eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_برنجی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح است، دوقرص داغ نان می چسبد چایی و پنیرلیقوان می چسبد🍃🌼 وقتی عسل چشم تو ، اینجا باشد صبحانه بیا ،ببین چنان می چسبد🍃🌼 سلام صبحتون بخیر #امروزتون_شادوپرامید🍃🌼 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌
این خمیر بهتون حدودا ۳۶ عدد شیرینی می ده که البته تعداد بر اساس اندازه قالب متغیر هست مواد لازم ۲ و ۱/۲ پیمانه ارد ۱/۲ پوند( حدودا ۲۰۰ گرم) کره ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری شیر مقداری پودر قند برای بالای شیرینی مواد لازم برای شیرینی با فیلینگ پسته: یک پیمانه پسته ریز شده نصف پیمانه شکر ۱ قاشق غذا خوری گلاب مواد لازم برای شیرینی با فیلینگ گردو دقیقا مثل فیلینگ پسته هست فقط به جای پسته از گردو استفاده می شه روش کار: هر دو مدل مغز پسته و گردو را تهیه کنید. مغز ها را ریز کرده و با شکر مخلوط کنید. گلاب موجود در دستور مخلوط را مرطوب و شکل پذیر می کنه. به گردو کمی دارچین هم اضافه کنید. برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا ارد را داخل کاسه بریزید وسط ارد حفره ایجاد کنید و کره را اضافه کنید با دست یا همزن مخصوص خمیر بزنید. گلاب و شیر را اضافه کنید و آنقدر ورز بدید تا به خمیر شکل پذیر ایجاد بشه. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. و هر قسمت را به ۹ گلوله مساوی تقسیم کنید. به این شکل ۳۶ عدد گلوله خواهید داشت. داخل هر گلوله را با یک قاشق پر فیلینگ پر کنید. به این صورت که ابتدا گلوله را پهن کنید و با انگشت داخلش حفره ایجاد کنید و مواد داخل شیرینی را در حفره پر کنید. در حد امکان مواد داخل شیرینی را زیاد بریزید. بعد از پر کردن حفره ، با دست حفره را ببندید و خمیر را به صورت توپ در بیارید. این مراحل را برای هر ۳۶ عدد گلوله تکرار کنید. بعد هر کدوم از توپ ها با قالب مامال( مثل شکل) قالب بزنید. برای نچسبیدن گلوله ها به قالب می تونید از پودرقند استفاده کنید. اگر قالب ندارید یک کم گلوله ها را صاف کنید و با چنگال روش نقش بندازید. شیرینی را در فر ۳۵۰ درجه برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. اگه شیرینی ها کوچکتر هستن مقدار کمتر می شه. این شیرینی دقت و توجه زیاد می خواد. ته شیرینی کمی قهوه ای می شه. اگه روی شیرینی قهوه ای بشه شیرینی ها سفت می شه و مزه خوبی نداره. اجازه بدید شیرینی ها در توری مخصوص شیرینی سرد شوند. وقتی سرد شدن روی آنها پودرقند الک کنید. می تونید حداقل یک هفته شیرینی ها را در ظرف کاملا بسته نگه داری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرتونو تو دستون به این شکل باز کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واز موادتو کمی بردارید داخل خمیرتون بزارید هر مغزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد خمیدتونو ببنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرتون بزارید داخل بشقاب یا هرچیزی مثل تصویر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد مثل تصویر با چنگال شکل بدین به خمیرتون همه ی توپکهاتون به همین روش درست کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه توپکهاتون که اماده شد بزارید داخل فر بعد که پخته شد اماده شد روش پودر قند الک کنید 🌸🌸 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: پودر بادام: 2 لیوان پودر شکر: 1.5 لیوان گلاب: کمتر از نصف لیوان خلال پسته: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توت‌فرنگی فرو کنید. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری کنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بادامی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: تخم مرغ :دوعدد زعفران: در صورت تمایل جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط پخته: سه عدد پیازچه: دوازده عدد نمک ، زرد چوبه، فلفل قرمز: به میزان لازم طرزتهیه: سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پیازچه و جعفری را خرد و به آن اضافه کنید. دوعدد تخم‌مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفران دم کنید و بزنید تا یکدست شود. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکپارچه شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید. از مایه به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آن‌را با قاشق کمی صاف و دور آن را صاف و سرخ کنید🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیازچه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊 برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_پرتقال_حلقه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی توت😋 ✍مواد لازم بادام 100 گرم شکر 100 گرم شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها هِل یک قاشق مربا خوری گلاب به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم 🍜طرز تهیه بادام را در آب گرم خيس کردم به مدت 3 ساعت موند بعد پوست بادام را گرفتم و صبر کردم تا خشك بشه و رطوبت نداشته باشه بعد بادام را به همراه شکر آسیاب کردم بعد پودر هِل رو ریختم و بعد گلاب را قاشق قاشق اضافه كردم تا خمير بشه خیلی گلاب اضافه نکنید با قاشق مربا خوری کم کم بریزید بعد با پشت قاشق خوب مخلوط کنید از خمير به اندازه ی فندق برداشتم و به شكل توت درست کردم بعد در شكر درشت غلطوندم و در آخر يك خلال پسته در بالاي توت گذاشتم، به عنوان دُم توت. توت قرمز رو هم به همین شکل درست کردم فقط به جای گلاب شربت آلبالو ریختم که بسیااااار تُرش و خوشمزه شد اگر شربت نداشتین با همون گلاب خمیر کنید بعد از رنگ قرمز خوراكي استفاده كنید يك تا دو قطره از رنگ رو داخل خمير ريخته تا رنگ بگیره و بعد بقیه ی مراحل. 👈در ظرف در بسته و در جای خنک تا یک ماه قابل نگهداری. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_توت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون فر😍😍 بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر) تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره 120 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق س گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم  طرز تهیه: کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو   وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد   میشه پسته  هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_شکلات_آلمانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_مرغ_و_سیب_زمینی ✍طرز تهیه: 🔸اول دویست و پنجاه گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین، 🔸یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین.در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بذارین توی فر برای چهل تا چهل و پنج دقیقه 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو هویج رو شستم،پوست گرفتن و با مقدار كمى آب پختم. وقتى پخت، با گوشتکوب کاملا پوره کردم.1لیوان شكر رو به پوره ى هويج اضافه كردم و روى حرارت ملايم گزاشتم تا شكر در هويج حل بشه.بعد 3قاشق نشاسته گندم رو در 2لیوان آب حل كردم و به هويج اضافه كردم.1قاشق مرباخوری پودر ژلاتين هم اضافه كردم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه، در انتها گلاب و پودرهل و زعفران دم كرده بهش اضافه كردم و بعد از رو حرارت برداشتم. توجه داشته باشيد كه پودينگ نبايد آبكى باشه، بايد كاملاً غليظ باشه. وقتى از داغى افتاد،تو يه ظرف مناسب، اول يه رديف بيسكوييت پتى بور چیدم، بعد از پودينگ آماده شده روش ریختم و با پشت قاشق صاف كردم. مجدداً اين كار رو تكرار كردم تا ظرفم پرشد.بعد از اون به مدت چند ساعت بايد تو يخچال قرار دادم. من تو ظرف پيركس مستطيل شكل نایلون فریزر گزاشتم و کیک رو داخلش درست کردم و بعد از آماده شدن برگردوندم تو ظرف تخت و پوره هویج روش کشیدم و با پودر نارگیل و خلال پسته تزیین کردم میتونید بجای گلاب و زعفران و هل كمى وانيل بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_یخچالی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴رول کباب🔴 مواد لازم: 🔺 گوشت چرخ کرده 🔺خمیر یوفکا 🔺پیاز ریز شده 🔺سیر ریز شده 🔺جعفری تازه ریز شده 🔺زرده تخم مرغ طرز تهیه: ١-‌ دریک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید،‌سپس پیاز،‌سیر،‌جعفری،‌نمک و فلفل را به آن اضافه کرده،‌خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود. ۲- ‌در ظرفی زرده تخم مرغ را باروغن خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.خمیر های یوفکا را روی یک سطح تمیز کنارهم قرار دهید و باز کنید.مایه کباب را روی یکی از لبه های خمیر قرار داده و با کمک دست آن را به شکل یک سوسیس قطور و بزرگ درآورید.حالا مواد و خمیر را باهم لوله کنید،‌تا این استوانه قطور با خمیر یوفکا کاملا روکش شود.سپس مخلوط تخم مرغ و روغن را باقلم مو روی آن بمالید.حالا بااستفاده از یک چاقوی تیز و لب کنگره سوسیس روکش شده را به صورت رولت هایی با قطر یک سانتی متر برش بزنید. ٣-‌ حالا باید رولت های آماده شده را گریل کنید. (نوش جان) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_کباب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: تخم مرغ دو عدد ... پودر قند یک چهارم لیوان .... آرد نصف لیوان ... نشاسته ذرت یک ق غ ... بکینگ پودر نصف  ق چ ... وانیل نوک ق چ .... آب جوش یک هشتم لیوان ... نمک نوک ق چ کممم شربت یا اب کمپوت برای مرطوب کردن....روغن مایع یک ق غ. طرزتهیه: .اول از همه یک قاشق از ارد برداشته وبه جاش یک قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید .( بافتش نرم و لطیف میشه اگر نداشتین همون ارد بریزین) . ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید کنار بزارین.شعله پخش کن را هم روی گاز بزارین و بعداگر توی تابه دوطرفه یا قابلمه درست کردین دو لایه کاغذ بزارین و خوب روی کاغذ را چرب کنید. .اگر فر بود از قبل گرم کنید و قالب را کاغذ بزارید و چرب کنید.من قالب رو توی قابلمه گذاشتم و زیر قالبم یه حلقه گذاشتم که تماس با قابلمه نداشته باشه. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را ابتدا خوب با دور تند بزنید تا پف کنه و دوبرابر بشه و وقتیکه ظرف رو برمیگردونی نریزه. .بعد زرده. را با وانیل و پودر قند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .حالا آب جوش را کم کم در حاالیکه هم میزنید اضافه کنید و بعد روغن .زرده ها رو به سفیده اضافه کنید و اروم با لیسک دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید. و بعد مخلوط ارد را اضافه کنید و خیلی اروم با لیسک مخلوط کنید.قالب من گرد بیست و پنج سانت بود . اگر قالب بزرگتر بود دو برابر کنید ( اندازه قالب سی در چهل مواد دوبرابر بشه). قالب مستطیلی خیلی راحت تره و راحت برش مستطیل میزنی قشنگتره .اگر تابه دوطرفه بود واشر رو دربیار حتما. مواد رو توی قالب پهن کرده و و با قاشق صاف کنید حرارت متوسط رو به کم باشه. حدود یک ربع الی بیست دقیقه کافیه در تابه رو باز کن اگر به دست نچسبید خاموش کنید. .بعد دربیارین روی سه پایه بزارین تا خنک بشه روی کیک رو با دستمال بپوشونید خشک نشه. حدود هفت دقیقه .. بعد اگر توی تابه دوطرفه مستطیلی بود از وسط نصف کنید و بعد چهار قسمت تا برشها هم اندازه باشه . روی برشها رو با شیر یا اب کمپوت یا شربت کمی مرطوب کنید خامه فرم گرفته بمالید و صاف کنید و دوباره یه لایه کیک که شربت زدین بزارین و بعد فشار بدین تا به هم بچسبن. و دوباره خامه و بعد در بخچال. اگر با قالب سایز بزرگ درست کردین بهتره دولایه  بزرگ کیک که به هم چسبید دربیارین و بعد با چاقو اره برشهای کوچیک بزنی وتزیین کنید. خواستی کاکایویی بشه نصف ق پودر کاکائو الک شده را با اب جوش حل کرده و به زرده تخم مرغ اضافه کردم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_تر_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بادام 2لیوان پودرقند 2 لیوان گلاب 10قاشق غذا خورری شکر به میزان لازم خلال پسته به میزان لازم تخم خرفه به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا باید بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید تا پوست بادام ها به راحتی جدا شود.بعد پوست بادام ها را بگیرید و آن ها را آسیاب کنید و در ظرفی بریزیدسپس با پودر قند و گلاب را به بادام ها اضافه کنید و مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهیدخمیر این شیرینی اصلا نباید شل باشداز مواد به دست آمده گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و به صورت توت آن را شکل دهیدحالا شیرینی ها را در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید تا واقعا شبیه توت شونداگر می خواهید شیرینی در رنگ های متفاوت داشته باشد مقداری از خمیر را بردارید و از رنگ های خوراکی زرد و قرمز در خمیر استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_توت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅پیراشکی بدون استراحت 😋 ✍ مواد لازم: آرد : نیم کیلو تخم مرغ یک عدد خمیر مایه دو ق غذاخوری شکر نصف پیمانه ( کم شیرینی و متعادل میشه اگر شیرین تر دوست دارید کمی بیشتر کنید ) روغن مارگارین اب شده یک چهارم پیمانه ( کره و روغن صاف هم میشه ) در این حالت پیراشکی خیلی خیلی روغن من جذب میکنه آب ولرم در حد نیاز ( تو توضیحات میگم من کمی کمتر از یک پیمانه ریختم) بهبود دهنده یک چهارم ق چ ( اگر نداشتید عیبی نداره ولی باشه خیلی خوبه) نمک نصف ق چ میتونید کمی وانیل هم بزنید 🍜 طرز تهیه: اگر از سری خمیر گیر همزن استفاده کنید خیلی خوب و راحته اگر نه با دست اول شکر و نمک و آرد و مارگارین رو با هم خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ اضافه و بعد خمیر مایه و بهبود دهنده و باهم مخلوط کنید در آخر آب رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف و غیر چسبناک بدست بیاد توی دستور مقدار آب رو دقیق نگفتم چون آردها متفاوته پس کم کم بریزید خمیر که جمع شد و یکدست شد خوب ورز بدید بعد ده دقیقه میتونید به هر مدل و سایزی که خواستید دربیارید ‌ روغن رو گرم کنید و خمیر ها رو بندازید توش و با شعله متوسط سرخش کنید . دوستان استفاده از روغن مارگارین توی خمیر جذب روغن رو خیلی من می‌کنه و پیراشکی اصلا چرب و چیلی نیست من روغنم بیشترش اضافه اومد میتونید توی پیراشکی رو با شکلات یا کرم وانیلی پیراشکی پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛