فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کوکوی عمرت میشه🥰👇🏻
هم راحته و هم پرخاصیت خیلی ام برا بچه ها مناسبه😍👌🏻
بدغذاتریت آدمم عاشقش میشه پس سیوش کن که لازمت میشه❤️
موادلازم:
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی آبپز ۳ عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
آرد سوخاری ۳ ق غذاخوری
ادویه نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،پودرتخم گشنیز
🤗لوبیا چیتی رو چندساعت خیس کنید زیاد آبشو عوض نکنید که نشاسته اس ازبین میرع با حرارت کم کامل بپزین و آبکش کنید و له کنید سیب زمینی پخته رو رنده کنید پیاز رو حتما آبش و بگیرین،کوکوهارو کوچیک درست کنید و حرارت متوسط باشه نوش جان
#کوکو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سزار😍😋
تخم مرغ.....۵عدد
سیر.....۵حبه
پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری
شکر.....۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری
سرکه.....۴ قاشق غذا خوری
روغن.....۴قاشق غذا خوری
ابلیمو......۴قاشق غذا خوری
سس مایونز......۸قاشق غذا خوری
نون تست.....۵ عدد
سینه مرغ .....۱عدد کامل
کاهو رسمی
ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید.
۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو وکمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک نارگیلی با مغز شکلات 😍😋
مواد لازم :
آرد 🥡 ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر🍚 ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۳عدد
وانیل 🌸۱/۲ ق چ
شیر گرم 🥛 ۱/۲ پیمانه
روغن مایع🥃 ۱/۲پیمانه
بیکینگ پودر🥄 ۱ق چ
شکلات سکه ای 🍫
پودر نارگیل 🥥۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه
روغن و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا ارد و بیکینگ پودر که از قبل الک کردین رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید
و توی قالب مافین که کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و میتونید بین مواد شکلات سکه ای بزارید و روش یکم مواد بریزید
و در آخر بریزید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
#کاپ_کیک_نارگیلی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا مرغ دودی خوردی؟🤔
مرغ دودی بهشتی😍🥹🤌
📜مواد لازم:
•مرغ...........................5 تکه
•پیاز............................1 عدد
•مایونز........................1 شیشه کوچیک
•آب.............................2 پیمانه
•زعفران......................به مقدار لازم
•نمک...........................1 ق م خ
•فلفل..........................1 ق چ خ
•ذغال.........................1 تکه
.
🫙پیمانه=لیوان فرانسوی
.
.
.
.
طرز تهیه:
•ابتدا دو طرف مرغ رو سرخ کنید و زعفران بزنید
•داخل همون روغن پیاز رو تفت بدید، نمک و فلفل بزنید
•به مایونز 1 پیمانه آب و مقداری زعفران اضافه کنید
•به پیاز تفت خورده اضافه کنید و مرغ ها رو روش قرار بدین
•به مدت 1 ساعت اجازه بدید کامل بپزه
•مرغ که پخت کاسه ای رو داخل تابه بذارید و روی ذغال سرخ شده روغن بریزید، بلافاصله در تابه رو ببندید و چند ثانیه اجازه بدید مرغ دودی بشه
•داخل ظرف سروتون بکشید و این غذای فوق العاده رو نوش جان کنید
#مرغ_دودی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازخوشمزگی این ساندویچ هرچی بگم کمه 🥰هم دوسوته هم خیلی خوشمزست حتما واسه یه بارم شده امتحانش کنین 😋
مواد لازم برای این ساندویچ 😋
کالباس یا ژامبون اسلایس شده
پنیر ورقه ای
چیپس پیتزا
آویشن
پنیر پیتزا مزرعه
طرزتهیه :
این ساندویچ خیلی راحت تو تابه هم میشه درست کرد طبق ویدئو لایه به لایه مواد بریزین وبه مدت ۱۵دقیقه بزارین تو فر و روی گاز هم میشع درست کرد فقط با شعله کم به مدت ۱۵دقیقه بادرب بسته کافیه بزاری ❤️
#ساندویچ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا سزار🍕•
خوشمزه ترین ترکیبیه که میتونی باهاش هردوتا رو کنارِ هم داشته باشی😍
~❤️چیا لازم داریم:
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پودرِ پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه و نمک به مقدارِ لازم
~❤️مرغ رو در فر گازی با دمایِ ۱۷۵ درجه به مدتِ حداکثر ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قراربدین تا سطحش کمی برشته بشه.
~❤️برای سس سزار:
ماستِ یونانی ۱/۳ پیمانه
سس مایونز ۱/۴ پیمانه
آب لیمو ترشِ تازه ۱ ق س
رنده پوستِ ۱ لیمو ترش
نمک و فلفل سیاه
سیر رنده شده ۱ حبه
پودرِ پنیرِ پارمسان ۱/۳ پیمانه
روغن زیتون به مقدارِ لازم تا به غلظتِ مورد نظر برسیم
کاهو
نانِ تست ۴ عدد
به تکه های مربعی کوچک تقسیم کنید، با سیر رنده شده، پودر پنیر پارمسان و روغن زیتون کمی طعم دار کنین و داخل هوا پز قرار بدین تا برشته بشه.
#پیتزا_سزار.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوک متفاوت
با صدا ببینید🔈
2 عدد سیب زمینی
1 فلفل قرمز
2 عدد فلفل چیلی
2 گوجه فرنگی
پیاز سبز
جعفری
4 تخم مرغ
220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن
370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر
نمک
فلفل سیاه
440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره)
بیکینگ پودر 20 گرم
50 گرم پنیر(پنیر رنده شده)
ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت بپزید
#کوک_متفاوت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی راحت و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
موز🍌 ۳ عدد
نصف بسته بسکویت پتی بور🍪 یا ۱ بسته بیسکویت مادر یا ساقه طلایی و یا لوتوس
خامه صبحانه 🥣۱ پیمانه
شیر عسلی🍯 ۱/۳ پیمانه
شیر 🥛۱/۴ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۳ پیمانه
شکلات تخته ای آب شده🍫 مقداری برای کاور کردن بستنی (به دلخواه)
طبق ویدیو برو جلو و در آخر بستنی رو به مدت ۶ الی ۷ ساعت بذار توی فریزر تا خوب ببنده و بعد میتونی از قالب جدا کنی.
🟢اگر قالب بستنی نداری میتونی از لیوان یکبار مصرف استفاده کنی و داخلش یه چوب بستنی بذاری و وقتی بستنی یخ بست لیوان رو برش بزنی و بستنی رو دراری.
🟢و یا میتونی بستنی رو توی یه ظرف بریزی و در آخر اونو با اسکوپ سرو کنی.
#بستنی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبغوره خونگی 😍😋
✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅
✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه
#آبغوره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم
این همون دستور سوپ شیر رستورانیه که دنبالش بودین😍😋
فقط کافیه یه بار توی مهمونیاتون درستش کنید؛ همه ازتون میپرسین دستورش چیه بس که خوشمزه س
♦️جو پرک یک لیوان
♦️شیر یک لیتر
♦️قارچ حدود ۲۰۰ گرم
♦️هویج یک عدد متوسط
♦️آب ۴ لیوان(آب مرغ هم میشه)
♦️کره جمعا دو قاشق(یکی برای تفت دادن قارچ یکی برای تفت دادن آرد)
♦️جعفری ساطوری دو قاشق غذاخوری
♦️خامه در صورت تمایل یک الی دو قاشق
♦️نمک و فلفل سیاه
♦️آرد یک قاشق غذاخوری
میتونید مرغ ریش ریش شده هم توی سوپ بریزید .
به جای آب مرغ میتونید از عصاره مرغ هم استفاده کنید. ریختن خامه سوپ رو سفید تر و خوشمزه تر میکنه.
#سوپ_شیر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 دسر خرمایی شیک با ۳ طعم جذاب
🍫مواد لازم:
➕خرما ۵۰۰ گرم
➕کرم پسته ۲ قاشق غذاخوری
➕پودر پسته ۵۰ گرم
➕پسته خرد شده ۱۰۰ گرم
➕شکلات سفید ۲۰۰ گرم
➕شکلات قهوه ای ۲۰۰ گرم
➕کره بادوم زمینی ۲ قاشق غذاخوری
➕بادوم زمینی خرد شده ۱۰۰ گرم
➕پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
➕کره ۲۰ گرم
➕شیر عسلی کمی
🟢برای طعم پسته ای:
یه لایه خرما تو قالب میذاریم و لایه بعدی ترکیب پودر پسته+ کرم پسته+ شکلات سفید ذوب شده رو میریزیم و چند لایه همین کارو ادامه میدیم و با پسته خرد شده تزئین میکنیم.
🟤برای طعم بادوم زمینی:
یه لایه خرما، لایه بعد ترکیب شکلات قهوه ای ذوب شده+ کره بادوم زمینی رو میریزیم، بادوم خرد شده برای تزئین.
⚪️برای طعم نارگیلی:
یه لایه خرمایی، لایه بعدی پودر نارگیل+ شکلات سفید ذوب شده+ شیر عسلی. و لایه لایه مواد رو میریزیم، تزئین با پودر نارگیل.
🔸نکته ۱: میتونین کرم پسته و کره بادومزمینی رو حذف کنین و بجاش خامه و شیر عسلی رو با شکلات ترکیب کنین
🔸نکته ۲: قالب استفاده شده ۱۵×۱۵
🔸نکته ۳: حتما قبل از برش یک ساعت داخل فریزر بذارین
#دسر_خرمایی_شیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم
یکی از فوری ترین و خوشمزه ترین ساندویچ هاست
مواد لازم:
پیاز🧅
سیب زمینی🥔
فیله مرغ🍗
پیازچه
سس سیر و باربیکیو
آویشن ، نمک و فلفل
نان تست🍞
پنیرپیتزا🧀
👩🏻🍳
‼️فیله های مرغ رو با حرارت بالا ٫سه چهار دقیقه تفت بده٫ بعد مواد رو اضافه کن.
❗️❕پنیر که آب شد٫نون تست هارو بذار٫ پنیر که طلایی شد ٫یک نون رو روی اون یکی نون برگردون.
❗️شعله کم باشه.
لحظه هاتون به خوشمزگی این ساندویچ😍😋
#ساندویچ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنافه
📌مواد لازم کرم
۵۰۰مل شير
١/٢ پيمانه نشاسته
١ قوطى خامه
نوك قاشق چايخورى نمك
٢ قاشق غذا خورى پنير خامه اى
📍اگر دوست دارین کمی شیرین باشه ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید
📍وقتی شیر و نشاسته رو مخلوط کردید شکر رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت
📌نصف پاکت رشته های کنافه( کادایف)
کره ذوب شده ( در حدی باشه که رشته ها رو کاملا چرب کنه) تقریبا ۱/۳ پیمانه
شیره به مقدار لازم
پودر پسته برای تزیین
📌مواد لازم برای شیره
۵۰۰ گرم شکر
۲۰۰ مل اب
۲ الی ۳ قطره اب لیمو ترش
و اگر دوست دارین گلاب یا زعفران
#کنافه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شاورما مرغ اصل لبنان با سس سیر🌯•
~❤️برای مزه دار کردن مرغ:
۱ کیلو رون یا سینه مرغ بدون استخوان
۲ ق.غ ماست چکیده
۲ق.غ روغن زیتون
۱ ق.چ رف گوجه فرنگی
زست (رنده پوست لیمو)+اب لیمو
نمک وفلفل سیاه وقرمز
۱/۲ ق.چ زیره سیاه
۱ ق.چ پودر سیر
۱ ق.چ پودر پیاز
۱/۲ ق.چ دارچین
۱/۲ ق.چ زردچوبه
۱ق.چ پاپریکا
~❤️واسه سس سیر:
۲ق.غ مایونز
۲ق.غ ماست چکیده
۲ حبه سیر رنده شده
اب نصف لیمو ترش
نمک وفلفل سیاه و زیره
#شاورما_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو دشت مغان
٤ پيمانه برنج
١ پيمانه عدس
٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٢٠٠ گرم سبزى قورمه سرخ شده
١ عددپياز بزرگ
ادويه ها ( زردچوبه ، فلفل سياه و قرمز ، ١/٣ قاشق چايخورى زيره ، چوب دارچين )
ادويه پلويى و زعفران دم كرده
١- عدس رو بزاريد بپره ،اما له نشه
٢- پياز رو تفت ميديم ، سبك وطلايي كه شد گوشت رو اضافه ميكنيم ، گوشت كه تفت خورد ادويه ها رو ميزيم عطر ادويه ها كه ازاد شد
٣- سبزى قورمه اضافه ميكنيم تفت ميديم ، سبزى كه تفت خورد نمك و عدس پخته رو اضافه ميكنيم كمى تفت ميديم ، ( زياد تفت نديدين كه عدس له نشه)
٤- برنج رو ابكش ميكنيم، تهديگ رو هر چى دوست داريم ميزاربم ،
٥- و بصورت متناوب از برنج و مواد گوشتى ميريزيم و بين هر لايه رو ادويه پلويي و زعفران دم كرده ميريزبم و ميزاريم برنجمو دم بكشه
#عدس_پلو_دشت_مغان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋سالاد مرغ
این سالاد فوقالعاده خوشمزه 😋🤌میتونه یه گزینه عالی برای میز مهمونیاتون باشه 😍
سینه ی مرغ پخته یکی و نصفی
هویج خام یا تفت داده شده دو عدد متوسط
خیار شور خرد شده ۵ عدد متوسط
نخود فرنگی پخته یا کنسروی یک لیوان
ذرت پخته با کنسروی سه قاشق پر
فلفل قرمز کاپی یا فلفل دلمه قرمز تفت داده شده
شوید ریز خرد شده سه قاشق
برای سس👇
ماست ۵ قاشق پر
سس مایونز ۳ قاشق پر
سیر له شده دو عدد
نمک وفلفل
آب یک عدد لیموی تازه
#سالاد_مرغ
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
پیراشکی
تخم مرغ ۱عدد
نمک ۱ق چ
روغن مایع ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
شیر ولرم ۱ پیمانه(۲۲۰گرم)
وخمیر مایه عمل آمده را باهم مخلوط کنید
سپس حدود ۳ تا ۴ پیمانه (۵۰۰گرم) آرد را کم کم اضافه ومخلوط کنید
تا جایی که آرد نیازه باید اضافه بشه
دو پیمانه بریزید با قاشق مخلوط کنید پیمانه های بعدی را کم کم وتا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره بریزید
✔زیاد آرد به خورد خمیر ندید که سفت نشه
خمیر را ده دقیقه ورز بدین
ویک تا دو ساعت استراحت بدین تا حجم آن دو برابر بشه
بعد از استراحت خمیر را به ضخامت چند میلی پهن کنید قالب گرد بزنید سس بمالید
مواد میانی دلخواه بریزید
(اینسری من پنیر پیتزا ،کالباس رنده شده ،فلفل دلمه ای خرد شده وکمی جعفری زدم)
دو لبه خمیر را بهم برسونیدوخوب بپیچانید
بیست دقیقه دیگر استراحت دهید
(حتما روی خمیر ها را بپوشانید)
سپس رومال کنید(مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق روغن مایع ومقداری زعفران )
سپس در فر ازقبل گرم ۱۷۰ درجه حدود بیست دقیقه بپزید
کمی هم برای خوشرنگ شدن گریل کن
#پیراشکی
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو دشت مغان
٤ پيمانه برنج
١ پيمانه عدس
٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٢٠٠ گرم سبزى قورمه سرخ شده
١ عددپياز بزرگ
ادويه ها ( زردچوبه ، فلفل سياه و قرمز ، ١/٣ قاشق چايخورى زيره ، چوب دارچين )
ادويه پلويى و زعفران دم كرده
١- عدس رو بزاريد بپره ،اما له نشه
٢- پياز رو تفت ميديم ، سبك وطلايي كه شد گوشت رو اضافه ميكنيم ، گوشت كه تفت خورد ادويه ها رو ميزيم عطر ادويه ها كه ازاد شد
٣- سبزى قورمه اضافه ميكنيم تفت ميديم ، سبزى كه تفت خورد نمك و عدس پخته رو اضافه ميكنيم كمى تفت ميديم ، ( زياد تفت نديدين كه عدس له نشه)
٤- برنج رو ابكش ميكنيم، تهديگ رو هر چى دوست داريم ميزاربم ،
٥- و بصورت متناوب از برنج و مواد گوشتى ميريزيم و بين هر لايه رو ادويه پلويي و زعفران دم كرده ميريزبم و ميزاريم برنجمو دم بكشه
#عدس_پلو_دشت_مغان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورك اسفناج پنیر 😍😋
بورک باید اينجورى ترد و خوشمزه باشه و خيلى راحت اماده بشه👌🏻😋👌🏻
خمير هزار لا ١بسته
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
روغن زيتون ٢ ،٣ قاشق غداخورى
گردو به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ( براى رومال كردن)
كنجد براى تزئين
❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥_ ٤٥ دقيقه(بسته به نوع فر زمان فرق ميكنه حواستون باشه نسوزه)
❌خمير هزار لارو بعد از نيم ساعت كه از فريزر دراوردين حتما خيلى خوب با وردنه باز كنين
❌ كيفيت و تازگى خمير هزار لا خيلى مهمه
❌اگه ديدين خميرتون موقع وردنه كشيدن پاره شد يا به شكل دلخواهتون باز نشد ميتونين خميرو جمع كنين يه ورز خيلى كوچيك بدين بعد خودتون بازش كنين
همه ى مراحل در ويديو مشخص هست☺️
#بورك_اسفناج_پنیر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یخنی پلو
یخنی پلو غذای محلی شهرستان درگزه که تو بعضی شهرها هم مثل قوچان -شیروان -مثل هم درست میشه ولی اصالتش برمیگرده به شهر زیبای درگز
گوشت به مقدارفراووان اونم گوسفندی😁😁من ۴۵۰گرم زدم
آب یک لیوان
نمک مقداری
پیاز درشت دوعدد
پیاز رو سرخ کنید تا حدی که رنگ پیازتون قهوه ای شه قهوه ای نه سیاه🙄
سرخ کردن پیازفوق العاده در طعم و رنگ این غذا مهمه چون با رنگ پیاز این غذا رنگش تیره میشه وتفاوتش با چلو گوشت همین نکته ست فقط پس باید بیشتر از همیشه سرخ بشه فقط مراقب باشی پیازتون نسوزه چون سرخ کردن پیاز این غذا تقریبا به مرز سوختگی میرسه اگه حواستون نباشه یا کمی دیرتر از رو حرارت بردارین میسوزه
وقتی رنگ پیازتون تیره شد خیلی سریع با سرعت عمل بالا و حرارت بسیار کم گوشتها رو داخل پیاز تفت بدین و باز هم میگم مراقب باشین هین سرخ کردن گوشت پیازتون نسوزه بعد به اندازه 1 لیوان آب داخلش بریزید
جالبیش اینه که این غذا هیچ نوع ادویه ای نداره فقط نمک میخواد و فقط به فقط با همون پیاز سرخ کردش رنگ و طعم میگیره که خیلی هم بی نظیره و اگه ادویه ای بهش اضافه کنید دیگه به هیچ عنوان اون طعم بی نظیر یخنی رو نمیگیره. بذارید با نمک با حرارت ملایم بپزه و با برنجتون نوش جان کنید
#یخنی_پلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ۱میلیونی مگه داریم ؟!🤔
توروخدا نرو اینطور جاها🤣🤣
خودت تو خونه با آموزش من درست کن که هم خوش رنگ تر ِ و هم لذیذ تره😘👌
چی لازم داری:
گوجه فرنگی ۲تا متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
آب گرم از نصف لیوان کمتر
سیر ۲ حبه
روغن یا کره
پیاز داغ و آبلیمو دلبخواهیه
ادویه ها:
زردچوبه و نمک فلفل سیاه
حتما درست کن و لذت ببر
#املت
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پارفه توت فرنگی 🍓و کرم لیمو🍋
دسری راحت بدون درد سر ولی خوشمزه و تو دل برو حتما درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم:
توت فرنگی تازه
کیک ساده خرد شده
خامه فرم گرفته
✅طرزتهیه: داخل یک کاسه بزرگ آب سرد همراه با یک قاشق آب لیمو یا سرکه بریزید و توت فرنگی ها را بعد از شستن داخل این آب ریخته توی یخچال نگه دارید. اینکار به تازه موندن توت فرنگی ها کمک میکنه.
خامه فرم گرفته و کرم لیمو رو آماده کنید .👩🍳
بعد از اینکه همه مواد رو آماده کردید کافیه داخل لیوان ها به ترتیب کیک خرد شده، توت فرنگی خرد شده ، کرم لیمو و خامه بریزید اگه لیوان بزرگ بود میتونید یک بار دیگه هم لایه ها رو تکرار کنید. برای تزئین هم از خامه فرم گرفته و توت فرنگی استفاده کنید. نوش جان😋
✅نکته: اگه میخواهید درست کردن دسر براتون راحت تر بشه و وقت درست کردن کرم لیمو رو ندارید یک بسته پودر پودینگ آماده درست کنید . پودر پودینگ داخل بیشتر سوپرمارکت های بزرگ موجود هست و دستور تهیش روی جعبه نوشته شده.
#پارفه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋
مواد لازم:
انگور 🍇
خاک سفید یا همون خاک شیره
نکات اصلی درست کردن شیره انگور
وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه .
کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست .
اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید .
وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه .
وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بذارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید .
وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید .
توضیح مختصر در مورد خاک شیره :
خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت میدهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتریها و آنزیمهای مضر شده و در حین حرارت باکتریها و کپکهای مضر را از بین میبرد
#شیره_انگور.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛