eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقد این خوشمزست که رو زمین نمیمونه شیرینیش هم به اندازست و دلو نمیزنه برای درست کردنش ۱ پاکت پودر کارامل ۱ پیمانه شیر میره رو گاز وقتی جوشید میزاریم کنار تا سرد بشه ۱ پاکت خامه صبحانه ۹ عدد بیسکوئیت پتی بور ۱ ق‌چ نسکافه گلد کارامل و شیری که سرد شده با میکسر مخلوط میکنیم بیسکوئیت پتی بور برای پایه دسر به مقدار لازم با ترکیبِ شیر و نسکافه گلد خیس و دو ردیف روی هم کف ظرف مورد نظر میچینیم کرم رو میریزیم روی بیسکوئیت ها و میزاریم تو یخچال تا کامل ببنده لایه‌ی آخر: نصف پاکت خامه صبحانه ۲ الی ۳ ق‌غ نوتلا طبق ویدیو و توضیحات روش پیش برید و چند ساعت بزارید یخچال. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫 مواد لازم: ✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه ✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم) ✔️روغن: ۱پیمانه ✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی) ✔️وانیل: ۱/۲ق م ✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق ✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید ✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه ✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید ✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده ✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه انواع فینگرفود و فست فود عالیههه به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره ✔پنیر ورقه‌ای ✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان ✔سرکه ۳ ق غ ✔نمک نصف ق چ ✔پودر آگاگار یک ق غ ✔رنگ خوراکی بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرکنیا میشه دوست داشتید استفاده کنید 🧈🧈🧈🧈🧈🧈🧈. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫 مواد لازم: ✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه ✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم) ✔️روغن: ۱پیمانه ✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی) ✔️وانیل: ۱/۲ق م ✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق ✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید ✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه ✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید ✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده ✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین و متفاوت ترین پلو مخلوط دنیا همینه حتما سیو کن که درست کنی مواد لازم: بادمجان گوشت چرخ کرده پیاز برنج رب گوجه زعفران دم کرده ادویه ها:فلفل سیاه،کاری،زردچوبه،ادویه پلویی و نمک بادمجونهارو زیاد سرخ نکنین اگر دلتون خواست پودر دارچین اضافه کنین این غذا رو بدون گوشت هم میشه درست کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهش میگن ترش کباب چون قدیما به مرغ های کوچیک‌ میگفتن کبابی و از اون مرغ ها برای پخت این غذا استفاده میشده واسه همین اسمش ترش کبابه😍 و عجییییب خوشمزس مواد لازم ‎مرغ به تعداد نفرات ‎زردچوبه و نمک و فلفل ‎ابغوره یا اب نارنج نصف لیوان ‎رب گوجه فرنگی دو قاشق ‎پیاز چند عدد کوچیک ‎سیب زمینی دو عدد ‎گوجه فرنگی دو عدد ‎بادمجان دو سه عدد ‎📌طرزتهیه: ‎تمام مراحل تو کلیپ کاملا مشخصه فقط میتونید بجای ابغوره از اب نارنج هم استفاده کنید. برای گرفتن تلخی بادمجون ها کافیه بوست بگیرید بهشون نمک بزنید و بزارید نیم ساعت بمونه بعد خشکش کنین و سرخ کنین ‎تو گیلان خیلی ها سس این غذا رو کنار غذا سرو میکنن و خیلی ها هم طبق روشی که توضیح دادم و فقط میذارن آخرش چندتا جوش با مواد بزنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛