eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اگه شا.غلی و فرصت آشپزی نداری اینو درست کن عاشقش میشی😍 💚ازونجایی که خیلی ها فرصت آشپزی کردن ندارن پس چه بهترکه بادرست کردن این کباب لقمه ها کارو راحت ترکنیم من همیشا اماده تو فریزر دارم برا زمانی که حال اشپزی ندارم و هم بصورت ساندویچی و هم کنار برنج میچسبه 💚موادموردنیاز: 💚یک و نیم پیمانه سویا 💚۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده 💚دوحبه سیر 💚یک عددپیاز 💚فلفل،نمک،پاپریکا،زردچوبه 💚سویا رو میتونید یاخشک و یا بپزین یه ربع بعد میکس کنید به ترتیب تمام مواد میکس بشن و داخل نایلون بریزید و صاف کنید و خطوط ایجاد کنید بذارین داخل فریزر بعد براحتی ازهم جداکنید و داخل روغن داغ سرخ کنید نوش جان🌹 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سماق پلو سینەی مرغ ٣٠٠ گرم پیاز ١ عدد ادویە: پول بیبر، فلفل سیاە، نمک، زردچوبە از هرکدام ١ ق چ پودر سماق قرمز بە میزان لازم روغنو برنج بە میزان لازم سیب زمینی برای تە انداز در صورت تمایل زعفران دم کردە بە میزان لازم پیاز رو خلالی خوردو داخل روغن سرخ کنید، سینەی مرغ رو بهش اضافەو کمی تفت بدید. سپس ادویەهارو بهش اضافە کنیدو هم بزنید. برنج رو آبکش کنیدو لایە لایە داخل قابلمە بریزید. روی هرلایە پودر سماق بریزیدو بذارید دم بکشە. 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مخصوص با طعم قهوه 👍🏻 ______ مواد لازم : دو بسته بیسکوئیت پتی بور دو قاشق ژلاتین دو قاشق آرد دو قاشق نشاسته ذرت دو قاشق پودر قهوه فوری پنج لیوان شیر سه چهارم لیوان شکر خامه صبحانه نصف پاکت ______ شیر، شکر ، قهوه ، ژلاتین، آرد، نشاسته رو باهم مخلوط می کنیم با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی به غلظت رسید تقریبا مثل فرنی ، مقداری از مواد رو با خامه مخلوط میکنیم تا هم دما بشن و بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم ، بعد کف ظرف رو پلاستیک میذاریم و بصورت لایه ای بیسکوییت ، مواد و پودر قهوه رو میریزیم بمدت چهار تا پنج ساعت تو یخچال میگذاریم و بعد هم نووش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوشی 🍱😍😋 یه مدل آموزش سوشی آوردم که هم خیلی راحت و سادس هم مقرون به صرفه همم از نظر طعم کاملا با ذائقه ایرانی جوره 🤗 کلا قرارِ با راحت‌ترین وسایل یه سوشی ایرانی درست کنیم 😅 مواد لازم : برنج پخته شده بدون روغن که حسابی نرم یا همون شفته شده مرغی که با پیاز و سیر و ادویه های مختلف طعم دار و سرخ شده هویج و خیار داخل ۲ قاشق سرکه سفید ۱ قاشق شکر حل کردیم کنجد سس سویا ‌ ‌سرکه و شکر حل شده رو به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید و برنجتون رو با دست له کنید. برنجتون رو باز کنید و مرغ و هویج و خیار رو روش قرار بدید و خیلی محکم رول کنید. بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد اسلایس کنید نوش جان❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میدونستی برای اینکه ذرت بعد از آب‌ پـز شدن سفـت نشه و نـرم و خوشمـزه بمونه چه کار باید انجام بـدیم؟🌽🌽 ❓دو تا نـکته رو باید بدونیم:✔️ 1️⃣حرارت زیاد باعث سفـت شدن ذرت میشه، پس ابتدا باید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آب رو به تنهـ.ایی روی حرارت قرار بـدیم تا بجوشه، بعد ذرت رو اضافه کنیم و فقط به مدت ۲۰ دقیقه، آب پز کنیم 2️⃣به ذرت در حال آب پـز شدن نباید نمک اضافه کنیم، اضافه کـردن نمک اصلی‌ترین عامل سفـت شدن ذرت آب پـز هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پتی بور😍😋 ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین دو عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری وانیل پنجاه گرم شکر مخلوط کنین نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین ۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین مواد رو داخل قالب بریزین پنج قاشق غذاخوری شکر پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بذارین و بعد برش بزنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه وقت نداری امادلت یک غذای خوشمزه میخواد حتما این غذای فوری رودرست کن بانوپز پیاز یک عدد گوجه ۲ عدد قارچ ۶عدد فلفل دلمه یک عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری رب فلفل دلمه نصف قاشق غذاخوری نمک وادویه نودل نودل دوبسته پیازروباروغن یکمی تفت میدیم بهش گوجه خردشده رواضافه کرده وقتی آب گوجه کشیده شد بهش قارچ خردشده رواضافه میکنیم یکمی که تفت خورد رب گوجه ،رب فلفل دلمه،فلفل دلمه سبز،ادویه نودل ویکمی نمک اضافه میکنیم وهمه موادروباهم مخلوط کرده حالابهش دوبسته نودل باطعم دلخواه اضافه میکنیم یکمی آب میریزیم ونودل هاروزیررومیکنیم درشومیزاریم یکمی که نرم شده هم میزنیم ودرآخربه دلخواه پنیرپیتزاویکمی جعفری خردشده میریزیم به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋😍 ‎ 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین ها با تمام نکات و جزییات 🤌 .سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی همه مراحل پخت فینگر فود جیب تاجر تو فيلم کامل با توضیح هست ✅جیب تاجر نون تست تازه (حتما تازه که پودر نشه ) تخم مرغ نمک فلفل سیاه پودر سوخاری پفکی .✅سالاد جیب تاجر نصف سینه مرغ پخته با پیاز نمک فلفل خرد شده ۱۵تا قارچ اسلایسی تو روغن تفت داده ذرت۳ق غ خیارشور جعفری ۳ق غ پیازچه ۲تا۳ق غ فلفل دلمه های رنگی ۲ق غ . ادویه نمک فلفل سیاه پاپریکا سس مایونز ۲تا ۳ق غ . ✅نکته حتما تو روغن داغ و‌شناور سرخ بشه یک طرف کامل سرخ شد پف کرد طرف بعدی سرخ بشه . بعد رو دستمال حوله ای حتما روغن اضافی گرفته بشه و سرد شد برش بزنید با مواد پر کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی مجلسی مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت گوسفندی :🍖 نیم کیلو پیاز زرد: 🧅۱ عدد لیمو عمانی: 🍋۴ عدد لوبیا قرمز: 🫘۶ قاشق غذاخوری (هویج و خیار و نمک برای گرفتن نفخ لوبیا) سبزی خرد شده: 🌿نیم کیلو (جعفری: ۱۰۰ گرم، گشنیز: ۱۰۰ گرم تره: ۱۲۵ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم ریحون: ۵۰ گرم پیازچه چهار عدد) آب: 💧۷ لیوان نمک 🧂و فلفل🌶 و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه. برای تلخ نشدن لیموعمانی اون رو بیشتر از یک ساعت توی خورشت نندازید. برای بهتر روغن انداختن خورشت آخر کار در قابلمه رو نیمه باز بذارید و یا کمی یخ به خورشت اضافه کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم 600 گرم سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 پیاز 2 حبه سیر 5-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 عدد فلفل سبز 2 عدد فلفل کاپیا با فلفل دلمه قرمز 1 گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نمک،فلفل سیاه گوجه رو که اضافه کردید،خاموش کنید و روش،پنیرپارمیزان بریزید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاهے وقت ها به آسمان ڪن✨ و از آنڪه تو را آفریده و تو را نیرومندترین موجود هستے قرار داده و تو را عاشقانه دوست دارد✨ ازبابت هر آنچه به تو داده تشکر ڪن و آسوده بخواب✨ ♥شبتون بخیر♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی مورد علاقت چیه؟؟ این نوشیدنی رو با انواع میوه ها میتونید درست کنید هلو یک کیلو شکر یک لیوان آب دولیوان هلوهاروپوست میگیریم نگینی برش میدیم بهش آب وشکررواضافه کرده روی حرارت بمدت یک ربع میزاریم چندقاشق ازهلوها روبرمیداریم حرارت روخاموش میکنیم مابقی روبامیکسریاهروسیله ی که دردسترسه له میکنیم بعدهلوهای نگینی روکه کنارگذاشته بودیم بهش اضافه کرده میزاریم کاملاسردبشه میتونیدداخل شیشه های مخصوص آبمیوه بریزین ونگهداری کنید ویالیوانی سروکنیدبایک تکه یخ حسابی توهوای گرم میچسبه نوش جونتون♥ 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی مجلسی مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت گوسفندی :🍖 نیم کیلو پیاز زرد: 🧅۱ عدد لیمو عمانی: 🍋۴ عدد لوبیا قرمز: 🫘۶ قاشق غذاخوری (هویج و خیار و نمک برای گرفتن نفخ لوبیا) سبزی خرد شده: 🌿نیم کیلو (جعفری: ۱۰۰ گرم، گشنیز: ۱۰۰ گرم تره: ۱۲۵ گرم، اسفناج: ۱۰۰ گرم ریحون: ۵۰ گرم پیازچه چهار عدد) آب: 💧۷ لیوان نمک 🧂و فلفل🌶 و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه. برای تلخ نشدن لیموعمانی اون رو بیشتر از یک ساعت توی خورشت نندازید. برای بهتر روغن انداختن خورشت آخر کار در قابلمه رو نیمه باز بذارید و یا کمی یخ به خورشت اضافه کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد داریم اونم چه سالادی این سالاد مرغ و کاهو میتونه یه وعده خوشمزه واسه شام یا ناهار باشه... یه گزینه مناسب و نسبتا کم کالری مواد لازم ... سینه مرغ (نمک،فلفل،زردچوبه،پیاز،برگ بو) کاهو سس سس مایونز بدون چربی ۲ قاشق غذاخوری ماست کم چرب ۳ قاشق غذاخوری لیمو تازه ، شوید تازه ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز ، خیارشور ، پیازچه ، هویج ، ذرت ، زیتون امیدوارم همیشه و از خوردن همه ی غذاها لذت ببرید نوش جان 🥗 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍 ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘 ‏ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹لوبیا چشم بلبلی150گرم 🔹برنج 4پیمانه 🔹ترکیپ پیاز داغ و پودر دارچین و پودر سیر مقداری 🔹زردچوبه 🔹شوید خشک یا تازه (من از خشک استفاده کردم) ♨️طرز تهیه اول از همه برنج رو پخته و کمی زردچوبه میریزیم و آبکشی میکنیم. بعد لوبیاهای پخته شده رو هم آبکشی میکنیم. از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ میکنیم وکمی پودر سیر و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. حالا کف قابلمه رو نون میندازیم(یا هر نوع ته دیگ دیگه ای که دوست داشتید مثل سیب زمینی یا کاهو....) بعد مانند فیلم یه لایه برنج یه لایه شوید ویه لایه لوبیا و پیاز داغ میریزیم تا آخررررر... در آخر هم روغن داغ روی برنج میدیم و درش رو دم میکنیم به مدت 35دقیقه. ما با تن ماهی خوردیم با مرغ و گوشت هم خورده میشه بهبههههه😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ٣٠٠كرم شكر ٢٥٠ گرم گردو خورد شده ١٠٠گرم تخم مرغ ٥عدد روغن مايع ١٥٠گرم نمك كمي بيكينگ پودر دو قاشق مرباخوري هويج خام رنده ريز شده دو پيمانه شيريني پزي شير سه قاشق سوپخوري دارچين يك قاشق مرباخوري جوز هندي رنده شده نصف قاشق چاي خوري تخم مرغها رو در ظرفي ريخته و چهار دقيقه با همزن بزنيد. نمك و پودر شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد روغن مايع روبريزيد و باز هم حدود سه دقيقه با همزن بزنيد.آرد و دارچين و بيكينگ پودر را الك كنيد و گردوي خورد شده رو به ارد اضافه كنيد .و اين مواد رو در سه مرحله اضافه كنيد و با ليسك يا قاشق غير فلزي هم بزنيد و سه قاشق شير را هم بريزيد و در انتها هويج رنده شده را هم ريخته و با ليسك خوب هم بزنيد .در قالب ريخته و در دماي ١٧٠حدود پنجاه دقيقه اماده ميشه . براي گلهاي شكلاتي،،اينبار شكلات رو ذوب كردم روي كاغذ روغني ريختم ،وقتي كمي سفت و حالت پذير شد،با دست شكل گلبرگ درست كردم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل بشه و تو يخچال گذاشتم تا سفت و فيكس بشه ،هنگام كار دستتون رو خشك و سعي كنيد سرد نگه دارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه امون پیاز داغ و سرخ کردن گوشت و پختن اون را بلدیم. سبزی هم می دونیم که نعنای جعفری است. ولی کرفس به نظر من کمی قلقش سخت تر از قرمه هست، چون اصولا ابکی می شه! معمولا من تو ریختن روغن اگر مهمان نباشه خیلی دست و دلباز نیستم و ترجیح می دم که برای خوشمزه کردن غذا از روش های دیگه استفاده کنم. حالا راز و رمز . 🌱یکی دو قاشق رب هم سرخ کنین وتو خورشت بریزین، ولی نه اینکه قرمز شه هاااا یک کم رب انار ترش هم توش بزنین یک استاک گوشت هم برای طعمش عالی می شه سعی کنین از لیمو ترش تازه استفاده کنین اگر فلفل قرمز در دست دارین، خورشت کرفس را کمی تند تر کنین ترکیبش جالب می شه. . حالا شما روش های خودتون را بنویسین و بگین کرفس بیشتر دوست دارین یا قرمه؟؟ دوستان ، فیلم و همه عکسها را ببینین، فیلم از همون استوری های موقع درست کردن غذا درست شده. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلااا به نظرم امشب همبرگر بخوريم خيلى خوبه، طرز تهيش رو مينويسم كه شما هم درست كنيد و لذت ببريد😍 اين دستور عاليه، بهتون قول ميدم عاشقش ميشيد🥰🥰🥰 اين مواد براى ٢ تا ٣ نفر كافيه👇🏻 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد سير ٢ حبه آرد سوخارى ٣ قاشق غذاخورى نمك كمى . گوشت چرخ كرده رو پهن ميكنيد و وسطش تخم مرغ و سير و آرد سوخارى رو ميريزيد و بعد مخلوطش ميكنيد. خوب كه مخلوط شد به سايز مورد نظر خودتون، شكل همبرگر قالب ميزنيد و ميزاريدش بين كيسه فريزر و تو يخچال قرارش ميديد. بعد از ٢ ساعت كه در يخچال استراحت كرد ميتونيد سرخ يا كبابش كنيد، نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كتلت خونگي پز 😍 ♦️ ♦️ من برای خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدن کتلت هام کمی پودر گوجه به مایه کتلت اضافه میکنم.سیب زمینی رنده شده رو هم حسابی میچلونم که کاملا بدون آب باشه که بتونم یه کتلت برشته تحویل بگیرم در ضمن تخم مرغ هم نمیزنم من برای درست کردن کتلت ها دو تا سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز کردم و آبش رو کاملا گرفتم .( حتما آب سیب زمینی رو بگیرین که کتلت ها حالت خمیری پیدا نکنه و کاملا برشته بشه )و همراه یک عدد پیاز ریز رنده شده یه حبه سیر رنده شده و حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفندی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سماق یا پودر غوره و همچنین پودر گوجه برای خوشرنگ تر شدنش و یک ق غ سر پر آرد سوخاری کاملا مخلوط کردم و ورز دادم و حدود نیم ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد با دست نازک شکل دادم و در روغن سرخ کردم. تخم مرغ هم نزدم. روغنش هم موقع سرخ کردن کم نباشه که کتلت ها برشته و خوشرنگ بشه بعد از اینکه هر دو طرفش سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇 آرد : به اندازه لازم شکر یا پودر قند : یک لیوان کره : 150 گرم زرده تخم مرغ : 3 عدد طرز تهیه👇 ابتدا اجازه دهید کره در دمای اتاق بصورت مایع درآید. سپس آن را با پودر قند خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد ما کمی ‌پف‌دار شود. زرده‎های تخم‌مرغ را به مواد بالا نیز اضافه می‌کنیم و سپس آن‎ها را خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله آرد را به مواد بالا اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. حواستان باشد که آرد زیاد نشود چرا که باعث شکنندگی خمیر می‌شود. بعد به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم برای این کار آن را درون یک نایلون فریزری در بسته درون یخچال می‌گذاریم. بعد از گذشت 30 دقیقه خمیر را بیرون آورده و آن را به قطر میلی متر پهن می‌کنیم و روی آن قالب می‌زنیم. و یا از خمیر گلوله های ریز ریز در میاوریم تا به شکل گل کنار هم در آوریم. سپس شیرینی‎های آماده شده را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه و با دمای 150 درجه سانتی گراد می‌گذاریم. تا روی آن‎ها طلایی شود. نوش جان😋 بافت این شیرینی ترد و نرم است. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛