فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
مطمئنم عاشقش میشید😋
مواد لازم کیک:
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن گیاهی
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
نوش جان😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش یه خـیار شور فوری ترد و خوشمزه درست کن🥒😍😋
۲ عدد خـیار
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو
۱ لیوان سر خالی سرکه
۱ لیوان آب جـوش
تمام مـواد رو در قابلمه میریـزیم و میجوشونیم، زمانی که رنگ خـیارها تغییر کـرد (مثل ویدئو، تقریبا ده دقیقه طو.ل می کـ.شه) حـرارت رو خاموش میکنـ.یم و در حالی که هنوز داغه، داخـل شیشه میریـزیم، در شیشه رو می بندیم و اجازه میـدیم خنک بشه، بعد از خنک شدن میتونید نـوش جا.ن کنید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون شیر😍😋
مواد لازم:
١٠٠ گرم آرد🥡 ( نول ) رو با
٥ گرم خمير مايه فوري🥄 و
٢٠٠ ميلي ليتر شير 🥛
و ٢ تا تخم مرغ🥚
مخلوط كنيد، روش رو سلفون بپيچيد و بذاريد ٥٠ دقيقه استراحت كنه.
حالا تو يه كاسه ي بزرگ
٤٤٠ گرم آرد،🥡
٢٥ گرم پودر شير🥛
٧٥ ميلي ليتر آب💧
٦٠ گرم شكر🍚
و مخلوطي كه بالا درست كرديم رو مخلوط كنيد و ده دقيقه ورز بديد.
بعد از ده دقيقه
٥ گرم نمك🧂 و ٩٠ گرم كره ي نرم شده🧈 رو بهش اضافه كنيد و دوباره واسه ٥ دقيقه خمير رو ورز بديد.
روش رو سلفون بپيچيد و بذاريد يكساعت استراحت كنه.
كف كار رو من تركيب كره ي اب شده🧈، كمي روغن🥃 و عسل🍯 ميزنم.
(٢٠ گرم كره، ٥ گرم روغن، دو قاشق عسل)
ميتونيد حتي كنجد هم بپاشيد كف كار.
بعد از چيدن چونه ها كنار هم روش رو كمي اب اسپري كنيد و اجازه بديد خمير ٢٠ دقيقه ديگه استراحت كنه.
بعدش رومال كنيد و تو فر از قبل گرم شده بمدت ٢٠ دقيقه بپزيد.
دماي فر برقي ١٧٠، گازي ١٨٠
سايز قالب ٣٠ در ٢٤
براي رومال من از تركيب زرده تخم مرغ و شير و كمي وانيل استفاده كردم.
پودر شير همون شير خشك قناديه، تو بسته هاي كوچيك تو لوازم قنادي ها هست.
#نون_شیر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مافین پنیر خامه ای😍😋
مواد لازم برای 12 عدد مافین و هشت عدد مینی لوف:
~کرم پنیری مغزی:
200 گرم پنیر خامه ای بدون نمک
2 قاشق غذاخوری شکر یا پودر قند
1 بسته وانیل شکری یا ۱/۴ ق چ وانیل مایع
~برای خمیر مافین:
2 عدد تخم مرغ
شکر قهوه ای 170 گرم یا شکر سفید ۱۵۰گ بهمراه ۲۰گ ملاس
100 میلی لیتر روغن مایع
200 گرم خامه ترش ،باتر میلک یا ماست یونانی
200 گرم آرد گندم سه صفر
یک ق غ بیکینگ پودر
پودر کاکائو20گ
1 پینچ نمک
#مافین_پنیر_خامه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی
بخش اول
مواد لازم 👇👇
♦️ترکیب ران و سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو
♦️سیر ۴ حبه
♦️آرد ۲ قاشق غذا خوری
♦️نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
♦️شیر خشک نمکی ۲ قاشق غذا خوری
♦️تخم مرغ یک عدد
♦️روغن مایع یک چهارم لیوان
♦️یخ خرد شده نصف لیوان
♦️نمک یک قاشق مربا خوری پر
♦️فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
♦️فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
♦️پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری
♦️پودر سیر یک قاشق مربا خوری
♦️پودر پیاز یک قاشق مربا خوری
♦️پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری
♦️پودر زنجبیل یک قاشق مربا خوری
♦️تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری
♦️جوز هندی یک قاشق چای خوری
♦️پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری
♦️آویشن یک قاشق مربا خوری
♦️پولبیبر یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه👇
سینه و ران مرغ حسابی میکس میکنیم نمک ،سیر ،تخم مرغ ، آرد ،نشاسته ذرت، شیر خشک نمکی و ادویه ها رو اضافه کرده باهم میکس میکنیم روغن مایه و یخ پودر شده رواضافه و میکس میکنیم مواد میزیزم داخل قیف و توی کاور سوسیس پر میکنیم فشرده کرده سر و تهشو با نخ میبندیم به اندازه های مساوی تقسیم کرده میپیچیم و با نخ میبندیم میذاریم داخل قابلمه که توش آبکش قرار دادیم درشو میزاریم یک و نیم ساعت بعد برمیداریم توی آب و یخ میریزیم تا یه شوک بهش وارد بشه بعداز ده دقیقه درمیاریم حدود ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدیم بعد آماده خوردنه😋
ادامه کپشن در پست بعد
#سوسیس_خونگی
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
#رولت_گوشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اگه شا.غلی و فرصت آشپزی نداری اینو درست کن عاشقش میشی😍
💚ازونجایی که خیلی ها فرصت آشپزی کردن ندارن پس چه بهترکه بادرست کردن این کباب لقمه ها کارو راحت ترکنیم من همیشا اماده تو فریزر دارم برا زمانی که حال اشپزی ندارم و هم بصورت ساندویچی و هم کنار برنج میچسبه
💚موادموردنیاز:
💚یک و نیم پیمانه سویا
💚۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده
💚دوحبه سیر
💚یک عددپیاز
💚فلفل،نمک،پاپریکا،زردچوبه
💚سویا رو میتونید یاخشک و یا بپزین یه ربع بعد میکس کنید به ترتیب تمام مواد میکس بشن و داخل نایلون بریزید و صاف کنید و خطوط ایجاد کنید بذارین داخل فریزر بعد براحتی ازهم جداکنید و داخل روغن داغ سرخ کنید نوش جان🌹
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سماق پلو
سینەی مرغ ٣٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
ادویە: پول بیبر، فلفل سیاە، نمک، زردچوبە از هرکدام ١ ق چ
پودر سماق قرمز بە میزان لازم
روغنو برنج بە میزان لازم
سیب زمینی برای تە انداز در صورت تمایل
زعفران دم کردە بە میزان لازم
پیاز رو خلالی خوردو داخل روغن سرخ کنید، سینەی مرغ رو بهش اضافەو کمی تفت بدید. سپس ادویەهارو بهش اضافە کنیدو هم بزنید. برنج رو آبکش کنیدو لایە لایە داخل قابلمە بریزید. روی هرلایە پودر سماق بریزیدو بذارید دم بکشە.
#سماق_پلو
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مخصوص با طعم قهوه 👍🏻
______
مواد لازم :
دو بسته بیسکوئیت پتی بور
دو قاشق ژلاتین
دو قاشق آرد
دو قاشق نشاسته ذرت
دو قاشق پودر قهوه فوری
پنج لیوان شیر
سه چهارم لیوان شکر
خامه صبحانه نصف پاکت
______
شیر، شکر ، قهوه ، ژلاتین، آرد، نشاسته رو باهم مخلوط می کنیم با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی به غلظت رسید تقریبا مثل فرنی ،
مقداری از مواد رو با خامه مخلوط میکنیم تا هم دما بشن و بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم ،
بعد کف ظرف رو پلاستیک میذاریم و بصورت لایه ای بیسکوییت ، مواد و پودر قهوه رو میریزیم
بمدت چهار تا پنج ساعت تو یخچال میگذاریم و بعد هم نووش جان
#دسر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوشی 🍱😍😋
یه مدل آموزش سوشی آوردم که هم خیلی راحت و سادس هم مقرون به صرفه همم از نظر طعم کاملا با ذائقه ایرانی جوره 🤗
کلا قرارِ با راحتترین وسایل یه سوشی ایرانی درست کنیم 😅
مواد لازم :
برنج پخته شده بدون روغن که حسابی نرم یا همون شفته شده
مرغی که با پیاز و سیر و ادویه های مختلف طعم دار و سرخ شده
هویج و خیار
داخل ۲ قاشق سرکه سفید ۱ قاشق شکر حل کردیم
کنجد
سس سویا
سرکه و شکر حل شده رو به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید و برنجتون رو با دست له کنید.
برنجتون رو باز کنید و مرغ و هویج و خیار رو روش قرار بدید و خیلی محکم رول کنید.
بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد اسلایس کنید
نوش جان❤️
#سوش.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میدونستی برای اینکه ذرت بعد از آب پـز شدن سفـت نشه و نـرم و خوشمـزه بمونه چه کار باید انجام بـدیم؟🌽🌽
❓دو تا نـکته رو باید بدونیم:✔️
1️⃣حرارت زیاد باعث سفـت شدن ذرت میشه، پس ابتدا باید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آب رو به تنهـ.ایی روی حرارت قرار بـدیم تا بجوشه، بعد ذرت رو اضافه کنیم و فقط به مدت ۲۰ دقیقه، آب پز کنیم
2️⃣به ذرت در حال آب پـز شدن نباید نمک اضافه کنیم، اضافه کـردن نمک اصلیترین عامل سفـت شدن ذرت آب پـز هست
#ترفند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پتی بور😍😋
۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
پنجاه گرم شکر
مخلوط کنین
نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین
۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین
روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه
از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین
مواد رو داخل قالب بریزین
پنج قاشق غذاخوری شکر
پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین
روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بذارین و بعد برش بزنین
#دسر_پتی_بور.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه وقت نداری امادلت یک غذای خوشمزه میخواد حتما این غذای فوری رودرست کن
#خوراک_نودل بانوپز
پیاز یک عدد
گوجه ۲ عدد
قارچ ۶عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب فلفل دلمه نصف قاشق غذاخوری
نمک وادویه نودل
نودل دوبسته
پیازروباروغن یکمی تفت میدیم بهش گوجه خردشده رواضافه کرده وقتی آب گوجه کشیده شد بهش قارچ خردشده رواضافه میکنیم یکمی که تفت خورد رب گوجه ،رب فلفل دلمه،فلفل دلمه سبز،ادویه نودل ویکمی نمک اضافه میکنیم وهمه موادروباهم مخلوط کرده حالابهش دوبسته نودل باطعم دلخواه اضافه میکنیم یکمی آب میریزیم ونودل هاروزیررومیکنیم درشومیزاریم یکمی که نرم شده هم میزنیم ودرآخربه دلخواه پنیرپیتزاویکمی جعفری خردشده میریزیم به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋😍
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جیب_تاجر
یکی از خوشمزه ترین ها با تمام نکات و جزییات 🤌
.سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی
همه مراحل پخت فینگر فود جیب تاجر تو فيلم کامل با توضیح هست
✅جیب تاجر
نون تست تازه (حتما تازه که پودر نشه )
تخم مرغ نمک فلفل سیاه
پودر سوخاری پفکی
.✅سالاد جیب تاجر
نصف سینه مرغ پخته با پیاز نمک فلفل خرد شده
۱۵تا قارچ اسلایسی تو روغن تفت داده
ذرت۳ق غ
خیارشور
جعفری ۳ق غ
پیازچه ۲تا۳ق غ
فلفل دلمه های رنگی ۲ق غ .
ادویه نمک فلفل سیاه پاپریکا
سس مایونز ۲تا ۳ق غ
.
✅نکته
حتما تو روغن داغ وشناور سرخ بشه یک طرف کامل سرخ شد پف کرد طرف بعدی سرخ بشه
.
بعد رو دستمال حوله ای حتما روغن اضافی گرفته بشه
و سرد شد برش بزنید با مواد پر کنید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی مجلسی
مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت گوسفندی :🍖 نیم کیلو
پیاز زرد: 🧅۱ عدد
لیمو عمانی: 🍋۴ عدد
لوبیا قرمز: 🫘۶ قاشق غذاخوری
(هویج و خیار و نمک برای گرفتن نفخ لوبیا)
سبزی خرد شده: 🌿نیم کیلو
(جعفری: ۱۰۰ گرم، گشنیز: ۱۰۰ گرم
تره: ۱۲۵ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم
ریحون: ۵۰ گرم
پیازچه چهار عدد)
آب: 💧۷ لیوان
نمک 🧂و فلفل🌶 و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه.
برای تلخ نشدن لیموعمانی اون رو بیشتر از یک ساعت توی خورشت نندازید.
برای بهتر روغن انداختن خورشت آخر کار در قابلمه رو نیمه باز بذارید و یا کمی یخ به خورشت اضافه کنید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_و_قارچ😍😍
مواد لازم
600 گرم سینه مرغ
300 گرم قارچ
1 پیاز 2 حبه سیر
5-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل کاپیا با فلفل دلمه قرمز
1 گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک،فلفل سیاه
گوجه رو که اضافه کردید،خاموش کنید و روش،پنیرپارمیزان بریزید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو
نوشیدنی مورد علاقت چیه؟؟
این نوشیدنی رو با انواع میوه ها میتونید درست کنید
هلو یک کیلو
شکر یک لیوان
آب دولیوان
هلوهاروپوست میگیریم نگینی برش میدیم بهش آب وشکررواضافه کرده روی حرارت بمدت یک ربع میزاریم چندقاشق ازهلوها روبرمیداریم حرارت روخاموش میکنیم مابقی روبامیکسریاهروسیله ی که دردسترسه له میکنیم بعدهلوهای نگینی روکه کنارگذاشته بودیم بهش اضافه کرده میزاریم کاملاسردبشه میتونیدداخل شیشه های مخصوص آبمیوه بریزین ونگهداری کنید ویالیوانی سروکنیدبایک تکه یخ حسابی توهوای گرم میچسبه
نوش جونتون♥
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی مجلسی
مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت گوسفندی :🍖 نیم کیلو
پیاز زرد: 🧅۱ عدد
لیمو عمانی: 🍋۴ عدد
لوبیا قرمز: 🫘۶ قاشق غذاخوری
(هویج و خیار و نمک برای گرفتن نفخ لوبیا)
سبزی خرد شده: 🌿نیم کیلو
(جعفری: ۱۰۰ گرم، گشنیز: ۱۰۰ گرم
تره: ۱۲۵ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم
ریحون: ۵۰ گرم
پیازچه چهار عدد)
آب: 💧۷ لیوان
نمک 🧂و فلفل🌶 و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه.
برای تلخ نشدن لیموعمانی اون رو بیشتر از یک ساعت توی خورشت نندازید.
برای بهتر روغن انداختن خورشت آخر کار در قابلمه رو نیمه باز بذارید و یا کمی یخ به خورشت اضافه کنید
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد
سالاد داریم اونم چه سالادی
این سالاد مرغ و کاهو میتونه یه وعده خوشمزه واسه شام یا ناهار باشه...
یه گزینه مناسب و نسبتا کم کالری
مواد لازم ...
سینه مرغ
(نمک،فلفل،زردچوبه،پیاز،برگ بو)
کاهو
سس
سس مایونز بدون چربی ۲ قاشق غذاخوری
ماست کم چرب ۳ قاشق غذاخوری
لیمو تازه ، شوید تازه ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز ، خیارشور ، پیازچه ، هویج ، ذرت ، زیتون
امیدوارم همیشه و از خوردن همه ی غذاها لذت ببرید
نوش جان 🥗
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_لوبیا_چشم_بلبلی
🔷مواد لازم
🔹لوبیا چشم بلبلی150گرم
🔹برنج 4پیمانه
🔹ترکیپ پیاز داغ و پودر دارچین و پودر سیر مقداری
🔹زردچوبه
🔹شوید خشک یا تازه (من از خشک استفاده کردم)
♨️طرز تهیه
اول از همه برنج رو پخته و کمی زردچوبه میریزیم و آبکشی میکنیم.
بعد لوبیاهای پخته شده رو هم آبکشی میکنیم.
از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ میکنیم وکمی پودر سیر و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
حالا کف قابلمه رو نون میندازیم(یا هر نوع ته دیگ دیگه ای که دوست داشتید مثل سیب زمینی یا کاهو....)
بعد مانند فیلم یه لایه برنج یه لایه شوید ویه لایه لوبیا و پیاز داغ میریزیم تا آخررررر...
در آخر هم روغن داغ روی برنج میدیم و درش رو دم میکنیم به مدت 35دقیقه.
ما با تن ماهی خوردیم با مرغ و گوشت هم خورده میشه بهبههههه😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_هويج
آرد ٣٠٠كرم
شكر ٢٥٠ گرم
گردو خورد شده ١٠٠گرم
تخم مرغ ٥عدد
روغن مايع ١٥٠گرم
نمك كمي
بيكينگ پودر دو قاشق مرباخوري
هويج خام رنده ريز شده دو پيمانه شيريني پزي
شير سه قاشق سوپخوري
دارچين يك قاشق مرباخوري
جوز هندي رنده شده نصف قاشق چاي خوري
تخم مرغها رو در ظرفي ريخته و چهار دقيقه با همزن بزنيد. نمك و پودر شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد روغن مايع روبريزيد و باز هم حدود سه دقيقه با همزن بزنيد.آرد و دارچين و بيكينگ پودر را الك كنيد و گردوي خورد شده رو به ارد اضافه كنيد .و اين مواد رو در سه مرحله اضافه كنيد و با ليسك يا قاشق غير فلزي هم بزنيد و سه قاشق شير را هم بريزيد و در انتها هويج رنده شده را هم ريخته و با ليسك خوب هم بزنيد .در قالب ريخته و در دماي ١٧٠حدود پنجاه دقيقه اماده ميشه .
براي گلهاي شكلاتي،،اينبار شكلات رو ذوب كردم روي كاغذ روغني ريختم ،وقتي كمي سفت و حالت پذير شد،با دست شكل گلبرگ درست كردم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل بشه و تو يخچال گذاشتم تا سفت و فيكس بشه ،هنگام كار دستتون رو خشك و سعي كنيد سرد نگه دارین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس
همه امون پیاز داغ و سرخ کردن گوشت و پختن اون را بلدیم. سبزی هم می دونیم که نعنای جعفری است.
ولی کرفس به نظر من کمی قلقش سخت تر از قرمه هست، چون اصولا ابکی می شه!
معمولا من تو ریختن روغن اگر مهمان نباشه خیلی دست و دلباز نیستم و ترجیح می دم که برای خوشمزه کردن غذا از روش های دیگه استفاده کنم.
حالا راز و رمز #خورشت_کرفس_مریمی
.
🌱یکی دو قاشق رب هم سرخ کنین وتو خورشت بریزین، ولی نه اینکه قرمز شه هاااا یک کم رب انار ترش هم توش بزنین
یک استاک گوشت هم برای طعمش عالی می شه
سعی کنین از لیمو ترش تازه استفاده کنین
اگر فلفل قرمز در دست دارین، خورشت کرفس را کمی تند تر کنین ترکیبش جالب می شه.
.
حالا شما روش های خودتون را بنویسین و بگین کرفس بیشتر دوست دارین یا قرمه؟؟ دوستان ، فیلم و همه عکسها را ببینین، فیلم از همون استوری های موقع درست کردن غذا درست شده.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛