eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#فيله_سوخارى #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
موادلازم گوشت مرغ چرخ کرده : نیم کیلوگرم قارچ خیلی ریز خرد شده : نیم کیلوگرم پیاز رنده شده با رنده درشت : یک عدد کوچک تخم مرغ : دو عدد درشت خرده نان : نصف پیمانه روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به اندازه کافی آرد : نصف پیمانه طرز تهیه: قارچ را کمی در روغن تفت دهید. مرغ چرخ شده،قارچ،پیاز،تخم مرغ،خرده نان،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. هر بار  به اندازه یک گردو  از مواد بردارید به شکل بیضی در بیاورید و هر دو طرف را در آرد بغلتانید. این کار را ادامه دهید تا  مواد تمام شود. روغن  را در ماهیتابه بریزید و به محض گرم شدن هر دو طرف را سرخ  و سرو کنید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوکو_مرغ_و_قارچ #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
آشپزی خاص 🔷 طرز تهیه: تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته و‌خوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه و‌گوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شوید_پلو_ماهی_حلوا #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
. سلام و صدسلام 😊 و بعدش یک راست بریم سراغ دستور یه برگر گیاهی فوق العاده یک و نیم لیوان عدس پخته و کاملا آب گرفته یک لیوان سویای خیس خورده ( در آبجوش یا شیر! ) یک پیاز کوچک یک تخم مرغ کوچک یک تا یک و نیم ق پودر نون یک ق سس سالسا ( سس آماده/ سس گوجه یا حتی رب) دو حبه سیر ( یا نصف قاشق پودر سیر) نمک و فلفل سیاه، کمی زنجفیل و دارچین همه مواد رو داخل غذاساز بریزید. مواد باید تو دست کامل فرم بگیره. به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید و شبیه برگر فرم بدید. دستتون رو کامل چرب یا با فرچه رو برگر ها رو روغن یا روغن زیتون بزنید. توی سینی فر ( یا روی فویل) بچینید و حدود سی تا چهل دقیقه در فر داغ 180 بپزید. اگه دوست دارید برشته بشه باز یکی دوبار در این زمان چربش کنید. بعد هم با احتیاط برگردونید و روی نون بگذارید. قطعا میشه تو ماهیتابه هم سرخ کرد. اما ممکنه اینقدر خوشگل و تپل باقی نمونه. و مثل یه کوکو خوشمزه بشه. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#برگر_گیاهی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅ کیک شکلاتی 😋 ✍ مواد لازم: سه عدد تخم مرغ آرد : دو پیمانه در مجموع با پودر کاکائو پیمانه و نیم میشه آرد خالی حساب نکنید پودر کاکائو: نصف پیمانه( من از لوازم قنادی میگیرم و ترک هست که خیلیم تیره اس) شکر یکی و نصف پیمانه شیر : یک پیمانه روغن مایع : دو سوم پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر : دو ق چ 🍜 طرز تهیه: برای فر دمای صدو و هشتاد به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه چک کنید ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ رو پنج دقیقه بزنید تا حسابی کشدار و کرمی بشه بعد شیر وروغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که سه بار الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید و در قالب بریزید من ظرفم و با کره صبحانه چرب کردم خیلیم راحت جدا شد بعد اینکه کیک خنک شد برش زدم و از قالب خارج کردم دویست گرم خامه قنادی رو که فریز داشتم بیرون گذاشنم تا نرم بشه بعد با همزن انقدر زدم تا فرم بگیره و ریختم توی قیف و به دو مدل خامه زدم و تزیین کردم. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کیک_شکلاتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم: تخم مرغ ٣عدد ارد ٧٥گرم نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم بگینگ پودر ١/٤ق م وانیل کمی پودر قند ٨٥گرم زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو میریزیم نوش جان 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_لطیفه #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
یک عدد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده و با فلفل سیاه و زردچوبه با حرارت ملایم تفت میدهیم بعد کمی رب اضافه کرده و با گوشت و پیاز حسابی تفت میدهیم تا خامیش گرفته بشه ب.حدود دو تا سه لیوان اب اضافه کرده با دو یا سه تا لیمو عمانی میزاریم بپزه . بعد بادمجون ها رو پوست گرفته از طول به چند قسمت مساوی برشش میزنیم .(سر بادمجونارو بزارین بمونه تا هنگام پخت له نشه)تو اب و نمک میزاریم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره بعد آبکش میکنیم بعد سرخشون میکنیم. گوشتای پخته شده و بادمجونارو تو تابه ای میچینیم و یکم از آب گوشتمون مریزیم روش و یه قاشق هم زعفران و نمکشو اندازه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا خورشتمون جابیوفته( در صورت دلخواه میتونین از آبلیمو یا آبغوره یا غوره به جای لیمو استفاده کنین) 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#خورشت_بادمجون #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
۵عدد تخم مرغ با یک ونیم پیمانه شکر ونصف قاشق مربا خوری وانیل ۱۰ دقیقه هم زدم بعد ی پیمانه شیر اضافه کردم چن ثانیه هم زدم بعد ی پیمانه سر خالی روغن مایع اضافه کردم چن ثانیه هم زدم بعد سه پیمانه ارد با یک ونیم قاشق غذا خوری بگینگ پودر سه بار الک کردم ‌کم کم ب موادمون اضافه کردم.بعد ته قالب وچرب کردم دو سه قاشق از مواد گرفتم با ی قاشق شیر با یکی دو قاشق پودر کاکائو هم زدم بعد مواد کیک وداخل قالب ریختم نصفشو بعد یکم از مواد کاکائویی ریختم رو مواد ی اروم هم زدم .بعد بقیه مواد ریختم بعد دوباره یک دو قاشق از مواد کاکائویی ک مونده ریختم روش کمی البته خیلی کم هم زدم ک یکم ترکیب بشه حالت رگه رگه بشه.بعد میزاریم داخل فر ک از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ ب مدت ۶۰ دقیقه. کیک خوشمزه ولطیف مون امادست.نوش جوووووون😋😋 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کیک_ساده #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
🍮🍪🌰🍯🍫🍦 مواد لازم: شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1 بسته( ترجیحا کاکائویی) شکر 6 قاشق غذاخوری نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه 3 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری کره 50 گرم خامه صبحانه 1 بسته پودر کارامل 2 بسته پودر قند 1 قاشق مرباخوری طرزتهیه: ابتدا بیسکویت ها رو کاملا پودر میکنیم میزاریم کنار و بعد کره و شیر و یک بسته کارامل و کاسترد و شکر و پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و شکلات صبحانه نوتلا رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا جوش بییاد و سپس بیسکویت های پودر شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وسریع حرارت رو خاموش میکنیم( نباید زیادی غلیظ بشه ) و میزاریم کمی از حرارت بیفته و سپس به بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو کاملا صاف و یکدست میکنیم و میریزیم داخل ظرف سرو و سطحشو صاف میکنیم و به دلخواه کمی پودر گردو روش میریزیم و میزاریم یخچال به مدت تقریبا دو ساعت تا خودشو بگیره ودر اخر یک بسته پودرکارامل و خامه صبحانه و پودر قند با هم مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا حجمش زیاد و کمی سبک و پفکی بشه اما فرم نگیره ودر آخرخامه کارامل روی مواد شکلاتی میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و به دلخواه با پسته و نوتلا تزیین میکنیم و باز میزاریم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و جا بیفته 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#دسر_کاراملی_شکلاتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
نکته: فاج (fudge) نوعی شیرینی نرم و نسبتا سنگین است که اغلب از ترکیب شیر و شکر و کره حاصل می‌شود؛ بسته به مواد دیگری که به آن اضافه می‌شود طعم آن متفاوت است. معمولا فاج شکلاتی را همه می‌شناسند. این فاج شکلاتی فرانسوی که در عرض 20 دقیقه موادش آماده می‌شود نیاز به 2 تا 3 ساعت استراحت در یخچال دارد. بهتر است آن را از شب قبل آماده کنید. می‌توانید کمی پودر کاکائو هم به شکلات تلخ اضافه کنید. مواد لازم برای 8 نفر : کره 110 گرم بیسکویت ساده 70 گرم شکلات تلخ¾ پیمانه شیر ½ پیمانه شکر قهوه‌ای دانه ریز 1 پیمانه پودر نارگیل به مقدار دلخواه طرز تهیه: در یک ظرف روی حرارت ملایم کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کره آب شود. سپس از روی شعله بردارید. شکلات را تکه تکه کرده و درون کره داغ بیندازید تا آب شود. اگر دوست دارید می‌توانید 1 قاشق پودر کاکائو هم در این مرحله اضافه کنید و دائم هم بزنید. بیسکویت‌ها را به تکه‌های 2 سانتی‌متری خرد کنید. بعد از این که مخلوط کره و شکلات یکدست شد، شیر ولرم را به آن اضافه می‌کنیم. اگر شکلات کامل حل نشده بود ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و دائم هم بزنید تا حل شود. مخلوط را کاملا مخلوط کنید و بر روی یک ورقه سلفون 2 یا 3 لایه ریخته و به شکل یک استوانه با طول 25 سانتی‌متر و قطر 7 تا 8 سانتی متر رول کنید. سلفون را محکم دور مواد پیچیده و سر و ته آن را بپیچید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان فاج را از یخچال بیرون آورده و آنها را به قطعاتی با ضخامت 1 الی 1.5 سانتی‌متر برش بزنید. می‌توانید قبل از برش زدن رول روی آن پودر نارگیل یا پودر پسته یا بادام ریخته و بعد آن را برش بزنید. فوروارد فراموش نشه👌 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#فاج_شکلاتی_با_بیسکوییت #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✍طرزتهیه: برای پخت سمنو نیاز به گندم خوب هست. ابتدا گندم رو پاک میکنیم (حتی گندم های نیمه رو نیز جدا میکنیم)و بعد تمییز میشوریم . سپس درون ظرف مناسب به مدت دو سه روز خیس میکنیم،و بعد که کامل خیس خورد و گندم ها پف کرد و درشت شد،اضافه آب رو خالی میکنیم و گندم ها رو درون پارچه میریزیم (باید آب و هوا بتواند عبور کند)و دو سه روز به آن آب میدهیم تا خشک نشوند. تو این زمان گندم ها تارهای نازک و سفیدی دارند که بهم میچسبند،آنها را در ظرف های بیشتری پخش میکنیم.(صافی،سینی،تخته،پارچه)جوری که هوا و آب به خوبی از آن رد شوند. روی گندم ها پارچه نخی نازکی می اندازیم و باز دو سه روز به آن ها آب میدهیم.(گندم ها نباید در کنار باد و سرما باشن) حال گندم ها از زیر ریشه دارند و از بالا جوانه زدند. سپس گندم ها رو چرخ میکنیم و تفاله آن را درون آب میریزیم،مخلوط به دست آمده رو از صافی رد میکنیم و در دیگ مسی (اندازه دیگ متناسب با مقدار گندم و آرد هست)میریزیم. حال آرد رو اضافه میکنیم تا مایع خمیری شکل درست شود.زیر دیگ را روشن میکنیم و هم میزنیم.تا سمنو سفت شود و به رنگ دلخواه در بیاید... میزان شلی و سفتی سمنو سلیقه ای هست،و بعد از سرد شدن معمولا ی کم سفت تر میشود. در اواخر پخت هم بادام (با پوست و یا مغز) رااضافه میکنیم.و بعد از یکی دو جوش شعله رو خیلی کم میکنیم و میگذاریم حدود چهار پنج ساعت دم بکشد... --نسبت معمول گندم به آرد یک به پنج هست... ما برای بیست کیلو گندم،هشتاد کیلو آرد استفاده کردیم.البته به نظر من اگر آرد کمتر باشه خیلی خیلی خوشمزه تر و بهتره --ما حدودا ساعت ده صبح زیر دیگ را روشن کردیم و ساعت دوازده شب دم کردیم و ساعت پنج و شش صبح شعله کم رو هم خاموش کردیم و ساعت هشت صبح شروع به کشیدن کردیم... مرتب باید سمنو رو هم زد تا مبادا بسوزد... --گندم نصفه و گرد و خاک باعث ترش شدن سمنو میشه... --گندم ها نباید خیلی روی هم انباشته بشن،و آبشون باید مرتب عوض بشه،دما هم مناسب باسد باشه سرما و گرما باعث ترش شدن میشه... --قبل از این که جوانه ها سبز بشن هم باید چرخ بشن وگرنه از شیرینی گندم ها کم میشه... --و ی اصطلاحی هست که باید هفت تا آب بریزن،به این صورت که بعد از جوش خوردن و کمی سفت شدن،مجددا آب سرد اضافه میکنند و باز هم میزنند،و این کار رو معمولا هفت بار انجام میدن تا به رنگ و غلظت مناسب برسه... 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#_سمنو #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅كوكو سبزى مغزدار😋 براى مغزدار شدن كوكو كافيه مواد كوكو رو نصف كنيد و نصفش رو توى ماهيتابه اى كه روغن ريختين بريزيد و صاف كنيد سپس پياز داغ و گردوى خرد شده و زرشك روى قسمت اول بريزيد بعد بقيه مواد رو روى قسمت مغز دار ريخته و باز با پشت قاشق صاف كنيد وقتى دو طرف كوكو سرخ شد كوكو رو با چاقو خرد كرده و سرو كنيد من براى كوكو از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم . 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوکو_سبزی_مغز_ دار #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم: گوشت راسته گوسفند يا گوساله : 1 کيلو پياز : 2 عدد روغن زيتون : 1 استکان فلفل : به مقدار کم طرزتهيه: قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمی فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند . راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمی آبليمو به آن می افزايم و ميگذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد گوشت را به سيخ کشيده و کمی روی آنرا با کارد ميکوبيم . بعد آتش را آماده کرده و کبابها را روی آن ميگذاريم . مقداری نمک روی هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد . کباب بايد در عين پختگی زياد خشک نشود. 😋 😋 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کباب_برگ #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳