eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋 ✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید و‌بعد بپزید. ❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در کاسه ای 2و1/2پیمانه آرد را به همراه 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط و سه بار الک کنید 4 عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با دور کند همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس 1 لیوان روغن مایع اضافه و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید. بعد 1 لیوان ماست ترجیحا سفت اضافه کنید و دوباره 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه یکدست شود. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید. کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را کف ظرف پهن کرده و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید و بعد دوباره باقی مانده مایه کیک را روی مایه گوشتی ریخته و صاف کنید. و بعد به دلخواه روی آن را تزیین کنید(من با کچاپ روی کیک گوشت را تزیین کردم) ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاید. . این مقدار مناسب قالب مستطیل 20*30سانت یا گرد با قطر 24 یا 25 سانت هست. همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. میتونید مقداری پنیر پیتزا روی مایه گوشتی بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ بندری😋😍 مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۲ حبه ماست ۲ ق غ گوجه پوره شده ۲ عدد رب گوجه تفت داده شده با آب و روغن ۱/۵ ق غ فلفل سیاه و قرمز،ادویه کاری،پودرسیر،زردچوبه،آویشن،پاپریکا نمک لیموترش فلفل دلمه سبز ۱ عدد متوسط نون بولکی یا نون ساندویچی سس خیارشور=(خیارشور رنده شده+پیاز رنده شده+سس مایونز،لیموترش تازه،نمک و فلفل سیاه) کلم قرمز(خرد کنید با مقداری سرکه و نمک مخلوط کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ عدد جعفری ۱ دسته نعنا ۱ دسته گشنیز ۱ دسته سیر ۳ حبه فلفل سبز ۱ عدد درصورت دلخواه زنجبیل یک حبه ماست ۴ ق غ هل ۳ عدد پاپریکا،نمک،فلفل لیمو ترش ۱/۲ زغال سینه مرغا رو برش میدیم سبزیجات به مراه ماست میره توی میکسر با مرغ ترکیب میکنیم ادویه و لیمو اضافه میکنیم برای دودی کردن،زغال روشن،کمی روغن و در ظرف و میزاریم تا حسابی دودی بشن جوجه ها رو سیخ گرفتیم توی تابه کمی روغن و هر طرف رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدا درست کن🥰🥰 مواد لازم برای رولت : تخم مرغ ۴ عدد پودر قند ۸۵ گرم نمک یک پینچ وانیل ۱/۴ق چ آرد ۷۰ گرم بکینگ پودر یک پنجم ق چ نشاسته ذرت ۱۶ گرم خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم رنگ خوراکی قرمز و سبز به دلخواه ابتدا فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گرد گرم کنید زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید نصف پودر قند رو به سفید خوب بزنید تا فومی بشه و از ظرف برنگرده و نصف دیگه پودر قند رو همراه وانیل و نمک به زرده اضافه کنید خوب هم بزنید تاکرم رنگ و کشدار بشه طبق فیلم سفید رو به زرده ها اضافه کنید بعد مواد خشک شامل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو دوبار الک کنید و به آرومی به مواد اضافه کنید آروم هم بزنید حالا از مواد بردارید رنگ کنید و توی قیف بریزید و طرح مورد نظر رو اجرا کنید و داخل فر بزارید ۳ تا ۵ دقیقه بعد دربیاریم سریع بقیه مواد رو بریزد به آرومی صاف کنید و دوباره داخل فر بزارید و تا ۱۵ دقیقه بپزید اگر در این فاصله پخت کامل بود و روی رولت رنگ نداشت گریل رو روشن کنید . بعد هم از فر دربیارید پارچه بندازید و یک سینی بزارید حدودا سه تا پنج دقیقه بعد این تایم بر گردانید روی دستمال و کاغذ روغنی رو جدا کنید بعد دوباره روی کاغذ برگردونید دوباره دستمال بندازید و خامه فرم بدین و بعد خامه روی نون رولت بزنید و رول کنید طبق ویدئو بعد با هر ماسوره ای خواستین تزیین و طرح انار رو میتونین با قلمو و کمی آب و رنگ خوراکی مشکی پر رنگ کنید ‌ نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين شيك براي شب يلدا درست كن 👌🏻👌🏻 مواد لازم: ژله انار ۱بسته(بستگی به حجم قالبتون) آب جوش ۲لیوان انار دون شده ✅ پاناکوتا شیر دو لیوان به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق پودر ژلاتین نوک قاشق وانیل نصف ليوان شكر خامه ١٠٠ گرم شير به همراه شكر پودر ژلاتين با هم مخلوط بشه و حالت اسفنجي پيدا كنه بعد روي شعله ملايم بزاريد مواد اصلا نبايد بجوشه وقتي ازش بخار بلند شد يعني به اندازه كافي گرم شده شعله رو خاموش كنيد خامه رو حتما گرم كنيد(بن ماري)بعد به مواد شيري اضافه كنيد اگه خامه سرد به مواد اضافه بشه.پاناكوتا حالت ٢فاز ميگيره حالا مواد رو از صافي رد كنيد و داخل ظرف يا قالب مورد نظر بريزيد روشو با انار تزيين كنيد يا چاپ خوراكي يا ميتونيد متن مورد نظر رو روي كاغذ روغني بنويسيد با شكلات بن ماري شده روش بنويسيد چند دقيقه داخل فريزر بمونه بعد از كاغذ جدا كنيد روي دسر بزاريد….. خيلي شيك و مجلسي🥰 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ بندری😋😍 مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۲ حبه ماست ۲ ق غ گوجه پوره شده ۲ عدد رب گوجه تفت داده شده با آب و روغن ۱/۵ ق غ فلفل سیاه و قرمز،ادویه کاری،پودرسیر،زردچوبه،آویشن،پاپریکا نمک لیموترش فلفل دلمه سبز ۱ عدد متوسط نون بولکی یا نون ساندویچی سس خیارشور=(خیارشور رنده شده+پیاز رنده شده+سس مایونز،لیموترش تازه،نمک و فلفل سیاه) کلم قرمز(خرد کنید با مقداری سرکه و نمک مخلوط کنید) 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد گرجی جذاب با اینکه ترکیبش ساده‌ست ولی واقعا‌خوشمزه‌ست. موادش که چهارتا هست و مقدارشونم تو ویدیو مشخصه . مقدار گشنیز هم به دلخواه دو تا سه قاشق غذاخوری خرد شده هست. ترکیب سسش: گردو یک دوم پیمانه، یه حبه سیر، آب یک لیموترش، دو قاشق روغن زیتون، پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری، نمک و فلفل سیاه، کمی آب خنک ✅فقط نکته‌ای که باید رعایت کنید اینه که سالاد بلافاصله بعد از ترکیب با درسینگ سرو و نوش جون بشه. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اسفناج فوری🍲😋 این آش در عین سادگی خیلی مقویه و برای کسایی که سرماخوردن فوق العاس میتونید پیاز خام بریزین و‌سرخش نکنید و نعنا داغ هم نداشته باشه اگرم که مریض نیستین همین شکلی درستش کنید فوق العادس😍این اش با کشک خیلی خوشمزه تر‌میشه😊 مواد لازم:اسفناج نیم کیلو،عدس نصف لیوان،برنج نصف لیوان،آب،بلغور گندم نصف لیوان،پیاز ۴ عدد ،نعنا ۲ ق غ،نمک، فلفل، زردچوبه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍊🍍 ویژه یلدا 🍍🍊🍓🍌 یه ایده ی یلدایی همه چیز تمام خوشکل و خوشمزه . 💚برای درست کردن این خوشمزه ی جذاب به چند نوع میوه با رنگهای مختلف و چند مدل مغز نیاز داریم . 💚ابتدا ژلشو آماده میکنیم . 💚برای این قالب من از ۳ بسته ژله استفاده کردم که دوتاش آلوورا و یکیش هم آناناس بود . 💚پودر های ژله رو با ۴/۵ پیمانه آب جوش مخلوط کردم و خوب هم زدم تا کاملا ذرات ژله حل بشه . 💚از این زمان حدود یک ساعت ظرف رو در دمای محیط گذاشتم تا حرارتش و از دست بده . 💚وقتی ژله گرمی نداشته باشه خیلی سریع با رفتن توی یخچال خودشو میگیره . 💚حالا قالبمو به کمک یه ظرف دیگه به صورت کج ثابتش میکنم و کم کم از میوه ها و آجیل ها در جهات مختلف میریزم . هر بار که یک لایه میوه یا آجیل گذاشتم یه لایه ی خیلی کم از ژله روش ریختم تا جایی که فقط کمک کنه میوه و آجیلم فیکس بشه . اینجا حواستون باشه ژله زیاد نریزید که اگه زیاد بشه باعث میشه تا میاین قالب رو جابه جا کنید و داخل یخچال بزارید میوه ها توی ژله شناور بشن و جاهاشون تغییر کنه . 💚هر بار وقتی ژله کمی خودشو گرفت و نیم بند شد یه مرحله دیگه میوه یا آجیل میچینیم و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه میدیم . 💚وقتی قالب پر شد بهتره ۲۴ ساعت به ژله استراحت بدین و بعد از قالب خارجش کنید . 💚این دسر فوق العاده خوشمزه و زیباس و برای یلدا به خاطر وجود میوه و آجیل خیلی ایده ی خوبی میتونه باشه . 💚واسه مهمونیاتون درستش کنید که میزتون و فوق العاده شیک میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترینه مهم تراز همه یکی دوقلم مواد احتیاج داره😍 موادلازم: ۱ پیمانه بادام نصف پیمانه پودر قند عرق هل یا پودر هل به میزان لازم گلاب به میزان لازم رنگ خوراکی و زعفران به میزان لازم شکر برای تزیین به میزان 🌸برای رنگ زرد من از زعفران دم کرده استفاده کردم 🌸وقتی پودر بادام پودرشده رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کردیدکم کم پودر قند اضافه کنید تاجایی که میخواید شیرین باشه 🌸وقتی پوست بادام رو جدا کردید بزارید یه روز خشک بشه اگه خیس باشه خوب پودر نمیشه 🌸میتونید یه جای پودر قند از شکر استفادت کنید ولی با بادام ها داخل اسیاب بریزید تا با هم پودر بشن گلاب رو تا جایی اضافه کنید ک نه مواد سفت باشه نه شل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين شيك براي شب يلدا درست كن 👌🏻👌🏻 مواد لازم: ژله انار ۱بسته(بستگی به حجم قالبتون) آب جوش ۲لیوان انار دون شده ✅ پاناکوتا شیر دو لیوان به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق پودر ژلاتین نوک قاشق وانیل نصف ليوان شكر خامه ١٠٠ گرم شير به همراه شكر پودر ژلاتين با هم مخلوط بشه و حالت اسفنجي پيدا كنه بعد روي شعله ملايم بزاريد مواد اصلا نبايد بجوشه وقتي ازش بخار بلند شد يعني به اندازه كافي گرم شده شعله رو خاموش كنيد خامه رو حتما گرم كنيد(بن ماري)بعد به مواد شيري اضافه كنيد اگه خامه سرد به مواد اضافه بشه.پاناكوتا حالت ٢فاز ميگيره حالا مواد رو از صافي رد كنيد و داخل ظرف يا قالب مورد نظر بريزيد روشو با انار تزيين كنيد يا چاپ خوراكي يا ميتونيد متن مورد نظر رو روي كاغذ روغني بنويسيد با شكلات بن ماري شده روش بنويسيد چند دقيقه داخل فريزر بمونه بعد از كاغذ جدا كنيد روي دسر بزاريد….. خيلي شيك و مجلسي🥰 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😉🍉 هیچ نیازی هم به فر نداری با کمترین ابزار این خوشمزه یلدایی رو آماده کن😋❤ برای درست کردنش نیاز داریم به👇🏻 تخم مرغ ٣ عدد شكر ۱ونیم پیمانه وانیل ۱/۲ ق چ شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آرد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ دستور پخت😋🍉 تخم مرغ و‌شکر ‌و وانیل را هم بزنید تا پفکی و کشدار بشه شیر و روغن را اضاف و‌کمی هم بزنید آرد و بکینگ پودر روی مواد الک کنید و هم بزنید یکدست بشه نصف مواد رو رنگ قرمز بزنید و نصف دیگر رو ۲ قسمت کنید یکی رنگ سبز بزنید یکی همون سفید بمونه مواد قرمز رو تو قالبی که روغن و آرد پاشی کردید بریزید و در قابلمه که تا نصف قالب آب جوش ریختید ۱۰ دقیقه پخت کنید و مواد سبز و سفید را که در قیف ریختید مثل ويديو روى مواد قرمز پايپ كنيد و ۴۵ دقیقه ی دیگه پخت کنید. نکات طلایی🌟💫 🔺حتما برای ٤٥ دقيقه پخت از دم كنى استفاده كنيد 🔺اگر طعم گلاب و هل دوست داريد از ٢ ق غ گلاب و ١/٢ق چ هل هم در اين د.ستور ميتوانيد استفاده كنيد 🔺قبل از خارج كردن از قابلمه با سيخ چوبى چك كنيد 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز مادر 😍 تخم مرغ ۳عدد، شکر یک لیوان سرخالی، وانیل نصف ق چ، شیر گرم نصف لیوان، روغن نصف لیوان، آرد دو لیوان، بیکینگ پودر دو ق م مواد لازم برای خامه 👈خامه صبحانه نصف پاکت، پودر قند دو ق غ، پودر نارگیل دو ق غ مواد لازم برای گل های ژله ای👈ژله الوورا یک بسته، ابجوش یک لیوان، خامه یک پاکت قالب پخت کیک بیست سانتی هست قالب پلاستیکی فقط با روغن مایع چرب کنید برای پخت تو فر گازی دمای ۱۷۰ درجه بندت ۵۰ دقیقه فر برقی بیست درجه درجه کمتر بزارید 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه پیش غذای جذاب و خوشمزه برای میزمهمونی هاتون🥰 ✅مواد لازم برای رول کالباس نان باگت، ژامبون يا كالباس،سس مايونز سر و ته باگت رو ببرين وسطش روباز كنين و خميرش رو بيرون بيارين بعد با يه وردنه يا ليوان نان رو صاف كنين سس مايونز به همه ي سطح نان بزنين و تمام سطح نان رو كالباس بچينين و دوباره روش سس بزنين و بعد رول كنين و داخل کیسه فریزر بزارين یک ساعت داخل يخچال بعدبرش بزنین ✅برای سالاد ماکارونی ماکارونی فرمی یک بسته، هویج پخته نگینی۴عدد، خیارشور نگینی ۸عدد، کالباس۱۰برش، سیب زمینی نگینی پخته ۲عدد، مرغ پخته نگینی یا نخودفرنگی پخته به دلخواه برای سس سالاد ماکارونی: ۵ قاشق سس مایونز +۲ قاشق سس خردل ملایم+ نمک و فلفل 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک متفاوت👌👌...... چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋 ❄️ پودر ژلاتین ۱۰ گرم آب برای ژلاتین ۶۵ گرم شکر ۲۳۰ گرم گلوکز ۵۰ گرم وانیل ۱/۲ق چ آب ۷۵ گرم ❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه برای یک کیک مواد رو نصف کنید ❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید ❄️بافت سس کش‌دار هست و مزه ای شبیه گز داره ❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید. ❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید 🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴 آرد ۲۸۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم شیر ۱۳۵ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده وانیل نصف ق چ بکینگ پور ۲ ق چ دما ی فر گازی ۱۸۰ دمای فر برقی ۱۷۰ مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا حجیم و کشدار بشه. روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط می‌کنیم. آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍 من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩 ۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید ۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید با دست بازش کنید برای مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋‍♀️🤪 من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا. ‌ مواد اولیه: لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیس‌ش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیب‌زمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یک‌چهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود. ‌ درباره نون‌ها هم که طعم‌دار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نون‌تون رو بچشید اگه نمک داشت، نمک‌ش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر. راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت به‌شدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیم‌ش میکنن به مشتری؟ من عاشق این ترکیب‌م هرچند که شمالی‌ها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره. شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟ من بهش آبلیمو و روغن زیتون‌ میزنم و طعم‌ش عالی میشه. ‌ ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسم این ( Dubai Esintisi) هست از سه لایه تشکیل شده به شدت خوشمزه است بریم که بسازیمش 👌🏽 برای لایه اول🌱 کادایف ۱۳۰ گرم کره ۳۰ گرم کره پسته۳ ق غ (اگه کره پسته شیرین بود شیر عسلی و حذف کتید یا کمتر بریزید) (اگه کره پسته نداشتین قابل حذف هست ) شیر عسلی نصف قوطی ارده یک چهارم لیوان پودر پسته دو ق غ لایه دوم مگنولیا 🌱 شیر ۳ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای سفید ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان ارد دو ق غ نشاسته ۲ ق غ وانیل یک پاکت لایه ی آخر 🌱 ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات شیری ❤️نکته:کادایف و کره رو تفت بدید مواظب باشید نسوزه زیاد تفت ندید ❤️نکته:بعد بزارین از دما بیوفته کره پسته و شیر عسلی و پودر پسته و ارده رو اضافه کنید ❤️نکته:برای لایه ی دوم شیر ارد نشاسته ذرت شکر زرده و وانیل رو اضافه کنید بزارین روی حرارت با ‌ییم مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه و بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید خامه و شکلات سفید رو اضافه کنید لایه ی آخر 🌱 شکلات بریزین روی خامه بزارین روی کتری تا بنماری بشه بعد طبق ویدئو بریزین داخل ظرف سرو مورد نظر بعد هرجور دوست داشتین تزیین کنید نوش جونتون باشه 🥰 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه مرغ🍗 قارچ🍄 ۱۰۰گرم پنیر پیتزا🧀 سوسیس🥓 فلفل دلمه رنگی🫑 ذرت پخته شده🌽 گوجه فرنگی🍅 زیتون سبز🫒 ادویه ها (نمک🧂 و‌فلفل قرمز و سیاه🌶 ،اوریگانو یا آویشن🍃،پودر پیاز 🧅و پودر سیر🧄،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز🍀) برای سس: سس کچاپ،خردل فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید . زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد. مواد لازم خمیر پیتزا: آرد🥡 ۲۰۰گرم آب ولرم💧۱۴۰گرم(داغ نباشه) روغن زیتون🫒 ۲ق غ شکر 🍚۵گرم(یک ق چ) نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ) خمیر مایه خشک فوری🥄 ۵گرم (یک ق مرباخوری) آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده و‌نمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون رو‌هم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات طلایی مامان مهین پز😋 مواد لازم👇 دو تا سینه مرغ که با پیاز، سیر ،برگ بو، نمک، فلفل، پولبیبر، زردچوبه و تخم گشنیز میذاریم دوساعت بپزه. برنج ۴ پیمانه که دون تر از همیشه آبکش میکنیم زرده تخم مرغ ۴عدد ماست همزده که آب نداشته باشه یک تا یک ونیم لیوان(ماست سون کاله) زعفران غلیظ نصف استکان گلاب ۲تا۳ ق.غ روغن مایع و کره آب شده ۱ لیوان نمک،فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین👍 همه رو با هم قاطی میکنیم و رو برنج میریزیم فقط باید آروم بهم بزنیم تا برنج خورد نشه👌 مواد طعم دار کردن مرغ بعد از ریش کردن که فوق العاده خوشمزش میکنه😍👇 دو سه قاشق ماست با آب یه لیموترش و پودرگل و دو سه قاشق از آب مرغ👌 پیازداغ فراوان برای بین ته چین. . ✨همه نکات طلایی برای این ته چین مامان مهین پز بینظیر کامل تو ویدیو گفته شده 🦋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛