد سوخاری🍘(پودر نون باگت) ۱ ق غ
پیاز🧅یک عدد( اگه خواستید حدود ۷۰ درصد آب پیاز رو بگیرید)
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 دلخواه
مخلوط ران و سینه مرغ 🍗 ۳۰۰گرم
پیاز رنده و آب گرفته 🧅یک عدد متوسط
کره نرم 🧈ق غ (۲۰گرم)
زعفرون دم کرده💛۱ ق غ
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑 نصف عدد
نمک و ادویه ها : پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودر پیاز
همینکه مواد تو فریزر تا حدی یخ بزنه که بتونیم برش بزنیم کافیه ، خیلی زیاد نزاریم چون برش زدنش سخت میشه👌🏻
آخرای سرخ شدن حتما مخلوط کره و زعفرون دم کرده روی کباب ها بریزید تا کاملا نرم و آبدار بشه
#کباب_دو_رنگ_تابه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب انرژی کنجدی😍😋
مواد لازم:
کنجد🌾120 گرم یا یک لیوان
شیره انگوریاخرما🍇نصف فنجان
پودر پسته یا گردو
پودر نارگیل🥥
کنجد رو آسیاب کنید و یا شیره مخلوط کنید مقدار شیره زیاد نباشه چون وامیره.... مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید بین دو لایه پودر گردو یا هر مغزیجاتی که دوس دارید و پودر نارگیل بزنید
لایه دوم هم بزارید و روش دوباره با پودر نارگیل و مغزیجان بپوشونید توی قالب
یا ظرف بزارید
دو سه ساعت بره توی فریزر تا خودشو بگیره و بعد نوش جان کنید🥹
❌نکته مهم❌
بین لایه ها پودر نارگیل و مغزیجات زیاد
نزنید وگرنه دو لایه به هم نمیچسبن
#بمب_انرژی_کنجدی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس شکلات نسکافه🍫🍮😍😋
از طعمش و بافتش نگم که فوووق العاده عالیه🤌🏻.
.
مواد لازم برای یک ظرف سرو کوچک:
یک لیوان شیر
۱ ق غ نشاسته ذرت
۳،۴ ق غ شکر
نصف بسته پودر نسکافه
۳۰ گرم شکلات تخته ای
۱ ق غ خامه
مقداری وانیل
.
شما میتونید به نسبت تعدادتون مقادیر رو باهم بالا ببرید.
.
طرز کار داخل ویدیو کاملاً مشخصه،اول نشاسته و شمر و نسکافه باهم مخلوط و بعد شیر سرد رو اضافه میکنیم که گوله نشه،روی حرارت میذاریم تا وقتی که به غلظت برسه و مدام هم میزنیم.
بعد خامه و شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل ظرف سرو میریزیم میذاریم داخل یخچال ۲،۳ ساعت بمونه که کاملاً خنک شه.
.
پیشنهادم اینه که حتماً امتحانش کنی و این ویدیو رو بفرست واسه دوستت که عاشق شکلات و دسرهای شکلاتی😋.
.
#موس_شکلات_نسکافه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنوفه🍧
مواد لازم
رشته کادائیف تر نصف بسته
کره ۱۰۰ گرم
گردو به میزان لازم
خلال پسته یا پودر پسته به دلخواه برای تزیین
برای شربت
آب ۱ لیوان
شیر عسلی ۱/۲ قوطی (لوازم قنادی ها دارن)
شکر ( دلخواه مقداری)
هل چند عدد
زمان آماده سازی شربت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط
دمای فر های برقی و تستر ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه
فر گازی ۱۸۰ درجه
شربت سرد رو روی کنوفه داغ بریزید
#کنوفه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خونگی 🧀🧀😍😋
پنير به سه روش ميتونيد تهيه كنيد:
يكي قرص پنير يكي پودر پنير يكي سركه
هفت كيلوشير جوشندم وقتي كه شير جوش إمد نيم. فنجون سركه سفيد ريختم وقتي شير ميبره ودرده درده ميشه بهد با يك وسيله مناسب مثل صافي شيرهاي كه بريده شده رو برميدارم درضمن اگر دوست داشتيد ميتونيد توش زيره يا سياه دونه بريزد سليقه اي . شيرهاي بريده شده روداخل كيسه نخي نظيفي ميريزم داخل سبد گذاشتم سپس جسم سنگيني روي كيسه گذاشتم به مدت نيم ساعت .بعد از اینکه آبش کشیده شد داخل همون اب ۲۴ ساعت بهش استراحت میدم داخل اب پنیربعد از استراحت بعد پنيرها رو برش زدم ومقداري از اب خودش كه داخل قابلمه بود نمك ريختم اب نمك روي پنيرها ريختم ودر ظرف مناسب گذاشتم
اين پنير خوبيش اين كه جوشيده ميشه وتب مالت نميگيرم . واب بدست اومده از پنير براي كسايي خوبه كه اضافه وزن دارن . وبراي ورزشكاران هم خيلي عالي عضله سازي ميكنه 😍
#پنیر_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس مرغ خونگی😍😋
مواد لازم:
ترکیب ران و سینه مرغ🍗 ۶۰۰ گرم
۵ حبه سیر🧄
۳ ق غ خ نشاسته ذرت و یا گندم🌽
۲ عدد تخم مرغ🥚
۲ تکه یخ🧊
روغن 🥃۲ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا، پودر تخم گشنیز🍀، پودر زنجبیل🫚، پودر زیره، پودر پیاز🧅، پودر سیر🧄، پودر آویشن🍃، جور هندی
کاور سوسیس که میتونین از قنادی فروشی ها تهیه کنین(من چون نداشتم به ساده ترین شکل ممکن با سلفون و کاغذ آلومینیومی درست کردم)
نکته مهم:
⭕️سر و ته سوسیس رو محکم ببندین که آب داخلش نره.
⭕️ادویه هارو حتما بدون کم و کسری استفاده کنین که اون طعم سوسیس رو حس کنین.
#سوسیس_مرغ_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا نان😍😋
مواد لازم:
1 عدد نان کامل (نان تست یا هر نان دیگری مثل نان باگت)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
برای سس:
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر له شده
از نصف استکان کمی کمتر آب
1 پنس نمک
برای روی نان:
پنیر پیتزای رنده شده
سوجوک خرد شده (سوسیس یا کالباس هم میشه)
به دلخواه فلفل قرمز کاپیا ، فلفل سبز
طرز تهیه:
نان ها را برش بزنید. تخم مرغ و شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نان ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200 درجه حرارت بالا و پایین بذارید و نان ها را کمی سرخ کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی نان های سرخ شده بمالید، سپس پنیر پیتزا ، سوجوک و فلفل بذارید و مجدد پنیر بذارید و داخل فر بذارید تا پنیر آب شود.
#پیتزا_نان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛