eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خاگینه مغزدار قالبی ۶ تا تخم مرغ و با ۲ ق غ شکر و کمی وانیل ۵ دقیقه هم بزنید بعد ۱/۲ ل روغن مایع رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید ۲ ق چ ب پ رو با ۴ ق غ ماست سر پر مخلوط کنید و همزمان ۸ ق غ سر پر آرد الک شده رو با بقیه مواد میکس کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید مغز خاگینه هم گردوی خرد شده و دارچین و کمی آرد مخلوط شده است شربت ۲ و ۱/۲ ل شکر و ۱ و ۱/۲ ل آب و ۱/۳ ل گلاب و زعفران و وانیل بعد اینکه شهد رو اضافه کردین بزارین تو یخچال اگ یروز قبلشم درست کنید بزارید یخچال جا افتاده تر و خوشمزه ترم میشه. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات آلمانی ۱۲۰گرم کره و۱/۴ پودرکاکایو را روی حرارت کم میذاریم تا کره مون حل بشه ,سپس۱عدد تخم مرغ و۱/۲ شکر رو هم زده و به کره و کاکایو اضافه میکنیم تا شکرمون حل بشه سپس از روی حرارت برداشته و۱ونیم بسته بیسکوییت و۱/۲ گردو، بادام، پسته از هر کدوم ک بود و پوست پرتقال رنده شده رو ب مواد اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و مواد رو تو نایلکس یا کیسه پلاستیک میریزیم و بصورت استوانه فشرده میکنیم و بمدت سه ساعت در فریزر میذاریم. بعد از فریزر برداشته و برش میزنیم. من بعد برش تو شکلات آب شده زدم و با پسته و دونه انار تزیین کردم. . . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌💫 صبح را آغاز می کنیم با نام یگانه خدایی که در دلهای ماست و در اعماق وجودمان منزل دارد خدای عاشقی که هر روز عشق را می گستراند بر کل جهان #سلام_صبحتون_بخیر روزتون سرشار از لطف خدا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شارلوت فرانسوی یک نوع دسر کلاسیک قالبی است که با یک لایه کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز یا نانهای کره ای شروع میشود و سپس با انواع میوه ها و موس ها و یا کاسترد یا خامه فرم گرفته که ژلاتینه شده اند، پر میشود. این دسر کاملا سرد شده و سپس بدون قالب (از قالب در آورده شده) سرو میشود. مواد لازم: زرده تخم مرغ: 7 عدد سفیده تخم مرغ: 3 عدد شکر: 7 قاشق سوپخوری خلال پسته: 50 گرم وانیل: 4/1 قاشق چایخوری کمپوت آناناس: به میزان لازم خامه فرم گرفته: 750 گرم نان رولت آماده: 5 الی 6 بسته طرز تهیه: نان رولت را برش داده و درون قالب دلخواه طوریکه دیواره قالب را بپوشاند بچینید سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با 6 قاشق از شکر و وانیل بزنید تا کرمی و سبک شود. پس از آن سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید تا فرم بگیرد. سپس یک قاشق سوپخوری شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید تا کاملاً فرم گرفته و سفید شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید. زرده را نیز به این مخلوط اضافه کنید و در آخر آناناس خرد شده و خلال پسته را بیافزایید و به آرامی مخلوط کنید. مواد حاصله را درون قالب روی نان رولت بریزید و به مدت 8 ساعت در فریزر قرار دهید. پس از گذشت این مدت، قالب را در ظرفی برگردانید و چند دقیقه ای بگذارید بماند تا از قالب خارج گردد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم دسر شارلوت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کف ظرف پلاستیک میکشیم به این صورت بعد برش رولتی ها رو میچینیم👆 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو درون ظرف میریزیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انتهای کار رو هم رولت میچینیم فیکس میکنیم و حتما پلاستیک رو روش میکشیم ☝️ درون فریزر میزاریم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شارلوت بستنی برای سرو آمادست #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📝مواد لازم: ▫️بادمجان كبابي پوست كنده 5 عدد ▫️پیاز داغ دو قاشق غذاخوري ▫️سیر 6 حبه ▫️كشك ساييده 250 گرم ▫️مغز گردوي خرد شده 3 قاشق غذاخوري ▫️نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم 📝طرز تهيه بادمجان‌ ها را روي حرارت، كباب مي كنيم. سيرها را خرد مي كنيم و با پياز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ هاي كبابي اضافه مي‌ نماييم. يك ليوان آب روي مواد مي ريزيم و با حرارت ملايم مي ‌گذاريم بپزند. وقتي بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوي خرد شده را به آن اضافه مي ‌كنيم. حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ‌ها خشك نشده بود، كشك را رقيق نكرده داخل آن مي ‌ريزيم، ولي اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقيق كرده و روي بادمجان ‌ها مي‌ ريزيم. بادمجان‌ ها را هم مي ‌زنيم و با قاشق له مي ‌كنيم.يك ربع بعد از ريختن كشك، كشك بادمجان آماده است. آن‌ را با سير داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئين مي ‌كنيم. نوش جان 💖 ┈┈••✾····•🌿🌺🌿•····✾••┈┈• ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان_کبابی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴خورشت هویج🔴 طرز تهیه:‌ ١عدد پیاز درشت را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. بعد ٣٠٠گرم گوشت گوسفند یا ماهیچه را باهاش تفت بدید. نمک و ادویه جات و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. ٢لیوان آب بریزید با ١ چوب دارچین و بگذارید تقریبا نیم پز شود. ١٠دانه الو بخارا هم خیس کنید. بعد ٢تا هویج را خلالی خرد کرده و با نصف فنجان آب بذارید بپزد.آبش که تبخیر شد ١قاشق غذاخوری پر رب گوجه باهاش تفت بدید و به خورشت اضافه کنید. الوها را بریزید و ١_۲‌قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده هم بریزید و بذارید جا بیفته. آخرای پخت اگر دوست داشتید ترش بشه آبغوره بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سرخ_شده 😋 🔸برای از بین بردن بوی ضحم ماهی پیشنهاد میکنم ماهی رو به مدت سه ساعت داخل شیر و یک عدد پیاز خلالی شده بخوابانید. بعد از این زمان ماهی ها را ابکش کرده و پیاز ها را دور ریخته و بعد بدون شستن ماهی همینطور که ماهی خیس هست روی ماهی رو کمی زرد چوبه و فلفل و پودر سیر و پود دارچین و نمک بپاشید . 🔸بعد از این مرحله سه ق غ ارد گندم یا ارد سوخاری. رو با مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین و کمی پودر شنبلیله مزه دار کنید. پودر شنبلیله طمع بینظیری ب ماهی میده. بعد از مزه دار کردن ارد ماهی رو دردن ارد بغلتانید تا کاملا سطح ماهی اردی بشه. 🔸بعد هم یکم بتکونید تا اردهای اضافی بریزه. و بعد در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدید ی سمت ماهی خوب سرخ شه بعد سمت دیگه رو سرخ کنید. نوش جان ┈┈••✾····•🌿🌺🌿•····✾••┈┈• #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 #استیک_هاوایی مواد لازم : نیم کیلو گوشت ورقه ای دو قاشق سوپ خوری سرکه یک فنجان سویا سس سه حبه سیر له شده نصف فنجان روغن زیتون طرز تهیه : تمام مواد را به جز استیک ، در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط میکنیم . استیک را در آن فرو ببرید به طوری که دو طرف آن کاملا آغشته شود . یک شب آن را در همین سس بخوابانید سپس آن را روی کباب پز کباب کنید . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی نعلی کره ای😍😍 ✍مواد لازم کره ۱۸۰ گرم پودرشکر ۶۰ گرم وانیل ۱/۸ ق م تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم 🍜طرز تهیه ابتدا کره را به دمای محیط رسانده و با پودر شکر و تخم مرغ و وانیل حدود یکز دو دقیقه با همزن‌میزنیم تا پوک و یکدست شود. سپس ارد را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان فقط در حد مخلوط شدن ورز میدیم. دقت کنین خمیر رو خیلی ورز ندین چون به روغن می افتد. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و بمدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد میکنیم و با انگشت وسط آن حفره ایجاد میکنیم. فر را از قبل گرم میکنیم. شیرینی هارا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم و بمدت ۱۲تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا شیرینی ها حجیم شوند. من سه دقیقه گریل رو هم روشن کردم. بافت این شیرینی فوق العاده نرم و لطیفه دوستان. بعد از خنک شدن شیرینی ها یک طرف آنها را در شکلات اب شده زده و در ترافل میغلتانیم. وسط شیرینی ها هم بریلو ریختم که خودم درست کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات_پخت_کیک 1⃣قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود. 2⃣-آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند. 3⃣- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید. 4⃣- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید. 5⃣- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود. 6⃣- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود. 7⃣- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.   8⃣- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود. 9⃣- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 👇 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_گیلانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ▫️مرغ:سه تکه ▫️رب انار:یک تا دو ق غ ▫️اب انار:یک استکان ▫️اب مرغ :یک استکان ▫️رب گوجه:یک ق غ ▫️سماق:یک ق چ ▫️پودر هل واویشن:از هر کدام نصف ق چ ▫️پیاز:یک عدد ▫️روغن:دو ق غ طرز تهيه: نمک وفلفل وکمی دونه انار وزعفران تکه های مرغ را با پودر هل وسماق و نمک وزعفرون و پیاز خلالی اغشته کنید ودو ساعت به در یخچال بذارید بعد با روغن مرغها را سرخ کنید تا طلایی بشه حالا در ظرفی با کمی روغن رب گوجه را روحرارت تفت بدید فلفل وکمی نمک وپودر اویشن واب انار ورب انار واب مرغ را اضافه کنید تا به جوش بیاد وتقریبا حجم اون نصف بشه یک مقداری از سس را کنار بذارید برای سرو غذا وسپس مرغ ها را درون مابقی سس گذاشتهودو طرف مرغ را به سس اغشته کنید ودر ظرفی گذاشته ودر فر گرم شده به مدت بیست تا سی دقیقه(بستگی به درجه فر شما داره)بذارید وچند دقیقه هم گریل را روشن کنید موقع سرو غذا سس را روی مرغ بریزید ┈┈••✾····•🌿🌺🌿•····✾••┈┈• ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_با_سس_مخصوص #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(مربایی ) ⛱ ✍مواد لازم ▫️آرد 500 گرم  ▫️پودر قند 125 گرم  ▫️کره یا روغن جامد 200 گرم  ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️بکینگ پودر 1 ق چ  ▫️رنده پوست پرتقال کمی البته در صورت تمایل  ▫️وانیل 1/2 ق چ ♨️طرز تهیه کره نرم شده را با پودر قند با همزن حدود 5 دقیقه میزنی بعد تخم مرغها رو یکی یکی همراه با وانیل میزنیم و رنده پوست پرتقال رو میریزم و در نهایت آرد رو که با بکینگ پودر الک کردیم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاریم و اگر هنوز خمیرکمی چسبندگی داشت نباید آرد بیشتری اضافه کنیم .این خمیر نیاز به ورز زیاد نداره چون در اون صورت به روغن میافته و شیرینی مون  خشک میشه.  خمیر رو داخل نایلون به مدت نیم ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده قالب زدن بشه و بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی شده خمیر رو با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم اگه بخواییم جفتی باشه یکیشو ساده و اون یکیشو وسطش یه سوراخ کوچولو میندازیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی می چینیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد میپزیم و وقتی شیرینی ها کاملا خنک شدند از سینی در میاریم روی قسمت بالاییش رو شکلات میزنیم و دو قسمت رو با مارمالاد میچسبونیم  عطر این شیرینی بخاطر پوست پرتقال فوق العاده ست می تونید این شیرینی رو داخل ظرف دربسته حدودا" یک ماه تو یخچال نگه دارین برای اینکه شیرینی تون ماندگاری بیشتری داشته باشه فقط،از روغن استفاده کنید  شیرینی آلمانی وقتی تو یخچال بمونه رطوبت یخچال باعث لطیف شدن شیرینی و خوش طعم تر شدنش میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آلمانی
✅ کیک شکلاتی😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک سوم ق م روغن مایع: دو سوم پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ شیر :یک پیمانه بکینگ پودر : دو ق چ 🍜 طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه یا کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید رو‌شعله هر کدوم از این دو روش رو میتونید به کار ببرید . گاناش روش وقتی کیک سر شد گاناش رو ریختم و‌تزیین کردم صد گرم خامه صبحانه و نصف ق کره صبحانه رو گذاشتم روی گاز وقتی داغ شد و خواست جوش بخوره خاموش کردم و پنجاه گرم شکلات خرد شده رو اضافه کردم انقدر هم زدم تا یکدست شد بعد ریختم روی کیک‌ راحت و آسون . راستی قالب کیک هم بیست و دو سانتی گرد ساده بود مراحلش تو استوری هایلایت شده اس روی پیج میتونید ببینید این کیک میتونین بدون فر درست کنید مثل توضیحی که همیشه میزارم هم میتونید به روش تابه ای درست کنین هم قابلمه ای درست کنین هم روی بخار آب پس کاملا سلیقه ایه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با دستور جدید مواد لازم: پودر نارگیل پر چرب ۱۲۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم شکر ۲۵۰ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد آب لیمو ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ طرز تهیه: ابتدا شکر ، پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و روغن مایع وانیل را با هم مخلوط کنید وداخل غذا ساز بریزید و یا از چرخ گوشت دوبار رد کنید تا خوب میکس شود . سپس در یه قابلمه ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی گرم بشه، داغیش در حدی باشه که انگشتتون گرماشو تحمل کنه، اصلن نباید بجوشه، بعد آب لیمو رو بهش اضافه کنید . این پروسه حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه . بعد از روی گاز بردارید و بزارید کامل خنک بشه ( در دمای محیط) بعد داخل قیف ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه روی کاغذروغنی که داخل سینی فر گذاشتید ، بریزید . در مایکروفر کانوکشن 160 زمان 13 دقیقه به‌مدت یک ربع ( تا زمانی که روی شیرینی هاتون ترک های ریز بخوره) نکته ۱داغ زدن شیرینی نارگیلی مهم‌ترین قسمت پخت این شیرینی روی حرارت کم کم گاز مرتب با قاشق چوبی هم بزنید اولش موادتون سفته اما بعد از ۵ دقیقه روون تر میشه من تقریبا ۱۳ دقیقه روی حرارت کم بود بعد از ده دقیقه مواد رو بین دو تا انگشتتون تست کنید نباید دونه ی شکر زیر دستتون حس بشه و داغیش به اندازه ای باشه که مواد بین دو انگشتتون داغ باشه ولرم نباشه ، دستتون رو هم نسوزونه بعد بزارید تو هم دمای اشپزخونه خوب خنک بشه بعد قیف بزنید و بزارید تو فر البته من با دست گلوله کردم و چیدم😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میکادو آرد قنادی ۱۵۰ گرم (یک لیوان فرانسوی کاملا سر پر) آرد نخودچی ۱۰۰ گرم (سه چهارم لیوان فرانسوی) .پودر قند ۲۰۰ گرم (یک لیوان فرانسوی سر پر) .روغن مایع ۱۶۰ گرم (چهارپنجم لیوان فرانسوی) .پودر کاکائو به میزان لازم(دلخواهی،میشه نزد،بجاش دارچین زد) .کره ۱۰۰گرم .پودر هل یک ق.م .شکلات بن ماری شده به میزان لازم و یا گاناش و یا سس شکلاتی .ابتدا آرد سفید و الک کنید و ده دقیقه با شعله متوسط تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه .بعد آرد نخودچی و الک کنید و اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید .پودر کاکائو و پودر هل و الک کنید و اضافه کنید بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید و یکدست کنید،بعد کره رو،(کره که آب شده) .از روشعله بردارید و بهش پودر قند و اضافه کنید و هم بزنید. .بعد یک عدد نون میکادو بردارید و روش از موادتون بریزید و با پالت پخش کنید،بعد نون بعدی و روش بذارید و با دست خوب فشار بدید همه جای نون و تا به لایه زیری بچسبه،موادتون گرم باشه راحت به همدیگه میچسبه،اینکارو ادامه بدید تا هر عدد نون و ارتفاعی که دوست دارید،من حدودپنج عدد نون گذاشتم،خوب لایه هارو روی هم فشار بدید تا کاملا بچسبه،از نونهایی که بعضی جاهاش خرد شده و کنده شده استفاده نکنید بهتره،در هنگام برش به مشکل بر میخورید،میکادورو بذارید یخچال به مدت دوساعت تا خودش و بگیره .بعد از یخچال دربیارید و شکلات بن ماری شده رو اضافه کنید و پودر نارگیل و پسته بریزید و کمی که خودش و گرفت،به اندازه دلخواه برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_ میکادو _شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛